Как да разбера дали я обичам ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера дали я обичам ?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1681 пъти
Здравейте! Искам да ви попитам във какво се изразява чувството, че обичаш даден човек? ! Или по скоро да ви опиша моето положение и да получа безпристрастно мнение. Няма да навлизам в подробности, започнах да излизам със нея ей така на шега. Беше ми просто най добър приятел, споделяхме си всичко. За проблемите във връзките ни, по скоро за проблемите и със нейния приятел, аз просто излизах със разни жени без нищо сериозно. В последствие тя се раздели със приятеля си, и беше сама около половин година. От нейни приятелки разбрах, че е лудо влюбена във мен. Дълго време се колебаех дали изобщо да излизам със нея. Защото аз не бях влюбен, а не исках просто да спя със нея. Дадох и шанс и нещата се наредиха, бях се привързал към нея но го нямаше първия етап на влюбването. Смятах, че със времето ще я обикна, правихме планове да заживеем заедно, но някак със нея всичко ме плашеше. Тя е адски ревнива, правеше ми забележки за най дребните неща. Защо съм добавил дадено момиче в фейсбук, защо съм харесал дадена снимка. Защо съм излезнал с колежки от унито на кафе, защо съм писал на колежка за лекции, защо съм седнал в лекции до момичета и прочие. Стоях по цели дни сам за да може да е спокойна. Махнах почти всички жени от фейсбук, не излизах дори с приятелки които познавах от години. Не ме разбирайте погрешно, тя е много добър човек. Принципна, красива, семейно ориентирана със ценностна система която просто липсва при много от момичетата днес. Аз от своя страна и обещавах примерно, че ще отида да я видя а не го правех и това не веднъж а много пъти. Редях лъжа сред лъжа, намирах си извинения да не стоя с нея. За това, че я лъжех се мразя много! Ненавиждам лъжите защото аз самият съм ги изпитвал на гърба си. Превърнах се точно във тези мъже които ненавиждах. Обещания без покритие, станах абсолютно безгръбначен. Но чувствах, че някак си ме задушава. Не съм и изневерявал, не съм и имал такова намерение. Стигна се до раздяла след 2г заедно, която беше иницирана от моя страна защото скандалите за най дребни неща бяха непрестанни, абсолютно всеки ден. Пробвах да излизам със други жени след раздялата, но просто те не бяха изобщо това което искам. Беше ме страх да не умра си умра сам и след 8 месеца отново се събрахме. Не знам обаче дали я обичам!? Не я ревнувам, мога без да и се обаждам, избягвам и да съм интимен със нея. Чувствам страх от самотата, плаша се да не си умра сам и може би за това я търся постоянно. Има ли начин да разбера дали я обичам, или е редно всеки да продължи по своя път!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: ae8eb9b387
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, когато обичаш не го разбираш мисловно, а със сърцето си го знаеш и нямаш съмнения. Не е любов, отсега ти казвам. Ако ти я обичаше, изобщо нямаше да чувстваш, че се задушават. Постъпвал си и правилно спрямо нея в определени моменти, но не си го правил от чувство, защото така ти е дошло отвътре, а за да успокоиш съвестта си и защото си го сметнал за правилното поведение. Когато си постъпвал лошо с нея, всъщност си правил точно това, което вътрешно ти се е искало- да си сам или с приятели, вместо да си с нея. Любовта не е обвързана задължително с ревност, но имаш желание да си част от чужд живот и то хубава част, да го правиш по-добър. Искаш човека за себе си, дори да звучи егоистично, искаш ти да си цвят в иначе сивите хора. Когато обичаш, имаш желание да бъдеш с половинката, ако ще и за да бездействате в двата края на една стая. Любовта, освен всичко, те зарежда. Дава ти стимул и смисъл, кара те да искаш да бъдеш по-добър. Не я обичаш, привързан си и ти харесва това, че тя те обича.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d541abc53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато, дали сам или с бабата до теб все тая, на едно място отиваме всички, а и може тя първа да бие камбаната.
По-скоро гледай да не останеш без деца, ей тогава вече спокойно може да кажеш, че си живял напразно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f34af2d3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не я обичаш. Защо те е страх от самота, та ти си млад човек? ! Сам и самотен не са синоними. За да ти е добре с някой, първо трябва да ти е добре сам. Тя също не те обича, иначе нямаше да те контролира. Разделете се, дай си почивка, създай си нова среда, усмихвай се повече и правилната ще се появи отнякъде- успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 335beeebb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " Защо съм добавил дадено момиче в фейсбук, защо съм харесал дадена снимка. Защо съм излезнал с колежки от унито на кафе, защо съм писал на колежка за лекции, защо съм седнал в лекции до момичета и прочие " -- това са дребни неща? когато един човек обича, нормално е да ги задава тези въпроси, а ти като човек, който е до нея си длъжен да отговаряш без да се оплакваш.. доверието не се гради на сляпо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ebde019df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4- това СА дребни неща. Той като е обвързан, значи няма право да говори с други хора ли? Я се осъзнай малко!
Човек, това което ти причинява това момиче, е ужасно. Да се обясняваш за всяко най- малко нещо, което правиш и да не се виждаш с хора, само защото са жени. Преживяла съм я на собствен гръб патологичната ревност и с времето все по-зле става.
Сега сте просто гаджета. Представи си да имате и деца, и, не дай си Боже, да се разведете. Та тя няма да ти позволява да ги виждаш сигурно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker