Най-глупавата първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-глупавата първа среща
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1492 пъти
Здравейте.
От скоро сме гаджета с едно момче, но не официално. Тоест не ми е казал "Искаш ли да ми бъдеш гадже", а направо започнахме да си пишем "Обичам те" и така нататък. Преди няколко дни беше първата ни среща. Беше неловко, не знаехме за какво да си говорим, той гледаше в различни посоки и избягваше очния контакт. Държа се с мен като с приятел, дори не ме прегърна най-малкото, просто си стиснахме ръцете. В чата ме сваля, но на живо нищо. Бих казала, че той е романтичен, внимателен. Аз съм от хората, които не обичат да овъртат, казват всичко, което мислят и очакват същото от отсрещния човек. Притеснявам се, защото може да си кажа всичко направо и да проваля нещата между нас. Разбирам, че може би го е срам, но се почувствах много глупаво. Падна ми малко самочувствието, доскуча ми, въпреки, че сме още в самото начало, срещата не беше изобщо това, което очаквах. По някакъв начин се накърни егото ми и сега тайно изпитвам някаква малка омраза към него, но искам да спра това чувство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8096abe14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Социалните мрежи промениха изцяло поведение и отнушението на хората един спрямо друг, а това с "да си ми гадже" не знам изобщо последно кога го ползвах може би като бях 5-6 годинки. Така по темата. Типичния пример че момчето се е държал като кавалер а не ти е налетял да те гушка и целува на първа среща било то от страм или каквото и да било, има някаква странна закономерност, когато понечиш за физически контакт на първа среща заглавието на темата ще е: "Налетя ми на първа среща, сигурно мисли само за секс" и съответно текущото заглавие ако не го направи. Не всички са търговци на локуми за да може да разтяга теми и да преминава от пусто в празно за да ви забавлява и на база на това да го съдиш че чак и вече мразиш малко защо и ти не знаеш. Аз теб не те видях никъде да предприемеш действия така че не знам на кой си ядостана в момента.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: da6fc01ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Тръгнала си с голямата кошница и само след една среща разиграваш цяла драма. На живо може да се е притеснил, да не е знаел какво точно да ти каже, чудел се е. Това даже говори добре за него, защото ако се е притеснявал, значи не е някакъв обигран играч, за който ще си поредната. А ти предразположи ли го по някакъв начин? Нормално е на първа среща да се чувствате неловко и да има притеснение, особено пък ако сте тийнейджъри или на двайсет и малко. Както е казал човекът преди мен, ако те прегръща и целува -, , само секс ли иска? '', като не те е докоснал, само ти е стиснал ръката -, , накърни ми егото''. Жена съм, но се чудя... Понякога и ние не знаем какво искаме.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9474acd84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спокойно, трябва ви време, явно е срамежлив и това, че не ти е налетял, означава, че не иска да се изложи пред тебе. Може и да чака, ти да проявиш инициатива, няма да се учудя. Аз например имах един образ, който след 1-ва среща ми се разсърди, че не съм го целунала :D А той стоеше на метър и 50 от мене разстояние, все едно, че ще го хапя. Е, на следващата ни среща се коригираха нещата. Така че, съветът ми е, да си початите честно за тази първа среща, да кажеш, че малко май ви е било неловко и явно сте се притеснявали. Пробвайте няколко пъти и бъди по-усмихната, разпитвай го, закачай се и ще се получат нещата да се отпуснете. Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 104ee8eeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също не обичам да се натискам на първа среща, ако имам сериозни намерения към момичето. После ще каже "този е загорял и явно иска само секс". По-добре така, отколкото да случиш на някой тъпкач. Освен ако ти не искаш точно такъв де.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bec32b2c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом обичаш да си директна на втората среща идете някъде на топло и се съблечи дибидюс ;)

Е те тогава ако не ти скочи вече работата няма да стане ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ae32df94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момчето просто се притеснява, какво искаш? Направи ти първата крачка и ще останеш учудена след това :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d0726f2199
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Затискаш го и му взимаш девствеността. Вземи си хапче анти бебе и го изкърти. След това ще сте разчупили ледовете. Срамува се, не знае още кск да се държи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 037acd561b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хаха, напомни ми за моето първо гадже. Аз бях седми клас, той осми. Никой не беше имал връзка преди това. Седяхме в едно кафене и си мълчахме близо час :)
После уж се подобри комуникацията, но дойде лятната ваканция и "ходихме" още четири месеца без изобщо да се видим. Накрая човека бил искрено учуден, че скъсах с него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9316858c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се занимавай с този онлайн отворко. Важни са делата, излъчването... Ако не са окей, личността му я няма. Не става дума за някакви наглеци, а да си личност и да ти личи.
Мнозинството човеци не могат да заявят личност, защото я нямат. И се показват разни егота, самочувствия, пари, цици, дрехи, дипломи, кариери.... глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker