Лош сън или кофти сапунен сериал ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лош сън или кофти сапунен сериал ...
преди: 13 години, 10 дни, прочетена 2561 пъти
Не знам от къде да започна, доста объркана е цялата история, а и ако трябва да напиша всичко в подробности ще заприлича на роман. Всичко между мен и жената с която сме в меко казано неясни отношения започна преди повече от 14 години. В началото като на шега станахме приятели, след това гаджета за период от година и половина и преди да завършим средното си образование скъсахме. Имаше неща които ме дразнят в нея, а и спрях да и имам доверие, карахме се за незначителни неща и аз бях този който реши да прекратим връзката.

Тя приема това болезнено ( за което разбрах наскоро) и се чувства силно наранена. От абитуриентския ни бал не сме се засичали аз отидох да следвам в един град, а тя в друг, пътищата ни се разделиха. За това време не знам какво се е случвало с нея, и след 2 години тя започва да ме търси, да звъни у дома и да пита за мен и след упорито издирване ме откри. Срещнахме се и разбрах, че иска да се виждаме отново разменихме си адреси и т. н. По това време бяхме 3 курс и ни делеше не малко разстояние в километри, а и нямах финансовите възможности които има тя и се виждахме не много често.

Това не е толкова важно по важно беше това, че не беше същото момиче което познавах, беше доста отракана, самоуверена, нещо като предаването " Пълна промяна " бях заинтригуван и същевременно изненанадан, направи ми впечатление, че прикрива нещо и излязох прав за мое съжаление целия този нейн интерес е бил с единствената цел да ми отмъсти за това което съм и бил причинил преди време когато съм скъсал с нея...

Прекратихме всякакви отношения като изрично бях я предупредил да забрави за мен и че не искам и да чувам за нея. От тогава минаха близо 8 години, живеех си живота, вършех си работата и т. н. Но... преди близо 3 години от днешна дата изненадващо тя реши отново да влезе в живота ми, издирила ме чрез някакъв сайт за запознанства и решила под чуждо име да ми пише, не ми трябваше много време да позная стила и на изразяване, но реших да си поиграя и тя се разкри, смирено молеща за прошка и извинение, и, че ако не съм искал да ме притеснява да съм я отрежел на момента, или да и дам възможност да се докаже, че това не е поредния и номер.

Мислех си че съм я отписал но явно не съм такъв човек и реших да и дам възможност, сигурно ще решите че съм глупав и наивен, но това беше първото момиче в което се влюбих и колкото и да ми се искаше да съм безпристрастен не успях да запазя хладнокръвие и да я зачеркна от живота си. И ето че сега отново съм изпълнен със съмнения и мисли и не знам как да постъпя, тя ми казва че само аз я разбирам и ми звъни всеки ден по 3 пъти. О да забравих да добавя, че пак сме на разстояние един от друг аз съм в родния ми град и работя, а тя живее от 4 години в друг и то голям град и от скоро има свое жилище там.

Искала семейство и деца, започна да ме притиска да зарежа всичко тук и да замина при нея но само ако имам сериозно намерение за брак и дете, нещата за мен не са обаче толкова лесни и розови, аз не я познавам толкова добре колкото желая за да направя тази крачка а и в момента с тази криза шанса да си намеря по заплатена работа от сегашната ми е почти нулев, а говорим за голям град където средния наем е около 350 лв на месец да не говорим, че имам и кредит за погасяване.... Нямам никаква идея как да постъпя объркан съм и не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 дни
hash: 9199b0ea41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен ако питаш, просто е закъсала. Уплашила се е, че гони 35, а още не се е задомила и наплодила както всичките ? приятелки. Знаеш, че много жени, особено провинциалистки, като минат 30 и откачат на тая тема. Непременно брак, непременно бебе още догодина, а ако се омъжи бременна - най - добре. Според мен в нейните очи си наивникът, който ще я спаси от "позора" на старомоминството. По - добре не ? се връзвай.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 7593308502
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никъде не говориш за чувства, още по-малко твои към нея.
Което не значи, че не може да се полчуи сполучлив брак по практически съображения, но дайучи да разбере ясно, че не си влюбен. Не я залъгвай.

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 94ffbfe80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Борония отново е напипала нерва, 2 също е много прав. Не прави глупости. Първо, жената която те обича, никога нямаше да ти прави такива игрички, второ - според мен мнооого добре Борония казва - допълвам, че явно и другите мъже не могат да я търпят нещо и се сеща винаги за теб като за готово гадже! Само чака да дойдеш и в нейния апартамент да живееш, за да си ? 100% в ръчичките - да загубиш приятели, независимост - всичко. А като отидеш, дори да си намериш работа и т. н., тя ще те преследва от страх да не я зарежеш пак - къде ходи, с коя беше, ще ти се обажда, ще иска сватба, ще забременее..
изобщо... бягай от таива луди женки, бягай

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 дни
hash: b4ca1717eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такова чудо на главата не ти трябва - уверявам те! Тази не е наред... Ще съжаляваш години наред, ако сега се поддадеш.

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: f23b0665bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тзаи жена е абсолютна откачалка, такова преследване не те ли плаши бе човек? Толкова ли не са останали свястни жени в твоя град, че се замисляш дали да не станеш доброволен роб на тази ексцентрична "дама", може ли една здравомислеща жена над 30-те да си играе на криеница в сайтове за запознанства и същевременно да иска сериозни отношения с цел брак и дете? На мен нещата нещо не ми се връзват...
Нел

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 дни
hash: aa07630c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен тя все още има чувства към теб, но чесно казано и аз се съмнявам в сполучлива връзка помежду ви. Май е по-добре да не се захващаш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 дни
hash: 94f5efbd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм 100 % съгласна с всички коментасри, Борония го каза много точно, Номер 3 също е много прав - само да си загубиш независимостта, приятелите, работата, връзките няма да имаш силите да се откъснеш. Ако пък забременее...
И изобщо щом една жена ти говори за брак и дете просто ейй така...
А всички знам какво се случва с хората, които имат брак без нея. Имам впредвид ЛЮБОВТА! А дойдат ли децата и те страдат. А после...

Птичето

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 0e244a643a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора... Благодаря за мненията ви относно темата, най близо до моите съмнения е Борония, но само искам до добавя няколко неща, да и двамата с нея сме от провинцията, но тя от около 10 години живее и работи в един от големите градове. Да и двамата сме по на 30 години, но тя за разлика от мен прекалено се влияе от мнението на родителите си, а също така и от мнението на хората от обкръжението и. Това не ми харесва и съм се опитвал да и кажа, че е за нейно добро да следва единственно разума и сърцето си... Тя е доста противоречива личност и е страшно импулсивна и директна, от което сами разбирате, че едва ли е заобградена от много приятели, аз я познавам от доста време и не е проблем за мен защото знам, че не е лош човек. Освен това до момента е живяла само с един мъж с когото са имали намерение да сключат брак, но по някаква причина се разделят ( знаех за това преди тя да реши сама да ми каже ) разказа ми, че се е почувствала наранена от това че съм скъсал с нея в училищните години и имам чувството, че се страхува да не я нараня отново. И незнам опитах се да и докажа, че не съм вече дете и, че съжалявам, че в миналото нещата са се стекли така, но тя явно не ми вярва и вече не знам какво да правя, а естественно че имам чувства към нея, обичам я , просто не знам как да постъпя

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: bbe2040cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз мисля че по скоро се чустваш отговорен не толкова влюбен. ако беше влюбен нямаше да се чудиш кво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 40e3264b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   авроре, това че „имаш чувства, обичаш я“ променя доста ситуацията но според мен... съжалявам, но и 10 и Бороня имат право.
Само ти можеш да решиш, какво да правиш, от мен - не напускай работата и града си сега, можеш да отидеш да живееш дългосрочно в найния град, нали е по-голям, но НИКОГА В АПАРТАМЕНТА ?.
Според мен, тя се опитва да направи това, което описва Бороня - да се отърве от имиджа си на „стара мома“, да се омъжи за добро момче от село (образно казано), което да ? е на привет и да продължи с живота си както до сега - егоцентрично, егоистично и доволно, доволно...
Всичко все пак зависи от теб и от чувствата ти - любовта, тази - голямата, завладяващата, страстната, би си заслужавала всяка жертва. Ти нея ли изпитваш, или просто, това което описа 10?
Доста ми са съмнителни и намекванията на дамата за стари твои „грехове“ - жените правят това с цел манипулация - браво на момичето, браво, явно стратегията е доста добра.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 9199b0ea41
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторе!

Подкрепям 10 и 11. Ако беше влюбен, наистина нямаше да си тук сега. 11 е ужасно права за "припомнянето на греховете". Всеки, който те кара да чувстваш вина, особено за някакви неща от миналия век, те изнудва емоционално. Много любим женски похват.

Няма значение къде живее сега. Важното е какво възпитание е получила. Според мен не бива да рискуваш всичко, което си постигнал до момента заради една връзка, която даже не се основава на истинска любов. Млад си още, ще срещнеш друга жена, в която истински да се влюбиш. По - добре е да не си женен, когато това стане.

Иначе казано, като стана дума за сериали, не бързай още да превключваш на "Женени с деца", време имаш достатъчно, а и заслужаваш нещо по - добро, не мислиш ли?

P.S. Ако все пак не искаш да я режеш веднага, а да ? дадеш шанс, поизчакай, но недей да стигаш до екстремизми - да напускаш една работа, преди да си си намерил друга, да се нанасяш в НЕЙНИЯ апартамент или да ? даваш сериозни обещания. Просто наблюдавай държанието ?. Ако всички тук сме прави, гарантирано ще истеряса и или ще те притисне, или ще те напъди с ругатни.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 2b6e0f4d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щом се колебаеш, значи нещо конкретно те притеснява. Открий го и виж дали може да се справиш с него. Според мен, ти не познаваш достатъчно тази жена, а спомените ти от миналото не са добър капитал за ново начало.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 236104f28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   аз съм 10 да си ти кажца и аз имах такава лжбов само че аз бях виновната за раздялата. срещнахме се след 2 години нищо не се получава да ти кажа. хората се променят с времето а когато не виждаш човек толкова време е още по различно. няма смисъл а и при вас вече е имало и доста неприятни чуства. я се стегни и я отрежи или си останете само приятели което в вашия случаи ще е даже по зле. ние сме приятели говорим си, но толкова без никакви задни мисли. мисля че тя е тази дето и трябва мъж не ти имаш толкова нужда от брак или сериозна връзка

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 76f9d60a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Всичко е ок, ама се питам тя ще приемели същия вариант :) Предложи й, тя да зареже работата си, жилището си, последните 10 год. В замяна ще получи теб и желаните дечица. Нали ти си важен и вашето бъдеще, значи ще е готова на всичко. Интересът пуска в действие всички добродетели и всички пороци :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 0e244a643a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора.... До 15 ставало е на въпрос или по скоро и намекнах за този вариант... доколкото разбрах обаче и дума не може да става аргумента и беше, че това ще е крачка назад и до известна степен я разбирам, казва, че живота в нашия град е спрял, че е свикнала с натовареното ежедневие и живота в големия град, динамиката, стреса и т. н. А и покупката на жилище в брой в голям град си е сериозна инвестиция в тая криза в която живеем, мисля, че ще се разделя с нея, може да съм объркан но смятам, че на този етап не мога да взема решение когато не съм убеден, че тя е жената, а и когато нещата опират само до жертви от едната страна.... значи липсва диалог и разбиране, а за мен поне си е сериозна причина да се замисля имам ли бъдеще с нея...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 79dd049fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От 15 :) Щом си объркан, значи някъде дълбоко в себе си знаеш, че крайния резултат ще е катастрофален. Мисля, че чувствата които имаш са от ученическите ти години. Те ще те подведат, на 17-18 год си достатъчно "безрасъден", всичко ти се струва преодолимо и възможно. На 35 вече сме понатрупали опит, който ни е подрязал крилата, опит който ни кара да постъпваме по-отговорно. От опит знам, че човек каквото ти предложи в първите 2 год от една връзка, това е максимума който ще получиш. Промяна с времето не чакай. Послушай вътрешният си глас (инстинкта), той е най-добрият съветник. Помисли, животните оцеляват следвайки инстинкта си, поради липсата на разум.
Поздрави Павлова

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker