Скъсах с любовта на живота ми, защото е пристрастен към видео игри. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъсах с любовта на живота ми, защото е пристрастен към видео игри.
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1491 пъти
Здравейте! Пиша в този сайт, защото едва ли съм единственото момиче, което се налага да се справя с такъв проблем. Преди време се срещнах с едно момче, с което дълго време бяхме добри приятели. Обичахме да прекарваме време заедно, да излизаме, да се забавляваме. Той ми казваше, че за него съм най- добрият приятел, който познава, дори нещо повече от приятел. Беше безкрайно грижовен, топъл и мил, аз също му показвах колко означава за мен, след което ме попита дали искам да сме само заедно и с никой друг... Тоест да съм негово гадже. Бях на седмото небе, толкова щастлива, любовта между нас беше много чувствена. Нямахме егоистични желания, ако щете ми вярвайте, имаше огромно уважение и грижа между нас. Усещахме кога другият се чувства зле, помагахме си във всичко... Докато не се появи Fortnite и LoL.
От известно време той започна да играе много. Първоначално около 7-8 часа, после 9-10, а след това започна по цял ден. Събудех ли се, той играеше, легнех ли си да спя, той още играеше. Не правеше нищо с живота си, криеше се от проблемите си в игрите... Лягаше си в 11 сутринта, ставаше в 17 часа следобяд и пак беше в игра по цяла нощ.
Опитах се да се приобщя към него, започнахме да играем заедно, но докато за мен 3 часа бяха достатъчни, за него игрите продължаваха. Той беше все така любящ и нежен, но вече не си говорехме много. Започна да отсъства часове наред, без да ми отговаря, ако докато играехме не се справях добре, ставаше ядосан, после се извиняваше.
Аз Винаги му прощавах, не мога и една лоша думичка да кажа на този човек, толкова много го обичам... Искам само да е щастлив... За мен проблемът не беше, че играе, а че изоставя всичко друго...
Помолих го на Коледа поне да бъде с мен.... Той ми обеща да изостави всичко останало.... Но дори и днес той отсъстваше часове наред... И реших да прекратя всичко, докато още имам сърце да стоя далеч от него... Но толкова го обичам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 860d1dd8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е какво им харесвате на тея нърдове геймърите не мога да разбера? Честно, не виждам нито един плюс:
-мега тъпи са, но винаги филосовстват и незнайно защо се мислят за по-умни от останалите.
-изостанали са умствено и хормонално с поне 10г. (по мои наблюдения над подобни индивиди)
-и абсолютно винаги са глезени и големи женчовци.
Е пак са по-добре от селяндурчетата с татуировки и изкувствено надутите си ръце ама честно казано това са двете крайности-бадки и геймъри. А всяка крайност е лоша.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 161bc270fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят мъж също играе игри постоянно е в играта сутрин докато пием кафе, преЗ деня, докато върши някаква работа от вън спира играе и продължава... вечер аз си лягам той все е още е на играта. Хубаво е че по време на секс също не играе игри. Аз също много се дразня от това и много пъти съм чу казвала да спре или поне пред мен да не играе, но не не ме разбира и продължава в същия дух. ПРИ нас е много сложно иначе бих се разделила с него веднага, да не говорим че е не го обичам и той сам си е виновен за. това с неговите игри. МОМИЧЕ не Знам до кололкотвоя е приатрастен към игрите но по до ре бягай това не е нормално. той няма да се промени

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 33ae250eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Искаш да кажеш, че си го изоставила. Има проблемче, хоп, изоставяме го. Ами, намери си друг тогава, по-лесно е!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8838f1a868
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави го сам да те потърси, ако не го направи значи не се нуждае от теб, толкова е просто .. изпитай го по такъв начин и бъди търпелива, за да не си ядеш главата сама накрая.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8c40e734d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трябва да му покажеш, че наистина те е загубил завинаги, не го търси, блокирай го отвсякъде и ако наистина те обича ще те потърси и ще се промени. Той е зависим и трябва наистина да има мотивация, за да го преодолее. Няма по-силна мотивация от любовта! Стига тя наистина да съществува. Ако не се промени, заради теб, значи не ти трябва. И тук вече ти си тази, която трябва да се пребори със зависимостта -към него.
Съчувствам ти наистина, личи си, че го обичаш, но не забравяй да обичаш и себе си. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dc8d5b9507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче, той има сериозен проблем и има нужда от ПРОФЕСИОНАЛНА помощ. Пристрастен е и игрите са като дрога за него. Нищо няма да се промени, а само може да се влоши ако той не потърси помощ при специалист. Ти сама ще си прецениш дали да се събереш с него отново или не. Ако сте от много време заедно, не би било честно да го изоставяш в такъв момент. Възможно е той дори да не разбира че има проблем, но фактите са наяве. Независимо от това дали ще продължите връзката си или не, говори с него и му кажи че има сериозен проблем който ако не се третира, ще му съсипе живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b4ebf5db75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А не работи ли нещо? Кой го храни-сметки, наем-кой поема този товар? Щом като играе на компютъра, значи не работи! И откъде е имал пари, за да обикаляте? И аз играя, но като ми омръзне, спирам (играя на телефона си), хем пробвам игрите, хем разбирам кои са интересни, но не играя по цяла нощ като него! Виж, намери психолог, виж, направи нещо! А и той не е ученик, че да играе игри-хайде, в училище се събират, говорят си, но сега е голям мъж! Аз ако имах гадже, щях да занемаря всичко, защото знам кое е най-важно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker