Срам и страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срам и страх
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1872 пъти
Здравейте на 20 години съм момче. Имам страх от общуване, а със жени още повече. Нямам никакви приятели, нямам работа и съм асоциален. Когато видя хубаво момиче и ставам червен и не знам какво да кажа. Не съм правил секс и не съм имал гадже, а ако отида на проститутка ще ме е срам много. Дори в интернет влязох в сайтове само да си чатя с някое момиче и освен 'здравей' и 'как си' друго не знам какво да кажа, после ме хваща страх и излизам от чата. Мисля си, че не е трябвало да се раждам,аз съм грешка на природата, няма смисъл в съществуването ми. Възможно ли е да оправя живота си или да се самоубия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0e5bb62cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не вярвам да си момче. Струва ми се, че нарочно си изпуснал буквата И след второто М в думата момче. Такива вцепенявания не са присъщи на момчетата, колкото и неопитни да са те. Това твойто е по-скоро поведение на много страхливо и комплексирано момиче от някое обезлюдено село в дълбоката провинция. Госпожице, спри да пишеш от името на мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 19cbb2a44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Олеле боже. Едно време дедите ни са отивали на смърт за да живеем днес, а ти сега ще се гърмиш. Що за слабохарактерност не мога да разбера? !

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0cfedd56da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ние сме армия , ние сме милион :D Дайте предложения как да се съберем всички себеподобни и да решим проблема. Съединението прави силата. Неслучайно повечето животни са на стада прайдове и ловуват заедно. И аз съм като тебе , но като съм в компания винаги се справям и така си хванах единствено гадже. Аз се боря с проблема от много време и една от спънките е да спреш порното и чикиите или поне да ги намалиш на една на седмица , докато порното трябва да го спреш обезателно.

Не знам как но подсъзнателно чрез биохимични процеси се отделя допамин по изкуствен начин когато гледаш порно и ставаш страхлив, затворен нерешителен. Затваряш се е себе си , преустановяваш всякакви контакти и си седиш сам вкъщи.. Разбира се всеки човек е индивидуален и зависи какъв стаж има със зависимостите. Аз преди не бях такъв. Даже ми се случи да не ида на среща щото ме беше срам :@

Накратко : ако искаш да си смел трябва да престанеш да контактуваш със крадеца на смелостта (порното).
Трябва да си купиш добавки , които повишават тестостерона. Той е много тясно свързан с допамина и хормона на щастието.

За целта ти трябва витамин В6 , цинк плюс магнезий , гинко Билоба , зелен чай , омега 3 , тирозин , фенилаланин. Последните две изключително важни.
Всички неща струват около 120 лева но си заслужава.

Желателно е и да тренираш защото когато човек върши физическа дейност (спорт) се отделя хормона на щастието и не случайно след тежка тренировка винаги човек е спокоен. Цигари и алкохол задраскваййййй.
Почвай фитнес ако те е срам у вас лицеви опори и си купи дъмбели втора ръка . Ще станеш по хубав - по голям шанс от сега.

Значи добавките плюс спорт без лъскане и без порно = щастие. Знам ще е трудно , но ако продължаваш както досега си ОБРЕЧЕН . Ей го Коледа и Нова Година хората се събират с приятели , целуват си женички , хахо хихи ние за поредна година сме издънки. По - голяма мотивация от това няма за промяна.
Само да знаеш че като лъскаш изхвърляш много ценни вещества които влияят на доброто настроение , също и тестостерона пада. Най много 1 чикийка на седмица. Аз обаче съм ги спрял. Споко нищо няма да ти стане на топките. Тялото само отделя спермата когато вече е в излишък повреме на сън (полюции) . Даже след 1 месец няма и да ти се лъска.
Либидо желание за секс си има но не и за чикиджос.
Ако искаш да спреш порното трябва да ограничиш твто и интернета понеже навсякъде голи работи и....няма да се усетиш кога душиш змея :(

Ако има компетентни хора нека и те споделят какво мислят. Давайте да си помагаме взаимно. Аз се абонирам за темата и чакам нови коментари. И вие се абонирайте за нови коментари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0cfedd56da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш нужда от любов и приятелство брат ми, но тука няма как да ги получиш. Пожелавам ти да успееш.

А сега ще бъда по твърд. Със хленчене, оплаквания и депресивни изказвания нищо няма да се промени. Никой няма да ти помогне, ако сам не се заемеш.

Само да ти кажа, че не си асоциален. Аутистите които са болни са такива за жалост. Но ти, аз, ние сме жертва на системата. Спирай порното и след като ти дойде мотивацията започни да четеш книги. Да знам че е тъпо за днешните деца /младежи да се чете, но развива мозъка. Като седнеш с някой на маса или в чата винаги ще имаш какво да кажеш без да се напъваш да го мислиш. Всеки обича да слуша някой как добре се изразява. Неслучайно ума краси човека. Искаш ли промяна батко, забравяш за наркотици, тъпи видео игри, цигари и пиене.... Трябва ти спорт, книги и разходки братче. Като казах книги не е нужно да са скучни романи. Може и енциклопедии или нещо с науката.

Знам че много искаш жена, но за тебе по важно да се развиваш като личност, да си намериш среда приятели, а жената сама ще си дойде като се въртиш сред хора.

Дела трябват не думи не оплаквания.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0cfedd56da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хубавото в случая е това къде си само на 20. Възползвайте се от опита на другите. В сайта е пълно с хора дето са такива като тебе само че са на 40. Както са те съветвали вземи се промени. Няма време за чакане, няма от понеделник, няма от Нова година, няма от утре. Сега и веднага. Тва утре или от понеделник е никога.
Не е късно и за тия дето са на 40 щото ако се оправиш още имаш 20 годинки за да се наслаждаваш на жена си.
Както и да е. Наистина трябва да се мисли позитивно. Винаги трябва да си зает с нещо и по малко да си седиш вкъщи. Човек като е затворен се депресира затова навънка бързо.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1482f1f73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намери си първо работа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5b0d07dcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, лесно е на човек в трудна ситуация да му го кажеш, ти колко от порядките в живота на тези наши деди спазваш, православните постулати. Айде по-спокойно с определенията и малко смирение.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2644cc70fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   500 ui магнезий дневно. Благодаря на номер 3.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker