Не издържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1556 пъти
Здравейте трябва ми някакъв съвет или може би някой да ме окуражи. Влюбих се, обичам го много, обичам го с цялото си същество с целия си разум с цялата си душа, никога преди нр съм обичала така. Липсва ми... всяка сутрин всяка вечер той е в мислите ми всяка свободна минута мисля за него. Прекрасните ни спомени ме убиват. Бяхме заедно една година най хубава ми година. Той ми показа смисъла. на. любовта обичаше ме както никой до сега. Обичахме си душите повече от телата и двамата. ВИНАГИ ми е доказвал любовта си не само с думи, а и с дела. Неговата липса ме побърква буквално. не издържам пия мента глог и валериан обаче пак не се чувствам добре. Разделени сме от два месеца, причините по който се разделихме са много силни и основателни... мен ако питате бих се борила за него бих застанала срещу всички заради него, само и само да е пак до мен, обаче той направи своя избор. реши да убие нас да се наказваме ние за да са. щастливи другите, за да има осиновеното му детенце семейство -жена му го заплаши че ще им вземат детето ако се разведат не знам до колко е така. Моля ви не ме винете, че въпреки детето аз пак го искам. той също ме обича, не обича жена си, как ще расте това. дете във фалшиво семейство бог да ми прости че говоря така. Моля ви каже те ми трябва ли да ида на. психолог за. да ми е е някак по леко на. душата. искам да збаравя. Знам че ТРЯБВА време обаче просто не издържам така не съм на себе си. Изобобщо не се чуствам добре психически. Ще ми мине ли, ще спра ли да се надявам за нас и нашата любов, ще ми мине ли???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 096217b604
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психолог, няма лошо. И ментата с глог няма да помогне при тези силни терзания. Ти дори не искаш да приемеш раздялата. За да го забравиш трябва да се примириш с раздялата, а това при теб за сега не се случва. Защо е решил той след една година да се върне? Сигурна ли си, че те обича? В друга държава ли е, че не се виждате?? Какво пречи да си седи при детето и да се виждате? И защо е осиновил дете, а не си е тяхно? Ти защо не му родиш дете? Също и не вярвам да им вземат детето. След като е осиновено, то е законно тяхно дете. Ако са приемно семейство е друго. Бори се за него ако мислиш, че те обича.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f5091221b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо те лъготи твоят “обичащ човек”, а ти нещо не си добре. Като онези фанатички, ако кажеш че ще се самоубиеш и направо.... Я кажи как ти е доказвал любовта си, че ми стана интересно

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d177d4c149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Коментирала съм предишната ти тема "Не обичам мъжа си" под номер 6. Сега те питам - какво различно очакваш да ти кажат хората този път? И отново не споменаваш и дума за петгодишното си дете, то къде е в цялата картинка?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c1c79cb4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те обича достатъчно очевидно. Няма сила, която да спре мъжа който обича, вярвай ми това е така!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4a2cb009bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто повече не бъди любовница. Винаги ще свършва така, въпросната връзка. Спокойно, ще си дадеш сметка, че си била използвана и ще го намразиш. Сега си в момент на отрицание...
Не ти трябва психолог, а малко самочувствие. Честно, кога жените ще се научите??? !

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 428274c399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Историята ти много се припокрива с моята, само където аз съм от другата страна, т. е мъжа.
Ако този човек те обича истински и двамата знаете, че сте открили сродната душа в другия, бъдете заедно завинаги.
Той ако не обича жена си трябва да я остави, за едно дете е ужасно да живее в семейство, което няма любов и разбирателство.
Той ще вижда детето си, когато съда определи това.
Ако истински те обича ще те потърси и върне при теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0056f4956f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Писала си, че искаш съвет. Рано или късно ще си кажеш;- Ей имаше един 39 годишен от сподели, който ми каза да го забравя. Много добре знам какво ти е на душата. Аз бях в същата ситуация. Само детето не беше осиновено. Задай си въпроса кое е правилно? Да ти е добре на теб, и в същото време едно дете да бъде захвърлено в лапите на институции, мизерия и просешки живот оо студените улици. Животът му ще бъде съсипан от ранна детска възраст. Не те карам да изпитваш вина, че можеш да го причиниш. Другият вариянт е да се консултирате двамата с адвокат. Какво може да се направи в случая без детето да бъде оодмятано. За съжаление съдът застава в по голям процент зад майката. За това трябва заедно да отидете при адвокат. Та аз също "умирах" за една жена на 300 км. от мен. Завъртяхме си здраво главите. По цяла нощ съм ревал за нея. Не бях годен за работа, разговор, за нищо. Събрахме се след много молби, разговори, сълзи дори и лъжи от моя страна. Взимах пари на заем. Не успявах да ги върна на време. Злато, техника, всичко замина. Хранех се с една филия и резен салам. До преди това сам на ядене изяждах един хляб. Много отслабнах. Наливах пари в климатици, изолации, дограми, само и само да успея да я придумам да дойде да живее при мен с 5 месечното си момченце. Мъжът и го нямаше с месеци и не успяваше да им осигури такива неща. Купих и креватче за над 350 лв. и тя склони да дойде. Всеки месец ходех до родното и място с колата за да се видят с близките, както и бащата да си види детето. Тогава не го разбирах, че разделям родители и дете. И това продължи 2-3 години. Всеки месец давах по 400 лв. за път. А изкарвах 800. Тя плащаше кредит с майчинството. На 3-4 пъти бащата на детето успяваше да я накара да избяга. Много ме болеше. Връщах си я. Докато един ден паднах. Причерня ми и се строполих в къщи. Не знам колко време съм бил в бесъзнание, но се уплаших. Можеше и да не се свестя. Сам на себе си си казах, че за ооловин час трябва да спра да мисля за нея и да се съсредоточа в разумния начин на мисли. Много трудно успях. Сетих се за детето, за бащата за това какво мога да осигуря за тях ако са с мен. Много трудно стигнах до извода, че това трябва да спре. С голяма мъка и сълзи и го обясних по скайп. Разделихме се и и казах, че няма да я притеснявам никога повече. Мина 6-7 месеца и намерих свободна жена, която беше малко по голяма от мен и не можеше да има деца вече. След 5-6 месеца се запознах и с майката на детето ми. Всичко от болезнената ми връзка изчезна. Сега се сещам много рядко и ми е безразлично. Гледам си детенцето и нищо друго. Има за кого да живея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker