Не ми се получава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми се получава
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1606 пъти
Всички викате по мене, че постоянно ви занимавам с проблема, че ме отрязаха. На вас явно ви е лесно да си хващате гаджета и можете да си позволите като една да ви откаже да пробвате със следваща и по - следваща. Но аз имам чувството, че мен всички ме освиркват. Едно на ръка, че не ми харесва ценностната система и държанието на може би 80 на 100 от днешните момичета, едно, че нямам много контакти, защото не ходя по дискотеки, а и тези които все пак си харесам ме игнорват. Преди няколко дни пратих покана за приятелство на 2 такива във фейбук (имаме общи приятели) - не ми ги приеха. Справедливо ли е всякакви хора с развратно мислене манталитет на изневеря да им се получава, а такива като мен, които ценят морала, честността и вярността не? Искам и състудентката, която ме отряза, да види, че съм си намерил друга, но изглежда няма справедливост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 84c5e93264
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо задължително трябва да имаш сериозна приятелката? Радвай се на живота, тренирай, намери си хоби, излизай с приятели. Все ще намериш някое свестно момиче може още да не е дошъл момента да се обвързваш. Живота е пред теб, не се вкарвай сам в драми.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b50fb3fadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, спазваш ли хигиена?
Спортуваш ли?
Обличаш ли се нормално?
Да нямаш някое акне?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0189621b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цениш морала, добротата и лоялността, но доколко ги практикуваш? Ще го кажа така, в началото те разбирах, но след предната ти тема и последното изречение в тази, не мога да изпитам състрадателност. Някое момиче не те харесва и е отказало да бъде с теб, а сега ти искаш да я научиш на ценен урок, като бъдеш с друга. С каква цел? Каква е тази справедливост и къде точно я намираш в желанието си? Предпочиташ тя да бъде с теб без чувства, или просто да ти откаже учтиво и да си продължите живота по старому? Казваш, че социалният ти кръг е малък, но в същото време даваш статистиката, че 80 на 100 от младите момичета не струват. Ти не познаваш тези 100, че да дадеш оценка. Ти си млад и ядосан, не си статистик. Аз съм жена/момиче, на 20 години съм и също не ходя по дискотеки, но имам социални контакти, приятели и никой не ме е съдил, че предпочитам да кисна вкъщи в петък вечер. Сигурно защото и аз не съдя онези, които предпочитат да танцуват в дискотеката. Не бих излязла с теб на среща, ако бях необвързана, защото мразиш злобата, но аз намирам и теб за злобен. Спри да мислиш как да дадеш урок на някого си. Не си учител, не си моралист, не си възрастен, не си видял много от живота, не си наказател, не си идеал, нямаш работа да учиш останалите как да живеят, а още по-малко трябва да ги учиш с болка. При положение, че теб те боли и си ядосан, защо искаш да го причиниш на другите? По-добър ли ще станеш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 589b524809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Едно на ръка, че не ми харесва ценностната система и държанието на може би 80 на 100 от днешните момичета"

Ти сериозно ли? Виж сега приятелю - мацката ще си я търсиш по хубаво дупе. Ценностна система к*/р не вдига.

Пък и си мноооо оооо оооо оооого претенциозен - от 10 мацки отрязваш осем и се чудиш защо другите две не ти връзват? Ами и те са така - от 10 мъже отрязват 9 ;) И ти не си десетия ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e5dbd2dd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ама опитваш се да си намериш друга, за да те види състудентката.. Е това не е ли същото, което правят и всички останали? Ти се опитваш по този начин да станеш като тях.. Не знам какво да кажа просто. Бъде повече мъжкар, обличай се добре, спазвай хигиена и бъди по-настоятелен. Все пак си мъж, а мъжа трябва да си държи на думата, да си тежи на мястото. Мъжа е по-силния пол. Ти ако се показваш пред жените като нещо друго.. прави си сметка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 03246d5a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да видим - смяташ, че си над всички (the old school "не съм като другите момчета/момичета") и се чудиш, защо никоя не ти връзва? Реално не те интересува нито морал, нито честност, просто страдаш от наранено его - "Как може тя да не ме иска?! Аз съм толкова по-добър от всички останали! Сигурно е *****, затова ме отряза! В днешно време няма никакъв морал!"
Самият факт, че искаш "да го върнеш" на момичето, което те е отрязало, говори достатъчно. Само че не разбирам, защо си мислиш, че това ще я трогне - щом те е отрязала, значи не иска нищо общо с теб. Най-много да се успокои, че повече няма да ѝ досаждаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1d242fa02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма и да ти се получи, защото си супер инфантилен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 48b9d61b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Добро изказване номер 4,
Не бъди толкова строга с автора. Момчето се е спекък мега яко ... Дразнеше ме с тия безброй теми и даже го бъзиках ... Но мисля,че страшно много се е филмирал и разочаровал ...
Понякога е непоносимо, да те отхвърлят ...
Трябва му време, да изтрезнее от тоя кошмар. Едно момче, може много тежко да се комплексира, озлоби от такава случка.
Не го нападай, ти си добро момиче, не си зла. Извлечи и ти поука, какво опустошение може да нанесе любовното разочарование ... Да се влюбиш в някого и да ти каже - Виж, не става. Тежко е.
Трябва да уважиш желанието на човека, трябва да се оттеглиш и да преживееш това.
Почти няма човек, който да не е отсвирван някога. Някои го приемат леко и за нула време са Ок, други се филмират и с месеци, дори с години носят болката и лошия спомен ...

Приятелю, дай си почивка, остави тая работа и мисли за нещо друго. Жал ми е вече за теб. Стегни се. Моля те, остави всичко и направи нещо. Заеми се с работа или учи, чети, прави по 1000 лицеви опори, клякай по 1000 пъти на ден, изяж един сладолед, изпей една ария в банята, иди при приятел да пиете кафе, вземи си боксова круша и я спукай от бой, гледай някоя комедия ...
Направи нещо вече. Тук няма как да ти помогнем вече. Самонавиваш се, а това никак не е добре.
Постави се на мястото на момичето. Представи си, че сега идва едно момиче при теб, но не я харесваш, не те привлича, чувстваш се кофти като ти говори , направо не можеш да я траеш около теб ... Представи си,че те гледа влюбено и те кани и иска всячески да си говорите, да излизате, да сте заедно, но ти не харесваш нищо в нея ... Как ще се почувстваш ?
Тя настоява, дори нахалства, а ти се чудиш къде да се скриеш.

Казала ти е човешки всичко. Тя е личност, има достойнство, има право на избор ... Казва ти Не и точка. Добрия човек, трябва да знае, кога е загубил и да се оттегли с достойнство.
Преживей го. Добрата новина е,че след лошото идва добро.
Потърпи се дръж на положение. Знам, че ти е трудно, но нямаш избор. Длъжен си да постъпиш мъжки. Забравяй историята, усмихни се и се радвай на младостта и безбройните възможности ,които тепърва ти предстоят.

Желая ти весело посрещане на празниците, кураж и нови хоризонти !

Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 960e92d5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Да, това с даването на урок и справедливост, наистина започна ме плаши. Аз съм убеден, че момчето има ментални проблеми и не съм никак спокоен за момичето. Направо настръхвам при мисълта, че може примерно някоя лепка да ми се натиска и аз ако не споделям чувствата ѝ, после да очаквам "възмездие" и "справедливост", че съм имал наглостта да не изпитвам чувства към нея или че не съм се съгласил на сила да изляза на среща с нея, ей така за да не се обиди и не страда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 690495b864
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Elliot Rodger ти ли си?

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8ffbedb8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   11, какво ще стане на състудентката ми, ако ме види, че съм с друга ? Просто ще разбере, че има хора които не мислят като нея и ме харесват за нещо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker