А уж жените не търсели само мъже пари. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А уж жените не търсели само мъже пари.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2726 пъти
Искам само да разкажа какво ми се случи. Не целя провокации и темата е напълно истинска. Просто хем е смешно, хем е адски тъжно, че има такива жени.
Накратко имам една позната, с която се познаваме отдавна. Едно време бяхме на екскурзия заедно с друга група, всъщност там се запознахме. Аз съм на 25 и в момента работя в един специализиран магазин, като заплатата не е толкова зле, като за сам човек.
Тъй като живея сам от време на време си позволявам да си купувам някакви неща, които съм искал. Било, дрехи, книги, техника или каквото и да е, дори и да са по-скъпи.
Случката е следната: Прибирам се след един почивен ден с чанти с дрехи от така да се каже по-скъпа марка. Просто обичам да се обличам добре. Не нося тениски с 2 метра надпис Армани, но винаги подбирам дрехите, които нося, както се казва купувам по-рядко, но купувам по-качествени дрехи, които ги нося с по-дълго време.
Та прибирам се аз с торбите, на тях естествено пише марката, а тогава бях със сако и дънки. Виждам моята позната, която беше с друг и какво стана.
По принцип дори и здрасти не си казвахме. Спря, заговори ме, започна да ме разпитва къде живея и т. н. Момчето, което беше с нея тотално остана изолиран, сяакаш не съществуваше. Започна да ми разказва някакви истории, които първо не чух понеже беше шумно, второ дори и не си направих труда да я питам за какввото и да било. И в край на сметка това момче слезе, като не си спомням тя дали изобщо му каза чао. Слязохме и ние двамата, тръгна с мен, оказа се, че сме в една посока, но скоро след това си казахме чао и се разделихме. Казах си виж ти, може би не е била точно такава за каквато я мислех.
След 2 дни същата тази сладуранка ме видя къде работя. По принцип продаваме доста скъпи неща, но от този ден нататък тя повече не ме поздрави. Винаги, когато мине се обръща на другата страна. И всъщност се оказа, че чантата с името на скъпата марка дрехи и сакото, което носех се оказаха много силен афродизиак.
Има още адски много случаи, като последният е с моя съседка.
Живея в София, та тази съседка всеки път, усмивки погледи обръщайки се през рамо, поздрави, до момента, в който не видя къде работя. След това започнахме просто да се разминаваме. Аха да кажа здрасти и тя вече е навела главата.

Коментарите оставям на вас. Очевидно е, че работата не е перспективна. Само аз си знам, че е временно и само аз знам какви лишения съм имал преди тази работа, но просто е изключитвлно смешно да спреш да поздравяваш някой, който си видял, че работи в магазин, та дори и с изключително скъпи неща.
Превърнали сме се в абсолютни материалисти. Жените по дрехите посрещат, а по портфейла изпращат. Ходят с приятелите си и мъжете си и се обръщат, за да те заглеждат, та дори и усмихват.

Не искам такива жени... бъдете по истински, защото сте направо смешни отстрани, да не кажа елементарни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4358dc8e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами за съжаление живеем в материалистично общество, всеки сравнява какво има другия, иска повече от него, най-скъпото, най, най, най.... и тъй като жените лесно се поддават на провокации и са лесно маниполируеми по природа започват да искат да са като приятелката си, която има гадже баровец.... абе вече любовта на жената минава през портфейла на мъжа.
Да не те отчайвам-има и момичета, които не са такъв тип, но те са 1 от 10 минимум

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cef2c8e5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги е било така. Това е женската природа. Жените търсят мъж, които може да осигури оцеляването и доброто съществуване на тях и на децата им. Мъжете търсят красиви жени, за да имат красиви деца, които след време ще се харесват от противоположния пол. Единственото необичайно нещо е, че си забелязал това едва на 25.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d1331ce7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Такива са по природа, какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: abe2df6a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, не вярвам тва да е истина защото историята е абсурдна. Торба с дрехи, това е прекалено дори и за най-глупавото момиче, но е забавно. В целия свят масово за жените парите са водещ фактор и не виждам причина да ги съдим, те искат финансово осигурен мъж, а ние красива жена, звучи ми справедливо. Обаче в бг има огромна показност, едни пичове дето бачкат за 1000 кинта на месец и са се заринали с кредити за да могат са имат нови телефони и да карат някоя кола за 15-20к, което е доста забавно, но по-забавно е ,че доста момичета се впечатляват от това :D, но живи и здрави. Въпреки тази тенденция има много стойностни хора в БГ и от двата пола.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 39fac218ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смятам че не е самоч жените които търсят мъже с пари. Това е едно на ръка. Като цяло обществото, където й да е по света е устроено така че който има пари, статус, влияние го уважават без дори да го познават добре. Давам пример. Човек който кара видимо скъпа кола, ще привлича хора от всякакъв вид дори само за приятелство ако ще. Човек който проси на улицата пък, ще бъде игнориран и отхвърлян, защото няма да е привлекателен.

Това горе са само примери за парадокс.

Твоят случай е друг но давам за пример как финансите или статуса влияят.

Съзнателно, или особено подсъзнателно, всички хора действат на принципа - изгода. Било то финансова или емоционална. Просто всичко е много навързано, както едно е да казва човек че обкръжението му е от лекари, зъболекари, бизнес хора и прочие, друго е да казва че обкръжението е от обикновени хора.

Има ги и тези които са отворени към всичко. Те са болшинството. При все, никой не е идеален, дори и видимите сноби.

Има си залък за всяка уста. Твоят може да е друг. Тя не е идеална а ти си при това много повече от това на пръв поглед и предрасъдаците на други. Това което прави тя и на нея й го правят. Тя също хич не е цвете, както останалите, та дори и мен. Просто трябва да попаднеш на правилният човек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3dd2e267eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз нищо не разбрах от написаното. Къде точно ти е проблема ? Защо смяташ, че са спрели да те поздравяват?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 960713aed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Не искам такива жени... бъдете по истински, защото сте направо смешни отстрани, да не кажа елементарни."

Ами като не искаш - радвай се, че сами те режат.

Според мен причината не е работата ти. Имам комшия на 24, коойто работи в ЛИДЛ. Ако знаеш с каква умопомрачителна мацка ходи ще се гръмнеш. Същата работи в Кауфланд като касиерка. Чат ли си какво ти казвам ?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cb5074e16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нещата са много относителни, и не мисля че е редно всичко да се слага под общ знаменател. За съжаление има истина в думите ти, но в крайна сметка всеки има някакви изисквания за отсрещния човек. Жените обичат с ушите, ако не можеш да говориш ти гледат статуса. Мъжете гледаме външния вид. И двете страни съдят повърхностно така, че просто въпрос на интереси. Не можеш да се сърдиш на тях при положение че сега ако дойде някоя по едра мадама с пъпки, двойна гуша и криви крака, дори и да не си имал приятелка или интимни отнушения от години, пак ще я изпратиш по живо по здраво. Тя може да е най-прекрасния човек който може да ти се появи в живота, но ти няма да й дадеш шанс да го покаже. Но там някъде има човек който ще я оцени, както и има дама която няма да те гледа като кредитна карта. Ще ти говоря малко право куме в очи. Бил съм като теб, търсих си оправдания за липсата на самочувствие и действия от моя страна спрямо нежния пол. Мислих си че всичко е пари и всяка е меркантилна, понеже не съм сладкодумец реших да се постарая да имам "статус" и знаеш ли какво се промени ? Абсолютно нищо с малката разлика, че имам повърхностно самочувствие на базата на хартия, и от там се появи сладкодумието и в крайна сметка докато разберат че имам горе доло някакъв статус зад това самочувствие, парите остават на заден план понеже вече комуникираме на ниво "хора" и тогава вече нищо няма значение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 272668a7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ха-ха! :)

И аз имам подобна случка съвсем наскоро. Сградата, в която работя, е на голям булевард, има три входа, единият е с офиси, а другите два са жилищни. Нашата фирма, обаче, се помещата не в офисната част, а в обикновен апартамент в един от жилищните входове. Сградата е на претижна локация и имотите в нея са много скъпи.

Та преди три-четири седмици забелязах, че има някаква мацка, която все стои отвън, точно когато излизам за обяд. Висока, елегантна, все ме поглежда, усмихва ми се - сладурана! Реших да я заговоря, защото ми се стори симпатична, а и тези знаци ми подсказаха, че тя има интерес към мен. Един ден отново беше отпред, издокарана, намазана с ефектно гримче - кукла! :) Казах й "Здравей", започнах с някаква реплика, че има много красиви момичета в офисната част, тя отговори там нещо. После продължих, че в моя офис няма такива. "Ама къде е твоя офис?" Казвам, в жилищния вход. Ехее! Изведнъж изражението й се промени, обърна се настрани. Аз казах нещо друго, за да продължа разговора, а тя изтърси "Айде, че имам среща" и стова приключихме.

Смятай, на третата реплика бях разконспириран, че не притежавам скъпо жилище т.е. не съм богат, следователно какво - не ставам! Повече не я видях никога, никога повече не ме причакваше на обяд. Около две седмици по-късно се разминахме случайно пред сградата. Тя се ухили като меденка и се обръща на другата страна, също като твоята. :)

Отначало малко се зачудих какво стана, но помислих и си изясних ситуацията. Не се сърдя за това, нито пък се чувствам унизен, че нямам изискуемият имиществен ценз за любовта на това момиче. Виждал съм вече всякакво поведение от жени и момичета. Достатъчно зрял съм да знам, че всеки иска нещо, но самото искане не означава нищо. Дали го заслужава и дали ще го получи е съвсем друго. Айде, че имам среща. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0b20012a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе че има меркантилни жени, има, ама да беше написал и думата "някои". Не че ми дреме, аз съм мъж, ама да не се обиди някоя, че я слагаш в кюпа.

А това в коментарите, дето го пишат, че било им в природата, че жената търсела богат мъж, че да и гледа децата. Значи първо има разлика между това да търсиш надежден мъж и да си меркантилна кучка. Последното е да не отдава значение почти на нищо друго освен кинтите. А надежден е съвсем друго и не изразява само в пари. Може да е богат мъжа и пак да не е надежден, а може да е беден и пак да е по-надежден.

И какво значи "природа"? Не всички жени са кучки "по природа". Има и такива, които са си сериозни жени с нормални ценности.

Правете разлика, защото така принизявате и свестните жени.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7e56ad8399
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Подозирам, че голямото внимание не е било заради торбата с дрехите, а просто е искала да се отърве от другия. Използвала те е като спасителен пояс да каже на другия, че не е интересен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f50917006f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Абе, хора, какви са тия глупости, в кой свят живеете?!
Била го заговорила, защото носил торби на скъпа марка! Ти наред ли си? Наистина се надявам, че историята е фейк, не за друго, ами защото не ми се вярва, че има хора, които вярват, че някоя жена ще ги заговори, защото носят торбичка от The North Face примерно.
Или пък номер 9 - жената го причаквала всеки ден, защото си мислела, че живее там. Сериозно ли?! Колко пък трябва да е отчаяна тази "гримирана кукла", както се изрази, че да чака някой си пред блока му, само защото блокът е нова сграда в престижен квартал. Осъзнавате ли колко нелепо звучи?
Определено съществуват златотърсачки - това не го оспорвам, както и че много жени имат меркантилни наклонности, без да са златотърсачки, но това, което споделяте, е по-скоро плод на вашето въображение, желанието ви да се почувствате значими и омразата ви към жените, отколкото някакво отражение на действителността. Баш пък гримираната кукла, по която всеки се обръща, ще те чака пред блока всеки ден с надеждата да я заговориш... Излезте от филма, моля ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 79d86c3787
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз имам такива наблюдения. Моите наблюдвния са в обратна насока обаче. Работя средно платена работа, обаче имам и доста добър страничен доход от тайни начинания. Та от около година започнах да се обличам със скъши дрехи, купих си жилище в София, обзаведох го добре. Смених стария опел с не толкова старо БМВ. И о чудо, познати дами, колежки, познати на познати започнаха да ме гледат и да ми се радват, като на малко дете. Получавам често и откровенно неприлични предложения. Проблема е обаче... че аз такива дами не харесвам.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 15d81ba7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не съм свястна жена. Голям развейпрах съм. Артистична. Не обичам да си стоя вкъщи и макар че умея да готвя добре, не ми е най-любимото да мисля за битовизми. Не изкарвам добри пари, защото имам нископлатена високоинтелектуална работа, от която не желая да се откажа в името на идилията офисче-ипотечен кредит-голям пазар в Билла/мола или където там, защото си харесвам работата повече отколкото този тип идея за благополучие. При все това, НЕ разбирам жените, които се продават, при това толкова евтино. Никога не ме е интересувало какви пари има мъжът, когото обичам. Това няма нищо общо със способността му да разпали страст и чувства у мен. Презирам дълбоко гъските, които сте описали!

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c613345e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Има както много отвратителни жени, така и мъже. Повече от половината са по-всякаква критика, защото е и такова възпитанието и поощрението на днешния свят. Но поне се забелязват и разпознават.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 05d8e09941
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Поредната тема, в която се търси повод да се плюят жените.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 55ddeaab6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Тези жени губят, но още не го знаят, ще го разберат по трудния начин. Миналата седмица се събрахме на вечеря близки приятели. Стана дума за това кой какво странично нещо е работил някога, преди да се установи в професията си или да започне собствен бизнес. Умряхме от смях, защото се оказа, че собственикът на едно от най-големите издателства в България е карал три години бетоновоз. Друг приятел - днес с голяма верига сервизи за електроника - е бил общ работник в някакъв склад. Трети - представител на няколко марки автомобили за Източна Европа, е работил 4 години като санитар, докато е следвал, сменял е подлогите на болните. Четвърти, който има фирма за преработка на токсични отпадъци, се оказа, че навремето събирал по полето шипки, гъби и билки и така се прехранвал; оттам му дошла идеята за чиста природа и бизнес, свързан с опазването й. И така нататък, и така нататък. Аз пък споделих за "секретарския" си период, преди да започна първата си работа като редактор. Страшно се забавлявахме с тези спомени. И като теглихме чертата, пуснахме по някоя и друга въздишка по отминалите времена, защото вече сме около 50-е години и онзи младежки ентусиазъм и готовността през огън и вода да минеш, но да следваш целите си, отдавна ни е напуснал. Всички тези мои приятели все още са с жените, с които са се запознали именно когато едва са свързвали двата края. Децата им пораснаха вече, поеха си пътя и сега е времето родителите да обикалят света, да си позволяват повече почивка и да се радват един на друг. Не се огорчавай, авторе! В този живот всеки получава точно онова, което иска. Ако иска пари, ще получи пари (но не и любов); ако иска здраве, ще получи здраве; ако иска богат партньор, ще спечели такъв (но не и уважението му); ако търси възхищение, ще го намери (но няма да е искрено), ако иска чиста обич, ще открие такава и тогава и хлябът му ще е сладък, и работата му ще спори, и мечтите му ще са споделени. Аз лично си пожелавам от Вселената любов, здраве и верни приятели. Слава Богу, получавам ги. Останалото е суета.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5808346dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз пък съм другата крайност. Все си хващам гадже заради самото влюбване без да ме интересува социално и финансово положение, а просто че е "прекрасен човек". И все се получава така, че вземам 4 пъти по-висока заплата от приятеля си. Неудобно ми е да поискам пари от човек, който знам, че едва се справя, и обикновено аз плащам всичко. Че даже и давам пари за чужди сметки. Накрая се чувствам все едно за пореден път съм си купила скъп домашен любимец.

Противно ми е мисленето на жените, които гледат да си намерят мъж според портфейла. Явно сами са неспособни да изкарват пари.

Прииска ми се да споделя за да знаете, че има и друг тип жени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4d736ca486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз мисля, че можеш само да се радваш, че се отърваваш от подобни жени.
Не всички сме обаче толкова повърхностни и меркантилни и определено не смятам, че ни влиза в "природата".

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 64073820f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз пък работя в мандрата в Чепръчене и съм с 10 бона заплата.
Някакъв съвет как да се уредя и аз с някоя мацка? Като видят адреса ми - ул. Мандраджийски Тензух 65, с. Чепръчене и веднага ме режат. Отчаян съм.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74d7038cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Има много добри момчета, които нямат големи възможности и жените не им обръщат внимание, което е жалко. Като цяло доста от жените и мъжете ни са много меркантилни.


Наистина е жалко и смешно, че не поздравяват дори. А какво лошо има да работиш в магазин?

Ж, 32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 643bfac0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Има нещо такова,
но понякога има и много странни, беше ми служителка - супер готина мацка, знаеше че съм луд по нея ама не искаше и не искаше, а много добре знаеше, че имам достатъчно пари, можех да и купя и да я заведа навсякъде където пожелае - било то острови, било то друго. Ама не, не искаше и това е, а не е като да съм грозен, тъп или дърт. Нямам 30 дори и жените ме харесват, обаче тази беше или наистина свестна или не знаеше още как работи живота.. И напусна, защото я исках :D

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 09042ac69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Хахаха коментара на номер 9 искрено ме разсмя. Някои мъже вече толкова параноични са станали относно меркантилни жени, че вече навсякъде и във всяка ситуация ги виждат. Откъде пък знаеш защо точно е седяла там тази жена, може да има много причини. Може да има някаква работа там, може хиляди причини да има, но не тя седи пред блока и причаква богати мъже. Ами и аз имам роднина в луксозен комплекс и може да ме срещнеш там често, сигурно и за мен ще си помислиш, че ходя да причаквам богаташи. А и дори да е истина, тази жена по-скоро има психически отклонения и не е наред с главата, ако действително целта и е била тази, която ти си си помислил. Същото бих казала и за автора, че то сега всеки втори бедняк има последен модел телефон, ти за някакви дрехи вече реши, че са те сметнали за големия богаташ. Да ви светна, че има и доста бедняци в скъпи коли, но както и да е. За мен автора и номер 9 са просто смешни и комплексирани и навсякъде виждат меркантилни жени. Защо пък не предположи номер 9, че жената като те е чула как говориш, не ти е харесала гласа и излъчването и затова е спряла да те поздравява, а веднага реши че е понеже работиш, а не живееш там.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 09042ac69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До номер 23. Ти пък защо реши, че като имаш пари някой ти е длъжен или всяка жена ти е в кърпа вързана? Че чак и странно му било. Ами не, не е странно. Жената те е видяла, че си се превзел твърде много, искаш да я заплениш с пари и е решила, че не и трябва такъв самозабравил се. И аз съм имала случаи с такъв мъж с пари, който не е бил дърт, грозен или тъп, но непрекъснато се усещаше как по един уж незабележим начин ти демонстрира превъзходство. Да не говорим, че очакваше да му отговаряш на претенциите винаги когато той поиска. Е нормално на фона на бедния народ, някои богаташи се самозабравят и се мислят за богоизбрани, понеже се е случило да имат повече от другите. Е аз точно заради тази надменност не исках да бъда с него, пък нека е странно. Нямам намерение да се чувствам до никой по-низша категория, още повече пък до някой, който смята че ако има пари има всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5389c49195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Автор:

Темата не е за да плюем по жените. Исках да споделя. И идеята ми беше, че тя ме заговори не толкова заради това, което имаше в чантата, а заради самия образ, който имах пред нея. Очевидно на човек, който има пари.
Сигурен съм, че има и изключително свестни жени.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3375a4c67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Номер 2, като искат да им се осигури бъдещето и да имат опора що се правят на големите феминистки и на много силни и независими...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b17ba6ff93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Диалектически материализъм. Науката разглежда много всеобхватно поведението на хората и промените им в условията. Жените имат неестествен подбор и поведение днес, но до този неестествен подбор и поведенение се е стигнало по естествен начин. Четете за диалектиката. Жрните харесват хубавци и искат те да са бащи на децата им, но не всички хубавци са богати за да са напълно щастливи. Закономерно избират не толкова хубав мъж с пари, правят му се на мили жени и му слагат рога с хубавците. Вниквайте в написаното от мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3630bc5af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Абе какви са тия "феминистки" за които се дерат някакви едни и същи в почти всяка тема, писна ми да чета за тях едно и също, тва е вече лудница някаква! Аз такива не съм срещал в живота ми и не познавам, и не искам да чета във всяка тема ЕДНО И СЪЩО, откачени ли сте кви сте, маниаци ли сте, километрични еднакви коментари, скука и тъпотия, затворете психодиспансера най накрая, че става МЕГАтъпо и сайта се задръства с шитни!
М21

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 07726a6514
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   30, ами тези едни и същи, дето се дерат за 'феминистките', са мега смотаните чичковци на сайта - от тях отърване няма. Този сайт се е превърнал в тяхното малко убежище - само тук могат да показват себе си в пълен блясък (rofl)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fd197120f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ми то тука си стана баш свърталище на отрепки.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9dce995ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Болшинството от жените харесват мъже, които имат пари, но това Не означава нищо. Не може по никакъв начин да купиш любовта на което и да е живо създание. Който има пари, ще потвърди моите думи. Дори и да се завърти покрай теб някоя вмирисана курва, тя няма да те обича. Ако имате проблеми със съблазняването на жените, повярвайте ми, че липсата на пари в джоба ви не е проблема. Ако мислите, че мъжкото ви самочувствие ще дойде, когато имате пари - повярвайте ми, няма да се случи така.
Но бонус къв всички - истинската любов не пита, идва при беден, богат, грозен, хубав ;)

Кел файда като имам пари, визия и мъжко самочувствие, след като шибаната кучка любовта все ме прецаква.
П. П. Парите помагат за по-пълноценно изживяване на любовта, но може и без тях, не е драма.
Но когато си сам, нещастен и загубил голямата любов - все тая, ни апартаменти, ни коли и БЕЗБРОЙ покупки, няма да могат да запълнят емоционалната липса у вас.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2b81af5bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   А защо не ти е казала, че не иска да се срещате повече, след като те е видяла да работиш в магазин? Сигурно ако зависи от нея, ще се лепне за някой политик! И повярвай, авторе-ще й дойде дюшеш! Защото всяка една меркантилни си мечтае точно това-да си намери един богаташ и да си живуркат, без да си мъдра пръста! Но сега нека да обърнем внимание и на другия вид жени-изстрадалите-те поне нямат такива наклонности, защото са загубили имоти, близки-вижте тези в Хитрино! Плачат пред камерата, но не са меркантилни-това са истинските жени-стоят където са си, не ги интересуват богаташи, живеят с мъката си! Такива жени трябва да търсите, които очакват подкрепа и любов, а не пари!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe0875a766
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Любовта на мъжа минава през стомаха а любовта на жената минава през портфейла на мъжа и това е факт който никой не може да обори, и няма нужда пак да преоткриваме топлата вода защото фактите го доказват че е така а умните и мислещи хора ще се досетят за какво иде реч.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker