Какво направих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво направих
преди: 13 години, 9 дни, прочетена 2842 пъти
Просто искам да споделя, да кажа на някого и избрах вас. Семейна съм от доста време, имам две прекрасни деца, на пръв поглед -всичко. Много горчилки изпих през тези години без да споделя на някого, само си поплаквах тихо, за пред хората всичко ми е наред, това ми е мотото. Млада съм и изглеждам много добре, винаги са се намирали колеги които са ми намеквали за връзка, аз тактично съм ги поставяла на място и слава Богу имаме чудесни колегиални отношения. Ето че дойде време и за ''но''.

Преди 1 година се запознах с него, проклетата година. Успявах да му избягам, разума ме водеше, но разбирах какъв прекрасен човек е. Говорехме за всичко, беше хубаво, беше прекрасно, в него виждах моето мъжко аз, това бях аз. Започнахме връзка, това ме накара да се върна към живота, да стана сутрин с желание, да се усмихвам, бях щастлива. Последната ни среща не мина добре, нещо не беше на ред, усещах го, попитах, уверява ме че всичко е както преди, но имаше нещо, просто съм сигурна. Сега ми се къса сърцето, кърви, много ме боли. Ами ако това е края, ако вече няма да го има, какво ще правя, пак ще съм ходещ мъртвец. Никой не знае как съдбата ще си поиграе с него, е мен ме завъртя и почти унищожи. Мъжете, по често казвайте на съпругите си че ги обичате, понякога без повод подарете цветенце, тогава ще има по малко жени като мен. Мойе и без коментари, просто споделих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 дни
hash: d471d6f893
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами - такъв е животът. Просто твърде млада и незряла си се омъжила и не си дочакала голямата любов...
Иначе, според мен, любовникът ти е решил, че не може вече да живее в сянка и да си трови живота с тази връзка.
Или го остави да си ходи, или си поговорете и, ако е готов да бъде с теб и има сериозни намерения, трябва да се разведеш. Няма средно вече - или него, или брака ти. Не може вечно да взимаш, идва моментът на разплатата. Очаквай ултиматум от любовника си - или мен, или съпруга ти и си обмисли отговор - какво искаш?

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 9b7d8155b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей и аз от 10 г съм семейна с едно дете, и до сега не бях допускала никой до себе си, това но се случи и при мен допуснах един по - млад колега и днес всичко свърши така изведнъж, както беше и започнало, блокирах го от всякъде, изтрих му телефона, след 1 месец напускам работа и заминавам при мъжа си далеч. И на мен ми е кофти, но ще го преживея и повече никой няма да допусна до себе си. Всеки има период на липса от нещо и кривне в страни, искам само всички да са живи и здрви и със семейството ми да се съберем заедно на едно място. Но като се появят чувства и нещата стават много сложни и съвет не мога да дам, но дано нещата ти се наредят според желанията ти!

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 1470629fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не сме виновни ние мъжете. Ти си си виновна! Никой не те е карал да се влюбваш и да изневеряваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 6c73813739
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, номер 3! Любовта не става по команда и ако беше обичал поне веднъж, щеше да го знаеш. Ще ти споделя една тайна: Ключът към ВСЯКА жена е вниманието. Ако са лишени от грижа и заинтересованост и най - силните чувства все някога увяхват. Не е 100% сигурно, че ако оказваш внимание на една жена, ще я спечелиш. Но е 1000% сигурно, че ако лишиш жената до себе си от внимание, ще я изгубиш. Може и да не ти изневери, но и твоя няма да бъде.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 8d6fd2c695
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не знам защо си го причинявате. Не разбирам. Вместо да се опитате да решите проблемите във връзката си, създавате нова, с нови проблеми....

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 74f9352bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хахаха, номер 3, никой не те е карал да се влюбваш, направо изби рибата. То това да не е по желание, чакай днес ще стана, ще изляза и ще се влюбя. Просто се случва- искаш, не искаш.

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: ec4dc00941
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер1, при нас още в самото начало беше ясно, че никой няма да се бърка в семейството на другия, да не говорим за разводи, това е просто абсурдно. Просто не предполагах че толкова боли от подобна връзка, колкото е хубаво два пъти по болезнено, как можах да си оплескам и без това трудния си живот. Сега трябва да намеря сили да туширам всичко, но как и аз не знам. АВТОРКАТА.

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: f18a165dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И щом мъжете не са виновни защо тя ще обърне очи извън семейството? Естествено защото се чувства незабелязвана, не го привлича, той весе е уморен, защото работи, но за нея и децата, а не за приятелите, телевизора и компютъра и т. н. т. все в тоя ред. Всяка жена /и мъж естествено/ има нужда да е харесван, да е обичан, да получава мъничко възхищение, внимание, нежност. В простаранстовот празна място няма - липсата на положителни емоции, на внимание, обич, секс се запълват рано или късно, особено, когато жената изглежда добре и се поддържа. И тъй като сас се породили чувства ясно е, че от мисълта да си пак сама ще те боли. Една жена може да се чувства сама и сред страшно много хора - съпруг, деца, роднини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker