Оскверних брака си с изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111217)
 Любов и изневяра (26851)
 Секс и интимност (13088)
 Тинейджърски (21271)
 Семейство (5753)
 Здраве (8823)
 Спорт и красота (4516)
 На работното място (2714)
 Образование (6859)
 В чужбина (1474)
 Наркотици и алкохол (1027)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1646)
 Други (16269)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оскверних брака си с изневяра
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2354 пъти
Когато ми разказваха, че са изневерявали на половинките си, не разбирах как човек може да оскверни светотата на съюза между две взаимнозапълващи се половинки. Бил съм идеалист, вярвах в добрината.
След дълга самота срещнах настоящата си съпруга. Аз бях на 38 а тя на 36, когато се събрахме и заживяхме на семейни начала. Отначало всичко вървеше някак си, недостатъците й я правеха по желана от мен. Не бих си позволил никога да мисля за друга. Поне така си мислех...
Семейството й е финансово обезпечено, тъщата ми постоянно пълни главата на съпругата ми с глупости. Нямам големи финансови възможности, но издържам семейството. Печеля толкова, колкото харчим на месеца, така че нямам нито спестявания, нито борчове. Нямам вредни навици. Винаги съм уважавал техните родители като мои. Но те още отначало ме приеха някак чуждо, винаги усещам студенината в техните отношения към мен. Вярвах, че ще преодолея всяка пречка. Но...
Жена ми започна да ме сравнява с нейните братовчеди, подигравателните й намеци с времето започнаха да ме дразнят. Въпреки всичко аз търпях... Отивах на работа, връщах се уморен, плащах сметките и покупките й, но бях самотен. Целувах я, но през повечето време тя стоеше фригидна, оплакваше се от съседите, комина, колата, секса... Целият и свят бе крив. После ме обвиняваше, че не съм бил успешен в живота, братовчедите й били направили пари, имали имоти в чужбина и още какво ли не...
Заклевам се в най-святото, никога нямаше да й изневеря. В работата една колежка (също семейна) ми предложи да пием по едно кафе по време на почивката. Съвсем колегиално го приех. Лафим си и тя ми изпя целият ми живот... Наблюдавала ме и била направила изводи. И всичките й изводи бяха точни. Аз естествено отричах, но изражението ми издаде всичко. Къртовските ми усилия бяха оценени от чужд човек... И така започна всичко... От колегиалност преминахме на интимност. Тя не искаше да разваля нито нейния нито моя брак. Просто искаше половин часово внимание по време на почивката. С времето започнахме да се срещаме и в уикендите...
Готов съм да прекратя всичко, но нито жена ми прави усилия да заживеем семеен живот, нито семейството й станаха по топли към мен. Не съм готов на развод, просто защото жена ми каза да не си го и помислял, иначе семейство й ще наемат най-добрите адвокати и ще плащам издръжка доживот. Честно казано не искам да се разкарвам по съдилища.
Семейството е свято за мен. Аз продължавам да го осквернявам. Моля дайте ми съвет! Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8414f6916a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Юристически не мога да ти дам кой знае какъв съвет, но относно изневярата, не смятам, че е нередно. Разбира се, че брака е свещен, но той се сключва от двама. И там е най важното - от правна гледна точка, понеже е сключен от двама, може да се развали само от тези същите двама, които свободно избират, че искат да се разделят като семейство, но от морална гледна точка брака се сключва от двама, но остава истински и свещен, само ако тези същите двама още споделят магията, която ги е свързала. Извинявай, но от написаното не мисля, че жена ти изпитва съпружеската обич, която я е накарала да се омъжи за теб и студенината и и тази на семейството и, както и чувството ти на неоцененост са охладили твоята дотам, че от морална гледна точка вие не сте дори женени, толкова сте извън синхрон с това, което искате от животите си, че отдавна не са едно и също и оставате да висите, закачени само от правните окови, които тя няма да ти даде да счупиш лесно. Не се самобичувай за жената от работа. Аз съм Никой и мнението ми не значи Нищо, но ти си тук да го прочетеш - Не смятам, че правиш нещо нередно. Не спирай с жената от работата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b52e161149
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То па един брак... За чудо и приказ. Осквернил си го. Хаха. Дете нямате. За каква издръжка говори жена ти? Като не ти се развежда, стой си женен и прави секс с колежката. Така и вълкът сит и агнето цяло. Жена ти очевидно няма никакво уважение към теб. Трябвало е да я побийваш, за да има респект. Сега тя си мисли, че си мухльо и ти натяква какво нищожество си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0ffd03c42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Голям мъжкар. :)
Осквернил се бил.
Един мишок се крие по дупките само. Един такъв дребен , страхлив и похотлив.
Не е мъжкарско да се криеш. Като не ти върви брака и жената не те цени и те огорчава. Има си начини,пич. Развод и кой от къде. Изневярата е отговора на страхливеца. Остави жената да си намери Рокфелер и да е щастлива, а ти си намери скромна и уважителна половинка.
Не сте били един за друг и това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d654fe34fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не са нормални отношения, а нездрави и неискрени, сиреч ненужни и безсмислени. Изобщо и доводите защо няма да спреш да изневеряваш са едни....

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 135a8b720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Боли, сърби, драго ми е е твоята. ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 38dd1a5486
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторе, ти си типичната жертва на момиче, което е болезнено близко с майка си и баща си. Обърни внимание какво казваш: "Семейството на жена ми". Никой не е нейно семейство, освен теб! Другите са й роднини, дори и майка и баща й. Но ситуацията ти е неспасяема, без да искам да те отчайвам. Изневярата не е вариант, защото ако разбере, ще те изкарат виновен за всичко. Всъщност такива хора са егоцентрици и дори да опиташ да обясниш, няма да бъдеш разбран. Не бих се ангажирала да давам конкретен съвет, но започни да мислиш за нова жена с времето, да отвориш съзнанието си, че трябва да се измъкнеш от този капан. Защото с времето ще става по-лошо. Не се занимавай с омъжени жени, не изневерявай, за да ти олекне, просто отвори сърцето си за нова любов, и тя ще дойде. Другото - няма как да плащаш издръжка цял живот. Издръжка за дете се плаща до 18 години и е в размер - 200-300 лева според доходите ти, може и 130 лева-минималната, съдът решава. Но за нищо друго не си длъжен, освен ако сам не искаш да даваш. Много семейства са като вашето-тъщата пълни главата на дъщеря си, тя на свой ред не уважава съпруга си, и как да сте щастливи?!?!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1596f5ed52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако нямате деца за каква издръжка пее жената? Тези заплахи ги отправят само слабите натури, може би защото знае, че няма да намери друг, който да я търпи толкова. Сигурна съм, че ако намери друг, веднага ще ти бие шута и няма да я мъчат същите дилеми като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3237837d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   На 39 съм и съм в подобна ситуация с тази разлика, че работата ми е доста тежка и работя сам. Нямам колежки. Моята жена е на 39 също но с 5 месеца по голяма от мен. Та от там аз съм по малък и нищо не разбирам. Имаме дете на 5 години което от нейните викове, крясъци и глупости разви психоза. Отказва да говори, да прави нещс като другите деца и живее в негов измислен свят. Блъскам, късам си чарвата. Едвам успявам да си покрия разходите. Жена ми не работи понеже детето трябва да бъде разнасяно два три пъти в седмицата по логопеди, психолози и т.н. Такива глупости и простотии слушам от 18.00 до 22.00ч. и това е всяка вечер. В събота и неделя е нещо страшно. Като беше по топло, се махах от вкъщи за да не я удуша. Но сега като започне, бягам в другата стая. От там в кухнята. После пак. Обеснявал съм колко е гаден живота и че никой няма да дойде да ни помогне. Само двамата сме. Ако ние не си помагаме, сме загубени. "-Аз нищо не разбирам"! Нали съм по малък. От 5 години не сме били интимни. Заглеждам абсолютно всяка жена по улицата. Този психически тормоз, а и тежката ми работа най вероятно са ми смазали външния вид и никоя жена не ми обръща внимание,да не говорим за нормален разговор. Психически моята жена я няма никак. Записал съм я няколко пъти как се държи и за какво прави скандали. Не ми стиска! Знам , че детето ми не е глупаво. Просто майка му продължава да тормози и двама ни. Гадната правосъдна система е на 90% зад майките. Нямам излишни пари за адвокати и дела. А тя твърдо отказва да се промени. Нищо друго не искам от нея. Не я карам да готви. Да пере. Да чисти. Блъскам цял ден за да обиколя магазините и да измисля с какво да се нахраним. В студеното бягам и до градината да взема детето. Наям се и започвам да мия чинии. После да нахраня и детето. И внимание да му обърна. И през това време не се спира: "- Майка ти такава! Майка онакава! Магии и правела! " Къде ми били парите от надника?! Защо съм пушел? Бил съм легнал да си почина. Какво толкова съм се бавел с яденето?! Оставял съм и трохи от 5-6 лв. Колко много била уморена, че пуснала пералня и забърсала праха! И пак отначало. Не си изневерил, че говориш с друга жена за проблемите си. Завиждам ти , че поне имаш такъв човек. Аз съм сам. Имам подобен приятел, но той е краен. Постоянно ми говори да и счупя главата и да я изгоня.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 03d4347fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Звучи почти истински докато не прочетох "иначе семейство й ще наемат най-добрите адвокати и ще плащам издръжка доживот". Ти някой 16 годишен пикльо ли си или пикла? Гледаш филми и научаваш за "най-добрите адвокати". Ще ти разясня, че в България най-най-най-добрите адвокати могат да осъдят един бивш съпруг на "издръжка доживот"... примерно за 150лв/месечно. По американските филми се случват подобни неща в размер на 2-5-10 хиляди долара месечно. Но тук издръжката е пародия, така че дали до края на годината или доживот е все едно. Вече ако 100-200лв на месец са в състояние да те унищожат, тогава си загазил (и без развод).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d1b81e1715
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако семейството беше свято нямаше да изневеряваш, а да си тръгнеш независимо от последствията и тогава да правиш каквото искаш, както би направил един ЗРЯЛ мъж! Тя трябва да сравнява себе си с братовчедите, НЕ теб, но за едно е права - че не си успешен и може би няма да станеш, защото нямаш мотивацията и дори не мислиш преди да действаш. Ти не си се омъжил по любов така да разбирам, още отначало си и "харесвал"
недостатъците. Ти си се омъжил за тази жена за сигурност, сам каза че дълго време си бил сам, а не се прави така, защото губиш твоето, губиш нейното време, и това е време което няма да се върне особено в тази възраст е още по-трудно, а тая твоя колежка е лека жена, която се стиска за мъжа си щото сама не може да се издържа и нищо не е направила в живота си, за да се чувства УВЕРЕНА в себе си. Смятам, че човек след първата година в една връзка или първите две разбира с кой и има работа и вътрешно винаги знаеш дали искаш да си с него или не, но ти явно си подтиснал тези чувства.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 076ed4bf10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ти деца искаш ли да имаш? Ако не - все тая. Ако искаш - зарязвай ги и двете и си намери жена до 35 за деца. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 95b35531a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво семейство като нямате нито брак, нито деца!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ba205f834d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм жена на 30г. имам любовник припознавам го в теб с малки разлики и изключения. Жена му е точно като това, което ти описа вечно недоволна мрънкаща и фригидна, много е надута. Твоята жена поне има основание, семейството и е заможно а неговата беше от най - ниската прослойка на обществото, сега е някоя само и единствено, понеже е негова жена. Аз не я познавам добре всичко, което казвам го знам от него и от нейни близки. Като теб и той работи и поема всичките им разходи, спястява малко пари и стях си идва в БГ/живеят в чужбина по нейно настояване тук ние всички сме умрели от глад. Проси си нежност и внимание от нея а тя все намира оправдание за да не му ги дава.
През лятото почнахме да се среща ме, уж само за секс, но и на двамата ни хареса и не спряхме. Сега е на километри от тук, но знаем в всеки един момент къде е и какво прави другия. Той се събужда в пет за работа и аз се събуждам и му правя компания от тук с писане и снимки си пием кафето заедно, а жена му горката все изморена спи като за световно. Спят в отделни стай. Праща ми отвреме на време по някоя снимка, само като го погледна и разбирам дали е добре или е ядосан за нещо за няколко месеца съм го опознала много добре, казвал ми е, че тя не умее да го разбира. Отначало ме убеждаваше, че я обича, но после призна, че е с нея само заради децата и само защото мисли брака за нещо свято, като теб Авторе. Призна ми още, че за няколкото наши кратки срещи съм му дала много повече нежност и внимание от колкото тя за 10 годишния им брак, призна ми и, че и тя отбягва целувките му и близостта му и той вече не си прави труда да ги търси.
Незнам какво да мисля и как да му помогна. Уговори ли сме се че не искаме да разваляме семейства та си и аз имам проблеми в моя брак иначе въобще нямаше да имам любовник. Един вид и двамата с любовника ми се страхуваме да си признаем, че в изневярата сме намерили нещо, което в къщи не ни е било давано, незнам колко ще продължи всичко и как ше свърши.
Моят съвет е да събереш сили и да се разделиш с жена си без значение после дали ще си сам, с любовницата ти или ще си намериш някоя друга. Според мен никой мъж не заслужава, да живее така, както ти описваш, никоя жена няма право да мачка самочувствието на мъжа. Дано нещата се подредят в твоя полза. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 845bcf5353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много коментар, много нещо чака одобрение. Айде и аз в кюпа:
Издръжка за какво? Имате ли деца с тая твоя т.нар. жена? Т. нар., щото аз не виждам кое й е семейното в поведението. Че тя колежката ти е по-семейно ориентирана към теб от собствената ти жена.
Ако нямаш дете, най-лесното е да биеш шута на официалната половинка - ако ще адвокат със златни топки да намери родата й, нищо не могат да ти направят, ако нямате деца.
Поне ще ти е чиста съвестта, когато се виждаш с колежката. :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1a96a25ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Мале ,тая пък номер 13 чак ме разсмя ...Била и тя любовница ,на мъж с вечно мрънкаща и фригидна жена ...Ма ти сериозно ли ?? Така ли ти каза любовника ? Това ли е оправданието ? Доста така банално ,а ? Такива като теб не се зоват любовници ,а втора свирка ...В повечето случаи жената у дома е поомръзнала и мъжа търси разнообразие .Разбира се ,че така ще ти каже ,ти какво очакваш ? Обаче пък не се развежда ,щото брака бил свято нещо ...,колко логично ..
Спирам ,че като чета 12 коментара преди твоя са блокирани ,ще блокират и моя ,а не искам ,защото трябва да кажа на автора ( и на всички като вас ) ,че сте жалки и си търсите повод и извинение да кръшкате !! Бъдете достойни и си тръгнете вместо да лъжете партньора .

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ca550667e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   До сега не съм чул от някоя любовница друго освен жената на любовника да е "вечно недоволна мрънкаща и фригидна". Логично - няма от къде да има информация освен от любовника. Естествено той ще се изкара жертва, че жена му е мрънкаща и че намира утеха само при любовницата. А да - и вечното клише, че той не прави секс с жена си, даже спят в отделни стаи, че видите ли да се пази само за любовницата.

Тези приказки съм ги чувал хиляди пъти и все едни и същи.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1e0d724b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе, нещо недоизказано ми се струва в тази цялата история! Нещо премълчаваш! Защо ще плащаш издръжка? Издръжка се плаща, ако имате дете! Иначе няма на какво основание да я искат(така мисля, не съм адвокат)!
Жена ти в майчинство ли е в момента? Ако е така-помагаш ли й когато се прибереш от работа? Или пред телевизора и после тя виновна? Защо е станала "фригидна"както ти се изрази? Да не би да е заради бременността и майчинството? Ако е така, то е напълно нормално. Това състояние ще отмине!
Защо си търпял подигравките й, а не си й казал в прав текст, ако иска по-богат, да се развежда и да си търси, ти няма да я спираш?
Съветът ми е:поговори с нея, когато сте спокойни и двамата и имате време(примерно ти не бързаш за работа), кажи й какво те тревожи, какво не харесваш, какво искаш да се промени. Нека тя ти каже как изглеждат нещата и от нейна гледна точка. Обмислете ги, после пак поговорете!
Истината обикновено е някъде по средата!
Аз не прочетох да сте говорили, изяснявали отношения и т. н. Прочетох твои обвинения и желание жена ти да прояви усилие за нормален семеен живот! А знае ли тя ти какво разбираш под "нормален", както и ти тя какво разбира(освен парите)?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 19ca674d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 9

Ако си на минимална заплата и нямаш енда стотинка страниен доход - ДА!

Я да имаш 2500 заплата и да изкарваш по 7-8000 от инвестиции на година, ще те надънят с 600-700 на месец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bf4358f91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 13. Колко си наивна мила. Минала съм по тоя път и то точно с любовник, марар и не от чужбина. Тези приказки за лошата съпруга и той горкия - жертвата, който стои при нея в името на децата са толкова изтъркани, но пък за сметка на това безупречно работещи. Животът показва, че сладките приказки са едно, а действията друго. Замислих се, ако утре се разболея - кой ще се грижи за мен: любовникът ми *с проваления си брак* или *лошият ми съпруг*. В един момент разбрах, че аз като зряла жена трябва да проявя малко повече себеуважение и да сложа край на този маскарад. Така и направих ! За себе си реших или да поставя ред в брака си или да се разведа, защото нямам право да губя времето на съпруга си. Най - вероятно и него го чака някъде жена по - достойна от мен. Е, получиха се нещата, в момента се държим здраво със съпруга си и сме по близки от всякога.
Съвет: оправи брака си и не търси оправдания. Както ти намираш причини да изневериш, така и съпругът ти ще намери, това е най - лесно. Много си млада, не можеш цял живот да изневеряваш. Ако положението в къщи е толкова безнадежно просто се разведи и си намери човек, който е до теб и истински да те обича.
Ние жените сме склонни за всичко да обвиняваме съпрузите си, но специално като се огледах в моя брак разбрах, че и аз имам трески за дялане. Нека да бъдем малко повече реалисти и да не прехвърляме топката само на един човек.
Успех,
Ж45

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1ce7fa4e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ясно - попаднал си на злобна тъща и жена мамино детенце. Зарязвай я, няма на каква издръжка да те осъдят като нямаш деца. Жалки са. Не се оставяй да те мачкат тия селски пръчки. Ясно, че всички глупости, които ти говорят вкъщи ги налива тъщата, а жена ти е достатъчно глупава да я слуша. Нека си ходи да живее с мама като не осъзнава, че ти си б семейството.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 69496b5e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз едно не разбирам, наранени жени, ама спрете да тръгвате и да се бутате при семейните. Отиде по дяволите идеала за жената.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ba205f834d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм 13
До номер радвам се, че съм те разсмяла.... Автора е споделил същото за неговата съпруга, той не те ли разсмя или не си чела историята? Добре е да повярваш, че наистина има вечно мрънкащи и фригидни жени, ако ги нямаше тях нямаше да ни има и нас "вторите свирки". Много ми е интересно какво включва точната ти дефиниция за думата "любовница", като гледам доста си навътре в нещата. И да любовника ми ми го е казвал, и да това е оправданието, може да ти звучи банално, но поне има някакво оправдание, за разлика от много от споделящите тук изневеряващи. И извинявай ама ако си обърнала внимание на написато аз моята афера вече я приключих, няма нужда мен да ме коментираш с това няма да помогне с нищо на автора. Тук не става въпрос аз какво съм искала да чуя.
До номер 16 логично през ум не ми е минало, че не е правил секс с жена му, с сигурност са правили, но по задължение не с желание и страст. И не съм някоя молоумница да се хвана на празните му приказки, научих тези подробности в последствие след като преспах с него, знаех много добре какво искам и какво правя. Не съм казала че се пази за мен, ако не спяха в отделни стаи как щеше да ми пише да ми звъни по никое време. И аз съм ги чувала хиляди пъти и не вярвах на моя любовник, но след като прочетох историята на автора, си помислих, че може и да са били истина.
Погнахте ме мен Автора го оставихте на втори план, щом толкова се възмущавате от изневерята, какво търсите в категорията "любов и изневяра"?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0ed13633ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Защо ще те сравнява с братовчедите, ами да беше се омъжила за братовчед си? От колко врем сте заедно, имате ли деца? Близките и набиват, че не си успешен щом нямаш пари, но според мен човек първо е най - важно да е щастлив. В България мъжете не държат издръжка на жените си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ba205f834d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Пак съм 13
До 19 осъзнала съм за себе си каквото ми е важно, просто не съм споделила всичко с подробности. Решила съм да приключи с любовника си, осъзнавам, че е нещо временно и сладките му приказки не ме вълнуват, просто исках да споделя с автора, че не е единственият мъж в това положение. Седнах и се замислих и аз като теб какво ще стане с мен за напред и стигнах до извода, че и аз не искам да съм сама. Нито съм споменавала, че ще се развеждам или пък съм лудо влюбена в любовника си. В интерес на истината аз не мога да се влюбя, за да се влюбиш ти трябва сърце а аз вече нямам такова и то благодарение на съпруга си. Това е не мога да разбера, защо всички ме нападнаха, наясно съм че съм сгрешила стига сте ми се присмивали и обиждали. Ейй, ако бях пуснала своята история отделно нямаше да има толкова коментари и мнения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 05ede676bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Какви издръжки и на кого? Деца? Никъде не спомена за такива...съжалявам, не вярвам на историята ти. А и да е истина...както можеш да говориш с услужливата си (явно в много аспекти) колежка, така можеш да разговаряш и с жената до теб, ако не ти е хрумвало досега. Устата е дадена не само за ядене, пиене, псуване или хулене, а и за споделяне.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e254bd0a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Човек, ти наред ли си?!
Я веднага прекратявай тази пародия?
Ти собствено достойнство нямаш ли?!
Щял да плаща издръжки... Я стой една година безработен и живей от спестяванията си, и да видим какви издръжки ще плащаш? Какво ще направят - в затвора ли ще те вкарат? Не съм чул някой да са го вкарали в затвора за неплатени издръжки...
Или замини в чужбина и започни там работа. Кой ще те намери там?

Всичко това, което си го надрънкал са само оправдания да не направиш точно онова, което много добре знаеш, че трябва да направиш, и което никой освен теб не може да го свърши... Ама явно ти изнася да си до гъза на "маминка" и сие...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8209434f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Жена ти е ужасен човек

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 01d931429e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   13, той не ме разсмя, а отврати. Защо вечно си намирате оправдание, бе мамка му? Признай си, че си такава и това е. Има кръшкачи има и читави хора, еми сори ама в дефиницията ми за читав човек не се вписваш ти като любовница...
Да, бе, аз знам, че носи тръпка, някак значима се чувстваш. Еиж ме колко съм желана, крия се тайно да ме ч*кат и самочувствието ми лети до небето!! Тя жената на любовника ми е ужасна, така й се пада....
Всичко това ти се е въртяло в главата като оправдание защо се впускащ в извънбрачнавръзка. Обаче истината е, четова е долно и точка!
И да, имам опит. Когато бях много млада и глупава съм изневерявала. Знам какво е чувството и знам грозния сблъсък с реалността след това. И ще ти кажа, че сега на 33 с две деца и стабилен брак вярвам, че трябва да работим вътре в семейството всичко да е наред, а не да търсим решение в обятията на друг мъж. За себе си съм разбрала, че идеален мъж няма, а любовника бързо става досаден мърльо веднъж пренесла аферата на другото ниво, а именно любовника да стане мъжа до теб. Всеки има недостатъци, а представяш ли си любовника да се окаже по лош и от съпруга ти? !
Била съм и от другата страна и знам, че не малко мъже изнееряват и на безупречни жени, които са мили и грижовни съпруги. Мисълта ми е, че товае само оправдание, за да получи каквото иска от теб.
Всеки преценява за себе си. За мен автора е неморален. Човек винаги има избор и именно решението по трудния, но обикновено правилен, или по лесния и често грешен път, да тръгнем ни поставя в определени рамки. В случая неморален и двуличен автор, които предпочита да лъже и мами вместо да оправи брака си, ако ли не просто да напусне жена си и да продължи напред с вдигната глава. Нали сте чували една хубава мисъл - „Честта е онази невидима кост, която държи главата изправена ”.
Хайде със здраве и весели празници!!
От № 15.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2897f9e256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Мразя ги тези"колежки",авторе,дето не обръщат внимание на собствените си мъже,а се възхищават видиш ли на колегите.Кога те прецени,кога те разбра какъв си,с теб ли живя?И аз изсърбах попарата на една такава,дето собствения си го правеше на идиот,не и пукаше изпран ли е,изгладен ли е,ял ли е-а за моя мъж подготвяше гала вечери с барбекюта,скари и специални десерти-досещаш се,той беше колега,любовник,а аз имах статута на семейна приятелка.Харесва ли ти,като го четеш отстрани?Каквато и да е жена ти-глезена,мързелива-не е това начина,повярвай ми,не е..Една изневяра задълбочава проблемите,не ги оправя.Стъпи си на краката като мъж и се дръж като мъж-оставаш ли с нея,разделяте ли се-това само единствено ти можеш да го решиш.А,а....и нищо не прочетох за чувства тук...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0d41ab3aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   абе стига глупости, каква издръжка??? ти познаваш ли някой да плаща такава на бившата си жена? какви пък толкова добри адвокати да наеме, не се връзвай на глупави шантажи.
я направи 1 справка с някой добър бракоразводен адвокат да видиш какво ще те посъветва за 30-40 лв. Да не говорим, че можеш да отидеш в чужбина и ако искат, да те търсят

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4f917c3d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Издръжка на бивш съпруг след развода се дължи само в определените от Семейния кодекс случаи. Ето ги:
Чл. 79. Право на издръжка има само лице, което е нетрудоспособно и не може да се издържа от имуществото си.
Чл. 83. (1) Право на издръжка има само невиновният за развода съпруг.

(2) Издръжката се дължи най-много до три години от прекратяването на брака, ако страните не са уговорили по-голям срок. Съдът може да продължи тези срокове, ако получаващият издръжката бивш съпруг е в особено тежко състояние, а другият може да я дава без особени затруднения.

(3) Правото на издръжка на бившия съпруг се прекратява, когато той встъпи в брак.

Бракът ти е ужасен и не ти дава нищо, не си роб на жена ти и не си длъжен да гледаш нея и семейството и, не каза дали тя работи. Отиди при адвокат и обсъди варянтите за развод. Наеми си квартира, ако жилището е твое кажи на женати да си наеме. Ако си сам имаш шанс да срещнеш някой и да си щастлив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker