Влечение към по-възрастни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влечение към по-възрастни жени
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1782 пъти
Откакто се помня винаги съм бил в компания с по-големи момчета и момичета от мен. Това доста е помогнало в израстването ми като личност. Даже си спомням, че имах нещо като връзка с едно момиче, което беше с 4г. по-голяма от мен, оттам това започна на ми харесва. Имал съм връзки с други по-малки от мен момичета. Нямам нищо против тях, преживял съм не малко хубави спомени, но резултата беше един и същ - раздяла.

Наскоро започнах да се заглеждам по по-връзрастни жени. Аз съм все още много млад (нямам и 30г. ), но разни "какички", които са по-големи от мен даже и с 3 до 5г. много ме привличат. Даже и такива над 40. Не е нужно да са облечени предизвикателно или да са "наконтени" само ми стига да ги видя и да си ги представя с някое еротично бельо и чакащи да ми покажат какво могат в леглото.

Интересното е, че не е само до интимности. Харесват ми и в любовен аспект. Бих бил с жена по-голяма от мен. Оставям на страна опита и самото съвършенство на такива жени... има нещо друго пленяващо в тях. Те просто знаят какво искат, точно и ясно. Силни са, самостоятелни и на всичко от горе желани. Знаят, че са желани от много, и на някой от тях много им се иска, но са предпазливи заради семействата, които са създали. Сякаш преди да навялзат в тази възраст от 30-35г нататък те не са били (метафорчно) озрели за да може някой да се наслади на плода им.

Имал ли е някой връзка с по-връзрастна жена и как е? Има ли такива, които ВСЕ още даже са във връзка с такава жена?
И може ли някой да даде съвет... как да подходя ако срещна такава жена, която да реши да опита такава афера с по-млад от нея.
А, и тук може да да има госпожици, които са имали връзка с по-млади, какви са ви наблюденията, какво сте очаквали, какво сте получили?

Ще се радвам ако споделите преживявания си :))
- PTR00

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 576d934da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги връзката ми е била със доста по-възрастни от мен. Има още една тема и не знам тази дублира ли се или какво.

Не си само ти, просто това са преференции. Не знам за под 'връзка' какво имаш в предвид но за сексуални изживявания не ми харесват мъже на моята или около моята връзка. Имай в предвид че каквото й да правя, все е със чужденци тъй като живея в чужбина. Възрастовата ми група е от около 30 до 41-42. Смея да кажа че има огромна разлика във вида на мъжете от западните страни, във сравнение съд балканджийските или източно европейските. Болшинството от западните мъже са много по-поддържани и се грижат за вида си. По-младите мъже, момчетата - също.

Относно външният вид:

Косата е със прическа, обикновено със някакъв стил за човека. Българските мъже, младежи обикновено са със късо подстригана коса тип комунизъм. Тези които са със ген за плешивост и се бръснат 0 номер е ок. Не грабва окото ми ако има коса и нищо не се прави с нея. Твърде е еднакво, обикновено. Не се откроява, типично като при комунизма. Тези пък които искат да изглеждат добре ако имат коса, и искат да имат стил във България пък, понякога биват наричани със незнам си какви думи.

Западните мъже се обличат и по-изискано от източно европейските (не говоря за финанси пак). Говоря за това че за на вън обикновено се носят поне дънки, а не тези изсулени анцузи, ако ще й на известна марка да е. Дънките пък е хубаво да са изчистени, а не със нарязани дупки (по модел или марка), освен ако не е тийнейджър. Всъщност марката само качва цената. Има хубави дрехи които не са известни и не са със цени до небесата, защото не използват толкова силно маркетинг за подхлъзващи се консуматори. Както й да е. Важно е мъжа да знае как да се поддържа и откроява. Да има и чист, спретнат вид. Много е грозно мъж да облича дрехи които са за друга възрастова група, или да не се подстригва, или да се подстригва като при комунзъм.

Връзките ми със мъже на по 37-38- 40-42 са били или за по една нощ, или за редовно когато сме си пасвали. Всички все са били поддържани и годините дори не им личат. Много даже не спортуват. Просто правят хубава прическа, а ако нямат коса просто се обличат добре. Гърба изправен и маниерите на място.

Даже ако са си мислили някои 'ей как искам едно по-младо', обработвайки ме мислейки си че аз не знам, пак им се е получавало ня някои само защото или Аз искам или защото са си изигравали добре картите, мислейки си че не знам какво правят.

Когато човека отсреща ти внимава със думите, изразите, маниерите, държанието, езика на тялото (включително изправен гръб независимо от телесната структура и дали ходи или не ходи на фитнес), интунацията на гласа, хигиена от към естествени миризми на пот / дъх, когато облича дрехи които пасват на вида му и фигурата която представя на човека отсреща.. ами тези неща изграждат впечатление. Окосмяване ако има и се поддържа спрямо имиджа който човек е избрал за подходящ, също е важно. Брада и мустаци ли ще има, оформени ли ще са? Пет косъма ли са всъщност и чисто лице ли ще показва изразяващо поддръжка / хигиена или какво?

Остави горе написаното и на страна за момент Това са различни фактори за привличане, обхващащи възрастовите групи при мъжете от Моя лична гледна точка. Това е което Мен ме кара да реша искам ли да се забавлявам със човека или не, и дали включително Аз ще го играя вълка и ще си потърся каквото искам без той да се мъчи да предлага.

Имай в предвид. Това е само Вида. Има някои много свестни и от вътре.

Виж вклително и Еманюел и Донълд за пример на възрастави предпочитания.

Писах от таблет

П. с. прави каквото искаш и да не ти пука. Много от тези които съдят са реално във много случаи нещастни и те самите, само защото и те също искат или търсят удобрение от хора които имат съвсем рязлично виждане или опит.

Аз лично съм ок със каквото и когото избирам. Носи ми Лично щастие, а не това на други.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2997cae6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж на 48г. съм . Бях на около 34-35 когато за първи път имах връзка с жена по-зряла от мен с 10г. Имах няколко такива връзки и съм на мнение че Всеки един мъж трябва в живота си да преживее подобен контакт със значително по.зряла партньорка. Тя е тази което ще го научи на основните неща в живота . И секса тук е най-малкото което имам предвид. Ще го научи на това как да се държи с една жена, как да я обича , ще го научи на търпение , на мъдрост ако щете , на житейски опит . И колкото по-рано в живота си един мъж открие подобна жена, толкоа по-пълноценен би бил живота му след това .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker