Мигът който чаках 5 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мигът който чаках 5 години
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1440 пъти
Историята започна преди 6 години когато изживях най-голямата си любов. Бяхме заедно една година в която преживяхме много. Бях луд по нея. Умна забавна изключително чаровна а когато пожелае и сексапилна. Вярвайте ми за мен нямаше друга. Много пъти сме излизали с компании в които имаше жени с по-големи цици и по-направени от нея но не мен не ми пукаше, тя беше бунтар и точно заради това я обичах, просто беше различна. САМО, ЧЕ както се оказва в живота приказката винаги има своя край. Бях си взел изпитите и решихме с нея да си намерим работа. Така и стана. Тя избра да е сервитьорка. Това беше началото на края. След първата й седмица тя се промени говореше ми как нямала време трябвало да бъде отговорна и аз я подкрепях защото беше права но аз също бачках по 12 часа и пак имах сили за да мога да бъда с нея. Както и да е, скарахме се защото 1 месец не искаше да ме види защото все нямало кога. След седмица един мой приятел ми бе писал че я видял в клуб да бъде с друг и да се забавлява с него като даже и си тръгнали заедно. Аз поисках среща с нея и тя ми призна с най-спокойния тон че ми е изневерила. Тогава бях по-малък и по-чувствителен. Не го приех добре. 4 месеца се напивах всяка вечер от мъка, ходих по курви но не можех да си я избия от главата. Исках да я боли така както на мен ми се късаше сърцето. Много ме болеше. След година най-накрая успях да я преживея и да продължа напред. Тя замина да следва в чужбина а аз си останах в България. Минаха 5 години и видях че една позната с която от години не се бяхме чували ми е пратила покана. Съгласих се да се видим и когато тръгнахме да си говорим за живота по едно време тя ми сподели че са били приятелки с бившата. Аз естествено попитах дали все още са при което тя ми разказа какво й се случило в живота. Казвам ви хора падна ми ченето. Два аборта, физически тормоз, карали я да спи с други пред погледа на приятеля й. ТОВА БЕШЕ МИГА КОЙТО ЧАКАХ ОТ 5 ГОДИНИ, НО НЕ ИЗПИТВАХ УДОВОЛСТВИЕ ИЗПИТВАХ ТЪГА ЗАЩОТО Е ЖЕНА И ТАКА СЪМ ВЪЗПИТАВАН И ГНЯВ КЪМ ТОЗИ БОКЛУК КОЙТО Й Е ПРИЧИНИЛ ТОВА. Странно нещо е живота. Според вас това че до ден-днешен този човек събужда емоции в мен и това че не съм се изкефил, а натъжил за нея означава ли че все още я обичам или означава че съм пълен глупак? Вярвате ли че начина по който разбрах цялата тази история е доказателство че в живота има карма? Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 34aa4e1690
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупости, похвално е че си останал човек, въпреки, че те е наранила. Трябва да се опитваме колкото и да е трудно понякога, да следваме именно подобен модел на ценностна система. Но тя е наранена заради себе си, тя ти е изневерила с подобен на този или тези, които и причиняват това. Дано вземе друга посока нейният живот, но това си зависи от нея. За любовта, само ти можеш да си отговориш наистина. Само по себе си, това, че си ядосан на който и го я причинил, не означава, че я обичаш. Когато видя физиономията на някой арестуван и знам какво е направил, също не изпитвам любов, и без да познавам жертвата. Но както казах, ти знаеш най-добре. Аз лично обаче, независимо от отговора, дали я обичаш, на твое място, не бих си и помислял да имам нещо общо, би ме било гнус.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 34aa4e1690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е карма, няма такова нещо, просто лошите избори, които човек взима, рано или късно довеждат и последиците. Не се е случило защото те е наранила, а защото не е спряла да прави същите неща, чрез които те е наранила когато сте били заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c2d481f49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Забрави и продължи. Добре е, че си мъжкар и лоялен човек, но бъди такъв за точните хора. Тя е получила точно това, което е търсила... за съжаление. Трябва да си благодарен, че сама те е отървала от присъствието си в твоя живот.
Това, че не се радваш на падението и, означава, че си благороден човек, състрадателен и неспособен да извършиш хладнокръвно злина. Това те различава от нея. На нея не и е мигнало окото, да те захвърли и подмени, като безполезна вещ.
Понякога получаваме жестоки и болезнени уроци от живота.
Тя е тази, която е загубила, не ти. Бъди сигурен, че като си спомня за теб, се измъчва и съжалява, но сама е изгорила всички мостове към теб. Тъжно е, но тя е направила тия избори сама, сега ще плати цената... сама.
Продължи да си добър човек, плодовете идват с времето.
Не се обръщай назад, предателите не се променят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker