Нуждая се от жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нуждая се от жена!
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2525 пъти
Здравейте четящи. Накратко, мъж на 29години. Как да си намеря жена, може и разведена с дете. Не ходя по клубове, в средата ми няма подходящи вариянти, и да има е само внушения. Не се оплаквам, просто живея под наем, и съм свикнал на по скромен начин на живот, и без контакти. Нямам нужда от много приятели, събирания, че там да я срещна, или да се регистрирам в сайтове с фълшиви профили, и през 5 минути да гледам как никой не ми е писал. Как да премина границата така да се каже, и как да стане на работното и място, което ме ограничава и издава. Трябва ми секс партньорка, нямам особени претенций за чертите и, може и туркиня, не ми пречи ама хич, щото това с ползването на услуги не ти е в леглото цяла вечер, а едни 20-30минути, за 2-3 пъти месечно. Как го правите, действате ли без да я питате? Къде да я намеря? . Предпочитам по очукана жена, която също е на зор, очукана в смисъл от живота. Ще помоля да ме съветват по зрели хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: c487858802
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми ако не си доволен на малкия шанс да я срещнеш просто по късмет ще се наложи да излизаш малко повече и да имаш малко приятели и да ги помолиш да те запознават с техни приятели/приятелки и като цяло да ти разширят ловното поле.
И аз съм малко като теб, но имам няколко, но добри приятели, които знаят, че съм сам и че малко ми тежи и се опитват и от само себе си и с мои намеци да ме запознават с техни познати/приятели и да ми търсят момиче, с което смятат, че ще си допаднем. След около седмица се прибирам у Дома (живея в чужбина) за празниците и брат ми има рожден ден тогава. Той също знае, че не ми е супер кеф сам и иска да съм щастлив и нямаше и нужда да му го казвам между редовете (въпреки, че аз го направих), че до някъде разчитам/се надявам на този повод, за да се запозная със нови хора и да се надяваме да си паснем с някое момиче. Именно за това листа с гостите беше доста умуван и мислен с цел да се изкара добре разбира се, но и да се поканят жени, които не са във връзка и такива, които той, познавайки и двама ни е сметнал, че може да ми харесат, както и на други наши приятели, които каним и си нямат половинки в момента. Така ще се получи(да се надяваме) супер свежо купонче с много хора, които ще се забавляват в компанията, която е избирана и с цел всеки да познава поне по един-двама други, като същевременно да има и нови хора, с които да се запознае и при малко късмет да има флирт, забавления, а защо не и връзки, които да се родят на самия купон. Любовта не може да се принуди, но човек трябва да се опитва малко да излиза от зоната си, за да я намери, иначе си остава на надеждата просто да се блъсне в нея по късмет, която, да си го кажем, не се осъществява често без опити от самия човек.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e162134559
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да стане? Първо се научи на правопис.
А иначе.. разшири хобитата си и почни да излизаш, включи се в разни групи по интереси, в доброволчески програми, в организирани планински разходки, организиран сутрешен джогинг.. Не ти трябват допълнителни финанси за тези дейности. Жената също е човек и уви, ще я срещнеш сред хора.. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6220adf88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Добре де, как или с какво искаш да те посъветваме?

То да не е рецепта за кекс :)
1. Виждаш жената
2. Отиваш и се запознаваш
3. Прочиташ и няколко любовни стиха
4. Фащаш я за гз
5. Водиш я в квартирата
6. Скъсваш я от "кекс"
7. Тя се впечатлява и заживявате заедно

Така ли си ги представяш съветите? Ами не става така ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dc669f89f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж на 29 години да търсиш каквато и да е, не е нормално. По-добре ходи на компаньонка! Или излизай, за бога! Много си млад да се отчайваш така.

За протокола аз съм на 31, несемейна, но все пак си подбирам партньорите!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d4c990865a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти искаш съвет от зрели хора при положение, че умствения ти капацитет не може да се похвали с никакви качества. Те жените точно такъв като тебе търсят да знаеш

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 610e963350
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Интересно ми е как ще "действаш" без да я питаш - ще я изнасилваш ли? Аз съм "зрял човек", жена и с такъв като теб никога не бих правила секс, ако се чудиш защо - питай, ще ти отговоря.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a4055897f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ехааа, бая си отчаян! Имай само едно в предвид, ако намериш жена с дете, та тя не търси просто секс партньор- тя се връща от там! Търси съпруг, баща на детето, любов за тях и сигурност.
Та жени има навсякъде, на работата, в магазините, в кафенетата, в библеотеките, в университетите (може да запишеш да учиш), но определено е най-лесно в сайтове за запознанства(ако си търсиш нещо за вечер), защото там всички знаят че е за една вечер или да започнеш да ходиш по клубове с приятели. Също така ако някой приятел те запознае с някоя мацка.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cffddf1dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторе, ако правиш секс с жена, без да я питаш, рискуваш скоро да се озовеш в затвора. Вярно, че там секс няма да ти липсва, е, не по начина по който ти се иска, разбира се. Затова кротко. Ако намериш жена-добре. Ако ли не, дясната ръка ти е винаги на разположение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a25c4aaa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ти си на такава вързраст, че най-подходящите жени за теб - на възраст 23-28 са в пика си и имат огромен избор. Мъже от 25 до 40 годишна възраст, че и нагоре, ги търсят. Съответно имаш 2 варианта: ако ще е само за секс си намираш някоя самотна и възрастна, и вероятно по-грозна, от сайт за запознанства или Тиндър. Ако пък искаш връзка - там трябва повече да се потрудиш и да станеш по-вървежен, именно защото 23-28 годишните мацки имат голям избор. То хубаво не обичаш да общуваш много с хората, но това не трябва да значи, че си мизерник някакъв. Трябва да се обличаш добре, да се държиш добре, да имаш посока, мотивация и енергия в тялото и маниерите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d2b18ae7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ти не искаш жена, искаш просто някой, който да е там, когато ти се прави секс. Но една жена има и други нужди, а такъв като теб няма никаква идея как да се погрижи за тях. Може да намериш някоя наистина отчаяна, която е готова да си даде оназ работа за подслон, но щом и с парите не си много добре, трудна работа. Съответно сигурно и за проститутки нямаш, въпреки че май те са най-подходящи за твоя случай.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9f90e9d705
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лошо ми стана като го прочетах това, макар че на твоята възраст и аз нямах никакъв успех с жените. Само че, никога не трябва да се принизяваш толкова. Какви туркини, какви очукани жени с деца? Ти си млад мъж бе! Ти трябва да газиш гордо напред! Най-страшното, което може да стане е да останеш сам, но това нито е проклятие, нито е по-лошо от това да се набуташ с някоя баба Яга.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 825cd79d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ти луд ли си да гледаш чуждо дете - знаеш ли колко време, нерви и пари отнема едно дете, баща съм от опит ти говоря. Нямаш жилище, съвремените жени търсят мъж с жилище, кола, отлични доходи, чувство за хумор, атлетичен вид и кавалер като отношение, но се намират отворени нехранимайковци, които ги лъжат и после мацките плачат, а отдавна са е.... мамата на свесните.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2981e09260
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ФЪлшиви, претенциЙ!? Ужас!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d745cc92f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От Автора
''Действате ли без да я питате? ''
Какво изнасилване, така ли се разбира, незнаех че секс се иска само с питане, съжалявам но не се нуждая от гадже с което ходя 1 година, и още да се чудя кога ще го направим. Другото, не съм отчаян, а сам, но и така не съм умрял. Явно сме хора от съвсем различен характер!
Номер 5, а какви търсят? (атлетични и еднакви)! Не знам с какъв акъл си писал човек, всякаш ме познаваш.
Номер 6, кво да пиша, за всеки влак си има пътници.
Номер 8-Тази дясна не може да замени жената, не съм свикнал така, още по малко пък със порно, не ми хареса на къде поема коментара ти обаче.

Бих се грижил за жена с дете, ако я има.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e03de7d096
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Съжалих те и бях готова със съвет,докато не прочетох че не подбираш,само да има е крака и е перфектна ме хвана гнус от тебе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b798f0eec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не мисля, че автора не подбира. Вероятно е имал предвид, че не е придирчив за религия, националнист, свободна или разведена. Та дори би могла да е от "ония" -"чумавите" -майка с дете - о ужас!
Момчето иска спътник иска топлина у дома. Негово момиче. Авторе -не всички са мацки. Ама някои и да нв са пак са с претенции. Не е вярно че трябяа да си " вървежен"? Не е нужно всички да са от калъп! Това не пречи да си свеж, чист, възпитан. Подчертавам възпитан, а не раболепен. И най вече бъди мъж с които жената да се чуства сигурна и добре. Севсем не говоря само финансово. Но понякога и богат да е мъжа жената пак може да мизерства с него. Кога разбираш дали жената е готова. Почни с целувка. Не прибързвай. Няколко срещи. Хвани я за ръка. Гушни я докъто вървите. Държанието и ще ти подскаже дали си на прав път и какво темпо да поддържаш. В крайна сметка ако съвсем не можете да се усетите бъди мъж. Не се страхувай да попиташ. Но бъди такъв мъж че питането ти да не унизи нито нея нито теб. Директно, но не арогантно.
"Не сме малки деца. Искам да съм откровен. Желая те. Но се чудя взаимно ли е... "- например...
Ааа и се огледай колкото и да нямаш среда твоето момиче може и да е вече около теб. Жената в кварталния магазин, клиентката с която често се разминавате между рафтовете в същия магазин. Навсякъде където циркулираш през деня има жени. Но ако очакваш жена с визия на Златка като нищо можеш да изпуснеш някое семпло момиче, но тигрица в леглото. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a70c56138
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Добре, с всеки измидал ден се убеждавам, че масата хора са страшно елементарни.
Тука този автор иска съвет как да си намери жена, като се е изразил съвсем откровено, но пък прекалено семпло (казано по - деликатно), абе направо простовато, че ако не говоря директно рискувам да не ме разберат някои (или да се направят на неразбрали, защото с'я им се е паднало да се направят на интелигенти и да блеснат), но не са ли такива маса бг мъже? Изобщо маса хора от народа ни, било то мъже или жени?“
Та направил бил правописни грешки, та нямал усмствен капацитет, та какви ли не още подигравки и подмятания.
И защо се казаха всички тези работи - САМО ЗАЩОТО НЯМА ДАР СЛОВО - НЕ Е СЛАДКОДУМЕН, НЕ УМЕЕ ДА ПИШЕ ДОБРЕ (визирам не само правопис) следователно не може да ви омае и спечели да му напишете подкрепящи и готини коментари и също така и модераторите не е спечелил, та да го опазят от гадните коментари (нищо лично модератори, просто констатирам, е одеве на 2 пъти в една друга тема исках да пиша коментар на един, който по отношение на начин на изразяване се справя доста добре, та не позволихте там да кажа, каквото исках, макар че видяхте сами, че изобщо не е кой знае какво, а и сигурно много добре знаете, че маса хора са имали трудно детство и родители, които са ги обиждали, но пък не са тръгнали да се изживяват като жертвички и да се опитват да се представят, че не са добри хора.. а на онзи му се получава, просто защото наистина умее да пише добре - това е)

Номер18, го е разбрала точно според мен този автор, и се обзалагам, че не само тя. Но единствено тя си е направила труда да му пиша подкрепящо и полезно.
Аз също го съветвам да се огледа за някоя жена в квартален магазин, касиерка в супермаркет, изобщо работеща някаква такава работа, която човек би работил само от крайна нужда за пари.
Авторе, просто се усмихни на някоя жена и я питай би ли искала да излезе с теб на кафе, пък ако те отреже не се назлобвай, а пробвай с друга и така, докато не се получи. Все ще се получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker