Да обичаш и мразиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш и мразиш
преди: 13 години, 9 дни, прочетена 2897 пъти
Нещо ми е тъпо и ме бута към депресия! С моя приятел от известно време не се разбираме. В един момент всичко е супер, след малко започва да лее обиди, псувни и да ме нарича с какви ли не гнусни неща! Правим планове за дом, семейство, деца и след час почват престрелки и всички розови планове се забравят. Ужасно агресивен става на моменти! Казва, че ме обича, а миг по-късно не е така. Мрази ме и ме нагрубява и наранява, аз него също! Много ясно, че отвръщам на удара и аз съм груба и следвам неговия тон. Е, вярно и аз не съм света вода. На другия ден той се извинява и съжалява. Да, да, ама на мен ми е криво и тъпо. Усещам как любовта ми към него гасне. Много съм огорчена и ми е много криво. С него живеем заедно, минали сме през огън и вода. И ми е кофти да попилеем връзката си за някакви пълни глупости, но ми е кофти и да стоя и да слушам обиди. Не казвам, че не го предизвиквам, неосъзнато разбира се! Случвало ли ви се е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 дни
hash: 0078928103
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   виж дали има проблеми с алкохол, с наркотици. Не създавай семейство с такъв човек. Време е да поемеш по свой път, няма да можеш да го промениш - може това да е и възпитано поведение от семейството му, да е нормалното за него, но определено - не създавай семейство с такъв!

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 61a552fe1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 каккъв алкохол? какви наркотици? - ти четеш ли? "С него живеем заедно"
Какво "възпитано поведение от семейството му"? - четеш ли? "от известно време не се разбираме"
Към авторката: помисли, каква е причината за неговото държание, потърси променила ли си се в отношението към него, на теб ли се ядосва и защо, прибира се ядосан и си го изкарва на теб ли. Или говори с него изкарай си аргументите какво не ти харесва в спокоен разговор, на неотрален терен някое забутано кафене, без да го нападаш, попитай на него какво не му харесва в връзката ви и обсъдете положението.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 3b6aa63aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Определено не е добра идея да се жените и възпроизвеждате. Щом отсега е такъв, представяш ли си след 10 години каква цигания ще е у вас? Огледай се за нещо по - добро.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 6a425b18ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако можеш да приемеш, че той е такъв - импулсивен, невъздържан в приказките си, ако знаеш, че тези моменти не изразяват чувствата му към теб, а само начина, по който се чувства, би могла да продължиш напред с него.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 28cb1dc09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти сама реши дали да го приемеш такъв и имай в предвид, че едва ли ще се промени.... дори може да започне да ти посяга!

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 12ca8ea56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здр, аз съм със същият буен нрав като приятеля ти, но съм жена. Това ми създава доста неприятности във връзките ми. Избухвам, обиждам, нареждам докато не ми мине. После се успокоявам. Искам да ти кажа, че ние не сме по-лоши от вас по-уравновесените, напротив. Просто не обичам да се прикривам и да се ядосвам вътрешно и да го преживявам. Предпочитам да си излея гнева на момента и после забравям.
Може би ти го предизвикваш с нещо. Живяла съм няколко мъже, 2ма от тях сами ме предизвикваха да ги правя за 2 стотинки.
Тъй че не мисля че има виновен в цялата тази ситуация между вас. По-скоро сте различни. Което е хубаво. Но, ако ти идва в повече, прекрати връзката, защото хора като нас не се променят. На мен ми се е случвало да се опитвам да се контролирам. Ужасно трудно е. И след няколко дена въздържание, изригвам като вулкан. Това си е до темперамент.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 80ca3420b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   обръщайте кавгите на секс бе хора.
И му забрани грозните думи. Опитай се в някакъв спокоен момент да се пошегуваш, че предпочиташ докато се карате, вместо например "кучко" да ти вика патицо.
Ще видиш че докато се карате ще ви стане смешно и всичко ще се оправи.
Всичко с такт, така трябва с мъжете, когато живеем с тях така или иначе.
няма да се избиваме я

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 4b6ea6ddd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вярно е, че си е до характер ама аз това явление го наблюдавам все по-често. И на мой гръб го гледах доскоро.
Мила авторке, години бях с един такъв, който за каквото и да се ядоса, подразни си го изкарваше на мен- кучка и т. н., все грозни и неподходящи думи. Иначе като беше спокоен е най-добрия, но то ти стига да ти кажа така веднъж и... всичко отива по дяволите. И така омагьосам кръг. Докато в един момент чувствата просто... се изпариха. Намяляваха всеки изминал ден, повече и повече и си събрах багажа и да ме няма...
Иначе и той говореше за деца и т. н., но я си представи да имаме малко детенце и то да чуе как тати нарича мама: " долна кучка такава "? Помисли добре. Хората не се променят.
А по-нагоре видях коментар, че може да ти посегне... Възможно е. Не ти го пожелавам. Пожелавам си само късмет и разбирателство!

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: f67b83f6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   не си струва да се тормозиш а ако се ожените помисли какво ще последва ако сега те обижда и тормози после какво ще те бие помисли си

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 6ea250a057
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поговори с него за това и се вземете в ръце.. Или просто го остави, така само се натоварваш.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 83c2b6c982
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз попринцип съм крайна, както и сега ще бъде изказването ми. Накратко - това е недопустимо, поне за мен! Не знам какво са тези разбирания, какво е това чудо, как може да се обиждате, дори да се скарате, човек не бива да минава границата. Не може да обичаш някой и да го обиждаш, ти си единствено виновна, че го търпиш и допускаш. И не ми казвайте, че е от любов, няма такава любов, която те прави на парцал и те наранява, има слаби жени, които не си знаят цената и позволяват някакви "мъже" с комплекси да си ги избиват в/у тях. След няколко годинки ще почне и да си позволява да те бие и тогва ли ще го оправдаеш, че е защото и ти не си мълчиш... Извинявай, ама ти си си виновна да седиш с този и искаш и семейство, за да тормози и него... Не ви разбирам. Всеки път, когато чета подобни истории се благодаря за семейството си, гаджето ми и приятелите ми, с които никога не се нагрубяваме. Аз и приятеля ми, може да спорим, но никога не си е позволил да ме обиди дори на шега. Не разбирам подобни отношения като вашите, за мен това не е любов, нито е цивилизовано отношения, а си е чисто и просто агресия, неуважение към другия (за любов и обич дума да не ствва) и избиване на комплекси.
Успех все пак!

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 1b9a6fdf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е, 11. И аз не го разбирам. Каква ти любов кви 5 лева, като това са омразни отношения, а не любовни. Не знам, и аз не си обяснявам защо се търпят и поддържат подобни отношения... за единия гол секс ли само, че то по-добре без него!
И деца създават, тежко и горко на тия деца, които не са виновни и трябва да търпят това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 56e0291c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Послушай коментиралите дотук, характер не се променя. Добре е, че осъзнаваш и твоята вина в случая /едностранна вина няма/, но явно не сте един за друг. Неосъзнатото предизвикване е ставало причина за разтурването на много връзки и то не е приятно никому - толкова ли е трудно да се живее с реалностите, краката да се протягат според чергата, а не животът да се превръща в низ от нескончаеми, най-често ненужни, цели и мрънкане.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 770052b36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Грозните думи убиват любовта, човек се пречупва и след време съвместния живот става просто навик.. Помисли си хубаво какво казваш и какво ти казват. Промени първо себе си и изисквай тогава и от него промяна. И ако не успеете тогава по-добре не продължавайте.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: c511cec02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ами приятелят на сестра ми така съвсем ? смаза самочувствието - обижда и нас, нарича ме „русата пача“ - псува по скайп, крещи, унижава сестра ми пред хората, обижда я - това почна не от самото начало, за да продължава и сега. За нея си е вече нормалното ежедневие!
Заедно са по навик, даже за деца мислят...бягай, докато можеш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker