Не ми се живее - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми се живее
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1129 пъти
Разделих се с приятеля си преди няколко месеца. В прав текст ми каза да не го търся, или да разчитам на него. Да забравя, че съществува и, че сме имали нещо. Тежко го приех, , но той си хвана друга. Обиждаше ме на боклук и мърша, и ме пъдеше всякак. Казваше ми, че не знача нищо, че никой не ме знае, че съм никоя. Че защо не съм като другите момичета, разкрепостена и готина, защо не мога да се гримирам като другите. Присмиваше ми се, че имам образование, пък не взимам много пари като него, който не е учил. Едни голи дипломи съм имала. Че него го знаят и има много приятели, пък аз нямам толкова. Че се возя на автобус и вървя, а не като него с кола. Той е почти на 30, аз съм на 25.
Останах без работа преди 2 месеца, просто ме уволниха. Ходя по интервюта, но без резултат. Вкъщи постоянно ми натякват, че не мога да си намеря, как все аз от цял град не мога. Как се провалям на интервюта, защо мен не ме взимат. С какво са по-различни другите, че си имат работа. Как от толкова интервюта никъде не става. Карат ме да се чувствам като пълен провал, и като огромна неудачница, че не ми се получава с работата. Как не мога да имам връзка и колко повече са другите. Просто имам моменти, в които се чудя защо живея, защо не ми се получава и защо някой постъпи така с мен. Чувствам се като пълен провал във всяко едно отношение. Знам, че няма да е все така, но често плача вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 494cdfa023
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си си наред, а това е просто лош период в живота ти, който ще отмине, няма как да продължава вечно. Проблемът е, че хората около теб не стават. Вместо да те подкрепят и да ти дават кураж да продължиш, те те мачкат и смазват и без това ниската ти самооценка. Близките ти няма как да ги смениш, но следващия път подбирай по-мъдро в кого да се влюбиш. "Приятелят" ти ти е направил услуга като те е оставил, в смисъл, че не е бил човекът за теб и ако беше останал, с него пак щеше да бъдеш нещастна, смачкана и унижавана. Очевидно си умна, но наистина сама не се цениш и уважаваш, съответно и околните не те ценят и уважават. Вероятно не си уверена и на интервютата и затова не те вземат на работа. Потърси какво не харесваш в себе си и се опитай да го поправиш. Това е най-важното. Ако трябва, прочети малко книги за самопомощ или поговори с психолог. Когато овладееш вътрешния си проблем, и работа ще намериш и правилните хора ще се появят в живота ти.
И за теб има място под слънцето, и твоят живот ще се нареди, просто още не си повярвала в себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2f61255ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившият ти е плюнка, няма защо дори да се сещаш за него, бъди щастлива, че си се отървала.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 87d18a3bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Смени средата. Не говори с бившия, не го срещай. Изтрий го от полезрението си. Вкъщи избягай да говориш с тия дето ти натякват. Единствено ако ти предложат помощ, инак за кво да ти дуднат.
Като намериш работа се отдай на нея и се махни от вас. Мизерна студена квартира е много по-добре от непрестанно натякване. Това отношение у дома те дърпа много надолу.
Кола не ти трябва. Най-големите балъци си хвърлят парите да плащат всичките разходи на една кола, без да я ползват целодневно за работа.
Аз съм пеша, на месец спестявам 1500 лева и засега простата сметка ми сочи че такси ми е по-изгодно и удобно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 475fd85bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, успокой се :)
Не си внушавай глупости.
Този пич не става за нищо.
Ще си намериш работа и всичко ще е наред.
Само се успокой и дишай :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 37692a0d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ще живееш много добре и ще имаш желанието да живееш, но не и в тази среда. Заобиколена си от хора, които те подценяват и ти натякват за неуспехите. Че ти на едно цвете да му повтаряш, че е грозно и не става, то ще увехне, а ти си човек- какво очакваш?
Стегни се. Завършила си образованието си, не е гола диплома, а натрупани знания и малко опит в живота. Университетът променя светогледа ни и това е важно. Не е нужно да те знае целия град, дори е по-добре да имаш малко хора около себе си, но с тях да се познавате добре и да сте си подкрепа. Кое му е лошото, че се предвижваш с автобуси или пеша? Това не те прави по-малко човек, дай го по-ведро, спестяваш малко мръсни газове на планетата с избора си. Всички имаме гадни периоди, когато чувстваме, е късметът ни е против нас. Нормално е, няма да бъде вечно все така. Продължавай да ходиш по интервюта, ако трябва опитай и в друг град. Ще си намериш работа, няма как. Заобиколи се с повече хора, които не те съдят и обиждат и ще видиш, че самата ти ще станеш по-положителна и спокойна, а скоро след това и живота ти ще тръгне в по-добра насока.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 725defed5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И той като има много приятели и познати да не е хванал някого за шнура. На днешно време познати бол, ама приятели няма. Всеки се е вкопчил в живота и се опитва да преживява. Никой няма да си забрави проблемите за да разреши проблемите на приятеля си. Той рано или късно ще остане сам с неговите разсъждения. А ти като не можеш това и онова, мозък случайно да не би да нямаш? ! Я го прати там където и триваго не може! Всичко ти се срива в живота защото мисленето и нагласата ти са такива. Върви на интервю, замисли се преди това за нещо красиво или смешно. Засмей се на глас ако трябва и на сила. После влез на интервюто и пак кажи, че не са те одобрили. Какво? Грозна си повече от смърта ли? ! Или имаш три крака? Всичко е психическа нагласа. И във вкъщи няма да ти се получава когато мислиш за лоши неща. И на мен не ми е розово, но ако седна и започна да се вайкам ще съм до там с инсулт. Горе главата и само позитивно мислене.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker