Бременна съм а той се държи като хлапак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна съм а той се държи като хлапак
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2290 пъти
Здравейте на всички.
Бременна съм в сравнително ранен етап. С приятелят ми сме заедно от близо 2 години. Винаги си е бил сприхав, сръдлив, заядлив за пълни глупости и т. н говори ли сме мнооооого път, става добре за 2-3 дена и след това наново. Мислех си, че това ще се промени, но не... забременях и историята си е същата.
Не живеем все още заедно, но планираме да си наемем отделна квартира. Заяжда ми се за пълни глупости от сорта на:
Защо седя след него на линия когато той си е легнал в социалните мрежи.. мислейки си, че си пиша с някого, което за мен е абсурдно, защото никога до сега не съм му дала повод да мисли подобни неща а още повече, че чакаме дете а и го обичам.
Защо седя близо до момчета(приятели) с които сме в една компания.. не ми дава да общувам с хора, които той не харесва, защо си цикъм на телефона а той е на него почти през целия ден когато сме заедно, а аз хвана ли да отговоря на някой ако ми е писал край.. аз седя само на тоя телефон и започват едни сръдни едно чудо.
Не ви говоря за сръдни за 15-20 мин. А за сръдни по 2-3 и повече дена и обикновенно аз съм тази, която го търси. След това се започва едно натяква как съм виновна за еди кое си. За него си той винаги ама винаги е прав. Чуждо мнение не приема!
Просто няма оправия с този човек. Гледам как другите двойки са щастливи, летят от щастие когато момичето е бременно и я обгрижват. Докъто аз не мога да се похваля съвсем със същото. В един момент е мил и грижовен а в друг няма такова магаре и имам чувството, че го прави нарочно... на мен никога не би ми хручнало да се заяда за подобна глупост камо ли да го направя на голяяяям проблем. Не знам вече какво да направя и как да подходя.
Не мисля, че е нормално за мъж на 24г! Така ли ще се сърди за глупости когато се роди бебето? Говорила съм безброй пъти, собствената му братовчедка също, защото съм и споделяла, но ефекта е "Да, да.. разбирам знам, че не съм прав понякога" и след 2 дена ново 20.
Просто тези негативни емоции, нерви, заяжданки и сръдни от негова страна ми идват в повече. На скоро ме докара до нервна криза, а дори не знам как се е отразила това на детето. Не знам дали някой ще ме разбере, но просто ми писва някой постоянно да следи да направя някоя маалка грешка, която не му е по вкуса и да го превръща в голям проблем и постоянно "ти, ти, ти" аз виновна за всичко. Ако му кажа нещо на въпреки или кажа, че той в виновен съм нагла.
Искам си детенцето, искам да е живо и здраво, искам и да сме семейство, защото въпреки всичко аз го обичам, но не знам как ще се получи тази така мечтана семейна идилия! От позитивен к усмихнат човек.. се превърнах в едва ли не депресирана, тъжна и отчаяна вместо да летя от щастие.
Моля ви за съвет какво да му кажа, какво да направя, за да спре този психически тормоз за мен и за бебето! В този ми период съм много раздразнителна и чувствителна и без това, а на него грам не му пука явно как се отразява това на мен и на плода. Пробвала съм и със заплахи.. не става! Помогнете ми мили хора :) Благодаря
П. С(извинявам се ако имам правописни грешки, но е писано набързо).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e663f43acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да пробваш да го дрогираш. Друг начин няма. Хората не се променят ей така за един ден. Ти за 2 години нищо не си успяла да промениш в него. Или се разделяйте или го дрогирай. Няма друга опция.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3b43057728
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да се е панирал човека :)
Мъжете също се побъркват, като стават татковци.
Фикусирай се да износиш бебето спокойно.
Разходки, здравословна храна, спокойствие. Вече си бременна, роди първо. Другото ще го измислите с таткото, писле. ;)
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e6ee50245f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Хаха, разсмя ме, мъж на 24г. :)
Те мъжете до 30 още не са осъзнали къде са, какво искат, а един стойностен мъж, който иска стабилно семейство гледа да е осигурен, да е израстнал във всеки аспект, а това до 30 г го имат едва 5-10%.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5318e93fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш ти и бебето да сте наред,ставаш и се махаш.Защо изобщо си позволи да забременееш от този човек?Мислила си,че той ще се промени?Няма такива филми миличка

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ada892a89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   На 24 за мъж е нормално, той си е дете още, ще порасне, но мъжете улягат по - късно. И моя мъж не ме е обгрижвал като бременна, но какво да се прави, важното е всичко да е наред.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: edbf50824d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   "Мислех си, че това ще се промени, но не..."

Има ли нещо, което те е навело на тази мисъл или просто така?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e1e0c1eead
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек се променя в първите седем години, после вече не! Когато се роди детето, полжението ще се влоши, защото вече ще те смята за даденост. От негова страна промяна към по добро няма да има, освен ти на се пречупиш и да придобиеш манталитета на мюсюлманите, т.е., да станеш негова сянка. Ти си решаваш кое е по добре за тебе и за детето което очакваш, или вечно покорство или свобода без него!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 86a22439f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Събираш си багажа и при родителите си! Аз съм на 39 и вече 6 години живея в подобен филм. Жена ми като забременя и разбра, че е във втория месец направо се обърна всичко. От разбран, приветлив и внимателен човек, се превърна в звяр. Търпях и продължавам да търпя, но всичко се стовари върху детето. На 5 години е и страда от психоза. Живее и се затваря в неговия си измислен свят. Отказва да говори и прави неща които негови връстници умеят. Хващай си багажа и да те няма! Ако той те обича и заслужава ще дойде да ти реве. Не се съгласявай! Помисли много добре това ли искаш. Да му угодиш и да обречеш едно невинно създание на такъв живот. Ако той реши да порастне и да бъде родител, не му поставяй правила. Кажи му всичко което ти тежи и защо не искаш детето да живее в такава среда. Достатъчно са болните и умиращи деца! Порастнете бе хора! Това е НАЙ-ПРЕКРАСТНОТО събитие в живота на хората! Да отгледаш собствено дете! Не погубвайте живот!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d6c0a4f7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Добре де, този ли беше най-най-най от всички мъже, които са те сваляли за да забременееш от него ?

По казуса - мандалото е лопнало. "Мъжът" няма да се промени. Намери си някоуй да те вземе с детето или си го гледай сама. Иначе ще имаш две деца - едното на 25 ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 816cd3748e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свиквай с мисълта, че ще се разделите. Дали преди или след раждането са подробности.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f172ce010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Хората не се променят. А едно дете няма да оправи отношенията. Даже, напротив, ще ги влоши леко, защото е трудно отглеждането и трябва да сте на ниво, за да може после да докукате. Ако не искаш да си с него направи аборт, повярвай сама с дете няма да ти е добре, ако този не е стока. Моя мъж винаги ме е носил на ръце и докато бях бременна, аи след това и много преди това, винаги ме кара на работа с колата, никога не ме оставя да ползвам градски транспорт, пазарува сам или заедно, торби пазарски не нося. Докато бях бременна дори прахосмукачка не ми даваше да пусна, макар че зад гърба му взимах метлана и метях пода за да е чисто. На работа всеки ден идваше с колата да ми носи готова храна докато бях бременна и докато раждах идваше пред половин час в болницата и мъчеше да влезне за да ме види. После идваше на свиждане всеки ден по два пъти, а като ни изписаха помагаше много, прал е на ръка, мъкнел е покупки... намери си качествен мъж, има нужда от такъв, когато правиш семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6a42e63c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чака те много тежка бременност с този.. та ти си бременна, а той със симптоми. Според мен още не е мъж, а малко момче без опит и е много комплексиран за да си мисли че всеки който те погледне ще те открадне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dff3fffbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Като започнете да се хващате за тези години... Аз лично не познавам човек, без значение мъж или жена, които да се променят коренно, като навършат 30 да кажем или 40, или 50. Курвите и курварите или хората, които се държат зле, като този на авторката си остават такива до края на живота си, познавам мъже, които цял живот са си "коцкари" и дори на 60 пак ходят по чужди жени. Също много ми е смешен израза "той/тя не се е наживял/а". Е какво като направи 20-30 бройки ще се наживее някой и ще спре да мисли за още ли, или пък на 30 ще получи прозрение, че трябва да спре с жените/мъжете? Или пък прозрението ще е, че трябва да се държи добре с човека до себе си?
Ако не харесвате хората до вас, не чакайте да се променят към по-добро, това няма да стане, най-много да стане по-зле дори.
А забременяването при такива обстоятелства изобщо не го коментирам, не се научихте, че се използват презервативи като не планирате да имате деца, после те страдат най-много.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 89038510f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей. Аз съм с моят приятел от 6 години, живеем заедно от 4 години. Той е на 29 години, аз на 27години.
На 24 години повечето не са мъже, а момчета. Те още са на мама златото, най-вероятно живеят с мама и тате даже и дали имат ден работен в живота си не е сигурно.
Та, това момче, което вероятно не се е сблъсквало с истински проблеми като работа, сметки и квартира как според теб може да се държи сериозно, да бъде добър съпруг и отговорен баща? След прочитането на историята ти и причините, които изтъква да ти се сърди, ми става ясно, че той е човек без работа, незрял все още. Кой по дяволите се сърди понеже полвинката му си цъкала на телефона, след като той спрял да си цъка??? Това е несериозно! И докато той не усети тежестта на живота и решенията, които сам взима няма шанс да се промени.
Много е важно преди да имате дете да поживеете с този човек, за да видите може ли да се напаснат характерите или не. Защото малко или много всеки има трески за дялане, но ако единия се смята за съвършен, връзката е обречена.
Безсмислено е да ти казвам, че детето е трябвало да го създадете след като сте живели заедно и сте финансово независими.
Моят съвет е да се изнесете веднага на квартира, сами!!! Не да се нанесеш при техните, защото от там после измъкване няма! И започвате да си помагате, да градите дом. Да си помагате и напасвате, защото човек за да се промени малко трябва да осъзнае сам, че има проблем.
Планирате да си наемете? Кога? В деветия месец? Започвайте да търсите веднага, за да не стане накрая той да ти каже: Защо не дойдеш вкъщи? Хем няма да плащаме, хем и нашите ще помагат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9310d567b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Народонаселението е просто дебилно. Значи как така сега след като си забременяла от него решаваш, че тези негови неща те дразнят? А преди това 2 години не са ти правили проблем?

Абе вие нормални ли сте, само аз ли имам чувството, че повечето хора са просто малоумни?

Ами като те дразнят толкова тези неща правиш аборт и късате бе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 57cfd4bba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Моят бивш беше същия. След като последният път не ми говори 5 дни, защото съм отговорила на колежка в месинджър, осъзнах, че нямаме бъдеще. Жалко за детето...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8acf5b1dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пий си витамините, яж хубава храна и се събирай с хора, които ти носят приятни емоции.
Надявам се да можеш да разчиташ на семейството си, защото ще ти бъде нужна стабилна опора след раждането.
На таткото ако не му дойде акъла - по добре да стои на разстояние.
Имаш нужда от спокойствие. Осигури си го!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bfe9e413c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Това поведение на твоя възлюбен не ми харесва. Не ми описваш зрял, отговорен и мислещ индивид, а хлапак.
Както и в другите коментари са написали, по-добре ще е за теб и бъдещото дете да прекратиш отношения с този човек!
Как така изобщо си мислиш че той ще се промени и изведнъж, хоп от нищото ще стане нов човек след появата на бебето?
Много жени смятат, че могат да променят един мъж, а филмите (романтичните женски комедии) и списания им го втъпляват постоянно! Но в нито едно мъжко списание, форум, книга или каквото щеш не пише "Как да се променя заради жена ми? ". Защо ли?
Не искам да съм лош пророк, но щом твоя човек те ограничава от сега и те изолира ( а дори не сте под един покрив).. на по-късен етап може да пуснеш тема - "той ми посегна" или "преби детето".
Как не ти светва една лампичка, не разбирам!
Обичала си го... ти заслужаваш уважение, грижа и нормално отношение! Всеки човек заслужава! Защо се примиряваш? !
Да, може да ти е трудно да родиш и отгледаш детето сама (дай боже да го износиш), но по-добре ли е психиката ти да е опъната непрекъснато заради "голямата ти любов"?
Твоя, каквото и да ти КАЗВА, не му вярвай! Искай ДЕЙСТВИЯ, не думи!
Не се мести на квартира с него, нещата ще станат по-зле!

Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c3e937ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Според мен е ревност и желание за власт над теб. Погледни семейството му или го разпитай, ако момчето израства в семейство в което таткото казва на майката, че е "тъпа крава" има голям шанс и неговата жена да е "тъпа крава".
Вие не сте живяли заедно нямам идея дали ще се получи и нямам право да се бъркам. Трябва да внимаваш да не започне да проявява насилие физическо или емоционално спрямо теб.
За бебчо ако не си сигурна, че ще се получи до третия месец може да направиш аборт.
За мен не е редно той да ти казва с кого да се виждаш или не, кога да си лягаш и до кой да седиш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd37a8b7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз не бих допуснала да забременея от такъв “мъж”. Недорасляк.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7589ee756
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Девойко бях така преди повече от 12 години и все още съм с този човек и положението е същото става и по зле идват едно след друго защо не замълча, защо това ти си видиновна и в един прекрасен момент се отпуснах излязох сама и да прибрах се весела и ми счупи носа да знам какво е правилно и какво не. Децата са си деца ама кошмара е голям и няма промяна става по зле и накрая най най зле.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 43cd789de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   А дали наистина не му даваш поводи за ревност? Твоят отговор със сигурност е - НЕ. Ама попитай някой мъж как изглеждаш - на недостъпна или палавница? Жените много обичате да си омаловажават флиртовете си. Почти всички се нахвърлят на приятеля ти, ама истината може да е доста по-различна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker