Като отидете някъде заедно с половинката, редно ли е заедно да си тръгвате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Като отидете някъде заедно с половинката, редно ли е заедно да си тръгвате?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1701 пъти
Въпросът ми е към всички(и мъже, и жени): Като отидете някъде заедно с половинката си, да речем при общи приятели или като излезете навън с други хора, и на един от двамата не му се стои, физически му прилошее, или просто е много изморен и иска да се прибира, другият остава или си тръгвате заедно - защо и в кои случаи? Моля, посочете в отговорите пол и възраст.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: dbf322dc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според моето скромно мнение е, да си тръгнете заедно.Още повече, ако на единия му прилошее, както в твоя случай..Неприемливо е , да сте двойка, а да не проявявате загриженост един към друг.Аз , лично не проумявам, как на единият от двойката му е зле, а другият го оставя да се оправя сам и продължава с веселбата.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1b0779e407
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче на 19 съм, приятеля ми е на 22. Когато излезем заедно - се прибираме заедно. Не е джентълменско да излезеш с една дама и да не я прибереш, не познавам двойки които да се прибират поотделно, но съм сигурна че и такива съществуват. С приятеля ми си имаме и лично време само с приятели, но излезем ли заедно така и се прибираме.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbcc63b43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако е в началото на връзката да редно е да си тръгнете заедно. Ако вече имате година, две зад гърба си не е задължително, освен ако не му е лошо, защото тогава е глупаво да го зарежеш да бере душа докато ти се забавляваш. Генезис 25 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fc17327935
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да.
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7277d7ff33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От 8 години сме заедно, не е имало случай да си тръгнем отнякъде поотделно - просто не е приемливо и не е вариант да си оставиш половинката. Ако искаш да се забавляваш сам и ти е по-весело без него/нея (случая, в който на половинката и е прилошало, а ти оставаш да се забавляваш изобщо няма да коментирам), то какъв е изобщо смисълът да сте заедно. Ж 34

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7e2cd1f290
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   С моя приятел сме заедно от 4 години, на по 28 сме. Не виждам проблем, ако на единия му е тъпо, да си тръгне. Аз самата имам много по-малка нужда от социални контакти, отколкото той. Той може да остане с приятели по 10 часа, аз започвам да се отегчавам далеч по-бързо. Няма да го юркам, вдигам си парцалите и си заминавам да спя.
В случай, че някой от двамата се почувства зле, е задължително да го придружиш и помогнеш с каквото можеш. В другите ситуации не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 09a4b1c2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какви ги дрънкаш? Ако сте двойка - естествено, че да!
Ако сте просто приятелчета, или някой от двамата трябва да помогне на някой друг с нещо (примерно да прибере от партито пиян колега/приятел до вкъщи) - тогава нещата се променят...
Но примерно единият да си тръгне, че му се спи или му е лошо, а другият да остане да денси и да се забавлява (и не дай си Боже да се зарибява с някого) - това е абсолютно неприемливо...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cad62849f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Единственият плиемлив вариант е да сте се събрали приятелски двойки в блока и на жените да им се доспи или дотъпее и да оставят мъжете да си допият за час два.

Но да те зареже да се прибираш сама с такси, а той да пие и да танцува по кръчми-той е свиня!
Същото важи и за жената-ако се нацупи и си тръгне демонстративно, говори за много лоша възритание и селски маниери.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ce7e99a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм на двадесет и четири, приятелят ми е на двадесет и пет.
Излизаме често за вечеря, бар, кино, разходка в парка, когато сме само двамата се прибираме заедно, но ако сме в компания, не виждам причина да го водя вкъщи ако съм се отегчила и ми се прибира вкъщи. Също ако той излиза пръв за работа, а аз по-късно той не очаква от мен да се прибера с него.
До човек опира, някой дишат чуждият въздух, сакън да не изпуснат нещо. Аз съвсем не задавам въпросите "Къде си бил? ", "С кого? ", "Защо? ".
Повечето хора забравят, че човекът в когото са се влюбили е бил отделна личност преди да го срещнат, продължава да бъде отделна личност след това и има свои нужди и желания, дори било нещо съвсем обикновено, като да излезе да пие бира самичък или да се шматка из улиците безцелно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4f770bcb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ж32, М41
От 7 години заедно.
Винаги когато се виждаме с приятели отиваме, ако е възможно по-едно и също време и си тръгваме заедно. След това единия може да реши, че иска да мине през някой магазин или му се ходи на кафе, а другият да се прибере. Ние също излизаме и по отделно според нуждите ни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c0cf97107b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Абсолютно категорично, ако на единият човек му прилошее, независимо на какъв етап сте от връзката и колко време сте заедно, е задължително да си отидеш с него. Това е човешкото поведение. А не да си се развличаш и забавляваш докато другия се оправия сам. Това не е морално най-малкото и е признак мюна някакъв голям егоизъм. Дори и да не е нещо сериозно, а човекът да е просто изморен или да не му се стои, пак трябва да се проявява разбиране и грижовност. В крайна сметка, едно гости, празуване или излизане не е по-важно от половинката.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7cd8689327
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Едно несериозно гадже от два месеца така ме заряза (не му беше за пръв път) с един негов приятел и познай какво стана. После ни се и сърдеше даже....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbc1da2433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Правилото е: отивате заедно, тръгвате си заедно. Но всяко правило си има изключения. Ние сме хора на по-зряла възраст - около 40-е. С приятелите си се познаваме от 20-25 години и са се установили по-демократични отношения. Случвало се е аз да имам някакъв социален ангажимент по-късно и да оставя мъжа си с компанията в ресторанта, като се извиня на останалите и обясня за какво става дума. Случвало се е и той да си тръгне, защото са му се обадили от предприятието, че има авария. Аз оставам с приятелите ни, а после си поръчвам такси. Но това го правим само в тесен приятелски кръг. Ако сме на по-официално място, принципът е: много съжаляваме, но се налага да тръгнем, приятно прекарване!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker