Не намира време за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не намира време за мен?
преди: 13 години, 8 дни, прочетена 12396 пъти
Здравейте,

от известно време съм с момче, което много харесвам. Той е изключително внимателен и се държи прекрасно с мен... когато сме заедно. Проблемът е, че се виждаме много рядко - 1 на 1, 2 седмици. Той има собствен бизнес, който сега се развива и е много зает (по неговите думи). Истината е, че в началото докато само излизахме, това не ме притесняваше, но си мислех, че когато нещата станат по -сериозни той ще намира повече време за мен - поне 1 в седмицата. Но не е така. Притеснява ме също, че той не ми се обажда през деня, нито ми пише смс-и, това го правя само аз. Когато много се изнервя спирам да го търся и след 1, 2 дни той се сеща да ми напише смс от рода на: как е, или какво става... Но така ли трябва да бъде. Намекнах му, че искам да се виждаме по-често и той ми каза, че ще стане ако има възможност. Не искам да го притискам или да му поставям ултиматоми, но това положение вече ми идва в повече. Искам той да се чувства добре с мен, да му е приятно когато сме заедно, да има възможност да се отпусне и отпочине, но имам усещането, че аз съм единствената която полага усилие. Ако утре той поиска да се видим аз, колкото и да съм заета ще намеря начин... естествено аз нямам неговите ангажименти, но не мога да си представя, че за 2 седмици не е намерил 1 свободен час за мен. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 дни
hash: 55bc10b869
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   нещо намирисва тук - първо, поразпитай дали е обвързан, дали живее с някоя, женен и т. н.
Може да ви върти иначе няколко мадами паралелно така и според настроението, разбираш... има доста такива мъже - ако има и пари, това олеснява нещата, може да пътува и т. н.
Трябва да го конфронтираш с искането да се виждате поне веднъж седмично У ТЯХ... ако съм права за едно от горните, ще скъса с теб - ставаш твърде неудобна. Ако действително няма време заради бизнеса си, ще се опита да се вижда все пак с теб, да ти се обажда....
да оставаш у тях да пренощуваш например - да не работи и нощем?

Пусни тестчета, мила - намирисва мноооогоооо на обвързан или на втория тип - няма какво да губиш

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 5b1bbb019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, просто това не е влюбен човек. Всеки, който е бил влюбен знае, че без вест от любимия и 2 дена трудно се издържа, да не говорим за 2 седмици... Освен това, вероятно личният живот не му е приоритет. Аз не бих си трошила нервите с такъв.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 842c3564cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Казва, че е зает но дали е така всъщност? Нямъл време просто май няма желание. То президента разполага с време каде е толкова зает, а той не какво е толкова зает, те всички мъже така казват много заети много работа със сигурност не си само ти и други вьрти. Това е много гадно когата той реши тога да излезете ти да се надяваш напразно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: c96de42beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз мисля, че е семеен...

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 9050e1afce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мдам, въобще не му се връзвай на номерата. Обвързан е или излиза с още поне 2-3. Влюбеният мъж иска да те вижда често.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 дни
hash: b97bcf9492
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   не мио се вижда да му е чиста работата. моя от чужбина не издържаше без ден да не ме види

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 815d5c9cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Прекраааасни коментари дотук. Прекрасни. Обвързан бил, невлюбен бил, семеен бил... Той просто е зает. Останалото е параноя. Смъртен грях ли е, че работи? Не мисля. Но коментиралите по-горе дами смятат, че това са мъжки номера, на които не следва да се връзват. Дааа, жените така трогателно се страхуват да бъдат наранени и така добре умеят да нараняват несъзнателно.
Не искам да ставам адвокат на момчето в историята. Но искам да кажа, че медалът си има и обратна страна. Здраво работещият мъж е различен от общия типаж и още повече от безделника. За съжаление отдадеността на работата пречи на личния живот. Дяволски шибано пречи. Обаче е трудно да е разбере, още по-трудно е да го обясниш...
Не ми се изпада в конкретика сега, аз си знам какво ми се случи, как го изживях и как страдах години наред след раздялата. Раздяла, дошла защото си късах задника от бачкане. И нервите, и здравето... Тя просто не понесе отдадеността ми на професията и не искаше да ме дели с нея. Давах й цялото си свободно време, колкото и мизерно малко да бе то. За съжаление - явно твърде малко съм й давал.
Както да е, сега вече океани от сълзи да преплувам, планини от мъка да изкача - пак не мога да я върна. Тя е жена на друг мъж, а аз съм самотен алкохолик-работохолик.
Накратко съветът ми към авторката - води разговор с него за приоритетите му и просто му дай един шанс. Колкото и несъвършени същества да сме мъжете, заслужаваме поне един шанс. Аз не го получих тогава. И оттогава съм половин човек, честно. С разговор всичко може да се реши.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: d4aa28ce3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   7, - моля ти се! Приятелят ми отговаря за цяло предприятие, за хиляди хора и пак намира време за мен - изключва си телефона и времето е само наше.
Момичето иска поне един път на ДЕН да му се обади, да се видят веднъж в СЕДМИЦАТА, моля ти се!!!
Ето, моят пак е в командировка - има и мъже, които са моряци - разбираме ви, но това е съвсем друго!
Колкото и да е зает един мъж, може преди да си легне да ти се обади за 5 минутки, може вечер да намине - сори!

Да, стресът е голям проблем, но нали сме за това - да го поглезиш, да му отнемеш от грижите - но при условие, че се виждаш с него, че ти се обажда.

Не - този или е обвързан и няма как да се скрие от жена или приятелка за един разговор, или върти паралелно много момичета според настроението, имаме си интуиция жените за такива работи - рядко бъркаме

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 2bef63bb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Невъзможно е, ако живеете в един град, цял половин месец да не намери поне малко време за теб. Просто няма как да стане, колкото и зает да е. Не казвам, че има друга, но... има нещо гнило.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: d6fba1e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Според мен просто поговорете. Вижда ми се странно да не ти се обажда. Разбирам да е зает, но да няма време за един телефонен разговор.... Който има желание, намира и начин.

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 9929497825
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Просто ти си по-влюбена, по-емоционално ангажирана, за тиб интимните отношения са много важни, за да се чувстваш комфортно. Ако има степени в тези неща. И с разговори и без тях това си му е начинът на живот на човека. Поизчакай, но внимателно прецени как да продължите, защото в бъдеще може и по-зле да стане. Била съм с такъв мъж - оправдания винаги има, а аз сега вече знам, че каквито и препятствия да има можеш всеки ден поне за минутка да чуеш как е този, когото обичаш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: f98bd57fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О и аз имам почти същият проблем. Приятелят Ми се е зает, все има мн работа. И лошото е че той има и дете и много му е тежка раздялата със жена му. А аз толкова много държа на него и го обичам, но като тръгнем да говорим той все ме напада, критикува и дори не ми позволава да се изкажа понякога.
7. Как да го предразположа, как да водя нормален разговор, все ми повтаря, че не иска да ме изгуби или да се разделяме и колко много ме обичал. Но как вече не мога мн се тормозя мн се измъчвам, какъв шанс да ме дам, след като правя всичко само и само да е добре и да е щастлив.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 862817722b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12 - твоята ситуация все пак е различна. Сигурна съм даже, че поне веднъж ти се обажда на ден. Бъди търпелива, ако го обичаш, чакай да се установи рутина в живота му - да мине разводът, да се разберат за детето, изобщо....животът да премине в модус „нова нормалност“. Ако го обичаш, не го тормози и не му натяквай, а си гради живота, имай много активен социален живот и не чакай той да се обади и т. н.
Приятелят ти го е страх да не се провали и във вашата връзка. Разводът е оставил своите рани и страхове и докато за повечето жени е изход от един нещастен брак и облекченние, то за мъжете е неуспех, провал и поставят под въпрос стойността си като бащи и мъже.
Трябва да си търпелива и да му внушиш чувството за сигурност - повтаряй му, колко ти липсва, как го обичаш, че си до него, че може винаги да разчита на теб.
Не говори с него за развода му и не позволявай негативните емоции да се пропият във връзката ви. Чети интересни книги, намери си хобита, ходи на фитнес, танци - имай да разказваш свежи неща, не се оплаквай и не го критизирай сега. След 6 месеца най-късно, когато животът му пак е в някаква нова рутина ще се успокои. Мъжете ценят много домашния уют, рутината, сигурността - затова и рядко подават молба за развод - все пак знаят, че вкъщи им е сигурно.... имат нужда от това
Ако е в лошо настроение още на телефона си намери оправдание да не се виждате, но не се карай с него!!! Ако живеете заедно вече, опитай се да му създадеш домашен уют, правила, глези го. Ако не живеете заедно, не му мрънкай и не го критизирай за това как си го чакала и какво например си преживяла заради него - само това му липсваше!

Успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21e560cbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От Авторката:
Не знам дали това което ще напиша ще се прочете, но не исках да създавам нова тема за един и същ проблем...
Преди няколко дни разговарях сериозно с моя прияте, казах му колко ме тормози това, че не намира време за мен, че се виждаме и чуваме толкова рядко и че искам нормална връзка, а не такива отношения. Той каза, че ме разбира и също се чивства така, но момента бил такъв... надявал се следващата седмица да е по -свободен и т. н. Иии следващата седмица дойде и вече минава, той нито ми се обади нито ми писа. Исках да се видим онзи ден, чаках го цяла вечер, а той даже не благоволи да ми се обади да каже, че не може. На следващия ден, поне се обади да съобщи, че е зает. Не ми вдига, само ме мотае, че днес можело, утре можело а аз си стоя и чакам до телефона. Защо ми маже очите с приказки за сериозна връзка след като се държи така? Знам със сигурност, че не е семеен и няма друга връзка, но явно няма желание да поддържа и нашата. Ще се радвам на коментари, макар, че вече взех решение за себе си. Няма да продължавам тази така наречена "връзка", само си изгубих времето и сълзите.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5b1bbb019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Какъв нагъл тип! Просто го разкарай! Не заслужава дори да се сещаш за него. Изтрий го от телефона и не му вдигай никога повече.

До номер 7:

Жалко, че си научил най - важния урок за жените по трудния начин. А той е - нуждаем се от внимание като от въздух. В момента, в който жената се почувства втора (след друга жена, след майка ти, след работата или приятелите ти) - просто я губиш. При това убиваш чувствата ? бавно и мъчително. Това не се прощава.

Борония

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7395d0c574
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   такъв е животът, не съжалявай за нищо! Научила си добър урок и не си виновна за нищичко. Едва ли ще разбереш със сигурност, защо се е отнасял така със теб. Решението си го взела! Смело и успех! (заслужаваш повече, не си губи времето и нервите)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 54cc55b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Правилна зарежи го и това е!!!! . Имъх подобен случей с така наречените вечно заети мъже, от един град сме на 5 км разстояние сме то само разпряваше колкооооооооооооо съм му далече до като доиди все едно ще пътува до Америка, аз му казва добре де аз ще доида той почне добре става ама аиде по късно да се чуем и ни звънни нито нищо. Мине време пак звънне питаме кога ще се видим аз му казвам когато каже, той добре хаиде да е утре, че сега бил болен, после пък бил изморен от фитнеса, после пак се рьзболял и така все си минаваше времето и нищо до като не ми писна и му казах да престане да ме пързаля, а той даже се засегна

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9fc0a0ea3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Наистина трябва да си смела, защото той вероятно ще ти се обади, а тогава твоята смелост трябва да си е на мястото, не да се изпари...
Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 05892ab055
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ами просто престани ти да го търсиш! Елементарно е. Какво е това нон-стоп смс-и, обаждания. Разбирам да имате установени отношения, а то вашето.... И как изобщо ще вярваш за приказки за сериозна връзка. Една така се получава със времето, а не след словесна уговорка. Не, не е семеен или пък да върти по сто, просто не те харесва достатъчно. Иска да си има една, която като му доскучае и няма какво друго да прави да му е винаги на телефона и съответно под ръка. Разкарай го тоя по-бързо. Не му звъни! Къде ти е достойнството? ! Ама сте и лейки повечето жени....

Друга Жена

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21e560cbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами явно и аз съм "лейка" като повечето жени след като очаквам от човека с който имам интимни отношения и към когото имам чувста да бъде коректен с мен и да искам да мога да разчитам на него и да му вярвам. Не виждам нищо лошо в това да се обсъжда бъдеще заедно, даже според мен е наложително, човек трябва да е на ясно с очакванията и желанията на другия. Сега колко се припокриват думите с истината е друг въпрос. Аз лично ако трябва да съдя по дадената история не смятам, че момичето е "лейка" и не мисля, че като се е опитала да създаде връзка е потъпкала достойнството си. Не се обръщай на зад мила, ще намериш човек, който си струва!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2e4ef3cbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Колко сме жалки, стойм на телефона, чакаме на някои да му доскучае до смърт за да ни се обади, и ние ще зарежем всичко и всеки, само защото господина е благоволил да изяви желание да ни види. От друга страна как да му откажем, от къде да съберем сили за "Не", за "Заета съм" или пък въобще да не отговорим както той прави от години...
Какво да ви кажа, не сте сами, но сте самотни и явно не достатъчно заети.
На тях може и да им пука за нас, но не сме им приоритет. Най-вероятно никога няма да бъдем, щом до сега не сме успяли...
А къде остана гордостта ни? Аз моята май отдавна я загубих...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e63cfa4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Доста нелепи коментари. Аз съм жена в ситуацията на въпросният господин, за когото авторката пише. Поставям мъжете в същата ситуация, в която е тя, всеки път. И не, не въртя по 150 мъже. Много е трудно, когато психически си изтощен, не толкова физически и имаш жилание, но нямаш сили да бъдеш с някой. Просто си изчерпан от работа и милиони задачи и срещи. Много силно се влюбвам, но не мога да си позволя по-често от веднъж в месеца. През останалото време дори не звъня по телефона, не пращам лигави смс-и, нямам фейсбук, скайп. Не че съм толкова ангажирана, имам и свободно време. Но нямам сили и енергия. Явно не е момент за връзки, но как да го обясниш това на някой, по когото си луд и не искаш да го изпускаш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 991df4f993
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Здравейте,
аз съм в същата ситуация като авторката на темата, при мен нещата са такива от начало всичко беше много прекрасно цветя и рози, но в един момент всичко се обърна той стана много зает да работи на две места но живеем в един град на 20 минути пеш адцки ми е болно и гадно защото имам чувството, че го губя даже снощи се скарах ме :( защото не сме се виждали от 2 дена и дан и тази вечер няма да се видим защото той пак ще е зает отново вече мисля, че почва да ме отбягва не иска да говори на тази тема пишем си най много по 5 реда и той все е зает все ходи насам натам и не знам обичам го но явно трябва да взема кардинално решение и да преключа с всичко и да го оставя на работата му защото аз ато всяка жена искам ласки и внимание а не пренебрежение с какво заслужавам това така и не мога да разбера, че за нищо не съм му счупела кефа да не говорим че не сме биле заедно от три седмици оправдава се с това, че това за него не е толкова важно и може и без него не знам не издържам имам чувството, че на него му е все тая вече.!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3766a96b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ха.. колко са заети тези мъже... Аз също смятам, че когато един мъж иска една жена няма сила да го спре... В момента излизам с един господин който има бизнес.. развива го.. инвестира.. строй.. гради.. страшно е... Зает е много.. изморен е много... мислите са му все там някъде около бизнеса... пише всеки ден ако не през ден... не е многословен даже пестелив на думи ама пише уж нещо.. пак оред ден се обажда... ама само как си и бистрим теми за живота.... Все казва много съм зает.. много стм изморен.. и на моята улица ще изгрее слънцене съм романтичен.. нямам личен живот... И аз не мога да разбера какво е това което имаме... Ужасно е да имаш нещо.. амааа не съвсем... И най странното е, че като заспиваме заедно той заспива за 5 мин... или наистина е изморен или просто бързо заспива.. хаха... По често аз подхващам да пиша и той го прави но по често съм аз... чесно не мога да разбера какво му е в главата и какво съм аз в случая... все казва жената иска внимания... аз нямам време за море давам и пари и да ходи.. ама после се сърди, че не съм с нея... ни така ни иначе... Не мога да го разгадая този човек и това...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f8a65fcc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не е нормално, ако ще и две минути да има ще намери време, щом не се обажда, просто дори и да няма друга не е много зайнтересован, поговорете, преусмисли връзката.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e11845841d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Жена съм. Коментирам като човек многократно процедирал по същия начин във връзките си. Заради което и многократно съм се разделяла с партньорите си по тази причина.
Аз съм човек, който е всеотдаен. Нямам собствен бизнес. Но имам прекрасна работа, идеален шеф и правя всичко възможно неговата фирма да просперира. Работохолик съм също, да добавя. За мен не е никакъв проблем да изляза в 22ч. на вечеря с наш партньор във връзка само и единствено бизнес развитие. Не ми е драма да си бракувам целия уикенд, за да ида до другия край на България и да водя разговор лице в лице с наш партньор. Шефът ми не го изисква от мен. Той е ок да работя 4, 5, както и 24 часа за денонощие. Но аз просто искам всичко да е идеално и перфектно и заради това работя точно толкова колкото сметна за необходимо.
Странично от работата имам собствен дом, койтп трябва да се поддържа. Както и два апартамента и 1 къща на семейството ми, които трябва да поддържам, защото семейството ми не е в България. Това си е ангажимент и коства време. Особено къщата.
За да бъде картинката по-пълна имам куче, котка и се занимавам с уличните котета около къщата (това е ежедневно или поне правя опити за ежедневно ходене до там, за да бъдат нахранени; това са периодични прегледи при ветеринар, периодично лекуване на рани и болести, кастрация и грижи след това на новопоявили се индивиди).
Въртейки се около своя бит, създаден през годините, аз реално нямам много време. От една страна съм свободен електрон, защото шефът не ми прави проблем за нищо, а от друга страна съм си набила достатъчно ангажименти.
Както и да е. Запознавам се с някой. Харесвам го. Той ме харесва. Излизаме веднъж. Може да е супер забавно и готино, на следващия ден или скоро пак намирам време да се видим. И така примерно седмица до две. Изкарваме си мега якото, аз съм зарибена, той е зарибен и сме щастливи. Но за тези две седмици в които аз съм инвестирала това време, нещо друго е забавено. Нещо друго не съм свършила. И трябва да наваксам. И резко минаваме на схемата да се чуваме само като свърша работа, ако е в нормално време. Да пропуснем да се видим тази седмица, защото имам много работа.
Причината, честно казано, не е точно че нямам време. Аз мога да мина за половин час през работното му място. Или да изляза в 20ч. да отидем да хапнем и в 21 вече да си върша моите неща. Няма никакъв проблем това да се случи. Но не бих го направила. Защото в началото примерно сме излизали, забавлявали сме се с часове или цели нощи или цели дни. И е било готино. И изведнъж да мина аз за половин час да се видим на крак не е същото. Както съм отдадена на другите си неща така искам да е и в любовта. И за мен едно от нещата, които са основа е когато се видим с моя човек да не ни прекъсва нещо. Да не гледаме часовника, да не се разделяме бързешком.
В половината си дейности мога да бъда придружавана от друг. Например, като заминавам за друг град, няма проблем моя партньор да е с мен. Но не искам, защото знам че ще бъде пренебрегнат в името на работата. И знам че той ще си представя как ще отидем и ще се забавляваме, а аз всъщност ще стоя на мобилно устройство или ще ходя на срещи с наши партньори, където той не може да дойде с мен. Партньорът ми може да идва и на кучешките разходки, пак не е проблем. Но ще бъде пренебрегнат заради кучето. Защото това си е нашето време с малката. Защото тя е стояла 12 часа затворена в апартамента, чакайки ме кротко, не е направила никакви бели въпреки енергията, която има. И тя заслужава да излезем навън и да съм изцяло нейна. Да й хвърлям топка, да събираме съчки и да гоним катерици. Тя заслужава да я разведа из всички паркове да види всички кучета, защото е прекрасна и години наред вече търпи моето работно време, честите пътувания и смяна на места.
Мога да поканя и партньора си вкъщи. Но в общи линии ще го оставя да гледа телевизия. Евентуално ще хапнем заедно. По някое време след полунощ, ако е буден, можем да правим любов и след това да спим заедно. Сутринта ще е събуден рано, защото сутрин съм шумна - кафе машината ми е шумна, бравите на вратите ми издават странен шум, синджира на кучето дрънчи, резето на входната врата издава умопромачителен шум. Но няма да си пием кафето заедно, защото трябва да разходя кучето. С което поради гореспоменатите причини няма смисъл да ме придружава.
Няма проблем навярно да водя партньора си при огледите на къщата и апартаментите на семейството ми. Но и там няма какво да прави, защото не ми стои романтично да чисти градината с мен или да бърше праха вкъщи. Може да е полезен с нещо, но просто в ранна връзка това не ми е идеалната представа за среща.
Какво искам аз? Искам да мога да му отделя 4-5-10 часа да се видим като хората. Да разкажем какво се е случило при нас, да се обясним колко сме си липсвали, да правим нещо приятно, да правим много любов. Да ни държи влага до следващия път.
Много мъже до сега са ми казвали, че те искат просто да се виждаме и чуваме по-често. Можело да се чуем само за минутка, докато се возя в асансьор. Можели да се видим само за 10 минути пред офиса. Можело да дойдат да ми помогнат с чистене, готвене или каквото друго ми хрумне. И аз вярвам, че думите им са били искрени на повечето и наистина просто са търсели по-чест контакт. Но аз не съм такъв тип. Не искам на втората седмица да го впрягам човека в моя битовизъм. Хубавото на ранните връзки е, че всичко е розово. А за мен розовото е нещо по-далечно от моя бит.
Ако твоят човек като се видите ти отделя повечко време от час-два и в 90% от времето е отдаден само на теб (когато сте заедно) значи може би е от моят типаж. Може би просто не иска да се видите за 5 минутки, а за 5 часа. И няма какво да направиш за да го промениш. Аз се опитах да променя тази своя черта и беше провал. Вече не опитвам и не виждам смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker