Пише си с бивши и смята че няма нищо лошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пише си с бивши и смята че няма нищо лошо
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1556 пъти
Момче на 19 съм, приятелката ми е на 18.

С нея съм от година, но се зарибяваме от преди две. Докато се зарибявахме тя тръгна с един, после се зарибяваше с друг, но както и да е не се отказах и ми даде шанс.

Според мен връзката ни е супер във всяко едно отношение, но тя не спира да си пише с 3-4 момчета. Или са ходили за малко или са се зарибявали, но никога не са били само приятели. Пращат си снапове и казва, че нищо нередно не си пишат. Знае, че мен това ме дразни и продължава, докато аз съм блокирал всички бивши и не искам да си пиша с която и да е.

Според мен го прави само за внимание и да види дали още им течат лигите по нея. Но взе да ми писва и някой ще яде шамари и то много скоро.

Скарахме се преди 10 дена заради единия който уж я беше блокирал, а като и погледнах телефона видях че си пращат снапове от 18 дена и каза че той я отблокирал и някакви такива глупости. Кви са тия работи не знам.. не съм и писал оттогава и тя е инат и не ми пише, но 100% продължава да си пише с ония и ме вбесява

Какво да правя? Това май беше края, много нерви троша покрай цялата ситуация..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4c83baed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре ще е на тази възраст да не търсиш нищо сериозно от което и да е момиче. Чукай я докато можеш, защото рано или късно някой друг ще те смени. Просто сега е твоя ред с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 268cdf4759
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лъже те, разбира се. Пише с тях, кой знае още какво... Прави те на луд, ако мине номера... Но ти не бъди глупав, а й бий шута и да се оправя. Защо трошиш нерви когато трябва да си щастлив с човек, който цени чувствата ти и не прави нещо, което ти причинява тревога.
И ще ти кажа, че не е от инат, а защото не й пука не пише. И аз съм инат, ама все някой трябва да отстъпи и обикновено това е онзи, заради когото е станал скандала.
Рвжи я и намери момичето за теб, преди тази да ти е отнела твърде много нерви и време.
Успех и весели празници!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 682fdfdcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич правиш много ама много голяма грешка, не питай старило питай патило. Личен пример и аз като теб за да няма съмнения във връзката всички жени блокиране и айде, това бе първата ми сериозна връзка бях на твоите години. Ама мацката след 4 години реши да си тръгне и кво се оказа че тя е имала 2-3 клона в стендбай. А батко ти никакви флиртове и закачки с жени 4 години, да бях от онези глупаци които като са във връзка наистина са в такава. Е познай моята някогашна любов 2 седмици след това с нов да не говорим че си е постилала още от преди да се разделим. Пък аз с пръст в уста, и остави ама и губиш треининг така, и сега знаеш ли как е по цял ден бачкаш и само мъже приятели, само мъже колеги всичко на ново пак преследване, пак писаници, пак се опитваш да завързваш нови приятелства само че разликата е че сега е 10 пъти по трудно едно е че нямаш време, едно е че нямаш толкова желание, едно е че не е толкова лесно особено след като си забравил как се прави. И в заключение 6 месеца сам, с намаляващо самочувствие и его и те така. Така че както каза колегата, на тия години трудно може да се получи, за това е*ш и си възстановяваш по най-бързия начин контактите. Няколко да ги наречем закона. Един човек се забравя само и единствено с друг човек, забързан живот забързани връзки, няма ненаказано добро, каквото почукало не винаги такава се е обадило, уважавай за да не бъдеш уважаван, бъди искрен за да те лъжат и най-важното бъди предан за да те мамят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c41e57f26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е прав. Ако искаш ми се сърди, ама това не е твоя приятелка или каквато я водиш. Лично аз ги наричам с доста грозни определения. Махай я от главата си. Ще те вкара само в беля.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2ff8215461
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чукай смело. Предложи ѝ да си пише с нейните и да ти пусне някоя приятелка. Какво губиш?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ba6cae5b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Остави я. Кажи й , че ако продължава да си пише с момчета искаш да се разделите, защото ти искаш сериозна връзка. Това значи чу не ти е дастатъчно отдадена и не се чувстваш желан.Кажи и че след като търси внимание от други ти не си и нужен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 238696a025
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Голямо зарибяване, голямо нещо...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a3b912d0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А после теб какви шамари ще те чакат... Остави момичето да си живее живота, прекалено млада е. Очевидно, е че и ти не си светата вода ненапита, нищо, че разправяш, че нямаш контакт с момичета. Добре, че тя не е от онея задръстени простакеши да се кланя на поредното комплексарче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker