Самохвалството на един мъжк - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самохвалството на един мъжк
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1992 пъти
Здравейте, много съм объркана, ядосана и ми е страшно неприятно от нещо в характера на човека до мен.
Незнам дали това би било причина да се разделя с него или е твърде глупаво.
Историята е следната, имам връзка с мъж от около година. В началото не ми правеше чак такова впечатление самохвалството му, но то прерастна в нещо нетърпимо.
Той постоянно говори, имам пари, аз имам пари. Аз съм милионер, аз съм голям, аз съм богат, аз съм преуспял. Нон стоп като мантра го повтаря. Незнам в какво иска да ме обеди, като аз го познавам много добре, наясно съм че няма чак толкова за това което говори. Освен това аз съм го харесала него като човек, започнала съм връзка с него не заради колко има или няма.
Постоянно обижда другите хора или мен, как едва ли не ние сме мизерни мишки сравнени с него. Постоянно ми повтаря, че съм ударила джакпота с него, как другите нямали толкова пари. Направо намразих някой да ми говори нон стоп за пари. В същото време, още живее с майка си. Нито ми дава пари, нито ми е повишил стандарта. Нито по-някакъв начин е показал по-ларш към мен. Пак казвам не съм се хванала за парите с него. Но е някакво болестно състояние да го говори това всяка минута. Да ми повтаря, че аз едва ли не съм намерена на пътя. Аз съм нормално момиче, работя си нормална работа и не съм се правила нито на меркантилна кифла, нито на нещо повече от което съм.
Нормално ли е мъж да говори само за пари, власт и пари, пари, пари... Мислех си, че даже наистина имащите такива пари мъже никога няма да кажат аз имам пари, да го натякват и самохвалят. Мисля, че би им личало по класата и стандарта.
Незнам какво да правя, мисля да го зарежа... според вас нормално ли е да си толкова самохвален и с огромно его.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a5f66a99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз бих го зарязала на момента. С пари, без пари за мен това би било нетърпимо. Защото не може да принизяваш и обиждаш само въз основа на някакъв материален статут!!! Това, което той прави би ми показало, че той не е добър човек, няма да бъде добър съпруг и баща! Дори и да ми повиши стандарта пак бих му била шута!
Не всичко в този живот е пари! Важна е топлината, спокойствието и любовта, с която те дарява половинката ти.
Жена съм на 27 години

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 60e48b8ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1, добро изказване! Не зная как търпиш.. аз също бих го зарязала цялата история е абсурдна. Има комплекси явно и ги идцива по някакъв начин, а ти не знам какви нерви имаш, д бягай!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 392fbf883e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай навреме, по-зле ще става

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 82ea67b5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Определено е достатъчно, за да го зарежеш. Той явно е някакъв пълен комплексар. А като ти остане свободно време, поработи върху граматиката.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f2ed2122c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Със сигурност има комплекси. Или е от бедно семейство и се опитва да заличи произхода си от срам, или е от богато семейство, но самият той не е постигнал нищо. Това са двата варианта. Има и трети - изобщо няма пари, просто му се иска да има и си създава измислен образ, и стандарт, който най-често е поддържан от кредити.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7cba603270
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тоя живее с майка си и го наричаш мъж? Моля ти се, та той дори сметките не си плаща! Оставяй го, че е много нагъл с парите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f1e8bd5fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   "Освен това аз съм го харесала него като човек... "
1. Противоречиш си
2. Бягай от този. Надалеч!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 46b745224f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такива "богаташи", дето живеят на гърба на майка си, по нашите земи с лопата да ги ринеш. Не ти трябва такъв, ще ти стъжни живота.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 15fe41c9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имам такъв познат и също като авторката се изнервям на неговото самохвалство за пари, макар да нямам любовна връзка с него. Той живее много спестовно с цел да има спестени е готов да яде мухлясъл хляб от миналата седмица. Да съвсем сериозно. Случка: У тях сме, прави си "пица" от филии, тъй като хляба мухлясъл, претърква мухала с нож слага кетчуп и няколко кръгчета кренвирш и пече в фурната. Докато се пече вечерята му той ми показва разпечатка от банковата си сметка, че имал 12 000лв, събирал за са купи евтино порутена къща да я оправи и после да я продаде скъпо. Същия тоя човек миналата година ме изненада оженил се за красива счетоводителка, не знам как го търпи тая жена, особено с нейната професия, ама чувам живеели заедно. Значи и за такъв тип хора си има жени, които да ги търпят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4527179bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И какво толкова му хареса "като човек"? Той е нещастник. Познавам 1-2 подобни, отврат. Има ли чисто нов Мерцедес за 100 хиляди евро? Ако няма му го кажи директно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5a45c4dbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мога да ти кажа, че е някакъв балък, който има пари не се хвали с тях.
Имам приятел, който е наистина мултимилионер, супер готин пич, има супер много автомобили от сорта на поршета, ама ако го видиш без кола на улицата не можеш да кажеш, че е мултимилионер (милионер е някой с 1-2 милиона, мулти е някой с десетки, ако не стотици). Дори няма фейсбук и инстаграм, много културен и образован със солиден бизнес. Абе личи си му класата, тоя твоя е някакъв, който иска да се направи на такъв какъвто не е - смешник с една дума, защото богатите хора не се опитват да убедят никого в това колко са богати и успешни, те си знаят, че са ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c6bbe44d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз имах пари ама такова нещо не съм си позволявал. Да беше се запознала с мен. Бягай от този човек. Нека си купува кифли с многото си пари. Щастие с пари не можеш да си купиш. Търси човек който е човек с хората без значение с 2 000 000 ли е в джоба или с 2 лв.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 84f7d54fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторката съм. Благодаря ви за съветите. Ето пак сме скарани заради тези пусти пари. Не мога да търпя, някой който видимо няма толкова пари, да се държи с мен все едно съм някаква намерена на пътя, а той мултимилионера. То остави на мен, а и пред приятелите си е същия, все се самоизтъква сам, самохвали се и пак имал пари. Но на тях им е лесно, смеят му се зад гърба и отминават с ръка. А когато прекарваш повече време с него, на море сте, на ресторант или в парка и темата е аз имам пари, ами просто не мога.
Няма как да ходи на гурбет, да се връща със събраната сума и да се прави на милионер. Като си пръсне парите тука, отива събира и пак така. Няма лошо в това да ходиш на гурбет и така да си вадиш хляба, но не и да си толкова самохвален с тия пари и да унизяваш другите. Мисля повече да не се връщам при него, сега ми звъни и пише да се съберем пак, но вече не го искам.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 46b745224f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Баща ми е същия. Поработи малко в чужбина, па спести едни 2-3-5 хил. евро и после решава, че е забогатял и по-вървежен от него няма и трябва всеки срещнат с нас барабар да му слушаме глупостите. После за 2 мес. ги изпие и става по-нисък от тревата и започва да го играе жертва. Майка ми за 30-40 г. не успя да го промени, надали и ще успее някога. Даже е много по-зле от преди.

Аз до голяма степен го отдавам на алкохолизма му. Явно като се напие и всичките му комплекси излизат на яве, понеже му падат задръжките. Но твоя ако не пие, значи има някакво психично отклонение, което му сваля задръжките или просто комплексите му са твърде големи, за да се потиснат и го тормозят вътрешно, та трябва да си ги избие на някого. Естествено за целта му трябва жертва да му слуша глупостите.

Както казваш, приятелите му си изпиват ракия и си тръгват, смеейки се ехидно зад гърба му, но ти оставаш с него да му слушаш простотиите до сабалам, че на другия ден, на третия пак и т.н.

Не знам защо изобщо търпиш такъв човек. Аз дори собствения си баща не мога да търпя заради тази му черта, добре че е в чужбина, пък да търпя подобен партньор. Не, мерси.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7f810648ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мамино п*шленце. През живота си не е плащал наем или сметки, навярно я оставя сама да се издържа с пенсията си.

Прави си извода дали такова леке заслужава връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker