Виждам се с обвързан мъж. Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виждам се с обвързан мъж. Моля за съвет
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2570 пъти
Здравейте, от половин година се виждам с обвързан мъж с детенце. Знам, че повечето от вас ще ме нападнат, но съм напълно наясно с "греха", който нося и единственото, което искам е съвет.
Та, историята ми е следната:
Започнах връзка с обвързан мъж, доста по-възрастен от мен - около 12-13 години. Всичко беше прекрасно, казваше ми, че е лудо влюбен в мен, че ме обича, иска, желае и прочие. Държеше се с мен като с принцеса. Искаше да прекара живота си с мен, но трябвало да бъда търпелива. Е, търпях, търпях, но усещам, че май са ме взели за мезе. Напоследък въпросният мъж започна да се отдръпва от мен..може би е повлиян от страха, че трябва да приключи отношенията си с жената, с която е в момента и за която твърди, че не обича, а е по задължение с нея, но явно има колебания... Не знам какво да направя и как да постъпя. Моля за съвет - да приключа ли отношенията си с въпросния мъж или да чакам и да се надявам, че един ден нещата ще се променят и ще бъдем заедно?
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 150e3fc9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама казваш, че започва да се отдръпва, т. е начесъл се е там долу достатъчно време и вече все му е тая дали ще сте заедно или не.
Време е ти да направиш крачката, а тя е-оставяш го!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d0096df434
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих го оставила. Майка имаше една приятелка така над 20 години един се развеждаше и щяха да са заедно. Бла, бла, бла накрая женичката си остана стара мома и не можеше да има деца и някак се пребори да си осинови едно момиченце. Онзи мерзавец сигурно и до ден днешен си е с жена си.
Ако мислиш, че натам вървят нещата по-добре го разкарвай...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 98775795e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Грехът не трябва да е в кавички. Поебал те е пък си му омръзнала вече. Това е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c882e23c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му вдигай телефона, блокирай го. Нека се почувства зле, защото го заслужава. Разиграва ти театър. Не ти трябва такъв. Утре ще постъпи с теб както с жена си. Късаш и продължаваш напред - не си губи времето! По-добре сама, отколкото в нещо като връзка с нещо като приятел.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d678399bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Наситил ти се е, но явно нямаш друг насреща.
Вземи да му правиш повече фелацио или там каквото му харесва, пък кото доде ;))

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c65c839059
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Класика в жанра. Поредната жертва на сладки приказки за любов, а пък то било само начин да те вкара в леглото за по - дълго. А, уж ние жените сме били по умни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c83f9a13dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Класически случай. Вярвам, че наистина е имал влечение към теб и може би още го има, но според мен изобщо не е имал намерение да се разделя с жена си. Това би му навлякло доста главоболия. Просто в теб е намерил нов сексуален обект и се е възползвал. Сега вече първоначалното увлечение е понамаляло и ти го усещаш. За твое съжаление или не, краят е ясен. А ако го е надушила жена му, за него проблемите тепърва предстоят.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c897672065
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти изобщо очакваш ли нещо хубаво да излезе от тая гадост? И да си развали семейството, както си мечтаеш, как мислиш ще те приемат детето и родителите му? А след 10 години, спокойна ли ще си, като му родиш деца, навън е пълно с 12-13 години по-млади и красиви жени, а той явно не уважава брака и семейството. Не искаш ли да си първият избор, вместо утешителната награда? Да си изворът на любов, вместо разрушителката на семейството? Не искаш ли уважение и любов, вместо да си мразената, оплютата? Няма ли свободни мъже, за които да си единствената? Въпросът не е какво ще направи той, въпросът е ти какво заслужаваш

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 12d9dc6ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-скоро сте се привличали от мислите 'искам това което нямам'. Както й това че мъжа е имал момент на липса на контакт със жина си. На теб не ти пука за детето и за това каква травма би изживяло от една раздяла. Ти си егоист. Реално, наистина не ти пука как би му се променил живота от живот със 1 родител за пример. Остави мъжа на страни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d678399bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   <6> Това, че жените са умни го казват само жените ;))

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 472d51d1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако отделиш малко време да прочетеш колко подобни истории, че и с развръзка има в сайта, сама ще си отговориш на въпросите.
Разбирам, че всяка от вас изживява историята си като различна, уникална и именно тя ще бъде тази, която ще даде всичко онова, което любовникът й не получава от така ужасната си и зла жена, с която са заедно само по задължение, на хартия, по навик, заради децата и т.н. и т.н. Но разберете и вие, че ако един мъж мисли идентично с вас, то няма да ви се налага дълго да сте любовници.
Страх го било хаха, а докато половин година е кръшкал как не го хвана страх!
Ето още един повод да се замислиш - в навечерието на един от най-семейните празници. Мисля, че е излишно да изказвам предположения дали ще го прекарате заедно...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c882e23c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Зарежи го тоя треторазряден актьор и си намери свободен мъж. И сама да си известно време, не е болка за умиране. Е, ако искаш да си на всяка цена с някого, независимо дали е свободен, ще си сърбаш попарата. Всичко в живота се заплаща!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 90be008a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 2, имам подобна приятелка, която си загубни 14 от най-хубавите години да се занимава с доста по-възрастен от нея женен мъж, който се щеше да се развежда. Все не беше подходящ момента да каже на жена си за тях - се чакаше я децата да пораснат, я нещо друго, а жена си я изкарваше по-черна от дявола и уж въобще не си общували вкъщи и едва се търпели. Е жена му най-накрая научи за тях и побесня - постави му ултиматум или развод и да си ходи при любовницата, или да сложи край и да видиш как се приключва 14 годишна голяма любов за по-малко от седмица... Ta дотам с "връзката" и - за него последствия почти нямаше, но за нея беше страшно разрушително. Оказа се на 38 съвсем самичка, без семейство и деца, без собствен дом (цял живот по квартири - беше се преместила заради него в друг град)... а изборът на мъже на неината възраст е доста по-ограничен в сравнение със този на жена в средата на 20те или в началото на 30-те, изискванията и към потенциалните партньори от друга страна също пък вече са много по-високи, отколкото на неопитно момиче... трудна работа... Външният вид, колкото и да се поддържа вече не е като на току-що излязла от унито мацка... Свестните мъже около нея или заети или липсващи... Опита се да завърже някаква сериозна връзка, но не можа да намери мъж, който да става за семейство, все някакви или стари ергени или разведени, които са се опарили и ги е страх да не се минат и внимават... или не я вземаха сериозно И търсеха само секс или беше късно тепърва да си напасват характерите и така... самичка... Всички я предупреждаваха години наред, но тя само за него имаше очи и уши и беше твърдо решена да го чака да се разведe. E, той при първата реална възможност за развод побягна от нея с 200... каквото и да я е залъгвал или себе си да е залъгвал, явно реално никога не е било опция да си остави семейството.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3206118822
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Н. 6 Продължавайте да си мислите, че вие жените сте по-умни. На каква база ти си мислила до сега, че сте по-умни от мъжете. Хубаво е, че ти си започнала да осъзнаваш, че това е една голяма лъжа. Дано повече жени прогледнат и се смирят пред мъжете, че без тях сте за никъде.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2bdef77e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Жалка жено, нима повярва на думите му? Щял да остави жена си, с детето, за да бъде с теб?? ! Не се ли научихте... едно 95% от мъжете никога не напускат жените си заради любовница. Или ти помисли, че си толкова специална, че попадаш в тези малки изключения? Смешна си, жалка си, очакваш с нетърпение да разбиеш едно семейство, да разделиш едно дете от баща му. Отвращавам се!!! Не слагай грях в кавички, защото си е чиста проба курвалък.
Сега, ти ли ще си удариш два шамара и ще оставиш мъжа на мира и ще потърсиш необвързан, или ще чакаш да ти бие шута сам???

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 60d6c87430
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Кажи на жена му. Нека поне тя знае, с какъв тъпак си има работа и повече не се занимавай с него. Ясно е, че си използвана, типично. Но помисли за жената от другата страна, тя има пълното право да знае, че няма своя половинка, а просто един кух дънер вкъщи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c882e23c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Добре бе, хора, толкова ли сте компексирани, че на всяка цена искате да сте с някого - независимо дали е свободен, подходящ и пр. Толкова ли не се чувствате пълноценни личности, които да мога да живеят за даден период и сами?! Амеби ли сте или зеленоусти миди?!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cffd5d1186
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Съветът е "Не се занимавай с женени мъже! ", това е просто по - адно не може да се каже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 43811d5f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нали не си правиш илюзии, че той ще зареже жена си заради теб? Мила и сама знаеш, че това НИКОГА няма да стане и в момента просто си му удобна и забавна, но в момента, в който му омръзнеш ще те смени с друга без окото му да мигне. Той не е влюбен в теб, а просто си четка егото, че е успял да завърти главата на жена много по-млада от него. А ти ще останеш излъгана и с разбито сърце! Така, че колкото по-бързо сложиш край на тази история, толкова по-добре. И не, дори не става дума за морал, въпреки че е доста подло да лишаваш едно дете от баща. Защото с жена му може и наистина да са в лоши отношения, но той със сигурност обича детето си и вместо да е с него, в това време е с теб. Не мислиш ли, че не е честно? Късай и не поглеждай назад!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c87eaa697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ох, против изневярата съм, обаче като чета някои мнения се дразня!
Какво значи "да лишиш някой от баща"? Той, бащата, ако доброволно иска да се оттегли от отговорност, какво са виновни другите?
Вие кого държите отговорен за изневярата, мъжа си, който ви се е клел във вечна вярност или околния свят, които не ви е длъжен с нищо?
Да, има жени, кучки, които като си навият нещо на пръст и през трупове минават, за да го имат. Но повечето истории въобще не са такива!
Мъжът, ако е решил да изневери, ще изневери! Пред вас той е виновен, а не продавачката в супермаркета, ако не е тя ще е колежката, съседката, разносвачката на пици, сервитьорката....
И ако държи на децата си, няма да остави някоя да му ги "отнеме". Той ще е отговорен към тях, дори и разведен! (поне теорията е такава)

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8adb74136f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От авторката: Много благодаря на всички за мненията и съветите! Много обичам този мъж и нещата съвсем не са на първично ниво и нямам намерение да се отказвам. Оправихме отношенията си и мисля, че наистина държи на мен. Благодаря ви отново. Весели празници, бъдете здрави и борбени! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3d7c7e1d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А, оправили сте си отношенията? Но вие нямате такива, той просто те използва за секс. Другото са думи. Щом ти се живее в измислен свят...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3d7c7e1d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И на Коледа ще си сама.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e982677e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Момиче, толкова си заблудена и наивна, така са те ударили хормоните, че не разбираш колко си използвана и колко отровна е тази връзка за теб. Дано да се осъзнаеш по-рано, а не когато е твърде късно и тази "връзка" е съсипала живота ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ac66335758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   №16, пишеш, че 95% от мъжете не напускат съпругите си заради любовница. Аз мисля, че и останалите 5% дето си напускат жените и те не го правят заради любовницата-просто животът им е непоносим и затова го правят. А на авторката нищо няма да казвам, то умствения и потенциал е повече от ясен, само ще я попитам-сега са Коледни празници, новогодишни-къде ги прекарва въпросния мъж-с нея, или с жена си? Макар, че без да съм врачка се досещам, че е с детето си и с майка му. Ако и авторката се усети за някои неща-още по-добре ще е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 98775795e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Как любовникът ти доказа, че държи на теб?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b3f66ec368
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Здравей!
Аз Също съм била в същата ситуация... Той беше по-голям с12 години! Искаше да му правя френска любов, свършваше в устата ми и ме караше да гълтам....
аз бях девствена, излизахме доста време, всички хора разбраха , мисля, че жена му също разбра!
Аз ще ти кажа как действа мозъка на женения мъж :Поради рутината той иска разнообразие, нещо, което да го разтърси, по -млада, секс играчка!
Но слушай момиче, мъжете имат жените с децата си за вече “завоювана цел “ и тръгват “ на лов” за млади кошути, Но това НЕ ОЗНАЧАВА, че те ще зарежат семейството си! Мъжа е така усроен, той никога няма да зареже жена си заради теб! Той я обича, но просто не може да сбъдне сексуалните си фантазии с нея от уважение, че тя е майка на детето -няма да я напусне! Напусни го ти и си гледай живота, проваляш си собствения живот, в ролята на секс играчка и втора цигулка -това ли искаш? !
Аз го напуснах и продължих живота си, няма смисъл остави го... може да е трудно, но е за твое добро

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 56200cbcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз като, авторката колко младички съм имал, но никога няма да изоставя жена си.
Те самички си идват, знаят че съм женен и пак искат, после реват в разни форуми.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7d9eb48aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Абе винаги съм се чудила на такива жени, вие уважение нямате ли? Няма ли свободни мъже? Не мога да го проумея. Щастие на чужд гръб не се гради. Никога няма да си щастлива с този мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker