Омъжените жени, държите ли мъже в резерва ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омъжените жени, държите ли мъже в резерва ?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3173 пъти
Здравейте,

От заглавието, като цяло се подразбира за какво става въпрос.
Интересно ми стана и ми се иска да чуя мнения.
Омъжените жени, държите ли мъже в резерва, въпреки брака ?
Имате ли едно наум, че може всичко да стане и трябва да имате някаква алтернатива ?
Просто много често след раздяла и жената веднага си намира нов, дори и уж да не е изневерявала, та затова ми стана доста любопитно как разсъждават омъжените каки.



За сведение, мъж на 25.
И .. весели празници

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d4679e925b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, дори след като се запозанх с мъжа ми се дистанцирах от всички секс-другарчета, които имах преди това.
Ж. 28

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0d3985e4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност е така. Както за всяка нещо да (при жените) - означава не или може би според случая и рядко да (както и обратното). За да могат да се "измъкнат" после: - Нямах това предвид.

Така че и много дами и "дами" да отрекат категорично (жена и категорично??? !!! ), най-малкото го правят неосъзнато.

Жените винаги правят промени във връзката когато има някой друг, винаги осъзнават колко е зле връзка им и как заслужават повече когато има друг (разбира се е чисто съвпадение, ама винаги съвпадение).

Заради това е необходимо да се дават надежди на мъжете и да се навъртат наоколо. И като й доскучае или вместо да си реши проблемите във връзка реши, че е по-лесно да си смени партньора - "вирва опашката" и чака предложения! Е, разбира се сексът върви с много съпътстващи неща. Той е платежно средство, за какво са и на някои жени пари като имат онова? !

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c24361108a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз като една омъжена кака на 28г ще ти кажа, че до преди 2-3 не можех и да си помисля за друг мъж. Но нещата драстично се промениха и напоследък взех доста да се заглеждам както и да мисля за развод. Лично аз ако тръгна да се развеждам ще гледам да си подсигуря някой който да ме разнообразява:) Иначе си имам двама ухажори, но не ме привличат достатъчно за да правя нещо повече с тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0df8d01983
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха ха, подобни разсъждения съм имала на 15-16 години.
В едни сериозни отношения/брак е нелепо да съществуват подобни глупости. Първо е обидно - за партньора, който си избрал самия ти, обидно е и за "резервния", че го считаш за такъв. Да не говорим, че тази "резерва" във всеки един момент може да си създаде връзка, семейство и т. н. (освен, ако нямате някаква откачена договорка, в което силно се съмнявам).

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 908041d801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Егати мъжете дето ще са в "резерва". Да седиш и да чакаш някоя да се разведе си е чиста проба идиотия ;))

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 77834ad54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, защо ще се омъжвам ако ще мисля за развод? Тези, които имат явно не разбират смисъла на връзките.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fddaf5056e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички разведени/разделени жени, които познавам от години са сами. Докато мъжете бързо си намират нова жена, от брака излизат ергени, за жените остават децата и грижите!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 48e339db7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Давам отговор на въпроса ти:

Брак сключват хората които вярват във него. Това ще рече че мъжа и жената казват - 'ще продължа живота си със този човек и във добро и зло и болест и неволи и т. н. '.

До брак се стига когато хората вярват във него. При все, не е задължително съюза между двама да е вписан административно или църковно, защото това не дава гаранция за 'успешен брак'.

Работата е там че човек се води 'стадно', 'социално' създание, което дълбоко в себе си знае че не иска да бъде само.

Всяка задълбочена връзка се базира на привличане, тръпка, доверие, взаиморпомощ, грижа и прочие. Двойката обикновено се различават и се учат едни други на различни неща. Изгражда идентичвност на 'ние'. Това отнема време.

При все, с течение на времето така наречената 'тръпка' или това което е било в началото изчезва. Това е защото състоянието се води 'искам това което нямам'. Голямата радост идва от това 'получих това което искам, получих наградата за която се борих'. Децата са по същият начин - радват се на нова играчка или придобивка. В даден момент обаче човек свиква и вече не е чак толкова вълнуващо. Тогава започват 'къде отиде любовта'. Причината обаче се таи в това че те самите не се разбират. Любовта е метафора. Тя е психологическа и емоционална връзка между хората. Различава се от взаимоотношението което сме имали с хората като деца. Това повечето хора ги връща обратно във времето когато са били отглеждани и израствали. За това, 'любовта' към майката, бащата, братята, сестрите, роднините, приятелствата се различава.

За това, мъжа обикновено търси и жена напомняща на майката. Грижата и топлотата на мама.

Жената пък може да бъде привлечена от качества напомнящи на бащата. Да речем, бащата се е занимавал със поправяне, ремонт, умее да борави със ток и елекрически уреди и прочие. В такъв случай мъж който умее такива неща или нещо подобно, ще бъде гледан със едва ли не 'възхищение' и ще бъде много привлекателен. Характера, разбира се най-вероятно би се различавал, но даден вид неща които напомнят на така нареченият 'тате' ще са голяма причина. Всъщност това са само дребни примери. Има и още.

Брака или устойчивоста на 'връзката' зависи от приемането на недостатъците. Във много от случаите, на моменти хората ще мразят и това което обичат. Сложни сме. Това е.

Не забравяй че не е нужно дори дори да се сключва така нареченият 'брак'. Хартийката и това да се минава под венчило не е гаранция за успешна връзка. Факторите са горе написани, както има й други. Сключването на брак е по-скоро консервативна традиция която е базирана на ценностна система и виждания за това какво представлява 'съюза' между двама души. Базиран е на тов а че е наложен. Така са научени хората, връщайки всичко обратно в детството когато са били малки и са били подлагани на това 'какво е брак' от вижданията на тогавашните поколения.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 864127d7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Държа пари в резерв, брака ми е много хубав, но ако нещо се случи мога да продължа във всеки един момент напред.
Не бих си позволила да се подигравам с чувствата на моя партньор или някой друг човек.

Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 840bed2745
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе здравей! Жена съм. Да отговоря първо за себе си. Никога не съм държала в резерва нито мъж нито друг в живота си. Приятели или познати за услуги имам предвид. Понякога когато някои е по "спецялен " дори нарочно го избягвам. Не бих искала да създам усещането че използвам човека. Ето по тая причина съм доста сама. Разведох се. Нямах резерва. Имам връзка която се трансформира във връзка от разтояние. По всичко личи, че рака и ще остане. Тенденция да се съберем няма. Ето тук идват съветите на онези жени за които питаш. Казват ми намери си и друг. Върти двама - и да си тръгне единия остава другия. Нито го разбирам, нито го приемам нито мога да го приложа. Осъзнавам че е най- изгодно, но не и за моето усещане за любов и отношения. Та искам да ти кажа авторе - повечето жени така постъпват, но дори не го осъзнават. За това едва ли ще получиш реален отговор. Огромна е пропастта между това как хората се възприемат и какви са в действителност. Напоследък съм просто изумена. Аз лично намирам държането на човек като резервна гума за изключително грозно и нараняващо. И съм била резервна гума също така.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 14e375509b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лично аз - не, но държа на него, обичам го и го уважавам. Ако нещо стане ще си намеря друг, по - лесно е да си намериш мъж, отколкото хубава работа. Весели празници!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0a1e19385b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Как точно да ги държим? На каишка ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6868583dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, разбра ме. Не се прави на интересна.

Автор

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ca72132ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не, за какво да се женим, ако искаме и други? Ако някой бързо след брака си намира нов партньор, вероятно нещата са започнали още по време на брака, не е изключено. Имам една приятелка, тя не зарязваше гадже, преди да е намерила ново и да е започнала нова връзка. Тоест, известно време ходи с двама, после оставя стария, отива при новия, докато и той не стане стария. Но след сватбата вече нямаше такива неща дори при нея.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 945a11cd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пич, отговориха ли ти? Страшни ангелчета, ей... Само за един мъж мислят... освен ако не са авторките на темите тук... Мен най ме кефи 1, никоя не ще да я оцени, защото не е сигурна вярва ли си или е ирония :)... Тия секс-другарчета просто ги усещам колко силно забравени са... до следващата командировка.

Много са ми чудни тия мъже дето питате за всичко жените... Мамо, мамо, а защо... Ще се съглася с 4, че подобни въпросчета са за 15-годишни. На тия години имаш очи да видиш сам как функционира живота.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1117827cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Интересни отговори, които обаче не отговарят на реалния живот.
Поне половината мои познати приятелки държат мъже в резерва, както и аз и не ме е срам да си го призная.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 803b37d8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   12, аз съм от другата страна и съм на мнение, че е доста по лесно да си намериш добра работа, отколкото наистина свестен мъж след развод. Повтарям, говоря за свестен мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 13515d7032
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Абе трудна работа е това. Жените след 35 г. им е зор да си намерят мъж изобщо, камо ли да имат "резервна скамейка". Колкото жени познавам да са се развели с мъжете си след тази възраст - все сами седят. По-скоро мъжете след тази възраст си имат резервна скамейка, защото пък от развелите се мои приятели нито един не е останал на сухо. Те затова жените като се омъжат веднага късат с предишния си живот, мило и драго дават да запазят семейството си, защото инстинкта им добре работи, не, че са умни, но инстинктите им са безупречни - над 35 примерно хич не е същата красотата, ако има и деца съвсем не е опция, а по-скоро проблем и изобщо всичко е различно. Иначе в главите им разбира се се мътят всякакви идеи, всяка би се кефила да си има 2-3ма в резерв да си избира, но това е на младини, после даже тя самата да влезе в нечий мъжки резерв го приема за признание хахаха, малко ли жени се примиряват с ролята на безлична любовница, само и само да има мъжко внимание? Толкоз по темата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3fc2f1ad86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Проблемът за една жена над 35, а пък особено над 40 независимо сама или разведена /тоест свободна/ е следния: няма свободни подходящи мъже. Предлагат се: по-млади за секс, женени за секс, разведени за секс /те не искат обвързване/, ергени за секс - те търсят за семейство по-млади жени. Тоест никой от потенциално наличните мъже /ако изобщо са налични, де/ не иска сериозна връзка. А ако си разведена с деца, направо ти заявяват - само секс, за друго не смей да се надяваш изобщо /цитирам /. Това е моят тъжен опит. От развода ми минаха осем години /инициативата за него не беше моя, мъжът ми се ожени за любовницата си/, но така и не срещнах мъж за нормална, истинска връзка и явно ще си стоя сама. Писна ми от неангажиращ секс, приятелски секс и подобни, честно казано - пълни простотии!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6a2864d04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Къде ги намирате тези мъже в резерва? ! Аз не мога 1 свестен да намеря, а някои хора си имат и резервна скамейка. Колко пък трябва да си готина, че да имаш свестни мъже, дето стоят и те чакат, ако случайно се разведеш. Те ако са стойностни, дали ще се примирят с резервната скамейка? Ама какво ли разбирам аз...

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 14e375509b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Хей 20, възрастта, в която ти виждаш проблема, аз виждам предимство и свобода. Много по - трудно е в 20 - те, да намериш бъдещия мъж и баща на децата. Много грешни избори се правят. На 40г. избираш по - селективно. Намираш си човек, с когото ти е добре, и на него му е добре, докато ви е добре. Смятам, че в тази възраст няма такива - ама длъжен е, длъжна е, големи, самостоятелни хора са и всичко е въпрос на добро желание и усещане за хармония.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0f1c400137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   17, вярвайте си вие с приятелките ти, че имате мъже в резерва и ви чакат едва ли не. А ако се разведете, ще хукнат веднага да ви вземат за сериозна връзка сякаш. Ха ха!
Флиртът е забавен, но не се заблуждавайте, че това са ви резерви, защото ще е интересно да им чуем гледната точка и на "резервите". ;) Да, изключения може да има, но те са точно това - изключения!
Ей това имах предвид, авторе! ;)
13

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 77834ad54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не знам как намирате мъже, които да са толкова глупави че да ви чакат и да не продължават с живота си. Трудно намирам 1 свестен, че и двама ехеее. Тези, които имат мъже в резерва очевидно ги подкукуросват от сорта на "Оо да брака нещо сега не е наред", иначе не виждам друга причина да чакат и да си хабят живота. Супер е алчно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 699c418b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Номер 13/17 точно под резерва жените си мислите, че са мъже готови като се освободите да ви издържат. Истината е, че са резерва готови единственото за секс. Ама жените, смятат че са истинска резерва, а те са само за секс и дотогава да си помпат самочувствието, че са страшно "вървежни"!

От номер 2.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6868583dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Автор:

Интересно ми беше мнението, защото на практика чрез анонимността може да се види реално как мислят в една такава ситуация някои от жените. И се оказах прав. В много от случаите те смятат, че е хубаво да имат алтернатива. Не мислят единствено и само за брака или приятеля си. Винаги има едно " ако ". Ако ние се разделим някой ден..
Не ги виня, истинкт за съхранение.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c54c465636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 26, съвсем съгласна съм! Точно на същото мнение съм.
Това е правилото, разбира се. Вероятно има изключения. Макар да не познавам такива.
13/24

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 679b624267
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   <27> "защото на практика чрез анонимността може да се види реално как мислят в една такава ситуация някои от жените. "

Именно, именно ;)

В "как мислят" е разковничето. Те си мислят, че имат "резерви" а в същност имат на лице тъпкачи.

За истинска резерва бих приел ако жената му каже "Глей са пич, ставаш за резерва и те държа като такъв. Няма да се жениш, нямаш право да имаш друга. Ще ме чакаш ако евентуално се разведа и тогава ОБЕЩАВАМ ше се омъжа за теб"

;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 42950721f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   24, фактът, че човекът знае, че съм обвързана и въпреки това ми каза, че ще си му остана тръпка, с която и да е и винаги би ми помогнал за каквото и да е било, както И ГО Е ПРАВИЛ, е доста показателен вече години наред. ;) И не, никога не сме правили секс.
От 17

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c54c465636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   30, тръпка и резерва са съвсем различни неща!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3fc2f1ad86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Хахаха, що за тъпотия? Мъжете да не са консерви и тоалетна хартия че да са резерва? !

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 23aaeb3c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не държим мъже в резерва, просто когато връзката ти върви надолу и мъжът до теб те пита само какво има за ядене, просто си отваряш малко очите и виждаш хората, които преди това не си им обръщала внимание. То са комплименти, то чудо. Естетвено тези мъже, най- вероятно казват -Добро утро принцесо на още поне 10 жени. Та работата е, че всички мъже се държат добре в началото и след 5, 7 годишна връзка са сигурни, че си вързана и започват да се оглеждат, като си мислят, че в другия двор тревата е по- зелена. А жените, сме глупави като им се вържем.
Ж26

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ca72132ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторе, на всеки му минават тези мисли, че всичко се случва, я колко хора се разделят. Но, повярвай ми, една жена е напълно способна да живее сама, не е нужно да чака нова връзка, за да се раздели с лоша такава. Дори изоставената жена продължава да живее, понякога даже по-добър живот (сама). Не се свършва света с една провалена връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b865c85ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Н 34 "Но, повярвай ми, една жена е напълно способна да живее сама, не е нужно да чака нова връзка, за да се раздели с лоша такава. "

Аз не вярвам и практиката доказва, че винаги когато се появи друг тогава забелязах колко е нещастна или "нещастна". Дори когато е "нещастна" (не случайно са кавичките) мъжът й изцяло е виновен, дори често новият е пълен боклук и е ясно какво иска.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 51e8232b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Н 34 "Но, повярвай ми, една жена е напълно способна да живее сама, не е нужно да чака нова връзка, за да се раздели с лоша такава. "

Не вярвам, а и практиката доказва, че винаги когато се появи друг тогава забеляза че е нещастна или "нещастна". И винаги мъжът й е виновен, дори когато е "нещастна" (кавичките не са случайни, когато наистина няма проблем).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker