Към любовниците от една - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към любовниците от една
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2022 пъти
Добър вечер,
Нямаше да се включа да разкажа моята история и да коментирам отделни изказвания, ако не бях потърпевша преди 5 години, и най - вече поради факта, че съм бременна с третото си дете от човека, който истински ме обича и аз го обичам, моят втори съпруг.
Значи, жена съм, но не мога да не отбележа, че ние жените в голяма степен нямаме уважение към самите нас като личности, а в не малка степен попадаме в ръцете на мъже помияри, които доста умело се възползват от слабостите ни и ни манипулират както си искат.
Преди 5 г. хванах бившият си съпруг в изневяра и то по много странен начин. Неговата любовница се заоплаквала или по - скоро го зажалила пред една нейна приятелка - колко лоша съм била по характер, как само недоволство съм изразявала, как не съм му давала секс [щото съм била фригидна], как съм му яла парите, как съм го злепоставяла пред роднините, каква глезла съм била, а той милия стоял с мене само заради децата, бракът ни бил напълно формален, само на хартия, а тя [любовницата] му давала всичко, от което се нуждаел.
Тази информация достига до мен и по един или друг начин и аз реших да я проверя. Научих коя е жената - с десет години по - голяма от бившия, омъжена с две деца. Научих и къде се срещат. Хванах ги точно в хотела и двамата, ама бях бясна побесняла, а те насрани. Като им отвинтих и на него, и на нея по един шамар и като се разкрещях: " коя е фригидна ма курво, а него колко пари съм ти изяла"... Стана шоу. Един от охраната дойде и ми вика излезте на вън плашите клиентите. Няма - казвам. Той ме вдигна и ме изкара извън вратата. Аз се разплаках. Те стоят вътре и не излизат. По едно време бившият излиза и ми вика "дай да се прибираме, да не правим циркове. Не - казвам - ще правим". Оная се беше затворила в тоалетната на лоби бара и не мърдаше от там. Оставих я, и още същата вечер се изнесох с децата при майка и татко. На всички роднини казах причината. Твърдо реших - развеждам се. Той поиска да поговорим. Този път не му повиших тон. Ясно му обясних от къде знам и т. н. Заявих му вече не ме обичаш, човек не изневерява, когато обича. Той не можа да ми отговори защо ми е изневерил. Казва ми - няма любов, било просто секс. Мене бил обичал - дрън, дрън. Питам го - какво вярно има от всичките тези неща, които тя е наговорила. Казва - няма нищо вярно. Тогава - защо? Ами, вика, ние така си говорим, и тя ми е казвала, че мъжът и не прави секс с нея. Казвам му не ме инетесува, Не съм от тези жени, които ще се огънат и ще клекнат заради децата. Ясно му казах - тръгнал си по път, от който няма връщане и това всички го знят. Ще държи гащите бгигнати - година, две и после пак. Искам да кажа, че винаги съм му била в помощ. Теглила съм заеми от банки заради него. Сготвено, почистено, подредено. Не съм изпадала в следродилни депресии. Не съм му отказвала секс. Сексуална жена съм, но моногамна. Не мога просто ей така да си легна с мъж и да си измислям причини за изневярата за успокоение на моята съвест. Разведохме се. Продадохме апартамента - разделихме парите и кой откъдето е. Той си мислеше, че ще ме уплаши като плаща минималната издръжка на децата и аз ще му клекна. Просто е сбъркал човека. Развода ми подейства добре, защото знаех, че съм праваТогава бяхме по на 30 години, с две момиченца на 4 и 2 годинки.
След развода реших или аз ще си намеря човек, който да обича мен и децата истински, или си оставам така - сама, но няма да допусна мъж, който да е с мен само заради единия секс. Две години след развода живях без секс, не умрях, нито полудях, но чакането си стуваше. Имам си самочувствието на красива жена и си знам цената, ничия подлога и изтривалка не ставам, и изневярата като форма на поведение в брака не приемам.
Сега съм омъжена за прекрасен човек за съжаление със жестока съдба. Той е бил вдовец от 10 години. Загубва - жена и дете при автомобилна катастрофа. Него едвам са го спасили. Трудно се връща към живота след това, но успява. И децата ми го приемат много добре и той тях. Заявих му, че искам да му родя дете, защото го заслужава. Той се разплака.
Искам да ви кажа - не си губете времето с изневеряващи хора - там управия няма. Те лъжат нас, а после и самите себе си, и винаги друг им е виновен. Знайте, че винаги ще намерите достоен за вас човек. Не всички в нашата държава са ненормални.
Късмет и любов,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3d8a9c163f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не звучи като измислица. Вдъхновяваща история. Бъдете смели и не се съгласявайте на по-малко, отколкото заслужавате.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8c9985d405
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много трогателна история, искам един ден да стана жена като вас! Такова самочувствие трябва да има ВСЯКА жена, всички трябва да знаем че сме годни и заслужаваме повече- и мъже и жени.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8614c9f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Историята ми се струва измислена, но дори да е, такива мъже със сигурност има много. Безволеви. Само искат, лъжат, изкарват се жертви, все недоволни, никаква отговорност. И като ги изобличат, подвиват опашка и така се посират, че ти се иска чак да се смееш на жалката гледка. И точно такова развитие заслужават и то не защото са изневерили, а защото са мишки, които не могат да застанат зад думите и действията си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8398fd587
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекрасна илюстрация на това, че тази бяла лястовица в днешният доста гнусен свят на взаимоотношенията мъж-жена, истинската, чистата жена, тази която дава любов и напълно отдава себе си на мъжа, винаги намира щастието!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2101c0cb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Постъпили сте много правилно! Вие сте една силна жена, за което ви поздравявам. Бъдете здрави и щастливи - цялото Ви семейство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6388e2b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Преди 5 години, а сега си решила да ни разакажеш за това нещо.
И каква е ползата. Нали сега си щастлива, защо се връщаш 5 години назад ? Или си мислиш за бившия ?
Като гледам правописа ....
Искала да му роди дете, защото го заслужава. Ти да не си някаква машина, която раздава награди при добър резултат.
Искала си да му родиш дете, за да го вържеш, а не защото го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7a1209cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми се струва лееко фантастична историята, прилича ми на пъзел, сглобен от доста други споделени истории тук.
Първо - нещата, който са били говорени по твой адрес, вече ги има написани не в една и две теми. Цитирам"колко лош хатактер съм имала, не съм давала секс /щото съм била фригидна/злепоставяла съм го пред роднини и т. н.
Второ-как пък любовницата е била толкова глупава да разправя на ляво и надясно, неща който биха събудили съмнение у всеки втори. И за да стигне слухът до теб, явно сте имали общи познати.
Трето-хотелът, също вече попаднах на история в която грешниците са хванати в хотел, само че там съпруг хваща жена си, също имат две деца и също се разделят веднага без компромис.
Четвърто-изречението"ти не обичаш, който обича не изневерява" прочетох го и него в друг коментар тук.
Пето-никъде не споменаваш да ти е било трудно, не споменаваш да си се чувствала наранена и предадена. Добре бясна си била в момента в който се разбрала, разплакала си се, но после? Създаваш впечатление, че не ти е мигнало окото. Щом си била петфектна съпруга"теглила си заеми от банки, винаги било наготвено, изчистено, не си изпадала в следродилни депресии" излиза, че мъжа ти ти е изневерил без причина, това не те ли нарани? Поне да имаше едно оправдание човека.
Шесто - казваш "бях решила, че ще намеря човек, който обича и мен и децата" то любовта решава ли се? Не, тя просто идва, ако ти е отредено, ако не си оставаш не обичан и сам.
За миг не ти ли мина през ум"ето сега ще продължа напред, само и единствено с децата си"? От къде си била толкова сигурна, че ще намериш човек да приеме и теб и децата си.
Седмо-това да срещнеш вдовец загубил и детето си, ми се струва много голям късмет Моето мнение е, че има поголяма вероятност да спечилиш от лотарията.
Не ме разбирай погрешно Авторке, но така ми изглежда на мен, ако все пак всичко е истина, не ми остава нищо друго освен да те поздравя за силата, която си имала. Ако аз хвана моя съпруг в изневера, също ще съумея някък си да се справя, но първо известно време, сигурно ще съм в шок, няма да знам къде се намирам камо ли да извадя такава сила и хладнокръвие.
И последно да не забравя да питам "къде е сега бившия ти, какво стана с него? " ти го изкара толкова черен и грешен, че ми е любопитно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b53a37df5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   99% от изневеряващите пеят една и съща песен за официалната си половинка. Ако е жена, тя задължително е задръстена, запусната, не правят секс от години и спят в различни стаи. Ако е мъж е мухльо, мързеливец, алкохолик, не й обръща внимание и т.н. Истината обаче, няма абсолютно нищо общо с подобни бръщолевения. Даже е точно обратното. В повечето случаи половинките са супер точни и отдадени хора. Подобни връзки, колкото по-бързо бъдат прекратени, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: befc155279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дълбоко в себе си вярвам, че човек не изневерява ако е щастлив и обичан. Не е коректно да кажеш на някого, че са му изневерили защото той не е давал нещо на половинката си, но си е така. Изневярата разтърсва цялото семейство, но трябва да замисли всички засегнати, а не потърпевшия само да стане още по-наперен и арогантен и да се мисли за още по-велик и безгрешен.
Извинете ме госпожо, радвам се, че сте щастлива, че сте продължила напред и ще създадете още едно дете, но съм сигурна, че мъжа ви не е толкова черен. Нещата, които е споделял с другата са му тежали. И моля ви, без глупостите, че всички говорят така! Той е започнал да споделя след като вече са спали. Не е било нужно, за да я задържи. Човека е имал нужда да сподели. Това не е просто секс, щом е търсил подкрепа. За да го говори тя пред други, значи темите са били много често дъфкани и това вече е изпушило и при нея.
Мъжете не споделят толкова лесно лични неща.
Надявам се, че ще съумеете да извлечете същността на посланието, което е отправено към вас и ще бъдете щастлива и ненаранявана във вторият си брак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1233598bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, не съм авторката и съм мъж, но напълно я подкрепям. Като нещо не ти е наред в дадена връзка - сядате и говорите. Ако с разговори не стане, разделяте се културно. Да се правиш обаче, че нищо няма и в същото време да се развяваш наляво-надясно, си е подло. Съвсем друг е въпроса, че огромна част от изневеряващите поддържат паралелно по няколко подобни връзки.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8ecdbca0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Евала госпожо. Всеки сам е ковач на собствената си съдба.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d913c91910
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Същото положение. Аз бях лошата, отвратителна съпруга, а той прекрасния съпруг, който живее с нея заради децата. Тя -любовницата жената на живота му, която живее с гадния си съпруг заради роднините и децата.
И идва денят Х - ден на развръзката. Гадният съпруг на любовницата разбира сменя ключалките на вратата и я праща да ходи, където си иска. Оная реве, моя се тюхка и накрая като последната гъска разбирам и аз. Разбирам и всички гнусни приказки по мой адрес. Тогава в неговите очи от най - скучната и отвратителна съпруга станах най -хубавата, най -прекрасната и най -обичаната, а любовницата най -голямата курва, която нищо не значела за него. Е, как да живееш с такъв човек?
Разведох се и не съжалявам. Любовницата му живее на квартира, децата и останаха при бившия и съпруг. Реве и си скубе косите. Иска от мъжа си милост. Моят живее при майка си и на ден ми звъни по 10 пъти да ме пита "как съм". И като теглиш чертата, какво те спечелиха? - Нищо! А какво ние верните съпрузи загубихме - години живот с егоистични същества, които въобще не са ни обичали.
Не виждам какъв е проблема, когато не обичаш вече един човек културно и цивилизовано да се разделиш с него, вместо да мишкуваш и да прехвърляш вината на другия. Просто е, нищо повече от един разговор и културно поведение, но страхливицът и егоистът не могат да го разберат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker