Странно положение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно положение
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1286 пъти
Започнах работа в една фирма. Доста от колегите ми са мъже. Доста от тях имат интерес към мен, но аз толкова се изкривех емоционално, че се държа адски дръпнато и нищо не ме интересува. Никой не ме впечетляваше. Докато един ден един от тях не ми направи впечатление. Харесвах го, защото ме гледаше едно такова странно все едно ме харесва. Беше забавен и имаше страхотно чувство за хумор. Той е женен. А аз винаги съм си казвала, че с женен мъж няма да се занимавам.
Мина време и една вечер бяхме на тййм билдинг от разговор на разговор и малко повече алкохол нещата между нас се разгорещиха. На следващият ден се чувствах ужасно.
Но беше станало каквото станало... оказа се, че той редовно е изневерявал на жена си. Имал е няколко различни връзки докато е бил с нея.
Мина се 1 година и ей ни на.. Харесва ми секса с него. Знам, че съм ужасен човек. Не искам да развалям семейството му, както и той. Не съм от тези обсебващи жени и т. н. Той започна да ми говори колко ме обича. Как не може без мен. Как е влюбен толкова много... Не искал друга освен мен. НО Бога ми нали това е само секс. От една старана ми беше приятно да го чувам, но от друга НЕ. Аз не искам да се задълбочавам. Казах му. Сексът си е секс. После всеки се прибира където трябва, но това не спря. Казва ми тези думи постоянно, което адски ме нервира. Постоянно ми звънеше. Не съм свикнала така.
Така съм разбита и изкривена емоционално, че някой когато ми каже, че ме обича, аз не му вярвам. Все едно има някаква преграда. Пък и само от кого чувам, че ме обича... От мъж прекарал животът си в паралелни връзки. Постоянно ми обяснява какви подаръци е правил на жените с които е бил. Била съм единствената с която спи(освен жена му) но аз знам, че не е така защото той си е курвар. Когато някой му каже, че е курвар той се кефи. Не мога да го разбера това. Та обременява ме с пиказки, че ме обича. Не ми е приятно. Искам само секс и това е. Не искам да се обвързвам емоционално. Казах му го. Последва скандал от моя страна и след това той се одръпна. Не говореше с никой. Беше се изолирал. Лошото е, че и другите хора около нас го забелязаха. Игнорира ме тотално. След това държанието му коренно се промени. Говори ми че спи с много жени после казва аз се бъзиках. Заглежда се по пиятелките ми и когато му направя забележка, защото в мое присъствие го прави. Той ми отговаря гордо и нагло.. Аме хубава жена е, защо да не я заглеждам. Стана много хладен. Това започна да ме изнервя и побърква.. Хванах се, че даже откакто започна да се държи така започнах и да ревнувам... СМЕШНО Е!!!
От една страна знам, че трябва да прекъсна тези взаимоотношения, защото те нямат бъдеще... Но все едно нямам сили. Адски много ми харесва сесът с него. Сега не ми говори и все едно нищо не е имало между нас.
Каква да правя... лошото е, че се пораждат някакви чувства в мен откакто се отръпна. Ужасно е просто. Не знам нито как да се държа с него вече, нито какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d04daf89fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смени си работата и следващия път не се хващай с колега.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6d2906d2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смешно е и, че когато се прибере казва на жена си и детето си че ги обича. Виж, това си е изцяло негов проблем, че вместо да се грижи за семейството си, той мачка чаршафите с други жени и дава грешен пример за семейство на детето си. Но според мен, като една самоуважаваща жена би се отдръпнала от този цирк. Аз съм изцяло за girl power и честно казано, ми е малко кофти за жени в твоята ситуация които постъпват егоистично. Секс тези дни се намира навсякъде, защо рискувате да хванете някоя болест?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d8aeffa7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да спреш да се водиш по тъпата си женска интуиция и чувства и да почнеш да постъпваш разумно?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: db31e1bc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи не го харесваш като личност, но продължаваш да си с него само заради пениса му? ! Плитки и повърхностни курви като теб бол. Да беше се захванала с порно индустрията, щом толкова ти харесва секса. Там цял ден ще те чукат професионалисти и на всичкото отгоре ще ти плащат, а и няма да ти се наложи да търпиш тъпизмите на плитки човечета като тоя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker