Има ли живот след живота на любовница? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли живот след живота на любовница?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2077 пъти
Въпрос към жените, които са били със женен мъж и са се разделили с него..... как протече животът ви след раздялата? Срещнахте ли нов човек?

Въпрос към мъжете..... какво бихте си помислили за вашата обична половинка, ако разберете, че е била любовница?
Това проблем ли е за вас, втора ръка човек ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a41ea0e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпрос към мъжете..... какво бихте си помислили за вашата обична половинка, ако разберете, че е била любовница?
Това проблем ли е за вас, втора ръка човек ли е?

да

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 19a18d255a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж съм.
Да, проблем е. Не става за сериозни отношения. Винаги сравнява, преценя, търси, продава... предава. Просто не става за връзка, само за временни и вятърничеви отношения.
Това, реално търси любовницата, това реално получава.
Няма за какво да се сърди.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e08e29340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей, аз съм с мъж който има “жена” на хартия ! Виж, не мисля, че си жена “втора ръка” .. Боже, допуснала си грешка, окей, била си с него, но, дали си с него или с друг мъж какво значение има ! Ако един мъж те обича, няма да го интересува, преди това с кой си била .. Колкото до това да срещнеш друг - не си насилвай късмета ! Раната ти, още е отворена, била си с човек който си обичала, не се засилвай при някой който ще ти бъде “утешителната играчка”, според мен много скоро ще намериш човек, за себе си :) изчакай и си вярвай малко повече :) Убедена съм, че си красива и умна жена - а, не “втора ръка” и запомни “ Първо, ти оценявай себе си на 100%, ако искаш и другите да започнат да те ценят “

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 636fcc80ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ко значение има ... само мене да не ме лъже, щот много са нервирам от това.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cafadba98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да разбира се.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f878c611f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не са много доволните от първия коментар, личи по рейтинга. Май бая жалки мамчета тук си мечтаят да са любовници (или са). Явно истината жили по-низшите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f84e482d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истината е, че като се разделиш с някого, няма непременно някаква задължителна компенсация да срещнеш друг. Там за желанията към вселената и всемирния баланс, както и други глупости, измислени за пари, просто го забрави. Често си оставаш сам. Но нима това е толкова фатално?!
На втория въпрос: категорично да, проблем е. Значи че е комплексарка, безхарактерна, нахална и други неприятни изводи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0597f2dbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ПОчакай Златка и Благо-джизъса да излязат от брадъра и ги питай тях. Те ще са най-компетентни, особено Златка ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 750f1e30ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ако приятелката ми е била любовница на някой значи е парцалче, ако е било за единия секс и златните накитчета, които евентуално мъжът е купувал. Но е по-зле да е била с много различни в кратотрайни флиртчета и афери, отколкото на един любовница

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0597f2dbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има, има ... и преди има. Теб какво те интересе авторке ? Любовника ли те резна ? Или взе, че се ожени ... за теб ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 19dfe38c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, по-добре си спести тази информация. Явно не уважаваш семейството като институция, как да ти се довери някой?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ef07006a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да, била съм любовница, макар и за кратко. Бях съвсем млада и не си дадох сметка в какво се забърквам, за щастие всичко приключи за няколко месеца. А как се разви любовния ми живот след това, ами нормално като след всяка друга раздяла. Намерих си нов човек, по-късно се омъжих, разведох и сега имам страхотен човек до себе си. На всички с които съм имала по-продължителна връзка, съм споделяла за миналото си, но никой не е правил голяма драма от това, че на 19 съм била любовница за кратко. Просто си научих урока и не смятам никога вече да си го причинявам. Ако не друго е въпрос на самоуважение и женска солидарност. То е ясно, че тоя не му пука за жена му и за чувствата и, така че нека поне да не съм аз причината една жена да е нещастна. Даже сега си мисля, че ако имам шанс да се срещна със съпругата на любовника си ще и се извиня за всичко, което е изстрадала заради мен през тези месеци, но както казах беше преди доста години и отдавна нямам никаква връзка с него и нямам идея как се е развил животът му в последствие и дали все още е женен за тази жена. Така, че да, от една страна съжалявам за злото, което съм причинила, но от друга явно е трябвало да направя тази грешка за да си науча урока и да разбера, че така не се прави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d5586554fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Преди 6-7 години бях любовница на мъж в дългогодишна връзка - живееха заедно, планираха брак и т.н. Не бях първата, с която е изневерявал. С няколко думи - беше ужасно. Ужасно да чакам, да се крием, да се срещаме по нощите за малко, да не се докосваме, защото приятелката му щяла да усети и т.н. Аз пък бях малка и страшно глупава/влюбена. Все се надявах, че ще се разделят, макар че ми беше казал, че не сме един за друг поради ред причини (и беше прав). Това продължи около 2 години. Разделихме се по собствено желание, защото беше същинска мъка, особено за мен. Той искаше да има семейство с жена на неговите години, както и се случи. Изглежда щастлив.
Аз го преживях много тежко, до последно отказвах да приема, но нямаше как. С времето болката поспря, започнах да с влюбвам отново и така... Нормална гадна раздяла, нищо повече.

Всичките ми гаджета след това са знаели, че съм била любовница. Никой не беше особено развълнуван от този факт, не е чудо голямо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7edee6f28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Автора- дълга връцка беше, през цялото време съм работила.
Нито са ме издържали, нито нищо. По-скоро аз бях влюбена, а той се възползваше от това! Просто секс с наивница, не съм лош човек!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7edee6f28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора- благодаря на номер 13!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bcb965523e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Еми проблем е. Показва липса на морал и достойнство. Аз искам жената до мен да има чувства на емпатия и достойнство. Споко не си втора ръка. Вземи си поука, помагай малко на хората, поставяй се на тяхно място и ги уважавай, ако го заслужават разбира се. Просто не бъди кучка. В България само ей такива надути егоистки се навъдиха, това е гадно.. (после закво нямам гадже, хд)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 34a2ea46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не съм била любовница, но на мен са ми изневерявали. Приех го нормално, без драма, очакваше се, поне мъжът до мен беше честен и в самото начало ми сподели, че трудно ще бъде с една. Изтрая доста дълго като се замисля. Нещата се развиха съвсем нормално, последва раздяла, кротка и тиха. Разделихме се преди да е стигнал до секс с другата жена, но са се целували, той е бил влюбен, искаше я, пуснах го да си живее живота и не го упрекнах, сигурно е имал някаква причина. Уви, не приемам неверниците за съвсем отговорни към себе си хора. Разбирам, че може да не харесваш половинката вече и да не си щастлив, но раздялата ми се струва по-адекватен избор пред изневярата. След това не съм била с човек, който е изневерявал на бившите си. Не съм го планирала, така се случи. Предполагам, че бих дала шанс, но много зависи от самата история и от мнението на човека срещу мен. Ако той съжалява, ако е искрен пред мен, ако не омаловажава грешката си- добре, в противен случай, може да си живее и без моето присъствие. При всички положения ще имам резерви към човека в началото и по-трудно ще му се доверя напълно. Възможно е и да ревнувам, а това не ми е съвсем присъщо. Не обичам да съдя, никак не ме бива в това и съм много склонна да изслушам всичко, преди да си изградя цялостно мнение и да взема решение. Обичам информацията, липсата на такава ме кара да вярвам в относителността. Бих приела човек, който в миналото си е имал еднократна забежка, но доста трудно ще приема такъв, който е бил влюбен в друга и продължително време е изневерявал без да остави половинката си. Не го разбирам това с двата стола, какво е това желание да имаш всичко и всеки? Не е редно, преживяла съм го, наистина боли. Защо да бъда с човек, който е наранил бившата си с паралелна връзка, за което дори не съжалява?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7edee6f28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 14! Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 436c54393e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Голямата работа, че веднъж си сгрешила, просто не им казвай. Всеки си има минало.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a41ea0e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20, с това мислене няма да изградиш доверие никога. По-добре бъдете откровени и човека ако не му оттърва да не си губите времето пък ако му оттърва, да сте наясно, отколкото след х години с деца и не знам си какво да разбере и да се подкопае доверието, когато ще е много сложно вече. Типично бг мислене имаш - да излъжем, да скрием, да премълчим и после ко ми ака в гащите. Затова и 90% сте разведени или изневеряващи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bcb965523e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Хахаха! Ей номер 18, няма нищо нормално в историята ти, спри да го повтаряш, че се пръснах от смях хд. Извинявай, ама си е така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5e03ff5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Даааа, доста голям процент от пишещите тук имат проблем за всяко решение...
Авторке, твоето минало си е в твоето лично пространство. Никой мъж не пита за бившите. Обикновено въпроса е за бройката, а не за детайли от връзката. А и ти не си била проститутка, а просто влюбена жена в неподходящ мъж.
А за коментиращите - съвсем взехте да се оливате. Като сте толкова чувствителни към темата четете други раздели.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: aca79dc2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Била съм любовница, роля в която никога не съм си представяла, че ще бъда. Но се влюбих много силно, престъпих всичките си принципи заради този човек и през цялото време ми беше много тежко заради това. Не беше съвсем типична история, но завърши напълно типично. Мъж, на който думите са големи, но действията жалки.

Животът продължава. Но четейки коментарите и имайки предвид опита, ще ти кажа следното. Избягвай да коментираш миналото си, винаги ще бъде разбрано погрешно и няма да успеят да те преценят като човек. Имаше мъж, който се стресна, че са ми малко бройките. Сега сигурно ще се стряскат, че някога съм била любовница, въпреки че бройката ми все още е малка, искам най-нормално семейство и никога не съм изневерявала, дори в "онази" връзка. Просто мъжете те слагат в стереотипи и се плашат изключително лесно, дори тези с претенциите да са голямата работа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 11dda599ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   24, може и да си права, но се замисли защо се плашат. Явно са си патили. Можеш ли да виниш хората, предубедени към циганите примерно, макар че има 1-2% свестни цигани? Същото е с жените, били любовници. Сигурно има от тях 1-2% свестни като теб, вярвам, че си такава, че си се подвела еднократно, така ми звучиш, не се бъзикам. Но предвид останалите 98%, които просто са неосъзнати курви, трудно някой разумен мъж би поел такъв риск. Тука както обикновено се опитват да ги изкарат, че едва ли не всички само веднъж са се подвели, че иначе са много готини, едва ли не няма нищо лошо в това и не знам си какво, трябва да бъдем толерантни, да се поставим на тяхно място, бла-бла-бла. Хубаво, сигурно има и такива, на чието място трябва да се поставим, но това са примерно 2%, а простотията на останалите 98% не мисля, че трябва да се толерира.

И все пак смятам, че трябва да бъдеш честна с партньора си и той евентуално да те разбере и приеме, отколкото след години да разбере пред свършен факт, което би имало много по-лоши последици. Най-малкото ще се подкопае доверието, а без знаеш, че нищо не става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9dfa134e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24, не само мъжете, по принцип хората вярват на стереотипи, защото стереотипите са 1 вид статистика, извлечена от колективния опит. Виж примера на 25 за циганите например - да, със сигурност има свестни, но са малко на общия фон. Ако станат примерно 50:50, вече може да е друго.
По принцип човек (нарочно не пиша жена или мъж, защото няма значение), който влиза в триъгълник или друга геометрична фигура, не се счита за надежден партньор, защото явно не уважава връзките и верността в тях. А и да не се лъжем, повечето извънбрачни връзки са от скука, за разнообразие, тръпка и пр. Да, има изключения, но са малко (вярвам, че си от тях).
Така че не обобщавай за мъжете изобщо, вярвам, че ще намериш мъжа, който да те оцени като човек

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5e6a29183
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Към номер 25,26

Така е, разбирам смисъла на стереотипите. Но все пак, за да имаш шанс да откриеш изключенията, трябва да дадеш шанс. Знам, че прозвуча всякаш поставям мъжете под общ знаменател. Не е така, опитвам се да опозная човека. Но разбира се, не винаги успявам, стереотипите влияят и на мен.

Но не правя вече грешката да казвам някакви неща, които без контекс изглеждат съвсем различно. Давам време хората да ме опознаят, да разберат що за човек съм, да мога да им обясня цялата история, не просто категорията. Не ми е приятно така честно казано, защото харесвам свалените карти отначало, но съм си патила несправедливо от прекалената откритост.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 11dda599ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   "за да имаш шанс да откриеш изключенията, трябва да дадеш шанс"

Не всеки е склонен да си губи времето да дава шанс. Защото вероятността да дадеш шанс, да си загубиш времето и на края да се окаже, че не си е заслужавало, е 98% (примерно). А ако трябва няколко пъти да се дава шанс на различни хора, той живота ти ще е минал в даване на шанс с надеждата да си случил на изключение. Никой уважаващ себе си няма да изгуби живота си заради 2% изключения.

По-лесно и надеждно е да се занимаваш с по-надежден човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5e6a29183
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Към #28

Така е, и затова си промених подхода. Друга тема, че много от хората, които не стават са склонни да лъжат и манипулират и може доста късно да се усетиш за какво става дума.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker