Имам любовник, който се среща и с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам любовник, който се среща и с друга
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1642 пъти
Много ми е трудно да разкажа историята си, но имам истинска нужда да споделя с някого. Имам семейство, дете, но от 8 години имам връзка с друг мъж. За това време преминахме през много неща, имали сме много кратки раздели и отново сме се връщали един към друг. Той беше този, който се бореше за връзката ни. Аз някак постоянно се колебаех и сякаш не знаех какво искам. Исках да съм с него, но не можех да си представя, че ще напусна семейството си. Той също беше женен, но преди време жена му почина. Много ми беше трудно да го гледам как страда и как му се наложи да се справя сам с децата си. Връзката ни продължи, но той стана по - напорист и започна да иска да сме заедно повече време. Аз започнах да се отдръпвам, казвах му да си намери жена, която да е до него, започнах да се самонавивам, че мога и без него и така ще е по-добре за всички. Той никога не спря да ми се обажда и да ми казва, че ме обича. Но след няколко месеца си намери друга. По-млада жена, но отново женена. Това разби сърцето ми. Това, което той продължава да ми твърди е, че ме обича, но има нужда да не е сам, но в същото време другата също не е с него вкъщи. Почувствах се много зле, не спирах да плача и го умолявах да спре да се вижда с нея. Но той отказа. Каза, че ме обича, но продължи да се среща с нея. Това ме съсипва. Опитах да прекратя връзката си с него, не го чувах и виждах, но не мога без него. Може би се самонавивам, но не мога да спра. В момента отново се виждаме, но мисълта за другата ме побърква. Постоянно мисля по колко пъти на ден я чува и вижда. Моля ви, дайте ми съвет. Не знам какво да правя. Съсипана съм, не мога да споделя с никой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6b3b16ce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха, хем изневеряваш, хем не искаш на теб да ти изневеряват. При жени като тебе така става. Единственият ти вариант е да напуснеш мъжът ти и да си винаги с любовника. Трябвало е отдавна да го направиш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 43ea75278c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да повярвам хората какви проблеми имат хахах. Навира се при мъжа и все още, пък ревнува любовника.
Само се чудя, болшинството от дами, пишещи подобни истории, друга работа нямате ли, кога успявате с всичко.
Конкретно за авторката, кога успяваш да се справиш с дете, мъж, любовник, пък и къщна работа, отделно ако работиш нещо, което доста ме съмнява.
Щом толкова време, при такива обстоятелства се натискаш при мъжа си е ясно какъв ти е характера.
Искрено ме разсмя терзанието ти, съжалявам ако звучи грубо и наистина се чувстваш зле, но пък ти така си си го направила.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 83d4a19dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е, като седиш на два стола.Жена съм и не разбирам как така ще обичам някой, който иска да заживеем заедно, а ще седя при друг...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 09b8856eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, ти си му казала да си намери друга и той си е намерил човека? Сега ти било тъпо, хаха.

Ама не, знаеш ли какво заслужаваш - развод с мъжа ти, мъжът ти да вземе детето, а ти си кукувай сама. Ей това. Щото не се научихте да не се държите като животни.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 79a0f9f110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, наистина заслужавам това, което ми се случва. Знам, че не постъпвам правилно, като лъжа мъжа си толкова години, но не мога да се променя. А искам. Много. Искам да го погледна така както го гледах някога, искам да чувствам това, което чувствах някога... Но не мога. Искам любовника ми да продължи без мен, но не ми стигат силите да го пусна. Не и докато ми повтаря, че ме обича. Не мога. Моля ви дайте ми съвет.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e346940051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Абе как може такова нещо, изобщо за какъв съвет молиш?? Ти не се чувстваш добре, че едва ли не " любовника ти" ти изневерява с друга за което ти си го помолила... А питаш ли се в каква заблуда живее твоя мъж и как ще се почувства той??

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 949ba8e9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В цялата история съжалих само починалата съпруга-всички други сте.... не, няма да го кажа, че няма да ми пуснат коментара. Да ти имам проблемите..

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 67d071a5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е щом сте толкова време"заедно", след като е починала жена му, и не си искала да го гледаш как му е трудно да се справя сам с децата. Ти защо не се разведе с твоя съпруг? Щяхте да се съберете с любовника, да съберете децата и да опитате да сте семейство. Сега сте в голяма каша и всички, предполагам, че той е тръгнал с друга, понеже не очаква нищо по сериозно от теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6b3b16ce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек може да е любовник до един момент, но после иска нещо повече, което не си му дала. Щом си искаш съпругът си стой при него. Това е твое решение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b1a41d18c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Искаш съвет? ! Ето ти един - гледай си детето и съпруга и спри да се терзаеш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 79a0f9f110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От Авторката
Благодаря за " шамарите", който получих. Може би точно от това имах нужда, за да се опитам да преосмисля нещата. Няма да е лесно, тъй като когато човек сътвори такава каша много трудно излиза от нея. В един момент спира да мисли нормално и сякаш не вижда изход. Аз наистина имах нужда да споделя с някой, за да получа странично и обективно мнение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 67d071a5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке аз съм пак номер 9 не те съдя, напротив и аз бях в подобно положение. Споделих историята си и също получих здрави "шамари". Моят любовник, вече бивш е женен при нас е сложно. За това коментирах по този начин, замислих се, че ако аз знаех, че е сам с сигурност щях да се замисля да се разведа. Не си ли го питала не иска ли да направиш по сериозна стъпка. Ако държите един на друг и се подкрепяте, няма какво да ви спре. Може би и двамата заслужавате по добър живот, а ако не си готова да се разведеш, остави любовника си да устрой живота си както намери за добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 671ea12d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В този живот е много лошо хем да те боли, хем да те сърби. Само ти с разум можеш да сложиш край на това мъчение. Явно не можеш да напуснеш семейството си, без значение какви са причините. Това не е толкова зле. Няма да нараниш детето и съпруга са. Няма да живееш с любов, но и честно да ти кажа с крадена любов, пак не е живот. Затова се успокой, приеми, че е дошло време да отсечеш, не бъди егоист, вземи решение с разума си в името на бъдещето на твоя любим, остави го да има връзката, която желае, и ако можеш и намериш правилния начин го запази като свой приятел. Искам да ти напомня, че любовта не е само физическа, има много ценни начини да обичаш с душата си и да чувстваш пълноценна връзка от комуникацията с един човек, без тя да минава през леглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker