Според вас как ще се развият отношенията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Според вас как ще се развият отношенията?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1241 пъти
Мили приятели, моля наистина сериозно да вникнете в проблема, към който искам да ви приобщя с надежда да дадете адекватни съвети! Съпругът ми е с 9 годин по-млад от мен. Събрахме се след грандиозна любов, преминахме през огън и вода, за да сме заедно. Той е много привлекателен, атлетичен, с харизма, интелигентен и чаровен. Нямам идея как аз изглеждам отстрани, това никога не ми е било приоритет, но самият той ме нарича "красива" (може да е просто комплимент). С една дума - поддържана, модерна жена. Сега! Аз съм напълно наясно, че потентен мъж като него не може да се ограничи с една жена. Затова го въвлякох в света на суинга. По този начин той хем удовлетворяваше желанието си да бъде с различна жена, хем това се случваше все пак в рамките на семейството. Напоследък обаче, това също започна да му е малко. Вчера ми сподели, че смята да спи с много, много, много жени. Казах му, че се държи като хлапак, че достатъчно разнообразяваме сексуалния си живот и няма причини да се оплаква от рутина. Но... се почувствах неразбрана и използвана. Разговорът прерасна в скандал. Припомних му, че всички сметки в семейството плащам аз; не парадирам с това, но на моята лоялност най-малкото е редно да се отговори също с лоялност. Неговата лепта е в краен случай 100 лв. на месец, останалото е моя грижа - храна, облекло, режийни, битови разходи, данъци и т. н. Колкото и абсурдно да звучи, разходите по хотели, пътувания и ресторанти, за да бъде той с друга мацка, също съм ги поемала аз. Зная, че ще кажете, че съм мазохистка, но аз истински обичам този човек и искрено вярвах, че финансовите му проблеми са нищо пред любовта ни. Не искам да се разделяме. Не искам да загубим това щастие, което ни подари съдбата, но докато аз се чудя откъде да дойде следващия лев, в неговата глава е как и коя да вкара в леглото си. Думата "изневяра" е непозната в нашето семейство, ние сме широко скроени хора. Иска ми се обаче, вместо да инвестира енергия в нови авантюри, да я насочи към финансовото ни стабилизиране, защото се разболях и не мога да си позволя нито почивка, нито лекарства, нито грижи - всичко отива в бездънния джоб на семейния бюджет. От една страна съм доволна, че ме смята за достатъчно близка, за да споделя с мен фантазиите и мечтите си, но от друга... аз никога не бих причинила на мъж унижението да посоча друг някой за по-желан от него. Сега прочетох поста си за граматически грешки... Ужасих се от себе си! Звуча наистина жалко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4865835d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ви познавам лично, затова е възможно да греша, но според мен, мъжа ти те използва. Едно е единия партньор да изкарва повече от другия (много често срещано), но все пак другия партньор допринася за семейния бюджет и също има отговорности. В твоя случай не е така. Ти на практика го издържаш. Не ми се струва ненормално той да иска да бъде с много жени, то кой ли мъж не иска? Ненормално ми се струва ти да го издържаш. Това ме кара дс мисля че той просто те използва заради парите, докато си ляга с други. Няма как да го обвиниш в лъжа или изневяра защото той не те е излъгал.
Същата панорама като при млада жена с 10-20 години по млада от гаджето или съпруга, която не работи и мъжа и плаща сметките.
Помисли си върху следното и бъди искрена със себе си: ако ти не му плащаше разходите, мислиш ли че той щеше да е с теб?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5d0bcc3ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто се погрижи за себе си! Защото явно няма кой. Изхвърляй идиота, с който си и се погрижи за себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 703e5c8cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз бях в това положение с бившия си "финансовите ни проблеми не бяха нищо пред любовта ни" докато не се събудих. Любов, любов ама и и да те използват чрез нея не е вариант. Не сме се впускали в отворени връзки, за мен това суинга си е изневяра. Замисли се мила след време все така ли ще живеете ти ще плащаш сметки а той ще си вдига егото с други жени. За мен това не е нормална връзка а някъква лудост. Уж сте големи хора искате да градите съвместен живот а за всичко мислиш ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ebd93e571f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно ми е как изневерите или явният секс с други - не са проблем, но парите създават проблем? ! Явно, парите са ви ценност, за разлика от любовта.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b55bf8c4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И според мене той те използва финансово. Позволи си да му изневеряваш. Когато намериш подходящ, го залежи. Не създавайте деца.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8634761c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хм, я спри кранчето да видим колко те обича. Това е единственият тест, за твоят казус.
Обзалагам се че няма да го направиш, защото знаеш какво ще се случи. Все пак, ако прочетеш коментара ми, вярвам ще се вразумиш, поне малко...
Съжалявам за ситуацията в която си попаднала и ти желая бързо оздравяване, както физическо, така и псхическо.
Лек ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 620d87a041
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мисля, че всички коментари ще са в 1 посока: намерила си си жиголо, когото да издържаш и на всичко отгоре дори не го оценява и в прав текст ти заявява, че ще спи и с други, разбира се на твои разходи. Такава любов направо да я изхвърлиш и да не поглеждаш назад.
Разкарай този паразит или му спри кранчето, той сам ще се изнесе. Как пък вярвате в голямата любов, дето не знае прегради, обаче всички негативи са за твоя сметка...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c51e3848d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката съм. Благодаря на всички за отделеното време и коментарите! Да разясня разбирането си за отворените връзки. Смятам, че е по-добре, когато единият от двойката има по-голяма нужда от сексуално разнообразие, това да става в рамките на семейството, а не с лъжи и игри на котка и мишка. Попадали сме и на двойки, в които жената има тази потребност и я удовлетворява, докато ние със съпруга й просто си пием виното и разговаряме. Аз лично нямам абсолютно никаква нужда от друг мъж, всички тези приключения са, за да може моят съпруг да си начеше крастата. Това че плащам всичко, също не би ме притеснявало кой знае колко, ако имах достатъчно доходи да покрият общите разходи (обаче аз ги нямам! ). В крайна сметка дали една лампа свети само на мен или на двама и дали печката топли само мен или двама, не е от значение. Т. е. ако "спра кранчето" самата аз ще стоя на тъмно и студено. Но все пак си мисля, че то това е смисълът на съвместното съжителство - споделените отговорности, споделените грижи по бита, споделените планове за някакъв по-добър живот. Не е малък мъжът ми - на 38 години е. А в поведението си е като ученик. Няма един чорап, който да си е купил сам. Започнах втора работа, после трета. На път е и четвърта. Слава Богу, че професията ми е такава, че позволява свободно работно време и съчетаване на няколко ангажимента. Отделно - поддържам апартамента ни в София и огромна къща в провинцията. Цялата домакинска работа е моя грижа. От опит ви казвам, че разходите по два имота са някакъв ад. А момъкът просто излиза сутрин, работи, прибира се и сяда на масата. Печели колкото мен. Наем не плащаме. Безумно го обичам, не вярвам, че го прави, за да ме огорчи, добър човек е, но няма как да сведа до съзнанието му, че бракът е отборна игра; че ако не ми подаде топката, аз няма как да я поема и целият тим губи. Никога не съм била консервативен човек, но вече започвам да си мисля, че разликата във възрастта наистина е сериозен фактор.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 48068c8238
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чакай сега, първо го издържаше, сега той работи, пък и печели колкото теб. Тоест, той си е с теб, защото си засукана мацка и може да си сподели с теб фантазиите. И вече сте си заедно, честито. Явно той има нужда от двете ви къщи, колкото ти имаш нужда от сексуалното му разнообразие. Това са нормални различия между мъж и жена. Ти ще се чувстваш претоварена, той-неразбран, всички са така, не сте открили топлата вода. Мисля, че сте готини, не се впрягайте за дивотии, и без това няма смисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker