Единственото, което иска е да си останем любовници. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Единственото, което иска е да си останем любовници.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1908 пъти
Жена на 28 съм. На кратко: не се разбирам с човека до себе си, все е недоволен, все е нервен, избухва, ревнува до болестно състояние. Караници, побоища. 9 години сме заедно и в началото, разбира се, всичко беше различно.
Имам любовник, в който се влюбих. Не бях изневерявала никога, но този с когото го направих ме привлече от пръв похлед. В началото излизаме когато беше възможно. И след известен период си легнахме заедно. Това не ми беше цел (да изневеря), защото поне това във връзката ми ми стига (може би единственото нещо, което ми върви във връзката всъщност). Така се случиха нещата. И двамата го искахме. Въпросът е, че аз започнах да се влюбвам в този човек. Един ден ми омръзна от това, че той даже не иска и да се бори за каквото и да е. Попитах го директно какво мисли, че ще случи между нас. Отговори ми, че можел да ми бъде добър любовник. Много ме нараниха тези думи, защото не бих искала да е само това.
Много мъже през годините са се опитвали да се борят за мен с какви ли не жестове. Никой до никъде не стигаше, а човека, когото допуснах близо до себе си - едва ли не, ми каза, че само това може да бъде между нас. Много съм натъжена от това. Никога не съм го очаквала от него. Спрях да го търся от няколко дни. Много ме нарани. Може би защото го допуснах и толкова близо..
Не знам дали искам съвет, исках просто да си споделя какво ми е в душата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 02870110af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И как точно те нарани? С това, че сте любовници и той е ок с това? Следващата стъпка е много голяма и и двамата участващи трябва да искат да я вземат за да стане, но никой не е казал, че трябва или, че и другия трябва да е готов когато и ти, защото си готова да сменяш клона. Не мисля, че като ти е казал, че сам за себе си избира да не вземе тази крачка за момента е лош човек или това е нараняващо, просто ти си толкова дълбоко в собствената си глава, че мислиш само от своята гледна точка и си "наранена" когато някой друг не иска същото, което и ти. Всеки си има позиция и живот и си взима решения и нямаш право според мен да се сърдиш, че някой избира различно от теб. Много си се възгордяла от тия дето са ти тичали зад гъза толкова години, дето ги цитира и вече си мислиш че всички си мечтаят да те имат и си "обидена", когато някой си позволи да не иска да прекара живота си с теб. Глезлата тя... Я слез на земята и уважи правото на другия да си избира живота. Вие сте любовници. Това е. Много хора са си такива и толкова и това е ок. Да, някои искат да са повече, но то е споделено. Ти си рисуваш приказката в собствената си глава и очакваш и другия да е така... не става.
П. С. Нямам уважение към изневеряващите. Заслужава сочене с пръст и публично плюнка всеки ден.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 257efef461
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти би ли си взела любовница за жена? Нали утре той ще ти е мъж, а ти може да му изневеряваш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: da104e66fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никой мъж няма да те приеме насериозно щом имаш човек до себе си, ти ИЗНЕВЕРЯВАШ на приятеля си и любовника ти го знае и знае, че един ден може да е на негово място.
Абе като маймуни сте, докато не хванете здраво новия клон не пущате стария.
Имах такава забежка с една, еми не става, винаги се съмнявах в нея.
А и от уважителна гледна точка, все пак 9 г си била с човека, бъди искрена с него и себе си

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a1b50aa0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти показа ли му, че искаш да сте нещо повече от това, или чакаше само на него? Ти бори ли се по някакъв начин за него? Хайде, да погледнем от негова гледна точка. Ти с някакъв тип, който очевидно те тормози, но продължаваш да си с него, а другият е само любовник. Какво очакваш да ти каже? Ми, и аз ако бях мъж, и аз нямаше да тръгна да се обяснявам в любов на жена, която си ляга и с друг и очевидно не уважава себе си, щом стои с някакъв комплексар...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c6c77672f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз бях в твоята ситуация, много е гадно знам. Аз не бях влюбена в любовника, но за част от секундата ми минаваха едни неща през ум. Проблеми в брака имаме и двамата и са от един тип, половинките ни живеят както се казва на наш гръб. Аз мъжа ми съм го избавяла от какви ли не проблеми качил се е на главата ми в буквалния смисъл на думата, няма да изпадам в подробности, но положението е такава, че хората ме срещат и ми казват в очите "защо още го търпиш? " живеем в малко населено място и всичко се знае за всеки. Любовника ми пък от своя страна е много отговорен, започнал е от нулата и с много работа и усилия сега подържа сравнително висок стандарт на живот. Трепери над жена си не и липсва нищо от финансова гледна точка, тя не работи, той я издържа. Ходят по ресторанти и почивки имат хубава кола, но тя все недоволна. Ходи на ляво и надясно, обяснява, че не е задоволена сексуално, не зачита мнението му, злепоставя го пред приятелите му, не му обръща внимание, спят разделени и още куп други неща, няма да ги споделям подробно, понеже написах тема с историята ми и ме обвиниха, че съм я измислила точно заради тези подробности. Та искам да кажа, че ми минаваше през ум, колко добре си пасваме с любовника ми и как добре бихме живяли заедно и как всеки от нас би дал на другия това, което заслужава. И тук стигам до извода на номер 2 че ако заживеем заедно, той ще се съмнява, че му изневерявам точно както съм изневерила на мъжа си.
Знаех много добре, че сам усеща, че в много отношения съм по-добра от жена му, но има нещо в което съпругите винаги превъзхождат любовниците и то е именно верноста им. Веднъж изневерила ли си, ти си прекрачила границата пък било то и с самия него, било то и по негово настояване. И мен много са ме сваляли или ухажвали, но не са стигали до никъде, само той се оказа по интересен и аз го допуснах до себе, но едвали те любовниците ни осъзнават, какво всъщност сме направили като сме им позволили да се доближат до нас. Знам, че е трудно да преимеш истината, че ни ползват само за секс, да удовлетворяваме желанията им, да сме с тях когато поискат, но е така мила. Когато приемаш да си любовница на женен мъж трябва да си наясно, че тя, жена му винаги е на първо място, той е с нея пред приятели и роднини, в очите на хората те са перфектното семейство. Ние сме просто едни грешници и не се вписваме никъде в картинката. Боли много, когато ти пише или каже зает съм с жена ми.
Мен много ме заболя, когато питах моя любовник с някоя от изневерите му, /той има доста зад гърба си/стигнало ли се е до чувства, имал ли е по сериозни намерения към друга а той отговори "не винаги е само секс, просто някой са ми интересни за по дълго време". Този отговор ме накара да се събудя, с времето спрях да го търся и да му отговарям.
Дано и ти намериш сили да излезеш от тази каша. Късмет!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 26d7d86b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не мога да дам съвет, само ще изразя съчувствие, защото и аз съм в същата или поне подобна ситуация... и съм толкова безнадеждно влюбена, че ми се крещи. Но по всяка вероятност това ще е е просто несподелена любов и евентуално кратки и редки срещи, без взаимност в чувствата и романтични обяснения.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f6674c639f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наранена?? !!! Самонаранена- може. Не разбирам само защо- той ти е любовник, нищо не ти е обещавал, не те е лъгал, знае, че си във връзка. Той друго не може да бъде и не трябва! Защо очакваш нещо повече от секс?
Раздели се и с двамата, събери си акъла и другият път- умната.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a981b56623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе много сте тъпи! Такива като номер 2? Това, че си изневерила на един Не означава, че изневеряваш по принцип. Аз изневерих на съпруга си. С мъж които от години обичах без да прекрачвам границата, Изневерих защото съпруга ми първо ме предизвика с негова изневяра, второ бяхме несъвместими. Да знаех го. Да борих се с години за нашето семейство. Тои нехаеше. Изневерих веднъж и се разведох. Сега убиите ме с камъни че съм тъпа и найвна но...! От тогава съм с мъжа с които изневерих на съпруга си. Но как съм с него? Тои живее в чужбина. Виждаме се изключително рядко. И не му обяснявайтве че има и друга. Има да. Млад потентен мъж няма да стои на чикии. Боли ме, но без него повече ме боли. Обичам искренно точно за това когато го няма не спя с други. НЕ изневерявам въпреки че мога и въпреки, че никои не ми търси вярност. На съпруга си имах причини да изневеря. Хиляди причини. На другия нямам причини и няма да изневеря. Ако все пак ми се даде повод първо ще си тръгна. Но за бога жените не сме амеби-щом изневерила на мъжа си, значи ще изневери и на любовника. Момиче, авторката не се дръж като маймунка. Не ти е проблем любовника, а мъжа които търпиш. И да не се борят. Такива са. За мен мъжа ми не се бори. А как ли не му се открих и раздадох. Тои граби с пълни шепи. Сега живее ергенски. А аз още си събирам парчетата, макар че отдавна не го обичам. Но ме позволявай да те чупят. Отрежи ги и двамата. Е ще боли няма да се лъжем. Ама пък за твоя сметка ли те двамата да са добре?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: af98373481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Егоистка. Светът не се върти около теб, нито си от Кралското семейство. Щрак с пръсти и да става твоето. Дано те зарежат и двамата, не си стока. Вси някой ви е крив, че изневерявате! Ми що не го напусна твоя ужасен мъж, да постоиш сама, пък тогава да търсиш? ! Типичната женска маймуна - от клон на клон...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9df43aa702
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изгубила си 9 години от живота на този човек (и своя), най-малкото което може да направиш за него е да му спестиш останалите, като се разделиш с него. Много егоистично първо да си намериш сигурност в даден мъж и чак тогава да си тръгнеш от другия. Изневярата е избор, който човек прави, ти си голямо момиче ще имаш ли доверие на този мъж до теб, ако сте заедно? Едва ли, еми и той няма да има към теб и е бил честен с теб, не ти е длъжен с нищо.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c6c77672f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8 аз съм номер 5 напълно си права това, че си изневерила на един не значи, че ще изневериш и на другия, но много от хората не го разбират. Не разбират, че някой жени не гледат в страни само за забавление, не изневеряват ей така с лека ръка. На мен лично ми трябваха много разочаравния, много сълзи и болка да се реша да си помисля за друг. Мъжете например не си дават сметка, че дори най-вярната съпруга е способена да сгреши ако се почувства наранена и обидена.
Аз лично не съм говорила по темета с моя вече бивш любовник но много се притеснявах от факта, че може би в главата му се върти точно тази мисъл. Щом изневерявам на съпруга си, вече с всеки следващ мъж ще го правя, при най-малкия изникнал проблем в връзката.
Ти го обясни точно и ясно, ако получаваш това от което имаш нужда, не изневеряваш, независимо от това колко и как се срещате, независимо от килиметрите.
Сега ако имам възможност да изневеря с друг не бих го направила.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74117f60d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 5. Вие сте толкова объркана, че едва ли го осъзнавате? Имате сили за любовник, но нямата сили да се разведете с мързеливия си съпруг. Странно? Коментирате жената на любовника си, каква била. Не я мислете нея, тя добре си е направила сметката, тъй както не вярвайте на всичко казано от любовника ви. Помислете вие каква сте била в ситуацията?
До 8. Вие сте идеалната любовница. Любовникът ви се чука с други жени в чужбина, а вярната Пенелопа го чака, за да я ощастливи три - четири пъти годишно. Това, вече е любов. Ама, наистина!
Има нещо обаче безкрайно възбуждащо в извънбрачната връзка с омъжена жена, а то цялата тази емоционална нестабилност, която лъха от нея, съчетана с пълно отдаване в секса и готовност на всякакви жертви в имети на любовника.
Авторке, седи си на задника. Така няма да си намериш човек, който да те обича.
Дон Жуан

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker