Все още мисля за бившата си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още мисля за бившата си.
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1702 пъти
Здравейте,

Момче на 21 години съм. През декември 2016 се запознах с момиче, в което се влюбих до уши. Бяхме заедно 8, след което през август 2017 се разделихме за глупост (малка, стандартна кавга ) и от ината си никой не потърси другият повече. Живеем.. живеехме близо и отначало се засичахме често, но в разстояние от 2/3 месеца спряха и случайните срещи. Не усетих как отминаха 17 месеца от раздялата ни, но снощи я сънувах, сънувах че сме се срещнали и сме се уговорили да се видим в един парк наблизо, и планирахме да избягаме някъде заедно, тя е отишла и ме е чакала, а аз колкото и да бягам все не успявах да я достигна. Като се събудих чувството беше много гадно, разплаках се. Като се замисля как някои толкова важни неща поемат обрат по такъв елементарен начин, и променят толкова много неща в живота ни (за протокола, от 12месеца живея в чужбина).
Тя мнооооого ми липсва, липсва ми да гледам как грее пламък в очите й след като сме правили любов. Връзката ни е изгубена, а исках да се оженя за това момиче някой ден.

Надявам се че това ще бъде публикувано, защото наистина имам нужда от съвети от хора с по-богат опит от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: e7b2350566
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За автора: Ако наистина искаш това, преглъщаш всякаква гордост и и пишеш, слагаш картите на масата и се надяваш да не те обезглави. Вероятно всичко е свършено, но има шанс и тя да се чувства по подобен начин. Малък е, но го има. Ако не искаш да преследваш мечтата, просто си взимаш поука и ако съдбата те благослови със друго момиче, към което чувстваш толкова силно и с което споделяте силна любов някога, за нищо на света не и даваш да си отиде.
За читателите: Его<Любов. Ако можете да избирате, преглътнете гордостта и не давайте на дреболии да ви разделят с любовта на живота ви.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 093fd039e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако някой може 17 месеца без теб, значи ще може и цял живот.
Тъжно е, но всеки по пътя си е добър вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 548411a807
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спрете да спите с отвити крака и да споделяте фантасмагории в тоя сайт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0b90e70fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Свържи се с нея и и кажи всичко което чувстваш и мислиш!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: be53772561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом не си направил нищо по въпроса да се видите, значи не ти липсва чак толкова.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f2e50bcd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сам си си виновен, че не си я потърсил и не си и показал колко значи за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 75a17c731c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да те лъжа, такава любов а именно недовършената, никога няма да избледнее, дори и да не я видиш, понякога такива спомени и сънища ще се прокрадват.
Най-добрия съвет, за да продължиш напред е да я потърсиш, да поговорите сигурна съм, че имате какво да си кажете. Тогава ще успееш да продължиш живота си напред.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1b89d69191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От инат никой не потърсил другия. Щом не си я потърсил значи не си я искал достатъчно. Ти какво очакваш да стане, тя да ти се моли ли. Ти си момчето ти я потърси, кажи и че не можеш без нея, защо не го направи още веднага? ! Всички двойки се карат за някакви неща. Аз веднъж много лошо се скарах с приятеля ми, едни негови постъпки толкова ме отблъснаха, че му казах че не мога да живея с него и че искам да се разделим. Той какво ли не започна да ми говори само и само да сме заедно. Аз няколко дни му се сърдих, даже му казах че не искам да го виждам повече. Той ме пресрещаше от места къдетознае че минавам само и само да ми каже че много съжалява, че ме обича и не може да живее без мен. Това определено имаше ефект. Аз също признавам, че му наговорих много лоши неща и въпреки всичко той искаше да остане с мен, е това е любов. Така че още не е късно да поправиш грешката си, кажи й всички тези неща. Кажи че откакто сте се разделили не спираш да миклиш за нея сънуваш я и факта че не е до теб те измъчва. Кажи и че тя е любовта на живата ти и искаш да остарееш с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1fcb49c7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Потърси я! Виж как върви животът и, има ли човек до себе си... ако има да се случва нещо, ще се случи.
Този инат ви разказва играта, ей... Хайде живей си с него, щастлив ли си?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ae2fcb096c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свържи се с нея. Не се знае какво ще стане, но го направи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: efbdb336b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вдигаш телефона и и се обаждаш да се видите :)
Дори и да не се получи нищо, поне ще знаеш, че си опитал. Пропуснатите шансове са нещата, за които човек най-много съжалява в последствие. Действай :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 601de9ff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чудно е как въпреки знаейки фактът, че във всеки един момент можем да загубим възможността да поговорим с човека, който най-малкото се съмняваме че обичаме, не го правим, главно заради гордостта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a0baece2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Преглътни егото си и просто я потърси! Не бъди като бившия ми , който просто не направи нищо по въпроса и ме остави да си тръгна. А това адски боли. Боли да видиш как някой, който ти се клел в любов те оставя да си тръгнеш при най-малкия проблем. Боли как не иска да се бори за теб, за вас. Боли как толкова бързо те зачерква и с такава лекота. Няма жена, която не би искала приятеля и да я потърси и покаже желание да не са скарани, или че иска да си я върне. Много зависи и от причината де.....
Не бъди като бившия ми, който също искаше да се ожени за мен, а лесно се отказа от нас при една кавга.
Нищо не губиш ако я потърсиш. Може да те отреже, но ще знаеш за себе си имате ли шанс.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 84a0da006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   (Автор) Причината поради която не я потърсих досега, е че едва 10 дена след като се разделихме я видях да се разхожда с друго момче в парк (не й беше роднина, или приятел така като ги познавам всичките) .

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: efbdb336b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе, аз също скоро след раздяла съм излизала с друг. При мен е било в опит да забравя бившия и да се разсея.
Така, че това все още нищо не значи. В една разходка няма нищо лошо (не си я видял да се натиска с него, нали?)
По-добре да си изясните отношенията и чувствата. Така, ако не се съберете, то поне ще можеш да продължиш на чисто.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2c59c40386
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен 17 месеца са твърде много време, щом никой не е потърсил другия. Млад си приятелю, ще утихне това чувство, ще я преодолееш. Друга ще срещнеш, живота е пред теб.
П. С. До №13, щом се налага някой да се "бори" за това да се върне в живота ти, мисля че това е унизително не само за самия него. Ти си искала той да ти се моли за това. А, това говори за липса на уважение към човека с когото си била.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a0baece2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 13 съм. Просто егото му не му позволи да се бори за мен. Егото му не му позволи да ми се извини за някои неща, а обвиняваше само мен за всичко. Егото му не му позволи да поеме вина. Предпочете да се покрие в миша дупка, но не и да се изправи пред мен. След време разбрах, че просто не знае как да се справя с конфликтите и бяга от проблемите. А не беше лош човек, просто доста объркан и горделив. Пробвах да го търся, но след явния му отказ, се отказах. Но поне пробвах първа, което той така и не събра смелост да направи.
Не съм искала да се моли, а просто да признае своята вина, или поне да направи крачка към това да се оправят нещата. Да покаже, че му пука. Какво лошо има в това някой да се бори за теб? Аз съм се борила, правила съм компромиси, защото съм обичала и съм искала човека в живота си. И се е получи, защото и другия се бори и си преодоляхме различията. Резултатът е, че сме щастливо женени от 7 години, и имаме дете. Така че понякога има смисъл да се бориш.
Авторе, прекалено много време е минало, в което е можело да я потърсиш хиляди пъти, може вече да е омъжена и с дете. Може дори да не е в страната. Както каза някой по-горе, гордостта и инатът доста пречат и на двамата души. Нищо е нямало да стане, ако някой от двама ви просто бе потърсил другия, дали ти или тя. Просто да бяхте пробвали, ако срещнете отказ-добре. Но това бездействие при конфликтите и различията съсипват доста връзки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker