Колко чакат мъжете ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко чакат мъжете ?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2128 пъти
Здравейте. Искам да попитам мъжката част, колко време ви е нужно за да се убедите, че искате нещо сериозно с една жена. Става въпрос за мъж над 30 години, ерген и отношението му към мен, като че ли постоянно ме наблюдава и преценява... вече доста време. Имаме отношение един към друг, но нещата не прерастват вече половин година. Дали се заблуждавам, едва ли всъщност можеш да изпитваш нещо към някой и толкова време да не правиш нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2642009b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм чакал години за една мацка, с която накрая нищо не стана. Почти 3 години се надявах. Е, през това време излизах с някакви други мацки за тест, ама никоя не ми хареса достатъчно за нещо съществено, а мацката дето ми беше целта си имаше приятел уж. Сега съм в един тъп етап, в който никоя мацка не ми привлича вниманието.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a019486f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ”... едва ли всъщност можеш да изпитваш нещо към някой и толкова време да не правиш нищо...„

Може и още как. Причините може да са всякакви. Друг и да питаш, не може да знае, освен той и ти донякъде, ако си добра в комуникацията и ”четенето„ на хората.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 47481f85d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В случая ти си чакащата. Не смятам, че нещо ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 47131b0f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

Ще е хубаво да поясниш с малко повече подробности на какво ниво сте в общуването, до каква степен си привлечена от този мъж и защо!? В противен случай няма как да имам адекватна преценка за ситуацията - както аз, така и другите участници в темата.
А иначе накратко - Опознаването м/у двама души е двустранен процес. Позволи му на човека да почувства близост и желание за присъствие, ако евентуално чакаш нещо да се случи, без да предприемаш инициатива и ти! Като за начало бъдете добри приятели, които си споделят и нещо повече от обичайните клюки и ежедневни тъпизми. Много от жените в днешно време все още чакат, като някакъв предмет изложен на витрината в магазин да бъдат „купени”. А от това което прочетох до момента, става ясно, че явно и ти го харесваш и искаш нещо повече от сегашните ви взаимоотношения. Когато виждаш интерес от страна на някой мъж и ти го харесваш, недей да чакаш дълго време той да направи първата крачка, особено ако мъжът не е от разговорливите.
Най-лесно е да го ангажираш със себе си за да получиш неговото внимание, като го потърсиш за нещо елементарно. Примерно имаш нужда от помощ вкъщи или някакъв съвет да ти даде от неговата област (нещо от което разбира)…Дай му повод да те търси, да разбере, че се интересуваш от него. Естествено не бъди дръзка. Показвай желанието си за контакт с него тактично с умерени действия, защото може да се поставиш в ситуация на „поредната…”!

За него в най-добрия случай мога да предположа само, че най-вероятно те смята за доста „висока летва” и се страхува от твоя отговор – да не бъде отхвърлен бързо и категорично. Така докато седи и ти се любува с незначително общуване, чака и се надява да получи знак на одобрение, че и ти може би го харесваш.

И нещо много важно, поне за мен. Заглавието на темата ме отвращава! Извинявам се, ако поради някаква причина ще се обидиш, но така написано, клиширано заглавие поставящо всички мъже под общ знаменател…”Колко чакат мъжете? ”! Много е повърхностно и адски нелепо. Все пак става въпрос за мъж над 30-те. Аз съм мъж на 33г. и ако попадна на подобни възгледи у една жена – бягам далече! Вярвам, че ти не си повърхностна, а просто заглавието е повлияно от силни емоции. Знай, че има много стойностни мъже, от които можеш да получиш изключително компетентен съвет, но заради това заглавие ще сметнат за ненужно да губят време в обяснения.
Ние мъжете сме толкова пъстри във взаимоотношенията, колкото и жените. Всеки си има изграден характер и мироглед по отделно. Едни чакат по 3 часа, а други с години. Най-важното е какво отношение ще получиш от отсрещната страна и дали си заслужава чакането!

Ами това е! До момента само празни приказки. Всъщност, вие двамата колко често се виждате. Излизате ли някъде специално по ваша инициатива, или повод, или…? Чакам дискусия, иначе вятър работа…

Весели празници на всички. Бъдете здрави и щастливи!

В. И.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9814f7b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хващаш го за ръчичката, сядаш в него и го почваш. Най-вероятно се притеснява момчето. Може и да внимава повече с цел да не те изгуби.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ac86956cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "колко време ви е нужно за да се убедите, че искате нещо сериозно с една жена. "

Ако времето не включва секс - мнооого, много време.

Ако секса е факт - около месец, два и вече знам дали ще изкараме повече време или ще си "останем само приятели" ;))

Говоря за мен разбира се. Тоя ерген дето те "преценява" най-вероятно е баламурник, дето го е страх да си каже какво иска ;))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker