Срещнах любовта на живота си, проблемът е, че той е женен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещнах любовта на живота си, проблемът е, че той е женен
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 16437 пъти
Срещнах любовта на живота си, проблемът е, че той е женен и има дете. Знам, че има много момичета в моето положение, но аз просто не виждам изход от тази ситуация. Страшно много го обичам и неискам друг мъж в живота си... искам него, даже нещо повече... искам дете от него, но не защото така ще го накарам да се разведе или да го изнудвам с нещо, а просто защото съм сигурна, че това дете ще е плод на моята най-голяма и единствена любов.

Знам, че няма да го имам никога, затова искам да имам най скъпото нещо на света (детето), което ще осмисли живота ми и ще знам, че е част от него и това ми стига. Просто немога да си представя, че може да съм с някой друг, да ме докосва...и още повече да му родя дете. НЕ..!!! Немога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 5f23146052
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Да, най-лесното е да родиш дете, но беэ баща как ли ще се чувства то, беэ истинско семейство, ще му е много тежко, да слуша другите деца как говорят эа бащите си, а то да няма какво да каже! Не е шега работа едно дете! Според мен иэчакай, може пък да се появи някой друг, който да осмисли живота ти в по-хубава среда.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4b472fbec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ще оставиш детето си без баща? Какви сте такива безрасъдни? Някакви пикли, който играят втора цигулка и не стига, че са на повикване, а и разбиват семейства...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e0a8092bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   за 2. :
А не мислиш ли, че щом този мъж търси "утеха" в прегръдките на друга жена, това семейство ВЕЧЕ е разбито? Много е лесно да упрекваме другите и да им отсъждаме вина за нещо, за което не са единствените виновни.

А сега по темата. И моят съпруг беше женен. Разведе се и сме заедно от 8 години. В моменти на безразсъдица и много болка, и аз съм мислела, като авторката на историята. А именно, че искам дете, че искам да "увековеча" моята "най-голяма и единствена любов".

Но не можех същевременно да си позволя да постъпя толкова егоистично и да обрека едно дете да израстне само, без баща и да е сочено с пръст... Както не можех и да нараня човека, който толкова много обичах и обичам. Реших тогава, че любовта, колкото и голяма да е, няма сила, щом не е взаимна. И оставих нещата на самотек. Резултатът??? Ами от 3 години сме женени и чакаме първата си рожба. Съпругът ми има син от първият си брак и фактът, че се е развел с майка му, не го прави по-лош баща от преди, а и от всеки друг баща.

Скъпо момиче, има, разбира се, и мъже, които искат "и вълкът сит, и агнето цяло". Единственото, което можеш да направиш, е да разбереш дали твоят любим е от тази категория мъже. Дали те обича колкото и ти него. Ако е така-ще сте заедно и ще можете да имате колкото си искате деца. Но ако не е, не постъпвай егоистично, не прави нещо, за което един ден ще трябва да даваш обяснения. Именно на детето, което толкова искаш. Няма да му допадне обяснението, което даваш и тук. А и нямаш това право! Помисли си добре, това те съветвам. Желая ти всичко най-хубаво за теб!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6116fbc0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Aз също съм в такава ситуация, но разбрах нещо много важно и то е ... семейните мъже просто си играят с нас, не ни уважават както заслужаваме, не ни обичат както ние тях, не ни ценят достатъчно. Дори да го обичам до болка разбрах, че съм и винаги ще бъда една играчка в неговите ръце, бягство от тежкото всекидневие, малка авантюра, и нищо сериозно... аз му давам това, което жена му не може или пък не знае как ... и това не ми стига ... но как да спрем този омагьосан кръг незнам - ако някой знае как да пише.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1d88c63997
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мили момичета мислите ли че обичате истинската същност на тези мъже, с вас се държат по един начин за 2-3 часа а в действителност дори не знаете какви отрепки могат да бъдат. Вие мили момичета сте авантюрата, защото няма нищо по-хубаво от чуждата жена, помислете какво точно обичате в тях и дали ако поживеете заедно наистина ще мислите, че са любовта на живота ви!

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: b6a677620f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Мила, женените мъже винаги знаят какво да кажат на една самотна жена, знаят как да и завъртят играта. Фактът, че не сте постоянно заедно, а за малко - винаги бързате или се оглеждате някой да не ви види, прави авантюрата още по-сладка. Но са много малко мъжете, да не кажа почти никои, които ще оставят жените си заради тази авантюра. По-добре се откажи от него, помисли за неговото дете и не бъди такава егоистка.
Всичко, което казах, е от личен опит.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a0be4219ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм, глупаво е да мислиш, че си срещнала най-голямата си и "единствена" любов в лицето на този мъж. А да имаш дете от него е още по-глупаво. Ще спечелиш много, ако се откажеш от тези глупави идеи.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: cb31da7f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   до 3: Мога да ти кажа само, че не винаги когато той кръшне е защото нещо в семейството му не е наред, а просто за спорта или заради такива кифли, които се предлагат въпреки, че знаят че човека е обвързан. Голяма грешка е да се мисли, че мъжа изневерява, защото в къщи нещо не върви.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8b608be19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   до 8: След като незнаеш цялата история, не бързай да се изказваш с коментари от сорта "...кифли, които се предлагат.." Историята е доста по различна, но вие веднага започвате с обидите...защото така май е по лесно, отколкото да се поставиш от другата страна. от Авторката

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e0a8092bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 8:
Аз съм изживяла подобна ситуация и ти гарантирам, че при нас нищо в бившето семейство на моя съпруг не беше наред. Без това да означава, че няма и мъже, които изневеряват за спорта. Но не можеш да знаеш какво е при всеки. Така, че недей да обиждаш и да вадиш прибързани заключения!
коментар 3.

А колкото до авторката - не обръщай внимание на коментари, които не само не са ти в помощ, а те карат да се чувстваш още по-объркана.
Още веднъж ти желая успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4c71cfba52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Как така за спорта? Като се прибере вкъщи и те погледне в очите и те излъже, че е бил с приятели?! Това спорт ли е? Май е малко гадничко.

Към авторката : Ако наистина те обича, той ще се разведе и ще си гледате заедно децата. В противен случай не ще можеш да дадеш обяснение на детето си някой ден защо е расло без баща. Много внимавай дали този мъж е за теб.

Едно е да се виждате всеки ден за два часа, а съвсем друго да заживеете заедно. Готов ли е за теб да остави семейството си? По-добре го попитай и ако не може да ти отговори сама си прави изводите.
П.С. Опичай си акъла. Успех от мен!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ff9bbc414c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам женен приятел, който така умело врътка кифли, че ги съжалявам. Прави ги луди. Всяка една е луда по него. Влюбена, ще се развежда.....А той...Той е като всеки мъж с възможности. Знае ли кое ще го накара да се разведе? Нищо.

И другото....най - голямата глупост дето прочетох е това за детето. Само факта, че си го помислила ме кара да си мисля, че нямаш 20. Не можеш, не бива.... да подлагаш на това едно дете. Ако не твоето, то неговото. Мислете с главите си, а не с....

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: cacdd71c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здр. и от мен! До болка ми е позната ситуацията, в която си. Аз също имам връзка с женен мъж и също като теб немога да допусна някой друг, защото знам със сигурност, че това е той - мъжът, с когото бих живяла. Проблемът е, че имаме разлика 15г. и това малко ме спира? Но моят съвет е: бори се за любовта си, каквото и да ти струва това, важното е ти да си щастлива, защото по-добре на хората в устата, отколкото в краката! Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 565a08a788
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Забранената лубов е по силна от всичко и по сладка от всичко, това е наи красивата лубов.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e907b7b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мило момиче, бори се с всички сили за своето щастие! Щом като обичаш този мъж направи всичко възможно, за да бъде твой, няма да бъдеш нито първата, нито последната жена, която е отмъкнала "чужд" мъж... пък и кой знае от каква го отмъкваш, която не е на малкия ти пръст по нищо! Помни, че целта оправдава средствата... винаги! Не трябва да имаш никакви скрупули, а действай смело напред! А за детето не бързай, първо трябва да имаш таткото, задължително. Всяка истинска майка трябва да осигури на детето си законно име! Успех, миличка!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: d688402339
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   НЕ ТРЪГВАЙТЕ С ЖЕНЕНИ, НЕ БЪДЕТЕ УТЕШИТЕЛНА НАГРАДА!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 16d8262faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Слушай, моето момиче, очевидно си попаднала на мъж в криза на средната възраст, който е търсил връзка вън от семейството си. Всичко е почнало на шега, а после нещата са се развили до степен, в която смяташ, че си влюбена. Той вероятно също изживява нещата емоционално. Запомни едно, ти си му нужна докато му даваш нежност, любов, секс, без претенции, без сълзи, без ангажименти и труднпсти. Поискаш ли дете, той ще избяга. Вече си има съпруга, дете и дом, не са му нужни два. Нужна му е любовница. Иска от нищо непомръчена любов и бурен секс, бе да му се налага да поема финансови ангажименти. Щом не се е развел до сега, никога няма да се разведе.

По всичко личи, че съпругата му не е от онези, които не могат да ти стъпят на малкия пръст, вероятно е жена с добро самочувствие. Щом не е поискала развод до сега, очевидно е доста по-голяма от теб и познава тази игра значително по-добре от теб. А той, той има минало с нея. По време на тази авантюра е разбрал и още нещо за съпругата си... че има подкрепата й, че тя е единствената жена, която ще му прости, ще го подкрепи и ще му даде втори шанс. Шанс без бебета, градене на нов дом, поемане на нови отговорности на възраст, на която тези неща не са толкови лесни и желани.

Миличка, ти очевидно наистина си младо и чувствително момиче. Намери си подходяща компания от връстници и не се заблуждавай, не си губи времето. Само след 1-2 години ще го срещнеш на улицата и ще се питаш какво изобщо си харесвала в него!
Късмет, малката!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b082aadcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Щом е изневерил веднъж, бъди сигурна че ще изневери и на теб след време. От 15 години мъжът ми ми изневерява, но не се е развел с мен. Така ни е добре и на двамата. Имаме и дете, което ни прави щастливи. Мой съвет: НЕ ОЧАКВАЙ НИЩО ХУБАВО. Подреди си живота докато е време. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bc7c546ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако той наистина те обича би се развел и би заживял с теб...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d14c808748
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Избий си го от главата! Заради такива като теб се разпадат хиляди семейства и хиляди деца остават с един родител!

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5c82f1b08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Д напълно ти съчуствам защото и с мен се случи същото няма спасение любовта на живота ми е той но защо толкова късно дойде тази любов

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5c82f1b08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Мила за това съвет няма повярвай ако наистина е любовта на живота ти няма забрава ,с мисълта за него ще лягаш и ще се събуждаш,а чувството за невъзможността да изживеете любовта си ще те разяжда като кървяща рана.Болката е жестока но трябва да се научиш да живееш с нея а за детето те подкрепям напълно,за тази болка лек няма,и да знаеш че времето няма да те излекува ,напротив ще се разболееш още по тежко!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bf09c7e483
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Любов няма,всичко е интерес!ако не го зарежеш ти,той ще то направи!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 37b3a11255
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За всички ни има Съдник-да живеем живота си,няма безгрешни-бездействието може би е най лошото...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2cf826d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравей, иска ми се да ти помогна със съвет, но не знам как като самата аз съм точно в същата ситуация. Имам моменти в които силно вярвам, че ще се разведе, а понякога си мисля, че никога няма да го направи. Проблема е, че много обича детето си, защото вече е загубил едно, а и родителите на жена му,както и неговите са разведени и той не иска детето му да е с разведени родители, така че не знам... Понякога ми се иска да умра, всички мислят, че е много лесно да го оставя и всички хвърлят вината върху мен..., а всъшност не знам чия е и защо е цялата тази сируация, вероятно има смисъл може би или някога ще има...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a4a4b7d363
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Я стига с тия глупости за детето без баща, не ги слушай, то и с теб ще се чувства много обичано, като че ако има баща простак и пияница за това не се говори примерно, това са клишета и предрасъдъци. Роди си детенце и не слушай хорското мнение, успех:)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1dfc96e8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Aз също ходя с женен мъж обичам го незнам как да се разведа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e2ef9ceee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   здравейте, вашите историй са ми познати до болка. аз също съм в такава ситуация, заедно сме от година и половина, той твърди, че не може да се разведе, заради детето. много се обичаме, но какво от това. аз също искам дете от него, за да имам частица от него и ако стане ще родя, така че мила моя ако имаш как да го гледаш роди си детето и си го гледай, защото и да срешнеш друг не си застрахована, че с него няма да се разделите и пак да си сама с дете, но така поне ще знаеш, че това дете е плод на вашата любов.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fae3b1495e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Вие май си избирате мъжете с конкурс и задължително условие е да са женени... направо ви се чудя как сами се бутате на такива и се съгласявате да свирите втора цигулка, защото повечето, да некажа почти 100% от тези мъже НИКОГА няма да напуснат жените си заради вас. Не останаха ли свободни мъже??

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1b0196d7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Дориана, а на мен пък ми е странно как някой се изцепва подобна глупост като теб в тема от преди близо 4 години...

ааа и едно уточнение: Никой нормален мъж няма да напусне официалния си партньор заради любовницата си. Но ще го напусне именно заради този същия партньор и ако има любовница може и да отиде при нея след развода, а може и да не...

Това никога с главните букви е много дразнещо, бай дъ уей!

Абе въобще всеки да си гледа своя живот, защото той ще си го живее и да прави онова, което му подсказва сърцето.. пък времето ще реши останалото.

Много на сериозно се вземате с тези проповеди и НИКОГА няма да еди какво си... Успокой се малко! ще ти прилошее!
Пък, който е решил да е любовник/ца той си има глава на раменете, знае какво да прави и какво иска да направи, какво иска да изпита и т. н. който е решил да изневерява, знае за себе си защо го прави, как да го направи и какво очаква. Всяка съпруга, решила да се примирява с това, че този дето се прибира вкъщи вечер, търси любов и разбиране навън, сигурно също си знае какво иска и какво не. Поне днес, тук и сега, запазвайки си правото да си променя решенията...

Не се вземай толкова на сериозно! Да, с конкурс ги избират. ходят си по улицата и само, който е с халка, него искат, за да разбиват семейства, ей така от извратено хоби.. хайде малко да се замисляш следващия път като пишеш подобни изцепки.. ама че работа!

Плам

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 91c0b6651e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   По въпроса с женения мъж нямам какво да кажа, затова няма да коментирам. Замисли се обаче за евентуалната бременност. Помисли дали няма да се чувстваш самотна, ако той не може да идва с теб на изследвания, на ехограф, дали ако нещо се почувстваш зле вечерта, ще можеш да му се обадиш да те закара на лекар, дали искаш приятелки да те заведат в родилното и да ви изпишат с бебето сами, без таткото да ви посрещне. Повярвай, ако сега си мислиш, че любовта към бебето ви ще те крепи, когато имаш нужда от него и той не може да се отзове, ще ти бъде много мъчно. Д.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 782aa7881e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравейте, аз съм омъжена но от 3 години бракът ми не е това което беше, не е свързано с изневяра, но мина време и аз без да разбера се влюбих в мой клиент, незнам как стана, не съм първа младост но наистина незнам как се случи, от много време сме заедно, аз го обичам много, той казва също, че ме обича, връзката ни е малко странна, не се виждаме всеки ден, грешката може би е моя, защото преди време той ме попита дали бих се омъжила пак, и аз побързах да кажа без да се замисля НЕ, той отговори, че неможе да живее с някого без брак, сигурно за това връзката ни е странна, със всичко ми показва, че ме обича много но можеби аз проиграх шанса си незнам, ние и двамата сме със семействата си, много е трудно, на никого не го пожелав няма значение на колко години си, а той е по-малък от мен, всеки май получава това което е заслежил, успех на всички момичета, дано любовта да е стях

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 4d2e4f5831
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Какво значи "Знам, че няма да го имам и затова искам дете от него"!!!???
Защо всеки не може да си гледа семейството? Защо, когато знаеш, че човека има жена и дете се занимаваш с него? !? Не че той не е виновен, но ти какво искаш? ! Не мислиш ли, че това може и на теб да се случи? !
И най-важното- ТОЙ ИМА СЕМЕЙСТВО!!! Не приятелка, не гадже, не любовници! А СЕМЕЙСТВО!
Ето, затова не искам да живея в Б-я! Защото тук хората нямат никакви ценности!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e26e9bc041
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Повръща ми се от такива мъже, които изневеряват на съпругите си! И също ми се повръща от такива лекомислени мадамки, които си мислят че смисъла на живота е само при женените мъже!
Абе, ненормални ли сте - свършиха ли се мъжете, които са сами, самотни и без ангажименти, които ви чакат с отворени обятия, та сте се юрнали като щури да се занимавате със семейни хора, та даже и да им разваляте семействата! Не ви ли е съветсно, бе!?
Гнус ме е от такива и мъже, и жени.
Горките дечица...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d5ec8c7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   34, забрави да повърнеш върху жените, които изневеряват на мъжете си и от тези лекомислени съпруги, които не обръщат внимание на семейния си партньор.
Иначе, защо се занимаваме с обвързани? Ами не се занимаваме, те се занимават с нас- преследват ни, обаждат се, развеждат се. Какво мислиш, че мъж, който си търси любовница и в последствие нова съпруга не е с единия крак в развода така или иначе. Разберете най-после, че за провалените си бракове сте виновни вие и само вие.
Една втора съпруга

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c754fafe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Любовта на живота се случва тогава, когато и двамата партньори са отдадени изцяло един на друг... няма други... иначе е несподелено.. илюзорно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 831a90edb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Не ги слушай мила злобеят и настръхват от мисълта, че може да става въпрос за техният мъж:)) Аз лично съм родена без баща или по - точно баща ми не е пожелал да ме припознае и какво от това в момента съм успяла жена. Мама и родителите й са ме отгледали и са дали жсичко от себе си, за което сърдечно им БлаГодаря!!! И съм в подобна на твоята ситуация. Влюбена съм в семеен мъж, но знаеш ли не ми пука за нищо, зная, че дори да не поЖелае живота с мен или детето, което евентуално мога да му родя само ще съжалява за това. Живей така както сама пожелаеш, а не както желаят другите!!! Ще срещнеш много упреци, но ги отминавай с усмивка важното е ти какво чувстваш и велаеш!!! Живей за себе си, а не заради мнението на околните!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d5ec8c7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Н. 37 - минали са години от това, което е написала авторката, но ми стана интересна твоята история.
Как така не те е признал баща ти?
Иначе, аз като теб бях любовница цели 7 г... бях търпелива негова спътница. Накрая той сам реши - разведе се и от 3 години вече сме семейство. Не губи надеждата, дарявай любов, не изисквай и не тормози. Остави мъжът да реши - вярвай ми, накрая всеки избира любовта и щастието!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9be2c670ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   До N 38 браво на теб, 7 години да търпиш, заслужавало ли си е тази жертва

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d5ec8c7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39, да заслужаваше си. Днес сме щастливи заедно. Познаваме се много по-добре от останалите брачни двойки, очакваме дете. Заслужаваше си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9be2c670ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Добре, радвам се, защото не винаги края е щастлив, но ти си явно щастливка,

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 717cfc166a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Всяка жена, ако си сложи ръка върху сърцето би признала, че предпочита да е любовница а не съпруга.
Та кой би предпочел да пере чорапи и глади ризи и панталони, да готви, чисти, гледа децата, а погледа на мъжът и да минава през нея като неодушевен предмет. В леглото да не я забелязват, а когато това се случи да е просто задоволяване на потребност, рутинно, еднообразно и някак по задължение.
От друга страна да си любовница, значи да си обичана, желана, очаквана с нетърпение. По какъв съвсем различен начин те гледа този мъж- жадно, ненаситно. Всяка мисъл за теб е свързана само и единствено с приятни усещания. Нама търпение да те види, с нежелание се разделя с теб.
Когато си любовница и ти си различна - обръщаш внимание на бельото, дрехите, прическата, погледа ти свети, устните ти тръпнат. Нямаш нищо общо с отегчената и изнервена домакиня с овчи, отдавна угаснал поглед.
Всеки един от нас, независимо мъж или жена е и в двете роли - сумтящият отегчен съпруг/стростен любовник или мърлява вечно дуднеща съпруга/жена изпепелена и изпепеляваща от страст.
Да не се ограничаваме само с една роля в живота, да си дарем и малко лично щастие. Да живее изневярата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 95a7b0b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До N 38, на мен също ми стана интересен твоят случай. Кажи ми как успяхте да задържите връзката си за 7 години? Обикновено такава връзка или бързо се разпада или бързо се развива, защото криейки се нямате възможност за много разнообразие в срещите си, в нещата, които правите заедно. Как запазихте чувствата си за 7 години тайни срещи?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 539bd12939
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До 38 - завиждам ти благородно :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5ad2dc901d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Здравейте, виждам че темата е стара, но представлява интерес и за мен.
Аз също се виждам с обвързан мъж от близо 2 години. Не е женен няма деца. Всичко започна по тривиалният начин, бяхме колеги. Аз също бях обвързана, всичко беше на шега, но съпътствано с огромна страст. Моят парньор научи и се разделихме. Тогава срещите с другия човек станаха по-чести, по-дълги. Преди време говорихме за евентуална връзка между нас, но той не е сигурен дали ще оставя свободата му или ще се оптаитам да му наложа контрол. Също така на моменти ревнува много, в други случаи ме провокира да си търся друг... Тези взаимоотношения са сложни, никога ясни и най-лошото дори човек да иска да сложи край много трудно успява, понеже винаги остава надеждата, че може би ще избере вас...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 1d4e394afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Аз съм в същата ситуация и напълно те разбирам. Отгледала съм две деца без баща, който никога не съм обичала, родих ги по други причини. Сега безумно до безсъзнание обичам женен мъж и искам дете направено с любов от него. Знам, че друг мъж няма да обичам никога. Това е той и кво толкова дете без баща. Аз също пораснах без баща и ми е много яко. Даже очите не съм му виждала. Къде е проблема?

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: dc96a37586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Той е женен не му съсипвай щастието! Радвай се за него! Пък и тава, че е женен пречи ли да сте приятели? :-)

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 7c3cfab72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46, проблема е, че имаш нужда от психиатър. "По други причини" си родила 2 деца и ти много яко, че не си имала баща? Съчувствам ти, наистина, и моля те замисли се сериозно над идеята да потърсиш помощ от професионалист. 2 деца гледаш, все пак и сега искаш още по нови причини. Имаш отчаяна нужда от любов, която никога не си имала явно. Всеки иска любов, но не това е начина и изобщо не това е любов.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: 2cd3d42f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   До номер 15 Как може да си такава (такъв) егоистка (егоист)??? Този човек има жена и дете... остави жената тя все някак ще си стъпи на краката, но ДЕТЕТО... Боже нямам думи!!! На мен ми се случи същото нещо, обаче бях детето имаш някаква представа колко е отвратително едно дете да остане без баща заради някаква си жена там??? ВИНАГИ от подобни ситуации страдат ЕДИНСТВЕНО И САМО децата...

hard candyXx

 
  ...
преди: 10 години, 14 дни
hash: c2efb20149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   До авторката!!! Здравей.. пише ти едно малко момиче на 19г, израстнало без баща и преживяла връзка с женен мъж. Мога да ти кажа, че виждам себе си в твоите думи. Като чета какво си писала, сякаш аз съм го писала... И аз като теб се влюбих в женен мъж. Беше, като една приказка.. И аз като теб страдах и го обичах. И на мен ми е минавала такава мисъл... искам аз да бъда негова жена и аз да гледам неговото дете, да имам дете от него.. нещо от него, което да е за мен и само за мен. Виждахме се тайно... и за по малко.... В началото беше красиво и чисто. Бях щастлива и се чувствах добре. Но идва момент, в който ще заболи. Момент, в който почваш да се замисляш... всеки път, когато си тръгне.. той се прибира при жена си и децата си... на него му е добре с теб, сигурно и той е влюбен.. има тръпка, има нужда от нещо такова в живота си... Но за теб има болка... много болка... И все пак не можеш да спреш това.. не искаш да го спреш. Във всеки момент, когато те боли пак предпочиташ да е така, отколкото да си без него. Лошото на такива връзки е, че трудно се прекратяват. Аз карах така почти две години. Всеки път, като си тръгваше оставяше само празнота и пустота... Но и всеки път, когато го видя, когато е с мен.. аз го виждах, като слънце... огряващо дните ми.... : ) Но реших, че съм младо момиче и с този мъж никога не можем да бъдем повече от това, което сме... и си казах, че ще изживея това.. И ето ме днес... приказката на момичето свърши, дойде истината. В живота ми просто се появи друг човек, който ме разсея и ме накара да превъзмогна тази заблуда със женения мъж. Въпреки, че със женения мъж сме си приятелчета, поддържаме връзка по тел, но само това. Вече я няма болката и осъзнавам, че само съм се залъгвала. Тогава, в онзи момент, той означаваше много за мен. Бях влюбена, мислех за някого, имаше смисъл в живота ми и не съжалявам за нищо преживяно, за нищо! Затова и ти недей, направи като мен-изживея си любовта, изживей го! Ще мине :))) и когато мине, ще бъдещ много щастлива, ще бъдеш живаааа :)))) Ще преминеш лентата и няма да се обърнеш повече назад. Ще си нова, чиста.. Ше си ти, но ще се преродиш наново. :))))) Готова ли си :))))

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker