Дайте съвет... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте съвет...
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1762 пъти
Здравейте!
Има едно момиче, в което бях много влюбен (и май още съм... ). Имахме своите моменти, но не се получиха нещата между нас. Определям я като най-голямата ми любов. Проблемът е там, че постоянно ми е в главата - не мога да спра да мисля за нея. Просто всичко около мен ми напомня за нея, буквално всичко... Неща по телевизията, в интернет, имена на магазини и тем подобни глупости-просто буквално всичко. Не знам - съдбата ли се еб*ава нещо с мен, аз ли нещо полудявам... Все едно нещо ми казва да се боря за нея, макар и да знам, че шанса е почти нулев да има нещо между нас отново. Просто колкото и да искам да я забравя, не мога... Учим в един университет, в една група, което ме поставя в още по гадна ситуация. Дайте съвет какво да правя. Хем искам да я забравя, хем да я имам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 78a10ccb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но щом се е стигнало до тук - няма връщане назад... Бил съм в подобно на твоето положение и ти го казвам от опит: И да тръгнеш да се "бориш", това ще е само още по-отблъскващо и досадно в нейните очи.
"Голямата ти любов"? Глупости! Просто може би най-силното влюбване...

Не казваш нищо за връзката ви - имало ли е такава изобщо? Били ли сте интимни, живели ли сте заедно? Ако не - просто си летял (и продължаваш да летиш) из облаците... Ако да - значи всичко вече е приключило...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 20497961d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ах, ако знаеш колко много съм ти влезнал в главата. Авторке, защо не пишеш от името на пола си, а се представяш от мъжки пол. Мислиш ли, че ще можеш да ме заблудиш. Колко пъти трябва да ти казвам да спреш с твоите измислици. Нямаш ли чувство за срам

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 742b536c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай се да я спечелиш като приятел, без да се натрапваш. Ако поддаде, имай търпение. Трбява да й спечелиш доверието и тогава е твоя. Интересувай се от нея, помагай й. Е, ако те отблъсне категорично, просто продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e492a24a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко ти напомня за нея, защото е в мислите ти и поради тази причина ТИ свързваш всичко с нея и забелязваш нещата, които имат общо. Ти! Не съдбата. Но съветът ми все пак е да пробваш да се съберете. Ако не успееш, нищо не губиш - и сега не сте заедно. Но ако успееш?
Весели празници! :)
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b6d8472b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   КЛин се избива с клин. намери си някоя друга и ще забравиш веднага тази. Струва ти се, че е нещо особено но не е. ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 93caeec35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не можеш да я забравиш никога. Винаги ще се сещаш за нея. Аз имах подобни чувства и вълнения. След години борба с тях, си поставих цел да я намразя. Лично аз се чувствам по-добре сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0008047378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И на най-силните се случва същото. Помни се, но с времето спира да е толкова важно и се учиш да живееш отново. Не се бори, остави чувството да премине. Удряй възглавници, викай с цяло гърло, плачи, пиши, ама го излей от себе си. Минава. Ще се събудиш една сутрин, ненадейно ще се сетиш за нея и ще осъзнаеш, че се случва за първи път от много време.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c981422de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Откъде знаеш, че шанс няма, без да си пробвал изобщо? Защо си предварително толкова черноглед? Ей, това страхът е страшна работа! Ми пробвай! Покажи, че ти пука все още за нея, пък каквото стане. Не се оставяй на страха и бездействието. Ако не рискуваш, никога няма да си печеливш, дали в любовта или иначе.
И аз минавам през нещо подобно в момента. В началото се опитах да се наредят нещата, но другата страна беше доста хладна. Реших да не притискам нещата и спрях с опитите. След време той ме потърси, но нищо особено, даже не сме се виждали, само разговори по телефона. Често се сещам за него, и се чудя дали мисли за мен, или дали иска да сме пак заедно. Знам, че няма да е лесно, ако стане. Но поне ще знам, че съм опитала, дори и нищо да не се получи отново. Няма да се измъчвам с това какво би могло да стане, ако го потърся. Страх, не страх, пробвах. Дори и нищо да не излезе, ще знам, че съм направила крачка.
Та моя съвет е просто да пробваш! Нищо не губиш, ама нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1f4c947764
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, голяма грешка, а и очевидно се сети за нея в тема за, , голямата любов"... С омраза нищо не се е решило, не се решава и няма никога да започне да бъде решавано. Омразата е отрова, човек не трябва да се държи толкова глупаво, че сам да се трови. Тя завлича човек, просто е твърде лесно и при това временно въздействие, после е по-зле. m19

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9e8ecfbcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А в същия момент, тя се праска като пушка с някой друг...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker