Срамува ли се от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срамува ли се от мен?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1573 пъти
Имам чувството, че приятеля ми се срамува от мен, понеже не иска никъде да ходим заедно, всеки си е сам на партита. На мен това изобщо не ми харесва, не разбирам защо го прави. Въобразявала съм си била, говорила съм глупости.
Наскоро беше банкетът в тяхната фирма, на които можеше да вземе и мен, понеже и съпруги и приятелки можело. Е, даже не ме попита, ми направо си отиде. Не ми написа дали се е прибрал, или поне лека нощ или да беше ме извикал, ако ходят после някъде. Все едно аз спрях да съществувам, и изобщо не се сети за мен дори и за 2 минути. Аз никога не съм правила така с никой от предишните ми приятели. Може да съм излязла с приятелки или колежки, но време за един СМС все съм намирала, или кратък разговор. Някакси не мога напълно да игнорирам другия човек, дори и да съм сама с компания, и предишните ми приятели са правили като мен. Най-малкото едно прибрах се успокоява, че не се е случило нещо лошо.
Започнах да си мисля, че си има друга и за това не иска мен да ме взима със себе си. Не искам постоянно да сме задно, но това все да иска да ходи сам не ми харесва. Понякога обичам и аз да разпусна сама, но ме боли. Започнах да търся и причината в себе си, и ми се срива самочуствието. Не смятам, че съм грозна, нито пък че нямам хубави дрехи, но вече си мисля, че го е срам от нещо в мен. Наближава Нова година, а той вече си е организирал вечерта, и ако искам да съм дойдела. Надявах се на нещо друго, даже бях гледала ресторанти и хотели. Надявах се на романтично изкарване, а не на някаква шумна компания от по 20 човека.
Уж иска нещо сериозно с мен, на 30 години е, аз на 25, уж планове, уж бъдеще. А същевременно никога не съм на първо място. Търпях, но не мога повече.
Защо според вас някои мъже имитират сериозни намерения, а иначе си продължават с ергенския живот? Как бихте обяснили това, че половинката ви предпочита да е сам на купон?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1881147716
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами от това ,което прочетох мисля,че е време да продължиш твоя път сама. Явно стои с теб просто така или от съжаление или от задължение някакво .
Съжалявам.
Но според мен трябва да приключиш това . Всеки си ходи където си иска , всеки да си има лично пространство,но това тук означава по-скоро ,че вече е време да се разделите.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 63ff07a5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   миличка, била съм в същото положение повярвай ми не си заслужава...
първо за ситуацията - вероятно се срамува от нещо, но това са негови комплекси, защото явно се е надценил и като по-млад се е виждал в бъдеще с някоя мацка туко-що слязла от корица на списание - тоест има нереални очаквания. В никакъв случай не трябва да търсиш вина в себе си а точно обратното в крайна сметка, той не те оценява... вероятно има някой колега или приятел който е с готино момиче и той не иска да пада под неговото ниво обаче това е в неговата глава, в никакъв случай не значи, че тя е нещо повече от теб просто пак ще го кажа - той не те оценява...
второто което е той се държи детински нормално е когато си във връзка да правиш планове с този човек и да си наясно, че и от среща е така. искам да кажа че той по този начин (за нова година) проваля твойте планове... не знам сложи картите на масата и говорете комуникацията е най-важното в една връзка попитай го пак когато ти каже че не било така или че си въобразяваш му припомни за конкретни случай просто ГОВОРЕТЕ ако не става с добре бъди по-груба и остра ако не можеш да продължаваш така, му го кажи, кажи му че ако не направи нещо по въпроса няма да изкарате дълго, попитай го какви са му представите за сериозна връзка и му кажи всичко което смяташ че е нечестно спрямо теб всичко което те мъчи и те кара да се чувстваш зле. успех ще следя темата пиши ако има развитие

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6aa8b65a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Значи ти искаш да ходиш с него и да те кани, а когато го направи пак си недоволна? Ве е това, което ти искаш, дали не се опитваш да вадиш във връзката ви, на мъжете не им харесва или се уморяват.
Аз не виждам нищо лошо в това да си отиде сам на фирменото парти, аз не влача мъжа ми в моята фирма и не искам да се събирам с колегите му. Малко лично пространство....
А за обяжданията да разбирам, че си мислиш, че нещо лошо може да се случи, ама в крайна сметка той е на 30, а ти не може да живееш в страх. Моите родители никога не са ми звъняли и питали къде съм, на 19 отидох да се пострижа и ми се обади една приятелка да ходим на море, че имала билети за влака и тръгнах. Нашите като се прибрах след седмица и разказах се смяха, баща ми отишъл като млад да купи хляб и 10 дни духнал нанякъде та баба ми полудяла жената, че можепда е станало нещо. Та като заживях с мъжа ми и ми беше супер зосадно, че ми звъни по 2-3 пъти на ден да пита какво правя и къде съм, все едно ми държи сметка. Или аз съм вкъщи, ти сога ще се прибереш, често си спирах звука на телефона щото ми беше досадно.

Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7db658e395
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или ти няма доверие и очаква, че ще му създадеш изненади, или те ревнува и го е страх да те пусне сред други подпийнали мъже. А може и да не иска да му пречиш, ако има набелязани колежки!? На такива партита стават най лесните свалки!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bc43675608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре си го написала: уж...
Ти си правиш планове, той не
Бягай от там на нисък старт, ти си... фон

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3b6cc564e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най добрия вариант е да поговориш с него, понеже ти си го познаваш по добре и не сте и малки.. тука само ще получиш повърхностни мнения и съвети.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: be413b258f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, той флиртува с други жени там. Вероятно си няма друга, ти си единствена, но флиртове да. Може да е от тоя тип мъже, които си взимат някоя добра женичка да си седи в къщи, да гледа децата и да готви, докато той си живее като ерген. Но да се срамува едва ли. Ако не те харесваше нямаше да е с теб. А може и да те лъже да сериозността си, за да прави редовно секс с теб. И 30 г. не са толкова много заммъж. На 30 мъжете все още не са съвсем олегнали.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5176497272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти на това връзка ли му викаш? Той си ходи на купончета и каквото забърше. С този човек какво бъдеще искаш да кроиш? Свършиха мъжете ли? "Ако искаш ела"! Каже ли ти го отново, сти сваш дясната си длан в юмрук. Пристъпваш с левия крак към него и после с тялото си извърти дясното рамо и запрати юмрука отстрани в долната му челюст. Има мъже които биха те носили на ръце, а ти в тоя убавец си се хванала.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 91a1b0698a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това, че не те е взел с него на фирменото парти не означава нищо. Аз лично съм против ходенето по фирмени партита с половинките си защото човек така не може да се отпусне (не говоря за изневяра). Много се напрягам когато видя някой колега/колежка, който/която си е взел/а половинката на коледно парти или team building защото това е ФИРМЕНО и нямат работа там външни лица.

Ако не те взема като излиза с неговите приятели то това вече е друго. Би било редно да те запознае с тях и да излизате заедно на кино или кафета и тн.

Моля, не ми се обиждай за тона за фирмените партита но ми е писнало да гледам как колеги си вземат жените, приятелките и други такива на парти организирано от фирмата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 954bbf753d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има много варианти. И аз не искам да съм навсякъде с жена ми, еле па да ми звъни и да ме притеснява... Щом съм излязъл без нея, значи не искам да е с мен в този момент, нито да си пиша с нея, да говоря с нея и т. н. Не може да си му на някой притурка и дори в тоалетната да си с него, поне аз не искам такъв човек и няма да съм с такъв човек. За протокола, почти навсякъде съм сам по "събития", от 12 години сме заедно, с едно дете, още не съм изневерил, но и това е възможно, не се заричам в нищо. Така че, не е задължително и да ти изневерява, може да иска да си почине от теб, колкото и кофти да те кара да се чувстваш това.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1c61518f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката
И аз не обичам постоянно да съм с приятеля си и да сме като скачени съдове. Даже в началото той искаше да се виждаме всеки ден, и да се чуваме по телефона. Имаше известно задушаване от негова страна, и бързо появяващо се чувство за притежание. Същевременно не иска да му се меся много много. Че ме ревнува ми е минало през ума доста пъти, все отрича. Никога не съм изневерявала, и не бих и сега. Но съм усещала как гледа другите мъже, и как ме държи като са наоколо. Супер красавица не съм, но все пак хващам окото и са ми казвали често, че съм приятна компания.
Колкото до плановете, мисля че и в предната си връзка е бил така. Изпаднах в шок като ми каза, че никога не е спал с приятелка в едно легло, само спане. Никога не е ходил с на екскурзия с някоя. Аз не съм така, толкова хубави спомени имам от почивки, сувенири. Този мъж просто не е имал приятелка в истинския смисъл на думата, и затова така се оплита. А на мен ми писна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker