Той няма да си покаже лицето, предпочита да се разделим пред това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той няма да си покаже лицето, предпочита да се разделим пред това.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1622 пъти
Здравейте! Изключително ми е трудно да преценя от къде точно да започна, но преди шест месеца се запознах с едно момче в така популярни сайт Омегъл. Бих искала да подчертая, че той не е българин, говорим си на английски и т. н. Изключително интелигентен е и забавен, и доста кинки. Не отричам има привличане между нас, но ето го и проблема. Не знам как изглежда в лице, знам тялото му (което си е страхотно), но не иска да ми покаже лицето си. Твърди, че е заради стара връзка. Момиче с което е бил преди (връзка от разстояние, отново), е била с него осем месеца, след това като са се разделили, тя е откачила и започнала да качва снимки на лицето му и други части в целият интернет и сега той има нещо като травма от това. Разбирам го, но това е нормално да съм подозрителна. Също така и той не знае как изглеждам в лице, твърди, че е за наша безопастност. Имам чувства към него и определено стратегията да се влюбиш в характера на някой е налице при нас, но дори и така си оставам подозрителна. Постоянно ми се въртят мисли "Дали ме лъже? ", "Използва ли ме? ". Опитах се да го зарежа няколко милиона пъти и се карахме няколко милиона пъти за това, но той си държи на неговото, а аз просто не мога да го оставя, постоянно се връщам.
Според вас какво трябва да направя? Той няма да си покаже лицето, предпочита да се разделим пред това.
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: cc7c09ff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като момиче, което е минало през това, ще ти кажа само едно - той те лъже. Тези снимки които ти е пращал ги е намерил в интернет, просто не се занимавай с човек, който даже и фейсбука си няма да даде. При мен се стекаха така обстоятелствата: в подобен сайт се запознах с възможното момче и си пратихме снимки и как така случайно нямал фейсбук, викам бре. Беше от друг град и след месец вече бях почнала да ставам подозрителна. След много месеци намерих истинския профил на истинското момче, за което се беше представял. И осъзнах, че всичко е било загуба на време. ЗА съм за връзките от разтояние, но тоя нещо не е читав.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5fbc9747a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да спреш да се занимаваш с глупости. Омегъл е едно от най-съмнителните и фрапантни места, беше модерно едно време. Не ми е ясно как се влюбваш в човек, чието лице не виждаш? Get your shit together, please.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a49732c834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж се с него. Що за измишльотини - любов към характера. Той може да е на 100 години, а това това тяло кой знае на кого е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a1abcd6e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предвид всички обстоятелства, раздялата е рационалното решение. Той е чужденец, никога не сте се виждали и отказва да покаже лицето си. Това, че може да злоупотреби и да качи твоя снимка, интимна или не, трябва да е най-малкото ти притеснение, има доста по-страшни вариации на историята. Възможно е цялата му самоличност да е измислена, годините му да са други, да живее в различен град и какво ли не. Притеснително е, дори да ти показва лицето си, а той не го прави. Освен това, подобна връзка е много сложна и леко нереална. Между вас липсва невербалната комуникация, а тя ти дава много по-точна оценка за поведението на човек. Харесването определено е на база характер, но ти нямаш цялостен поглед над него и това замъглява представите ти. Би ли излязла с чужденец, когото не си виждала дори на снимка? Бъди внимателна, историята намирисва отвсякъде.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4fc01e3f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Да го зарежеш? Че вие никога не сте били заедно хехе

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fa087dd58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Връзка "от разстояние"? Любов по снимка? ТИ НАРЕД ЛИ СИ???
"Ходил" с друго момиче по интернет 8 месеца?!
"Използва ли те?" за какво? Да ти чете глупостите онлайн?!
"Милион пъти"? Ти знаеш ли какво е това? Пробвай да преброиш до 10 000, не до милион даже...
Момиче, не знам какво трябва да ти се случи, за да се събудиш... може би да останеш без дом и храна зимата на студа? Тогава ще станеш много "кинки"...
А животът си преминава покрай тебе... докато спиш и се занимаваш с глупости...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 06ef36f98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тялото не е негово ;) не 100, а 1000% съм сигурен ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4cc7d8f5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Трафик на хора? Или пълно куку, което така или иначе не си заслужава!
ж

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1df997a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Следи на какви теми говори. Постави си за цел да говориш по-общо, за ежедневни неща. Ако той има някаква особена цел, ще усетиш, че тегли разговора все към една и съща тема и се старае да научи повече. И не давай лични данни, в смисъл адрес, месторабота, подобни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74ded836c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   вече като видя YOLO и ще се сещам за теб :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0bc15060e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Как може да имаш връзка с някой без да знаеш дори как изглежда? Пълен абсурд.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1fc25b6a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като въведат и възможността да сключиш граждански брак, изпращайки пълномощник на церемонията, може и до края на живота си да не разбереш как изглежда мъжа ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7d379c75ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не се занимавай с глупости по интернет. Аз така преди си пишех с едно момче. Имахме страхотни разговори. Пратихме си снимки, вече бях започнала да мисля много за него и да си го гледам на снимките. И познай. Нещо ме усъмних и качих снимките в Гугъл и ми излезе сайта, от който са свалени. Не можех да повярвам, че ме беше лъгал така. В последствие ми каза кой е реално, дори за държавата от която е, ме беше излъгал, за името си и годините си. Много е гадно чувството да те заблудят така. Още повече, че имаше наистина нещо хубаво между нас. Той затова и си призна по-късно, защото искаше да се срещнем. Каза, че се е влюбил и не е знаел че това може да му се случи по интернет. Търсил е виртуален секс и затова е лъжел за самоличността си. Никога не се срещнахме и отдавна спряхме контакт. По интернет също може да бъдеш наранен.. и то много.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a8e861e2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като цяло благодаря за коментарите, за снимките са неговови приложението, което използваме си пише, че са направени с камери и реално всичко, което ми е казвал, че прави го виждам в доста бързо време клипове. Поне за това съм сигурна.

- авторката

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eefdc36fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   По-нелепо нещо не бях чел скоро

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5e4cf17c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Така. Това, което ме провокира да пиша е невежеството на голяма част от коментиращите тук. Тази част, твърдяща, че човек не може да се влюби в човек, когото не е виждал и подобни. Това е ограничено и остаряло мислене. Аз пък ви казвам, че МОЖЕ. И то от личен опит. Освен това, огледайте се, бе хора, 2019 сме почти, това с връзките от разстояние, където двама човека се запознават по интернет и ходят онлайн вече става масово. Не казвам дали е добро или лошо, казвам, че е факт и си навлиза. Защо да не е истинско? Да, може да е истинско. Това, че не си видял човека наживо и не си го докоснал не значи НИЩО. Ако това ви е критерият, то значи сте първобитни и реагирате абсолютно първосигнално и просто искате... то е ясно какво. Привличане онлайн е напълно ВЪЗМОЖНО да съществува. Имала съм гаджета, с които съм се запознавала онлайн чрез фейсбук или форуми, и след 7, 8, месеца чат не сме си омръзвали. И се видяхме наживо. И всичко беше перфектно. Така, че спрете да знаете много. Не всеки човек ще разбере тази тип любов. Обаче на авторката искам да кажа, че този е КРАЙНО съмнителен. Мисля, че си измисля и лъже за абсолютно всичко.. Разбирам чувствата ти и привличането ти, но нищо добро няма да излезе.. И едно нещо, не слушай хората, които ти казват, че еди си коя любов била измислена или такива простотии.. Ти си знаеш най-добре, сърцето ти си знае най-добре. Което ЕСТЕСТВЕНО, не означава че трябва да си безразсъдна и лекомислена!!! Та да... Те щото много знаят, са най-зле от всички :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a8e861e2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря за коментарите! Уви, проблема си и още налице... знам, че има нещо гнило, но... си остава но. До номер 15- нелепо е Да, но това е живота (нелеп), и точно сега аз съм като в турски сериал. До номер 16- Благодаря ти, много!

- Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker