Постоянно мисля за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно мисля за нея
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2747 пъти
Здравейте!
Искам да ми дадете някакъв адекватен съвет какво да правя с "моя проблем". Историята е следната...
Миналата година се влюбих буквално от пръв поглед в едно момиче, което е от моята група в университета. Един път между лекциите я поканих да изпием нещо и в разговора се попитахме дали си имаме приятел/приятелка. Тя отговори доста категорично, че си няма, което беше "зелена светлина" за мен да действам... да, ама не! След известен период на опознаване между двамата реших да й призная, че имам чувства към нея. Направих го, като тя го прие с усмивка, но не каза, че и тя има нещо подобно към мен. След още няколко седмици разбрах, че си има приятел, като си го е имала още преди да се запознаем... Естествено, реагирах остро, като я попитах защо ме е излъгала, а тя отново отрече, че има приятел. Казах си добре, може и аз да не съм разбрал правилно... ДА, АМА НЕ! След още няколко седмици вече бях обеден, че си има приятел (В КРАЙНА СМЕТКА СИ ИМА ПРИЯТЕЛ), до момента, в който една вечер тя не поиска да се видим... Видяхме се, беше късно, като в течение на разговора тя почна да ме целува. Обърках се още повече... Продължихме да се виждаме, като всеки път започвах да я обичам все повече и повече и да мисля за нея постоянно - все едно бях (и още съм) обсебен от нея. Дойде момента, в който и спахме... Мислех си, че вече наистина има нещо между нас. Чувахме се всеки ден, тя ми казваше, че ме обича и т. н. Лятото се прибрахме по родните си места, като продължихме чатовете, да се чуваме, като в един момент тя почна доста рядко да ми пише, до момента, в който спря изцяло. Попитах я какво става, каква е причината, а тя ми отговори, че не иска нищо повече с мен, да ме вижда и някакви подобни "bull*hits"... Но проблема беше, че дори и когато спряхме всякакъв контакт между нас, аз продължавах да мисля постоянно за нея. Не знам, защо я идеалирирам толкова много - и аз не мога да си го обясна... Когато се видяхме след няколко месеца отново в университета, всичко, което бях успял да направя да я забравя поне за малко, отиде на майната си. Първите няколко седмици не си говорихме, докато един ден тя не поиска да поговорим за ситуацията, която се беше случила. Обясни ми, че в този период, макар и за малко, в който е била с мен, се е била скарала с приятеля си и е била объркана - УАУ, каква изненада... Каза ми, че в момента пак е с него и иска да бъдем само приятели, иска да сме в такива скарани отношения... ОК, приех, НО от този ден всеки път във лекции тя си намира повод да ме докосва, гали, щипе, наричаме с галените имена, които ми казваше, докато уж бяхме заедно, което мен това ме побърква. И не мога да разбера ЗАЩО? Дайте ми някакъв съвет, защото съм адски объркан, не знам как да го тълкувам това... Още я обичам я и постоянно мисля за нея... Мислех, че ще ми мине това влюбване, мерака или както искайте го наричайте, но не...
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 58ce31bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен изпитва нещо към теб, но един вид се страхува да скъса приятеля си, защото е свикнала с него. Миля, че това между тях не е истинка любов щом тя има очи за друг. Попринцип не харесвам такива номера, които тя прави. Мисля, че има леко поведение. Мисля, че ти за нея си играчка, просто някой с който да си запълни времето докато е скарана с гаджето си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d159b5008e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото, чуьек, жените са в по-голямата си част са доста долни и подли гадини. Била объркана, не знаела какво да прави. Не ги интересува другия как ще се почувства. Общо взето излязла е голяма егоистка.
Не се чуди, прережи гърлото на тъпата кучка!!! :D

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 37d2b9bbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е къде я заобича бе батко за 2 сецмици бе Как почвате да ги обичате без да сте получили абсолютно нищо от другата страна?
Доста грешки си направил. Едната, е че изобщо си и казал, че имаш някакви чувства. В момента, в който това го кажеш на жена считай, че си се наиграл много сериозно. Прекалено много и вдигаш самочувствието, чрез реакциите, които показваш. Реагирал си остро, а тя е видяла, че ти пука прекалено много за нея. Тоест мислиш само за нея. Тя си казва той очевидно друга работа няма освен да мисли за мен, значи мога да го контролирам. Това обикновено става на подсъзнателно ниво, дори и да не си мисли буквално същото.
Най-добре се дръпни от комуникацията си с това момиче, ако иска каквото и да било или секс или нищо.
Просто те разиграва. За жалост трябва да приемеш истината, колкото и да си мислиш, че те обича. Не и пиши изобщо, ако иска контакт директно я хващаш някъде и го правите, ако каже, че не иска и сте просто приятели и тем подобни глупости, я разкарай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d68cc32f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би и тя самата не знае все още какво иска. Опитай да се държиш малко по-студено към нея, да видиш как ще реагира и дали и пука наистина за теб или си просто играчка в нейните ръце.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c81ef1635e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен те държи като резерва, ако пак се скара с приятеля си.
Не го позволявай.. заслужаваш повече.
Ж30

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8f958aad64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти,ти нямаш нужда от наши разясняващи твоят случай мнения по въпроса.Ти си нясно с какъв човек си имаш работа,просто свали “розовите очила”,защото си губиш времето и дълбаеш там където няма дъно!

П.П. “И почвам да бегам” :това трябва да направиш! Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbe201c3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тя си играе с теб. Отрежи я от сега, защото това ще завърши много болезнено за теб. А и от друга страна само липсата на вниманието ти, ще я накара да го оцени. Ще я накараш да разбере, че за да има вниманието ти и грижата ти, трябва да се обвърже с теб. Иначе ще си играе с теб до безкрай. Бъди силен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker