Как решавате коя жена да излъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как решавате коя жена да излъжете?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2650 пъти
Как решавате, че точно - тази, ще я излъжете?
Или просто се пробвате наред?

Мотивите на ”мъжете” са много и индивидуални, а и не са важни в случая, важно е - как решавате да излъжете определена жена, каква е тя, какъв типаж?

Не говорим за секс, за една нощ, лъжи не са нужни там, пък и май си личи коя е съгласна на подобно нещо.

Става дума за лъжи, във връзката, в която ”мъжът” лъже жената, че има чувства към нея.

Провокира ме, скорошната тема за мъжкото достойнство, в която, авторката се пита - как може, лицемерът, с когото е била във връзка, да се върне при бившата си, която го прави на глупак (той е такъв, авторке на темата). Само че, аз си задавам други въпроси, а именно - как тоя лицемер е решил да лъже момичето? Тя се описва, а и като я чета, съм с това впечатление, че е мила и добра. Такива ли си набелязвате да лъжете?
Имам подобна случка като тази на това момиче, само че, аз съм скептик, за съжаление на много ”мъже”, ясно виждам какви са и разпознавам лицемерите. Аз самата, имам мил вид, красива съм, но съм като дете, никой не предполага що за човек съм, преди да проведе разговор с мен, след което са изненадани, че мога да мисля... (защо се смята, че хубавите и поддържани, млади момичета са - глупави? Пък, ако е и добра, значи е наивна.) Аз нямам вина за младоликия си, детски вид, който, явно, кара ”мъжете”, а и хората, в определени ситуации, да си мислят, че могат да ме излъжат.
Обаче го приемам за подценяване, което е ужасно. Всеки път ми иде да ги разоблича на секундата, но... полза няма, те продължават да са същите...

И да знаете, лицемери и лъжци, че всичко се връща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: d343f60feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не съм тръгвал с идеята да лъжа някоя, но пък мои познати, го правят непрекъснато. Едни подбират както ти посочи, според тях по-наивно "изглеждаща/и", други просто хвърлят въдицата и каквото стане. Но някой имат нужда да си доказват колко са мъже и това някоя да хлътне по тях е твърде важен източник на самочувствие, за да се замислят дали нараняват човек отсреща. Някои наистина са твърде наивни, малко комплименти, разсмиваш ги и готово, погледа свети. Понякога ми се е случвало неволно като се замисля, шегите са ми по-особени и ако момичето срещу мен, търси "нейното момче", се случва объркване.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac182728a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За другите не знам, аз никога не тръгвам с идеята да лъжа. И може би там ми е проблема, защото прекалено много се чудя дали момичето е подходящо, дали съм достатъчно влюбен, дали си пасваме и т.н. и т.н. С две думи да е сигурна работата и да не стане да започнем, а аз нещо да се разколебая и после тя да каже "ето и тоз е същия като всички, наеба ме и ме остави".

Това много пъти ме е правело нерешителен и съм си изтървал шанса. Но пък ако реша, че това е жената, ставам решетиелен и съм готов да мина през огън, за да се случат нещата и да имат развитие впоследствие.

Благодарение на това 14 г. по-късно още съм със студентката си любов. Минахме през толкова трудности, че 99% от двойките със сигурност не биха се задържали в тези условия. Но в крайна сметка си струваше цялото нещо, но е важно разбира се и взаимност и доверие да има. Няма ли ги, нищо не става. Ако всеки иска само да получи, пък да мине по тънката лайсна и мисли само за себе си, заеби.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d765f68875
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Класирам ги по красота и по най-секси и почвам да ги лъжа, че ги обичам докато някоя не ми пусне ;) После започвам да казвам истината щото ако секса е качествен няма начин да не се влюбя ;)

И те така ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: af74142b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-полезен би бил въпросът ти - как решавам на коя лъжа да се хвана... Просто съвет... Всеки си има своите мотиви, и да ги разбереш, това няма да промени нищо... както и си забелязала...

Може да ти се иска да им се връща, но факт е, че има много повече хора които искат да бъдат излъгани, отколкото да им бъде казана истината, така че такива хора процъфтяват, особено в днешно време. Затова, човек трябва да гледа в собствената си паница и какви ги върши, но малцина го правят...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 46f37b2ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не мисля, че човек, който гледа на другите и на отношенията си с тях като на някаква стока, би могъл да бъде щастлив в дългосрочен план.
А и колкото и да лъжеш, в един момент пред теб застава ребром въпросът какво правиш всъщност, до кога така ще я караш, сам ли смяташ да живееш и т.н. Защото от лъжа на лъжа до къде се стига?
Отношения се градят, не се намират на улицата. И всеки който не гради, а само гледа да консумира, рано или късно си счупва главата...

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16c9eac898
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Най-жестоко биват излъгвани тези, които се мислят за най-умни, миловидни, с детско лице. И акълът им детски. Колкото по-високо си мислиш, че седиш, толкова повече ще те боли при падането.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b7becd40c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер2, ти сега обясняваш къде ти е проблема? Или се хвалиш? Или поучаваш?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b7becd40c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   А номер6 е типичния Бг-Злобльо. На такива като него горещо препоръчвам просто да подобрят себе си, вместо да си избиват комплексите на разни хора, особено пък и ако ги смятат за такива с детски акъл, защото това никак не е мъжко поведение, най - малкото.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac182728a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, извинявам се, преча ли на някого, като отговарям, засегнах ли те с нещо?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16c9eac898
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Номер 9, типичниЯТ. На такива, като теб, горещо препоръчвам да се върнат в училище, преди да категоризират другите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката съм.

http://spodeli.net/4/story-133256.html

Номер 1- :)
Номер 2 - реално, не пишеш по темата, затова те хейтят.
Номер 3 - ценя искреността, макар от записаното, да те смятам за кретен, но е по-добре искрен - кретен, отколкото лицемерен - кретен.
Номер 4 - аз преценявам въпросите си! Аз не желая да бъда лъгана и не лъжа. Не съм правила социологическо проучване колко са хората, които искат да бъдат лъгани. Само, една неосъзната личност, би искала да бъде лъгана. Познавам една такава, след натиск от моя страна се разкри и ясно се вижда, че предпочита да живее в заблуда за себе си, но това е слаба личност, не особено задълбочена, в каквото, и да било.
Номер 5 - :)

Другите ще подмина.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac182728a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   "реално, не пишеш по темата, затова те хейтят"

Ми така кажете, защо е необходимо да се реагира веднага нападателно? Някаква нормална комуникация има ли въобще в този сайт или е на принципа "как може да си толкова прост"?

От номер 2

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b44952bde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Еми, само тези които искат да бъдат лъгани. Такива които виждат нещата в черно и бяло. То с такива иначе нямаме никакъв шанс. Искат принц, еми даваме им такъв. Ако сме откровени с тях, ни мислят за балъци и че сме под нивото им.
Лек ден.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b7becd40c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   11, сам знаеш, че правописът няма нищо общо. С изказването си категорично доказа колко точна всъщност е категоризацията ми спрямо такива като теб.
Иначе си прав за това, че колкото по-високо си мислиш, че седиш, толкова повече ще те боли при падането - добре ще е да го казваш по-честичко на самия себе си. Ако искаш да избегнеш големите болки при паданията си - никой не съвършен, дори и да владее отлично правилата за поставяне на пълен и кратък член ;-)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d50c509ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Мъж на 40
От начина на писане на авторката прозира определено разочарование, което е прясно и съответно тя го насочва към мъжете като цяло. Освен това се самоквалифицира като красива, умна и т.н...тоест няма шанс да бъде излъгана...но пък все пак е била излъгана. Както каза някой преди мен, логическия извод е, че се е оставила да бъде излъгана.
Сега малко за мъжете...дори ще говоря от личен опит за по-голяма достоверност. Ние мъжете, когато се запознаем с хубава жена искаме първо секс. След това може и да я харесаме и искаме да сме с дадената жена и за по-дълго. При жените е точно обратното....първо искат сладки приказки за любов, връзка и деклариране на сериозни намерения от страна на мъжа, и после евентуално ще поискат и да правят секс с него....Усещаш ли парадоксалността на ситуацията?
Да речем, че аз съм мъж, който много съм те харесал и съм решил че искам да опитам правя само секс с теб, но като за начало, без сериозно обвързване. Ако дойда и ти го кажа в прав текст, ти (а и почти всяка жена) ще ме обявиш за тотален простак, ще ми завъртиш един шамар и ще ми кажеш да вървя на таковата си в таковата. Това е така, защото основната мисъл на всяка жена е да не изглежда "лека". Затова жените държат на дълготрайните отношения...или поне на илюзията за дълготрайни отношения, която един мъж може да им даде.
Всеки мъж, който разбира от женска психика знае, че за да прави секс с жена (с която иска или не иска да има нещо повече), трябва до голяма степен да каже или да намекне (субкомуникира) неща, които жената иска да чуе, с цел тя да стане възприемчива за секс с него. Другият вариант е мъжът да създаде такава ситуация, в която жената ще се почувства сигурна, че няма да бъде "хваната" и сексът няма да има последствия за нея под формата на лошо обществено мнение, окачествяването и за "лека жена" и сриване на репутацията и.
Според мен и мъжете и жените обичат секса еднакво. Просто жените плащат по-висока социална цена за него и обикновенно понасят по-големи последствия, ако не са внимателни с кого го правят. Затова и имат по-завишени изисквания и са си изградили определени защитни механизми към мъжете....търсят ухажване, романтика, тръпка, емоция, клетви в любов и т.н...само и само, за да свалят защитната стена и да решат, че този е "истинският".
Оттук и недоразуменията в отношенията между половете. Този, който те е "излъгал", просто е искал да прави секс с теб и е направил необходимото, за да го постигне. Ако е бил честен за желанията си, вероятно е нямало да получи нищо. Очевидно и самият секс не го е впечатлил особено, щом не е искал да имате нещо повече.
Приеми факта и продължи напред без да обвиняваш цялото мъжко съсловие за личното си разочарование. Така вредиш единствено на себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a4d05b8bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Поредната оспмамена тема от няква отрепка. Тоз 7/9/16 какво наскочи на половината коментиращи, без да е провокиран, не знам. Нормален човек остана ли въобще в тоя сайт? Вече почти не виждам тема, в която някой комплексар да не провокира.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Към 17 - ти, четеш ли ме? Прочете ли темата ми?
Къде съм била излъгана?
”Провокира ме, скорошната тема за мъжкото достойнство, в която, авторката се пита - как може, лицемерът, с когото е била във връзка, да се върне при бившата си, която го прави на глупак (той е такъв, авторке на темата). ...”
”Имам подобна случка като тази на това момиче, само че, аз съм скептик, за съжаление на много ”мъже”, ясно виждам какви са и разпознавам лицемерите.”
На 40 години си, би трябвало да знаеш какво означава един човек да е скептик (не вярва на никого и на нищо, дори да има наличие на доказателства). За съжаление или не, аз съм такава.
За пореден път се убеждавам, че в този сайт има двама-трима, включвам и себе си в това число, на хора, които се включват адекватно по темите, всичко останало е безполезно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a4d05b8bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   "За пореден път се убеждавам, че в този сайт има двама-трима, включвам и себе си в това число, на хора, които се включват адекватно по темите, всичко останало е безполезно"

Точно ти ли го казваш? Не ме карай да те цитирам от други теми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Към 20 - ?
Първо кажи, авторка на кои теми съм, за да съм сигурна, че знаеш коя съм! Все пак, не се подписвам никак. Самият ти спамиш в моята тема с тези коментари.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a4d05b8bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Че грозните хора били лоши, а хубавите били добри. Нещо такова беше темата. Има и още.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не е достатъчно, пък и не виждам нищо нередно в това да имам СВОИ теми, в които да пиша каквото аз преценя. Нападката ти беше за коментари-спам, номер 18/20/22... Спамър-заядлив.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a4d05b8bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Бе ти си пиши, лошо няма. Само не разбрах как се изкара една от двете в сайта, които не хейтят, като си нахейтила в половината теми. Щом искаш да хейтиш, хейти си, ама поне не убеждавай хората, че си една от двете нехейтещи, защото е смешно и несериозно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c0525a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Точно добрите и невинно изглеждащи хора са едни от най- лъганите и манипулираните. Много често доброто отношение се смята за причина на някой да пробва да се възползва от теб, но ако си такава, то зависи от теб дали ще го допуснеш. Адмирации, ако не го позволяваш. Но лъгани и манипулирани може би биват всички, дори и лъжците и манипулаторите. "Нормално" е за обществото, в което живеем. Колкото до момичето от темата за мъжкото достойнство - вече не си спомням какво точно пишеше в историята си, но вероятно е била сляпа, заради чувствата си, а някои хора са много добри в преструвките си (бившият ѝ).


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d5754dc6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Лъжем жени, които стават само за секс. Жени с красиви тела, но с кухи глави. Ако е материал за женене, не я лъжем.

И нищо не се връща. Но ти се успокоявай с тази мисъл.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d765f68875
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз съм (3) към авторката (13)

Значи според вашите виждания мъж, който харесва хубави жени, които правят хубав секс е кретен ?

Дооообре :Р

Сигурен съм, че приятелят ви (или този, който ще излъжете) няма да е никакъв кретен :))))

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 93c262ace2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 3/27, аз не съм авторката, но...
Определено поведение го характеризирам като "кретенизъм".
Нищо лично, пиша пи принцип:)))
Цитирам:"и почвам да ГИ ЛЪЖА, че ГИ ОБИЧАМ докато някоя не ми пусне "
1. Действа се на няколко фронта и където се отворят краката, а замисляш ли се че момичето може да мисли, че КЪМ МОМЕНТА е единствена за теб. Т. е. занимаваш се само с нея В МОМЕНТА:)
2. "Обичам" е мн. силна дума, поне за мен и после какво става, ако секса с момичето НЕ ти хареса!? ! Да не говорим, че дори и да ти хареса, тя едва ли ще е очарована, че си "обичал" и други, през времето докато си "обичал" и нея и тя просто по-бързо е склонила:)Ами, кретенизъм си е:))))

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Авторката

28, не се хаби, мъжете в сайта са олигофрени, това си личи във всяка тема. Интересен факт е, че темите, в които се плюе (с невероятно грозни и простовати коментари, каквито не виждам толкова често от жени) по жените, са доста по-активни, с повече коментари и с по няколко страници, докато темите, в които се обсъждат мъжете, са доста по-кратки. Мъжете в този сайт са заядливи, комплексирани безделници и клюкарКИ, на които им е любимо да изтъкват колко са свестни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 56ceaf7c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   "И да знаете, лицемери и лъжци, че всичко се връща."

На колко от тези "мъже" (нали така ги пишеш), които те излъгаха им се върна? 0 навярно. Успокоявай се с това, няма да го направи истина.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d765f68875
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   (29) И като сме олигофрени защо ни пускаш такива теми ;)

Питай НЕологифрените ;))

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 93c262ace2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   30, така си мислиш ти:)
Да си чувал/а поговорката : "Безплатен обяд няма" т.е. всичко си има цена, която рано или късно плащаш:)
Друга(английска поговорка, мисля): "Който сее бури, жъне ветрове", българският аналог: "На каквото си постелиш, на това ще лежиш":)
Така, че драги, ако постъпваш непочтено, без значение с жени, работа, съседи и т.н., рано или късно ще ти се върне.Факт.
Може да не разбереш тогава защо точно на теб ти се случва, да си забравил непочтеното си деяние, но те връхлитат последствията:)Заблуждавай се, че си неуязвим:)
То и слепецът, може да не вижда пропастта, към която се е запътил, но това не значи, че тя не съществува!
Живей си в блаженото невежество, тя реалността, рано или късно ще те настигне:)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30, елементарнико, връща им се. Единият е самотен 35 годишен, живеещ с майка си, който се чуди коя да изчука, но няма коя, за негова жалост, не е нито хубав, нито има пари, аз общувах с него от жал, а той си въобразяваше, че го харесвам като мъж, което е най-тъпото, защото на такива елементи им се вдига, невероятно много - самочувствието, когато някоя жена, дори си говори с тях и стават едни нагли...
Другият пък, на 34 години, работи работа, която не харесва, живее сам в апартамента, който ще изплаща още 20 години, объркан относно личността си, толкова свит, а в същото време, толкова опитващ се да бъде харесван.
Третият - 32 годишен, самотен алкохолик, с комплекси, че не е милионер, на когото са му виновни жените в живота му, защото били луди.
Е, дали не им се е върнало... те си бяха зле и когато се запознах с тях. Общото помежду им е, че общувах с тях от жал, а те, започваха да си вярват и да се правят на тарикати, мен да свалят?! Е, няма как да стане...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   31, защото имам надежда за човечеството, затова няма да спра, да ви тормозя с теми :D

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7957a8166e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Ако авторката на темата смята присъстващите тук за (цитирам) "олигофрени" мисля, че най-разумното нещо, което може да направи е да напусне тукашното общество преди да е прекалено късно.

В края на краищата "с каквито се събереш такъв ставаш" / народна поговорка не веднъж доказана в реалния живот/ ;))

Доколкото за опитите да ни "култивира" (кретените бел. моя) мисля, че с нейните методи и способности това е предварително обречено на провал ;))

подпис БАШ КРЕТЕН :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f551915a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   "общувах с тях от жал, а те, започваха да си вярват и да се правят на тарикати, мен да свалят"

Не си. Проектирай колкото искаш измисления си идеализиран образ на умничка, хубавка, миловидна и хитра - не си нито едно от изброените. Общуваш с такива, защото толкова можеш. Евтината ти злобичка, активността ти тук, опитите да убеждаваш колко си била над еди-кой-си, всичкото това показва какви жалки комплекси вилнеят в малката ти душичка. Ограниченият ти речников запас и пасивната агресия показват пък на какво интелектуално ниво си (жокер - ниско е).

Разправяй каквито искаш съчинени историйки, никой нормален човек с елементарно самочувствие няма да си прави излишния труд да общува по милост с противни негому хора, камо ли да знае в детайл какво е станало с тях после.

Ще ти се да имаш човек до себе си. Няма да стане. Никой извън въпросните пияници/комплексари няма насериозно да погледне някое сдухано тролче, чиито килограми навярно наброяват ръста му в сантиметри. Единственото, което те друса всяка вечер в леглото, това са комплексите.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   41, недей да умуваш над това каква личност съм аз, просто - не ме познаваш, за да може да си го позволиш. Анализите ти са безсмислени и всъщност, не са по темата.

Защо, когато дадена тема не ви изнася, започвате да се заяждате на лична основа?

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d765f68875
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   <34> Похвално е да се мъчиш да накараш мъжете да са откровени с жените, но не смяташ ли, че на жените няма да им понесе ако мъжете ... така де ОЛИГОФРЕНИТЕ станем напълно откровени и започнема да казваме истината, само истината и нищо друго освен истината ? ;)


Не е като да не съм пробвал. ;)))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac182728a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   41, не нападай момичето. То не е виновно, че има гранично личностно разстройство. Това изобщо не са комплекси, черта на характера, липса на интелект или каквото и да е. Това си е просто болест. Това е все едно да обиждаш някого с детска церебрална парализа, че е толкова непохватен, че не може да ходи.

Трябва да общуваме с такива хора с нужното разбиране. Вярно, че обиждат, но все пак като големи и психично здрави хора ние сме отговорни за нормалния диалог. Ако трябва, по-добре не отговаряй, отколкото да обиждаш.

Погледни в нета какви са симптомите на граничното личностно разстройство и ще ти се изясни защо има такова поведение да обижда, да съди, да проклина из темите си и защо е убедена, че тя е много добричка, морална и не знам си каква, при все че ни нарича с обидни думи, а всички ние сме едва ли не някакви боклуци.

Най-лесно е да нападнеш някого, но по-трудно е да разбереш какво става в психиката му и защо го прави. Всеки човек иска да облекчи болката си, но не винаги знае как да го направи градивно, особено ако има психично разстройство.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b44952bde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   А какво ще рече "мила и добра" - субективни понятия.. На мен ми звучи повече като "тиха и манипулативна"

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3a1035129
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46, като мила и добра се е описало момичето от темата ”защо повечето мъже нямат достойнство?” виж я ако искаш и сам прецени дали ти звучи като мила и добра, на мен - да, затова се подразних, че съществуват такива лицемерни хора като нейния бивш, затова поставих тази тема, която подразни някои единици, още преди да нарека всички мъже в сайта - олигофрени.
Аз също съм мила и добра, макар че лесно избухвам срещу нередности, и за съжаление обиждам, което е единственият ми минус, иначе тонът, който държа на фона, на доста простоватите коментари, си е добър, с изключение на епитетите, ама пък няма съвършени хора :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac182728a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Е, сега пък нямало съвршени хора, минуси си имала. До сега всички бяхме отрепки, само ти беше готина. Ми то всички тук са готини хора, само че имат по един минус - от време на време се палят и обиждат. Май започна да разбираш, че добротата и лошотията не са просто 100 и 0. А всички хора са някъде по средата. Има 40, има 60, има и 50. Един е добър в едно отношение, но лош в друго, друг обратно, трети пък бам башка луд.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: db580a426b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Авторке,
Я, кажи сега, кой те излъга, че така запали агрегатите ... :)))
Научно е доказано,че жените лъжат повече от мъжете.
Чиста наука ! Неоспорим факт ;)

А такива Кума Лиски, като теб, дето не можело никой да ги излъже ... Ти сериозно ли ?! :)
Весели празници. :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b44952bde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   46,. Добре 48, мила и добра да си. То и аз избухвам, така че те рязбирам.. Хм, а може и да не сме толкова добри, не мислиш ли? Все пак, добрите хора си дават другата буза за шамарче, не теглят майни и псувни :п.
Лек ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 078cecf42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Ще отговоря от името на всички Мъже с които авторката се заяжда. Тя още в темата си пише два пъти "мъжете" един път "мъжът" и един път "мъже". Защо очаквате от една мъжемразец да има добро отношение към нас Мъжете. Тя ни нарича олигофрени с "чиста съвест". Такова отношение към нас Мъжете не и е за първи път. Всички теми написани с омраза и обида към Мъжете са от нея. Както тази тема, така и темата: "Защо повечето мъже нямат достойнство" е нейна. Ами темата: "Мъжете са ужасни" пак е нейна. Мога да посоча още най-малко 50 нейни теми, но тя ще отрече всичко, както и досега е правила. Но това може да го казва на вас, които не я познавате. В н. 42 тя отговаря на н. 41 така: "Недей да умуваш над това каква личност съм аз, просто-не ме познаваш, за да може да си го позволиш". Да, той може да не те познава, но аз те познавам много добре и най вече каква личност си ти.
Аз зная, че си скептик, че не вярваш на никого и на нищо освен на себе си. Това го видяхме в темата ти: "Защо е страхотно да бъдеш атеист". Каквито и доказателства да има ти ще вярваш само на себе си. За това пък си има причина, твоето психическо заболяване-шизофрения. Ти даже публикува такава тема: "Мога ли да имам пълноценен живот с шизофрения". Не можеш защото тази ти болест ти изкривява психиката и ти не виждаш реално нещата в живота.
Питаш Мъжете: "Как решавате коя жена да излъжете". А защо не запиташ себе си кога ти ще престанеш да лъжеш, защото във всичките ти теми освен лъжи друго не се вижда. Най-елементарното-ти дори лъжеш за възрастта си. Защо не си кажеш истинската възраст 62 г., а винаги се представяш за прекалено млада.
Виждам, че шизофренията ти се проявява в историите ти. За каква надежда за човечеството говориш та няма да спреш да ни тормозиш с теми. Това ли е твоята съвест!!!!???? Пишеш глупави теми една след друга. Защо не проявиш дълбока хуманност? Лесно ти е да се прикриваш в анонимен сайт, но при мен тези номера не минават. Даже беше казала, че тук много те истройва защото сайта е анонимен. Ти ме мразиш до дъното на болната си душа защото аз те разобличавам кои теми са твои. Болна си.
Модератори, защо допущате тази шизофреничка да ни нарича олигофрени, а когато аз й напомням за нейната шизофрения (тя сама си призна) вие вероятно ще ми изтриете коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker