Той е виновен че изневерявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е виновен че изневерявам
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2812 пъти
Следях сайта преди време и се чудех, какви неща се случват на този свят, но ето че сега и аз имам какво да споделя.

Жена на 42 години съм, семейна от 22 години и имаме дъщеря на 21 години. Тя е студентка втори курс и именно като замина да учи живота ми се промени.

Избра да учи в друг град и съответно с мъжа ми останахме сами. Точно в този момент обаче и той реши да замине в чужбина с мотива, че ще са ни нужни много пари за да я издържаме. Но реално погледнато ние нямахме нужда от нещо подобно. Първо защото имахме не лоша сума спестени пари в банката, второ общият доход на двама ни е точно 2000 лв. на месец. Живеем в малък град и това не са никак лоши пари според мен. Отделно при положение, че започнем да изпитваме трудности и моите и неговите родители ще са винаги готови да помогнат на внучката си в това просто съм на 100% сигурна.

Но той беше твърдо решен, нещата се случиха изненадващо бързо и един месец след нея замина и той. Знам, че причината не беше дъщеря ни, а това че той иска по-свободен живот и огромна роля имаха неговите приятели. Те са израснали заедно и са като братя. Животът ги раздели в един период от времето, но така се стекоха нещата, че в чужбина отново щяха да бъдат заедно. Освен това той винаги е мечтаел да живее в тази държава където отиде, бих казала, че е влюбен и това му беше голямата цел. Нито сме имали да връщаме заеми към банки, нито сме стигнали до дъното и имаме проблеми с най-различни лихвари като неговите приятели, имахме си просто добър стандарт на живот.

Излъга ме, направи ме на глупачка и ето, че изведнъж останах сам самичка. И си признавам, че ме е страх. На 42 години съм, но просто ме е страх да съм сама, особено нощно време. Дъщеря ми се прибира веднъж на месец и то само за 3-4 дена, това не ми помага за съжаление. Молех му се да се връща, все го питах кога мисли да се прибере, а той все твърдеше, че нещата са потръгнали и не иска да идва в България точно сега.

В един момент ми писна от всичко и спрях да му се моля. Ясно ми е, че няма да стои на сухо цели 13 месеца, особено като изкарва и пари там. Ако си няма връзка с някаква жена, то е повече от ясно, че ще посещава проститутки. Това ме изнервя изключително много като се замисля. Той обича много секса, правехме го дори когато не съм имала желание поради най-различни причини. Просто заради това, че не разбираше от дума и нямаше такава опция да му откажа. Учудващо за мен обаче, след известно време и аз започнах да усещам липса от секс. Първо се превърнах в порно маниачка. Срам ме е даже да го кажа, но си е така. След това един път отново умирайки от срам си купих вибратор от един секс шоп като видях, че продавачката е жена. Известно време се задоволявах така, но мисълта, че той ми изневерява, за което пак казвам, че няма начин да е обратното просто да му отмъстя и да се чувствам по-спокойна ли не знам - а имах и нужда вече чисто физически, не издържах и реших да му изневеря.

Няма нужда да навлизам в подробности за този мъж, само ще кажа че е по малък от мен с 13 години. Насладата от секса с него е уникална, определено се чувствам много по-добре сега. В началото малко се притеснявахме сякаш, но усещам как все повече задобряваме в леглото и двамата. Нещата се получиха между нас и от 1 месец някъде правя много бурен и приятен секс. Знам, че между нас никога няма да се случи нещо по-сериозно. Ясно ни е и на двамата, че няма нужда от нещо такова. Осъзнаваме какво правим. Не знам само какво ще стане някой ден като се върне той. Мисля, че няма как да го приема като мой съпруг вече след такова отчуждение. Даже се стигна до там, че започнах да се виждам с друг мъж. Няма как да продължим сякаш нищо не е станало. Но ако трябва да бъда честна не ми се мисли много за това, нито пък ми пука вече. Дъщеря ми със сигурност трудно ще преживее всичко това, но аз не се чувствам виновна.

Няма с кой друг да споделя историята си затова реших да пиша тук. Има най-различни случки от живота, ето че и това е моята...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91ea217bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи си му избеверила, защото си абсолютно сигурна, че той го е направил, но нямаш никакви доказателства за това?! Стига търси кой да ти е виновен, ти си нищо повече от една к*рва на средна възраст и съм абсолютно сигурен, че когато мъжът ти разбере, ще те остави, всичките ти любовници ще те напуснат и ще си умреш сама, като дори дъщерята ти ще се е отрекла от теб, та ако имаш поне малко акъл в главата вземи се в ръце и поправи ТВОЙТЕ грешки докато още не е късно. Повече от ясно е, че изпитваш поне малко чувство на вина, за да пишеш тук, та наистина, грубия тон е щото ме нервира, как обвини мъжа си без доказателства, ако толкова много искаш секс, замини при него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe38526188
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти ме трогна, много добре пишеш!„
Ти си млада жена, умна , изказът те издава!
Радвай се на живота, забавлявай се и си давай това от което имаш нужда!

Не се страхувай от самотата! Аз живея сама, на 28 години, нямам сериозен партньор отдавна!
Нищо страшно няма! Нито от тъмното нито нищо!

Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0c2d76a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ако всичко е така, както казваш, не мисля, че имаш някакви мотиви да се притесняваш. Оставя те сам сама да стоиш и да го чакаш цял живот? Айде няма нужда. Аз също дълбоко се съмнявам, че си седи кротко без да топва чушката, как пък не! Най-честното е да говорите, да се разберете и да решите как ще продължите брака си - или развод, или го запазвате формално, но всеки си прави каквото знае (без да злепоставя другия разбира се). Дъщеря ти е голяма, все ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 598cf06069
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ако го обичаш малко поне , замини и му кажи в прав текст, прибери се с мен , това ти е последния шанс. Това, което е извън семейството е тръпка до време. Защо не отидеш да видиш как живее мъжът ти и подчертавам момента на изненада, защото не се знае какво ще завариш там. Много са ми тъжни тези истории, в които семейства се разделят след толкова много години. Защо сте били заедно до сега и как няма и спомен от вашата любов ? Той така и други деца може да си направи от друга жена и накрая да ти ги домъкне пред дъщеря ти. Пази своето и не го оставяй да си живурка там. Или ще сте двамата тук или двамата там.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 023f2a39b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е най-пък е готино другите да са ни виновни! Класика

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 369f3ac424
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много добър разказ. Издай книга -розово романче тип чиклит. Под пари ще останеш!

УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 15b1f3ef11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До Номер 1: ти не си добре. Не слагай етикети. от какъв зор той ще я изоставя и ще си хойка, а тя да стои кротко и да го чака да му дойде кефа. айде моля!!!
Напълно подкрепям авторката

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9d0f458200
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Въпрос - как се намерихте с първия 28-годишния любовник? Facebook ли, друг сайт ли... на живо ли..?
Разкажи малко за запознанството ви.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2c7b573139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Животът постоянно ни показва примери за това, как никога не е късно една жена да се превърне в курва...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4e61ffab2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това мисля всички мъже им е ясно - оставиш ли жена за малко, и ще я намериш в чуждо легло... На някои им трябва само ден, на други седмица, трети - месец, но е неизбежно...

Иначе е ясно, че се опитваш да оправдаеш ситуацията пред себе си, за да не излезе, че мъжът ти е заминал навън да ви изхранва, докато ти се въргаляш с млади момчета вкъщи. За ваше добро се надявам всеки да е намерил каквото е търсил, но за останалите мъже - да си вадят поуки. Всяка жена според мен би постъпила по подобен начин ако я оставиш сама...

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 46a8d53f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Искрено се надявам, мъжът ти да се устрои в чужбината, да си намери вярна жена, която да го цени и да ти бие шута. Най- искрено се надявам, това да се случи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b6a3304b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2, никой завладян от тъмното, няма страх от него, логично.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6420151ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това, което имате вие не е семейство.

Но честно щеше да бъде да се разделиш с него и тогава да правиш каквото искаш с колкото искаш мъже.

За мен хората, които изневеряват са слаби. Не им отърва да прекъснат несполучливите си връзки я заради пари, я заради страх от заклеймяване от обществото, семейството и т. н.

Докато не си поемете живота в свои ръце и да направите така, че да не зависите от някой друг финансово или емоционално, все такива теми ще си четем тук.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 687bb85d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   животът на жената минава през три етапа:

- през първия къса нервите на баща си
- през втория къса нервите на мъжа си
- през третия къса нервите на зет си

единствено мога да кажа, че ти си в края на втория етап.

разбирам напълно мъжа ти, че хич не му се стои при теб.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2e583df56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От номер 4. Авторке много исках да ти напиша, че твоят съпруг ти е нанесъл огромен удар и те е предал. Тази негова постъпка, да остави семейството си уж за по-добро бъдеще и уж за вашето благо е егоистична постъпка, защото той е заминал единствено заради себе си. Много хора на тази възраст, постигнали малко в живота имат желание да наваксат и да си почешат егото. Познавам няколко такива случая като твоя и имам приятелка, на която много съчувствам и е на твоите години. Никога не съм отваряла темата за действията на съпруга й пред нея, защото достатъчно страдаше, но те наистина бяха двойка, на която искрено завиждах и си пожелавах такава връзка да имам в бъдеще. Но както всяко безупречно на вид семейство и те са имали проблеми. Тя го остави да замине, тя остана заради детето и минаха години и вече не беше същото. Сега имат нови партньори. Можеш да започнеш нов живот, ти вече си тръгнала по този път. Но познавам и друго семейство, при което жената след година и половина, въпреки че знаеше че мъжът й едва ли е бил на сухо в чужбина, отиде при него, тя събра пари да му купи билета за прибиране и може и с по-малко пари да живеят тук, но ще си остареят двамата. Изборът е в твоите ръце. Дали да се бориш или не.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a97445636b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хайде и тук:)Ех, че сте ми моралисти:)))
Към авторката:хубаво е да поставиш въпроса ребром:или той си идва, или ти отиваш там( ако искаш), или развод!
Казваш, че си финансово добре, детето ти е голямо, не виждам причина да стоиш в такава ситуация която не те устройва и да бършеш плюнките, които другите "моралисти" ти хвърлят!
Реално погледнато, ако брака ви е изчерпан, нека всеки поеме в посоката, която иска, като разбира се двамата сте отговорни към детето си!
Всичко друго е губене на време, нерви и взаимни обвинения!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a97445636b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Забравих да кажа, има и още един вариант: говорите си откровено, обясняваш му, че не можеш да караш само с вибратор и да тичаш до магазина за батерии "Дюрасел", ама от тези дето издържат повече:)))
Може да решите и да имате "отворен брак", ако това ви допада и на двамата
При всички положения е добре да се знае какво се прави от тук нататък и то да го знаете и двамата:)Събирате се, развод или "отворен брак":)))

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d1a451cae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Мъж съм, но за разлика от повечето писали тук, няма да се присъединя към осъдителните им коментари към авторката. Да, постъпката и не е добра, но т. н. мъж, когато се е женил трябва да е бил наясно, че поема отговорност към своята жена дори на чисто сексуално ниво. Днес масово жените изневеряват. Причините са различни. При някои си е чист курвенлък, породен от някакви лични емоционални дефицити, егоизъм, неуравновесеност и т. н. Други изневеряват заради инфантилни мъже, които често имат сексуални проблеми или пък забравят да ебат редовно жените си. Моя позната психоложка ми разказа веднъж следният случай: Мъж и жена при нея са на семейна терапия, като причината е изневяра на жената. Жената директно казва, че е изневерила, защото има нужда от секс, а мъжът и системно не я поглежда. Тогава мъжът се обърнал и учудено казал: "ама не е вярно, миналият месец го правихме веднъж". Моята позната го разказваше през смях.
В тоя сайт е пълно с истории на жени и мъже, които се оплакват, че техните спътнци в живота не ги задоволяват сексуално. Извинявайте скъпи моралисти, но когато мъж и жена се женят трябва да са наясно, че вече не са сами и, и че трябва да редовно да откликват на сексуалните нужди на своите половинки. Хората се женят и за да правят секс, набийте се го в главата!!! Да, точно така сексът е поне 50% от причината да съществува брака! Аз лично, още преди да се оженя обясних на моята жена, че няма да третирам системно главоболие, умора и прочие женски номерца. Но днес, във време, когато мъжете станаха бетер женски полови органи, много от тях правят същите номера и игнорират нуждите на своите половинки. Не всеки може да се въздържа като другия. Жените имат нужда от редовно ебане и за това нямате право да ги обвинявате! В случая има и нещо друго. Ако правилно съм прочел, мъжът на авторката против волята на и самосиндикално и императивно е решил, че ще замине за чужбина. Оставил я е сама, вероятно тя се почувствала напълно пренебрегната, изоставена, нежелана и необичана. Ако един мъж обича жена си, той не би постъпил по тоя егоистичен начин. Не ми излизайте с номера, че той се бъхтел за семейството да осигури средства за по-добър живот и прочие глупости! Както разбрахме от авторката, не са го закъсали дотолкова. Освен това, макар и глава на семейството, подобна стъпка се обсъжда със съпругата и решението трябва да е от двамата. Тя не е била съгласна, него обаче това не го интересува. Сега ще си носи рогцата. Мъж, който не чука жена си е пълен цървул.
В случая, той наистина е постъпил глупаво и егоистично. Вината би била изцяло на авторката, ако мъжът и е извикан на война (да не дава Бог такова нещо! ) или е влязъл в затвора за някоя друга годинка. Дори при втория случай тя пак има известно право, ако присъдата е голяма (15-20-30 години). Не случайно православната църква допуска развод по вина на единия съпруг при липса на секс. Макар да призовава към търпение, църквата дава правото на незадоволения съпруг да разтрогне брака, ако нещата не могат да се поправят. В крайна сметка, нуждата от секс е сред човешките слабости, а църквата се отнася към тях със снизхождение. Глупостта на авторката е, че е допуснала да падне в изневяра. Мисля, че след като е той я е изоставил, тя просто е могла да му изпрати документите за развод. 13 месеца!!!! Тоя т. н. мъж според мен не я обича. Аз веднъж бях 2 месеца разделен по принуда с жена ми и ми се стори година. Бях в чужбина. Заминах, след като тя каза, че е съгласна. По принцип, за повечето неща не търся одобрението и, макар да искам мнението и, решенията са мои независимо дали тя е съгласна или не, но за онази командировка, макар и само за 2 месеца, бях длъжен да чуя от нея „да“…… Върнах се и и скъсах прашките от нетърпение да я обладая. 2 дни не излязохме от спалнята! Съвсем нормално е млада жена в апогея на своята сексуалност да иска секс!! Чакала го е, търпяла е, питала го е кога, молила му се е, купила си е вибратор, самозадоволявала се на порно, искала е просто да се върне, но той... Едва ли му пука, твърде възможно е да си поебва друга в чужбина или да си плаща за секс, но това неговото не е поведение на мъж и глава на семейство. А с това семейство вече е свършено и вината си е предимно негова.
Принципно мразя курвенските изпълнения на болшинството жени днес, самият аз съм много чувствителен на тема женски изневери, преживял съм такива неща, обаче всеки случай е индивидуален. В този случай, „мъжът“ на авторката е постъпил гадно с нея. Нямам си идея що за семейство е това, в което мъжът си решава сам да замине безсрочно в чужбина, а жена му е длъжна да кротува! Писалите, че авторката е курва, определено са едни прости комплексари и женомразци.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: db7147e936
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 19, определено е курва, ако беше се развел а с него добре, ако беше сто процента сигурна, че той и изневерява добре, ама да го набеждава за нещо и да търси кой да и е виновен наистина е курвенско.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6acfb87ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Човек се променя по време на съвместния я си живот с друг човек!!!
Най-приемливият вариант е... Госпожата се развежда и да си планира самостоятелно живота. Секс, любовници, ... след раздялата!!!
Защо мъжът й бяга от семейният живот в чужбина!? Защото обича съпругата си!? Със сигурност НЕ!!! По този въпрос нищо не се пише.... За да избяга един мъж от семейното огнище, толкова му е писнало, че е предпочел гурбетчийския живот пред семейния. Така, че коментар не може да се направи по този въпрос, защото темата е написана едностранчиво. Съпругът бяга от съпругата си... кой бяга от хубаво.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a97445636b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, ако вземем твоята логика и мъжът иска да избяга от жена си, защо той не се разведе и после да ходи където си желае! Както може да подаде документите в съда тя, така може и той!
Заминаването му в чужбина наистина е вид бягство, обаче без желание да си поеме отговорността от това. Хем да има семейство, уж, хем да си прави каквото си иска. И "гурбедчийството" съвсем не е това, което е било едно време, особено ако има при кого да отидеш. Още повече, че жената казва, че финансите са им добри и не е от немотия!
Жена му се е молила да се върне, чакала го е, питала го е кога-отговор никакъв!
И да, любовниците не са решение, ама и неговото поведение не е решение. В случая важи поговорката:"Каквото повикало-такова се обадило"!
Ако бракът им е изчерпан- най-добре развод. Познавам и хора, които не им се занимава юридически и са оставили другия да прави каквото си поиска! Обаче и двамата са наясно с това!
В случая вината е повече негова. Ако иска семейство, самосиндикални решения за такива важни неща няма! Още повече без да са ясни сроковете и кога ще се прибере!
Като дърпаш дявола за опашката, носиш си и последствията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker