Сериозен проблем с обвързването.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозен проблем с обвързването....
преди: 13 години, 13 дни, прочетена 2857 пъти
Здравейте, за първи път ми е да пиша по разни форуми и блогове и нямам опит как се пише просто не ми се е налагало, защото съм малко срамежлив и не обичам да споделям ако имам някакъв проблем, а си го решавам сам.

Така аз съм момче на 20г от средно голям град имам приятели и от двата пола, тренирал съм футбол имам всичко от материална страна, обличам се много добре движа се в една от"гъзарските"комапнии на града образно казано суетен човек съм. От доста време се оптивам да си намеря някое готино момиче за сериозна връзка обаче нещата не се получават незнам защо, пиша си с тях излизам но нищо в последствие.... Страх ме е да се влюбя, защото веднъж ми се случи и тогава открих колко е лошо нещо е не споделената любов. Тя беше от ония момичета които си падаха по батковци с коли и да я водят на горе на долу, а аз тогава можех да я возя на колелото си :DНо исках да си опитам късмета и сбърках много за този си избор и доста време плащам за него... След като ми каза, че ме харесва като приятел и не може да е с мен, аз се почуствах доста зле, след това минаха няколко години в пиянство станах доста затворен в тези отношения и без опити за сериозни връзки и сега съм си изградил реноме на ерген който не обича сериозни работи, а не е така. Мисля че още не съм прежалил въпросното момиче и по някакъв начин това ми пречи да си намеря сериозно момиче, макар че никога няма да съм с нея дори и да ми се моли, просто обичам чувството което съм изпитал тогава и мразя това другото което се случи и не искам да се повтаря защото незнам дали ще го преживея отново.... Не мога да споделя този си проблем с мойте приятели защото орбазно казано ще ме спукат от ебавки и искам някой които не ме познава да ми каже какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 13 дни
hash: 9fe4009b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   съветвам те да не се фиксираш, да не превръщаш това си желание в идея фикс, а да продължаваш като сега - бъди себе си, ТЯ -любовта ще те намери!
Още си и много млад, взимай от живота и трупай опит и с жени и изобщо, защото много хора толкова искат да обичат, че се влюбват в любовта и си въобразяват направо, че обичат някой(я). Следват драми.
Използвай времето и учи много за жените, за секса, изобщо - за да може да Я познаеш един ден.
Съветвам те, ако си много заможен, да не го демонстрираш прекалено - ще привлечеш грешното момиче, но не бъди и парцаливко - живей си нормално. Къде няма да Я намериш - ами сред моделките, в дискотеката... къде може да я намериш - в университета, на улицата, в магазина, сред познатите ти, в клуб с тиха музика, в кафето, на парти... онлайн, където можеш първо в разговори да се опознаеш с нея, без да знае тя какъв имидж имаш и колко си добре материално.
Доброто момиче, с което може човек да има връзка, ще е интелектуалка, начетена... малко странна, може да учи педагогика например, вярвайки, че ще спаси света... (нормално за нашата възраст)
Момичетата иначе, които се водят по имиджа ти може да искат само секс и (или) парите ти - последното не го раздавай навятъра - но не бъди и скръндза. Подаръче преди чао на някое еднодневно познанство е прието... черпенето е прието... но гледай например колата да не ти е С класа, а по възможност В класа да кажем... не се лишавай от стандарт в никакъв случай заради жените - Тя ще те обича и богат и беден! По това ще я познаеш!

П.П. - не страни от приятелите си, ако ти е приятен животът който водиш, знае ли човек - добрите момичета си падат по лоши момчета...
Страни от жени с ниско образование, култура и поведение...стават само за едно нещо, не забравяй подаръка, ако не искаш да те одумва после...
иначе, Тя може и да не е заможна, но държи страшно на възпитанието и на образованието, на поведението, на имиджа, какви са приятелите ?...
аз на твое място бих избрала онлайн запознанството, за да не ми знае имиджа в града, за да съм свободен и от натиска на приятелите си. Бих избрал и момиче от друг град направо, бих отишъл на срещата с рейс или такси и бих внимавал много - Златките са на лов!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 842a7607ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първият коментар мисля, че доста добре ти е отговорил и е трудно да се прибави нещо.

Според мен, да проблемът ти наистина е с това конкретно момиче. Познавах едно момче с подобно поведение и проблем като този. Просто в очите му си личеше, че има някаква рана. Трябва да намериш начин да спреш да проектираш въпросното момиче върху всяко друго, което срещнеш и харесаш. Трябва да намериш начин да й простиш. Няма смисъл да бягаш от чувствата си, тъй като те са си твои и винаги ще бъдат с теб, трябва да намериш начин да разрешиш дилемата, да се сблъскаш лице в лице с нея.

Казвам ти това, което бих казала на въпросното момче, за което споменах и което за жалост не ми говори. Аз наистина не мога да разбера защо, тъй като за мен всеки проблем има решение и не трябва да има нещо недоизказано между хората. Това момче просто наслагваше върху мен образа на това друго момиче (първото) и явно сега върви по логиката "никога няма да съм с нея дори и да ми се моли" (а ние не сме имали връзка, дори не сме били приятели) Аз просто исках да си обясним гледните точки. Неприятно е, че се получава недоразумение.

Идеята е, че както аз тук може би бъркам и до определена степен смесвам случката от живота ми с твоята история, така и ти навярно смесваш любовта ти към онова момиче с всички останали момичета. А истината е, че всеки човек е индивидуален и всяка случка също. Затова не бива да смесваме миналото със сегашните обстоятелства. Най-лесният начин е просто да се държим с всеки нов човек като с най-доброто същество на Земята, както правят малките деца :)

Казвам всичко това с най-добри чувства. В крайна сметка обаче, никой няма да ти даде правилното решение какво да правиш с живота си, ти трябва сам да го вземеш ;)

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 8c01f1f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря за съвета, които ми даваш, но мисля че точно съм си фиксирал тази идея за някаква сериозна връзка и сигурно прекалено много избързвам в общуването с някое момиче и по някакъв начин незнам точно но си мислят, че съм им в кърпа вързан и губят интерес, просто някак си без да искам им показвам че съм го закъсал. Дали не им обръщам повече от нужното внимание? А относно съвета ти къде да ги търся в тихите заведения или на някое друго такова място незнам как да отида просто нямам такива приятели и трябва да ходя сам, не сме такава компания, те обичат хубави дискотеки, заведения и т. н а там ходят един тип момичета за които не искам и да чувам. За интернет запознанството не съм много, в час как стават нещата там.... А Златките ги надушвам от далеч и имам опит с тях.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 924beffe99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Съгласна съм на цяло с номер 1! Много добри съвети е дал...
Аз имам един приятел, който страшно прилича на теб (поне от това описание, което си дал). Като цяло по него мога да съдя, че всичко страх от обвързване и донякъде резерви относно жените. Да, опарил си се един път, случва се. Нека ти бъде за урок, но не се вманиачавай по тази история...
Послушай номер 1. Ако искаш сериозна връзка - ПОДБИРАЙ ВНИМАТЕЛНО МОМИЧЕТО!! Такива от рода на кифли, лигли и всякакви други там стават за една нощ или за кафенце, ама за нищо повече. Според мен момичето, което търсиш, не трябва да го избираш по външния вид, а по излъчването. Не се оглеждай за красавици неземни, защото те чакат принца на белия кон... Ако искаш пък такива - купувай кон и се надявай да си за тях принца :)) Малко вероятно...
Гледай да е осъзнат човек, не се страхувай да я опознаеш и тя да опознае теб- т. е. говори за себе си, така и тя ще се отпусне да говори. И ако решиш, че искаш да си с нея- бъди директен. Игричките в повечето случаи само забавят и изнервят положението.
Сигурна съм, че след известно време ще намериш правилното момиче и щр създадеш такава връзка, стига да се отпуснеш и си готов да правиш компромиси-защото истинската връзка се гради на това!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 9fe4009b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм 1. - благодаря за добрите ви думи - и аз съм съгласна с вас!

Виж, авторе - не се фиксирай, това е най-голямата грешка, и не защото си бил лесен, за защото търсиш едва ли не Жената във всяка Златка...
Слушай - бъди себе си! Това е важното.
Ти си още само на 20 години!!! Разбирам, че вече чувстваш, че ти липсва нещо в живота и си мислиш, че е сериозна дама до теб, защото този и онзи си имал приятелка, но не е така.
Трябва първо да намериш смисъл в живота си - да бъдеш много добър и в учене, после в работа. Разбирам, че си заможен, но виж например какво върши баща ти - не можеш ли да си му от полза, насочвай се ваче, или търси свое поприще. Според мен ти е проблем това лятно бездействие, това безсмислено ходене по заведенията, а ти липсва духовна храна и успех, потвърждение.
Но тях няма да ги намериш у една жена, а за да намериш Жената, трябва да имаш духовен багаж.
Чети книги - философски, литература по тема, която те интересува (от коли до строителство и рибарство, знам ли), използвай времето си да научиш нов език, тренирай тялото си - бъди просто сам за себе си машина - живей за себе си! ДА ЗА СЕБЕ СИ И САМО ЗА СЕБЕ СИ!!!
Можеш да използваш и това необвързано състояние, младостта си, компанията, за да трупаш опит в секса и с жените. Не пий много и не взимай дроги - седни и наблюдавай хората около себе си - какъв не искаш да бъдеш.
Аз на скоро бях на такова парти, за „по-така“ хора (много богати или с претенции да са с такива или да са такива) и страшно много научих - седнах и ги наблюдавах...много са интересни - аз така си сядам и на някое летище и си уча много за хората, те са най-чудесното нещо на този свят, никога не са ми скучни!
Това е класическо упражнение на всеки човек, който работи в управленческа професия с хора - сядаш и си мислиш история зад всеки човек - от къде може да е, какъв е, с кого е женен, има си любовница- а , може би тази, която гледа сега, двамата излизат един след друг - да, хитро, хитро...и така нататък - много е забавно и се учи доста за народа около теб! Не е злонамерено, просто учиш за хората, правят го всички мениджъри - и познават много, шашнала съм се! Аз не съм още толкова добра.

Мисли за смисъла на живота си, какъв искаш да бъдеш, какво искаш да постигнеш - може и сериозно да се помислиш за друга компания, ако те правят нещастен, ако са ти кухи, ако не виждаш смисъл в тях, освен, че трябва да се съобразяваш.

За интернет - ами свалките стават неочаквано. Почни да търсиш неща, от който се интересуваш във фейсбук, форуми и остави съобщение. Направи си блог да кажем, в който да пишеш за себе си под псевдоним - човек си драска, комуницира, разменя скайпове и - готово! Можеш и да си направиш профил в някоя страница за запознанства, но обезателно си чати месец ей така с доста момичета, от времето - до какво носи днес ББ.

Препоръчах ти този начин, защото можеш така да избягаш от имиджа, а и защото в нета всички сме еднакви - и богати и бедни , слаби и дебели, дори мъже и жени, стари и млади - остава голото ти Аз. Не можеш да наметнеш коженото си яке, да сложиш слънчевите очила и да направиш тренираната пред огледалото усмивка - и да се минава, не - тук си Ти и тя съответно ще бъде себе си.
Но пак повтарям - на 20 имаш време. Ако натрупаш повече духовен багаж, ако постигнеш нещо реално в живота си, ако трупаш и житейски опит, докажеш се в попрището си - тогава Тя ще те намери и ти Нея и ще си те харесва такъв, какъвто си.

Не подценявай Златките, защото една такава, ако е интелигентна отгоре може да те разруши - добре е на 40 да имаш кинти, защото имаш и опит с хора и ситуации, видял си много от живота, но ако имаш тези пари без 20-те години отгоре и ако искаш на всяка цена сериозна връзка - само това чакат Златките - нямам предвид тук русите или черни пеперудки, а интелигентни жени, които целенасочено си търсят такива мъже, омайват ги и си осигуряват живота - можеш да завършиш на 25 женен и нещастен, а Тя да се появи в живота ти да кажем на 30, 35 дори 40 но да няма как - женен мъж!!! ЗАТОВА НИКАКЪВ БРАК без онази лудата - неповторимата любов!

Затова ти казвам - не бързай, не искай всичко на веднъж. Първо намери себе си, наживей се с приятелите си - после намери Нея или Тя ще те намери - ще го почувстваш, ще видиш - ще промени целият ти свят, няма да имаш и грам съмнение, че това е Тя и ще чувстваш просто, че Тя е с теб и в добро и в зло и те обича такъв, какъвто си!!! БЕЗ ИЗИСКВАНИЯ И УСЛОВИЯ. Но такава връзка изисква много зрялост, понякога късмет, но винаги и умствен, и духовен багаж, и постигнато много професионално за самочувствие...а парите - те се печелят и губят, не се идентифицирай само с тях и не оставяй и другите да го правят - бъди богат отвъд тях, ако искаш не само истинска Нея, но и да си щастлив човек за себе си. Да, за себе си - живей и се развивай първо за себе си, за личността си - не търси друг , в случая жена да ти даде смисъл и да те отърве от самотата - не става така!!!
.... с две думи - НАМЕРИ СЕБЕ СИ ПЪРВО, ТЯ ТЕБ СИ ЧАКА - не я търси, животът ще ти я даде - може на 21, може на 40, но не се жени без любов, ако имаш и грам съмнение - не е Тя значи - при Нея няма да го имаш - ще знаеш просто, че това е Тя - Жената на живота ти!!! Работи над себе си!!! имаш време !!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 8c01f1f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До 1. от автора - благодаря отново за изчерпателният ти отговор, личи че си широко скроена личност интересуваща се от доста работи и също така успяла жена в днешно време (поне така си мисля) и ми е доста приятно някой човек който е направил нещо с живота си да ми даде съвет тогава наистина го оценявам и обмислям. Относно умственият багаж съм напълно съгласен с теб аз лично съм студент и уча Администраци и Управление и искам да стана мениджър, макар че не съм от най-умните все пак от футболист да станеш мениджър си е трудно:D но се старая... Също така и на мен ми доставя удоволствие да разчитам хората по езика на тялото, техните жестове и т. н обичам да играя покер и това помага много :D За това да си живея живота, аз го правя, излизам си с приятелите забавлявам се общо казано си изкарвам добре, но винаги има едно НО, което разваля нещата не се чувствам добре, както каза нещо ми липсва... И си мисля, че трябва да е някое момиче не съм казал, че ще е тази за която ще се омъжа просто да ми бъде приятна компанията й...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 05657c1cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ще те посъветвам само едно - не си пълни главата с глупости, наслаждавай се на годините си , защото не знаеш какво те чака утре! Просто се чувстваш самотен и очакваш да намериш изход вън от себе си! На тази възраст, момичетата им се живее и трудно би могъл, макар и не напълно невъзможно да изградиш сериозна връзка! Нужен ти е още житейски опит, за да успееш не само да имаш, но и да разбираш и надграждаш такава връзка!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 990f737ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен трябва да се научиш и да губиш без това да подронва собственото ти его.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 65e5b4067d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   от номер 1 - значи сме колеги, предположих го и затова ти дадох съветите и разказах това за мениджърите.
Не съм широко скроена личност, а съм възпитана възможно най-еснавски, но се стремя да бъда широко скроена личност - избягах от еснафския си свят отдавна, бързо и безболезнено, и на всеки няколко години меня и държава, и град - нямам 27, а скоро се местя в номер 4.
Най-много ме е страх от ограничеността, от късогледството. Да, физически имам 6 диоптера късогледство (едва ли някой от близките ми го е забелязал), но искам ментално, морално, социално да виждам надалеч. Имах късмет да срещна голямата любов рано и да я поддържам жива и жарка, но едно ще ти кажа -без да си намерил себе си, такава любов не може да има.

Познах мениджъра в теб, така че футболът не ти е попречил - не се отказвай да го играеш, здраво тяло - здрав дух! Най-доброто с-у депресия и унение е спортът.

Препоръчвам ти книгата на Taleb "The Black Swan" (има я и като торент)http://www. torrentreactor. net/torrents/1469648/Taleb-The-Black-Swan-Impact-of-the-Highly-Improbable-Audiobook
тя е съвременна философия и обобщава много съвременни течения в философо-икономиката, там ще намериш и отговора, кога ще срещнеш любовта (замо ще ти кажа, че тя е черен лебед, ще разбереш когато прочетеш малко от книгата)...светът съществува от много по-дълго от нас - нашите въпроси, а и отговори на тях ще намериш в книгите, особено ако ти липсва житейски опит и годинки!

Ти не вярваш май в Любовта, което е доста тъжно на тази възраст. НИКОГА НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ЖЕНА, с която ти е само приятно да сте заедно, която те разбирала и т. н. - така унищожаваш всякакъв шанс да Я срещнеш - а в Нея вярват много по-умни и големи хора от нас - царе, крале, императори са се отказвали от империите и от живота си за Нея.
Твоята неудоволетвореност, празнота, самота и т. н. не са породени от липсата на Жената, а от липсата на Себе си. Чувстваш се кух отвътре може би, но не някоя жена може да запълни тази празнина и вакуум, а ти самият! Намирайки себе си, търсейки отговори за хората и нещата от живота, ти ще преодолееш тази празнина. Да, любовта е непредвидима - но има свойството да се показва точно тогава, когато си намерил себе си, доволен си, имаш самочувствие. За един човек попрището е особено важно - професията значи, реализацията, това да променя света, нещата около себе си и начина по който се случват.

Празнотата идва не от това, че си тъп - а по-скоро от това, че си прекалено интелигентен и университетът ти не те е натоварил достатачно, лошо е и че лятото се влачиш с приятелите си, вместо да правиш практика - о, а ти можеш най-добрата да направиш, дори в чужбина, защото добрите практики не са платени, а ти пари имаш. Парите са голямо предимство, защото са голяма свобода - не заради лъскавите колици, заради къщите и т. н. - те закрепостяват, но самите пари могат да бъдат свобода и да ти отворят много врати и пътища и дадат много свобода, ако не им станеш роб.

Покерът е доста добро нещо иначе за наблюдения на хора, аз не мога да го играя, защото имам нещо като кодекс и намразила всякакви хазартни и т. н. игри (и тото не играя). Това е жалко за мен, защото покерът действително помага за повече човекопознание.

Но в Лас Вегас смятам да отида - ще седна пак и ще наблюдавам хората, мога и да пусна някоя монета в еднорък бандит и ще съм единствената, която не иска да спечели. .... Там ще е много интересно, защото хората ще са пълни с надежда, с радост, но и ще може да се види тъгата и разочарованието им, когато поредната игра не им е дала очакваното, а множеството от тях вярва, че ако спечели 1 милион, ще се оправи всичко, ще са щастливи - каква илюзия! (сравнима с твоята за някаква сериозна връзка, която ще запълни живота ти)

Ти за мен в момента си от тип две - разочарован си, защото си мислиш, че ако спечелиш голямата награда(жената, любовта), ще си щастлив, ще си си оправил животчето както си мислиш, че става с хората около теб. Така мислят всички тото-играчи, а 80% от тях, дори и да спечелят, след 5 години не само отново са бедни, но са загубили и роднините и приятелите си. Така, че може би, точно хората, които не са спечелили от тото с 80% сигурност са по-щастливи от спечелилите!!!

Нещата от живота никога не са прости. Ако искаш да бъдеш не само добър в професията си (ок, може да поемеш например фирмата на баща си и да го даваш така както предитеб, докато фалираш), но да изпълниш и призванието си - чети, чети, чети, пътувай, наблюдавай, работи! Да си мениджър не е само да взимаш дебелата заплата накрая, това е призвание, подобно на това на свещенника - отговаряш за стотици, понякога хиляди души, една твоя грешка, даваща предимство на конкурент може да остави хората ти на улицата. Отговаряш за тях и те работят всеки ден, очаквайки да имат работа и пари, да живеят добре - те и семействата им. Скоро това съзнание ще дойде и в България, бъди птичка, носеща пролет и знай - след определено ниво, парите не носят удоволетворение и щастие. (дори мутрите и олигарсите са вид мениджъри и нито живеят дълго, нито качествено, но са се грижили за хората около тях - е, обратното не се е случило...не тръгвай за нищо на света по стъпките им, те принадлежат на миналото и са погребани там...скоро и останалите ще ги последват)
за парите - Единствено ако са не цел, а средство за постигана на по-висши цели, ако твориш с тях добро, ако хората около теб са щастливи - имат смисъл.

А няма нищо по-привлекателно за една жена-интелектуалка от мъж, който е доволен от себе си, постигнал е мечтите си, може да води интересни разговори, но е и страшно зает, защото отговаря за сумати народ - това ще кара жените да се стремят към теб, не обратното. Винаги се вижда, кой е намерил себе си и кой е кух.

Според мен, твоите приятели са кухи отвътре и са били по-добри за едно друго твое Аз - ти си се развил, те не искат да го правят. Това те кара да се чувстваш сам, защото СИ САМ с тях. Съветвам те да се дистанцираш постепенно от тях и да не ходиш на партита и дискотеки с тях, когато не си на кеф. Вместо това търси сред колеги в университета, но и така, интересни хора (жени и мъже). Ако живееш в София, Пловдив, Варна и т. н. - виж културната програма, покани майка си ако трябва, съседка, съсед, съученик от фейсбук - човек, с който отдавна си нямал контакт, но знаеш, че с удоволствие би отишъл на класически концерт, на тятър... и така се започва. Даже сам отиди - колкото повече храниш душата, толкова по-пълен ще ставаш и няма да си кух отвътре. И класическата музика, и операта, и тятарът ...всичко културно са създадени за най-богатите сред богатите - за да запълнят кухотата. Бедният няма този лукс - той търси запълване на стомаха - кухата същност не е проблем, върху който има луксът да разсъждава.

Търси тази вътрешност и съдържание в книги, наука, култура!!! Тези три неща ще те обградят с хора, с които няма да си сам...и най-вече - не бъди самотен, когато си сам - обичай се и бъди интересна личност, сам за себе си -самонаблюдението е най-интересното, макар че и другите са страшно интересни! Хората са най-красивото и грозно пройзведение на природата, най-съвършенното! търси съдържанието, търси смисъла -

ТОВА СИ ТИ, НЕ ЖЕНА - само ти можеш да преодолееш чувството на самота, празнота и безсмислие, което те е налегнало. Ако не го сториш - никоя жена няма да те удоволетвори и винаги ще търсиш и няма да намираш у никоя жена! Иначе - чакай Я, Нея - Любовта - има я!!! Не се жени без нея, ще съсипеш живота на много хора, защото когато Я срещнеш, ще зарежиш всичко и всички!!! Но първо намери себе си, иначе няма да ти се покаже - Тя има свойството да се крие от кухите хора!
Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 84ead31ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бате ти уби рибата направо с този пост.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: f9b9767acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да Ви призная чета публикации и ми е интресно намирам подобни проблеми или съвсем различни от моите и се разтоварвам не с чуждите а с това че не си сам. Но да си призная това са най разтърсващите коментари които съм чел. Помагат ми дори и да не са писани за мен но проблема ми е горе долу същия. Просто ми връщат надеждата защото мисля че това е най важното. Благодаря на човека зад номер 1 дори и да не го е отправил към мен. Благодаря за вярата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker