Не се изкушавайте и не започвайте връзка с омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се изкушавайте и не започвайте връзка с омъжена жена
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 6254 пъти
Весели празници на всички,
Много здраве и късмет през Новата 2019,
Покрай Коледните празници се прибрах в моя роден град, за да се видя с родителите и роднините, и да отпразнуваме празника. Видях се и с приятели, видях и бившата си любовница случайно в центъра. Тя вече е разведена. Пихме по кафе, разменихме общи приказки и всеки по пътя си. Стана ми тъжно. Пред себе си видях една съсипана от живота жена, външно доста променена в негативено отношение, с угаснал поглед, обезверена и без переспектива, с пълна апатия към живота. Почуствах вина...
Всичко започна преди 4 години. Започнах нова работа, бях на 27 години - необвързан, тя на 37, омъжена, с две деца - момчета на 10 и 7 години. Пламна любов между нас и въпреки, че се въздържахме, бавно и постепенно се разгаряше и накрая ни погълна. Никой не разбра на работното ни място, че става нещо помежду ни. Стараехме се да бъдем максимално дискретни и да не будим съмнение. Просто се обичахме, никой не изискваше и неочакваше от другия нищо, нито насилвахме събитията, виждахме се извън работата според обстоятелствата. Съобразявах се, че тя е семейна и има задължения към съпруг, деца, роднини и т. н. Просто в един момент трябваше да спрем и аз да напусна работа. За съжаление не го сторихме и изгоряхме. Ходихме 3 години. Съпругът и разбра (без значение как), и последва развод. Децата остахаха при нея, баща им се задължи с минимална издръжка. Апартаментът го прехвърлиха на децата. Съпругът и си събра багажа и напусна града. Той е родом от друг град. Всички роднини, родители бяха срещу нея. Родителите и, и преди това бяха болни, но след тези събития баща и получи инсулт с пареза и положението стана много лошо. Тя буквално за няколко месеца се съсипа. Аз нищо не можах да предложа насреща. Никога не е ставало въпрос за някакви ангажименти един към друг, а никога не сме се замисляли, какво правим, ако ни хванат. Аз напуснах работа и заминах за София. Просто прекъснах всякакви отношения с нея. Тя не ме е притискала с изисквания. Мисля, че беше наясно, че не съм в състояние да поема нейните грижи и децата и. Знам, че мнозина ще кажат, че е много изкушаващо да имат връзка с омъжена жена (страхотен секс, нежелание за развод, няма мрънканици и т. н. ), но винаги развръзката е неприятна.
Животът в София ме погълна и аз макар и мъчително, все пак се отърсих от преживяното. Купих с помоща на родителите си нов дом. Сега вече имам сериозна приятелка с намерение да създадем семейство. Тя знае за тази моя история и другите ми връзки. Нищо не съм скрил от нея. Аз също знам за нейните. Хареса ми това, че разсъждава зряло, в смисъл, че я интересува бъдещето, а не миналото, че хората се учат от грешките си. Тази история ми даде да разбера, че има голяма разлика между влюбване и любов, между порив и желание. И най - важното разбрах - никой няма право да навлиза в живота на семеен човек, дори и с негово съгласие, без да е готов да поеме последиците от тази интервенция. Ако имах този ум тогава, нямаше да се впусна в тази авантюра и щях да бъда чист пред себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8cf46e8dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Т. е. ти от какво се оплакваш? От това, че когато жената е последвала сърцето си заради теб, ти си я зарязал? Оставил си я сама, защото нищо не си й бил обещал, пък тя, глупачката, си е пожертвала сигурността? Била съм в това положение. В самото начало си мислехме, че е нещо.... мимолетно. Когато разбрахме, че не е, се разведохме с предишните си партньори и се оженихме. Просто и ясно е. Като не си я обичал достатъчно, защо й причини това?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1034a85b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И какво очакваш, хората да те поздравят, че си боклук ли?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c93b2c9028
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Значи си съсипал семейството на жената, правил си се на влюбен 3 години и когато е станало дума за нормална човешка подкрепа и някакъв вид отговорност, ти си я зарязал и си заминал в друг град. С право се чувстваш зле, постъпката ти е нечовешка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dfa92e8c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти си егоист, интересувате новия град, новата приятелка и новото жилище. Аз искам да те питам как се чувстваш, че си оставил две деца да не виждат баща си, да нямат нормално семейство, а майка им ще я лашкат наляво-надясно. Нищо ти се отърси и си карай кефа келешче.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 795d790375
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   "Пламна любов между нас", "много се обичахме"... Пич, ако си обичал тази жена никога нямаше да подпалил с 300, след като мъжа разбере, а сам щеше да настояваш тя да се раздели с него и да бъде само твоя. Не че защитавам дамата и нената типично женска глупост да изневери и да рискува да се случи това, което се е случило и то заради такъв като теб. Винаги съм ненавиждала евтиния секс без ангажименти, който мъжете търсите, независимо дали от омъжена или свободна жена. Като искаш неангажиращ секс има проститутки. Пак казвам, ме защитавам тази жена тъй като това е абсолютната класика слага си го с друг и изгаря, от двата стола на земята с две деца, които ще издържа сама. Типична женска глупост. Но не забравяй, че сега ти имаш приятелка и е твърде възможно и тя да бъде също толкова анаивна някой ден.... :)))))))

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5f50deb19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много по-изкушаваща е идеята една жена, независимо омъжена или не да НЯМА връзка с такива като теб, които са просто едни консуматори, вдигат си гащите и изчезват. Ти даже морална подкрепа не можеш да окажеш, па семейство си тръгнал да правиш. Апартамента и парите на родителите ти мъж няма да те направят, а незнам тази новата ти какво е намерила в теб, че да клъвне, след като след време пак ще хванеш държанка и ще се разведеш. Когато си направил поне 2 деца

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5695bacf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Не,авторе,не ги слушай-не си боклук.Ти си бил млад и свободен мъж и си нямал ангажименти към никого.Тя е трябвало да мисли-с 10 години по-възрастна,омъжена,с две деца.Винаги отговорността пада на по-зрелия.Да е мислила преди да си събуе гащите.Карай си живота-тя е получила точно това,което е заслужила.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1f20e560c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не се връзвайте. Цялата история е описана твърде протоколно, с много клишета.

Най-вероятно автор/а/ката е женен/омъжена и в момента "посява семето" у мъжете, че видиш ли ако се хванат с омъжена жена това няма да доведе до нищо добро ;))

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cd325b6082
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора е написал произведението от първо лице, но може и да е страничен зрител, като Йовков с Албена. Синтезираната поука е дефинирана от народа ГГЗ (Гъз глава затрива)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6edf41fc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Не нападайте човека. Сгрешил е. Случва се. И жената е сгрешила. Но огромна вина има съпругът, който си е вдигнал чукалата и обиден, с накърнено достойнство, си е заминал. Зарязвайки деца, жена и всичко. Срещу минимална издръжка. Халал да му е издръжката, ето това е резултата от криворазбраното чувство за чест.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32cc58de1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жената с две деца , не - помислила за последиците, автора е бил млад и неопитен и цялата вина стоварвате върху него.
И аз съм изневерявал, но човек трябва да знае границата, кога трябва да спре.
Никои, не е длъжен да гледа чужди деца , тя майката не е помислила за тях
Обаче видите ли, любовника длъжен.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b6d37f2e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Заслужавала си те е жената като не може да превъзмогне някакви си чувства всеизвестно водещи до неприятни сценарии така и се пада питай я сега струвало ли си е да следва сърцето си и последиците дали са си заслужавали емоцията която е изпитала докато сте заедно това да е за урок на всички изневеряващи какво ги чака

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32cc58de1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Абе , номер 11 , жената се чукала на воля цели три години зад гърба на съпруга си , обаче пак мъжа и , най - виновен , ало какви са тези глупости.
Тя от два стола директно е паднала от най -високо .
Сега да се чука на воля , с който си иска , но отрезвяването идва много бързо като останете сами , без истински половинки до себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2bdaa6ec07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може бащата да е избягал, за да не направи някоя глупост или е егоист.
Аз съм баща и не бих оставил децата си, дори с такава майка, смисъл махам се от нея, но или взимам децата, или си ги гледам често.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6edf41fc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   До номер 15: Аз не оневинявам никого. Само казвам, че и мъжът на дамата има вина за цялата ситуация. Защото ако госпожата се чувстваше добре с него нямаше да се чука тайно с други. И затова съпругът би трябвало да се позамисли, преди да си замине и да зареже двете си деца.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c6e28e5938
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   До 17. Значи, ако една жена изненерява - съпругът и е виновен, но ако любовника и я изостави пак мъжът и е виновен, защото се е развел с нея, а накрая е виновен и затова, че плаща минимална издръжка за децата. Е, много хубаво...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a253cc16d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Виновен е 18 .Издръжката на децата не се изчислява въз основа на греховете на майката.На автора ще кажа само едно- имай капка мозък-НЕ твърди че сте се обичали.Може би тя те е обичала.Ти просто си е....Еле пък това ти е обичта , тежко и на жена ти!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 20db590d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Номер 18, това, че той се развежда с жена си, не означава, че трябва да се разведе и с децата си, нали така. Не е добре да не поглеждаш децата си каквото и да е направила бившата. Кой знае и мъжът каква стока е, уж баща, но си зарязва децата, а те вина нямат. Ако майката си беше зарязала децата, тогава щеше да е от черна по-черна, но сега, той е в пълното си право да зареже децата, балкански манталитет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6edf41fc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 18: Точно така. Когато някой от двойката изневерява е виновен и другият. Също толкова.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c6e28e5938
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   До 21. Абе кой обича да ебат жена му?! Три години тя ще се ебе навън, а няма да има сили да се разведе. Айде де ! То причина за изневяра всеки може да си намери, ама за цивилизован развод на никой не му стиска. Ама иначе се обичат... Е като се обичат що не се взеха? А, че децата не са виновни няма спор, но знаете ли какво става в душата и главата на съпруга рогоносец...Психика..
Изводът може да бъде само един: всеки преди да си свали гащите извън къщи трябва да мисли с главата си първо, а не с оная си работа.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5695bacf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 21-Ах, тези тъпи клишета-спрете вече. Значи ако мъжът ми не може да си го държи в гащите и аз солидарно с него съм виновна. И защо?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32cc58de1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Те затова има толкова много разведени, самотни майки, свикнала да прави квото си иска, да си ходи на почивки да купува, което си хареса и се мисли вече за богиня, но половинката като разбере директно бие шута. После издръжката била малка, тя не е за вас, а за децата, да искат от любовника. То вече мъжа е създал друго семейство и си има други цели.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6edf41fc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 23: Разбира се, че и ти си виновна. Сега, кой повече и кой по-малко е отделен въпрос и зависи от конкретната ситуация и хора. Но фактът, че е предпочел да си развява оная работа пред друга жена, означава, че си го отблъсната по един или друг начин. Понякога неосъзнат и за двама ви. Ей така, лека полека се е натрупвало с годините.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 44bbd974bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Явно 25 е изневеряваща жена и не и стиска да се разведе. и успокоява съвестта си сънекта си с вината на другия, вместо да я търси в себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5695bacf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Към 25 от 23-Говорех по принцип, не лично за себе си. Бих подминала коментара ти с мълчание, защото разсъжденията и доводите ти са повече от смешни и жалки. Ти вменяваш вина на иначе абсолютно невинни хора, които са имали нещастието да бъдат мамени лъгани, предавани. Те и без друго търсят вината в себе си, защото им се втълпява от подлеците, дето им изневеряват, че видиш ли щом има изневяра-има причина. Не сте виновни хора-чуйте го, проумейте го и го разберете. Човек, навърши ли 18-отговаря си за постъпките, не търси с кого да се оправдава. Който не му изнася-сяда и обяснява на партньора си какво точно не му изнася-или просто се изнася. Не се крие като плъх да изневерява. Сигурно няма човек, който чете сайта, който да не знае, че в болшинството от случаите се изневерява с човек, който е много, ама много под нивото на партньора ти. Водещи са тъй наречената "тръпка"и желанието да правиш скрит секс, необременен със задължения и битовизми. Това е истината, другото е бошлаф. А теб 26 те е разбрал преди мен-споделям му мнението за твоята личност...

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6c4e1ead4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Не приемам тезата за вменяване на вина, още повече жената не е опитала да оправи отношенията със съпруга си, заради новата си тръпка. Защото може да е безотговорно, но пък е лесно. Партньора на изневеряващият не е Ванга да знае какво се върти в главата на невярната му половинка. Всеки сам е ковач на собствената си съдба и си носи последствията от това.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1652177ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Браво, момчето ми! Браво! Весела да ти е годината и на тебе! Но да, боклук си. Няма да ти се ръкопляска. Дано и ти усетиш един ден същото, което си причинил на онова семейство, мамино лекенце такова.

ЧНГ и весела да е 2019-та!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c6e28e5938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 29. Е, защо кълнеш? Нима само любовникът е един виновен....

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 22481c7063
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Лошо, много лошо.

Не е имала късмет тази жена, - с мъж, и с любовник. Все си мисля, че една любов в семейството не стига само до едното его от онази работа. Че един мъж, баща на деца, ако обича жената до себе си, ще намери начин да й прости. Един път. Повече не. Те пък са света вода ненапита мъжете- как ли не, тези проститутки без работа щяха да останат, ако мъжете не изневеряваха на жените си!
Както и да го гледаме- лоша ситуация.
Пожелавам на тази жена въпреки всичко да срещне любовта, защото досега не я е срещала! Да се съвземе и най-доброто да й предстои.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 79b14b2153
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До 30

Морален компас? Тя е сгрешила, но всеки човек с елементарна добросъвестност не би изкушавал омъжена жена, би се въздържал. Компромисът трябва да дойде от него - не губи много ако не му се получи тази връзка. Прас голям, щеше да го преживее все някак си, както вече е. Семейството ѝ обаче го получава тъпкано - развод, децата със самотна майка, съпрузите вече не се понасят. Защо? Защото дон Жуан е трябвало да си го пъхне някъде и за жалост не е било в пасатора. А сега поучава как не трябввало да се изкушаваш с обвързани жени. Наистина ли? Добре че е този разгонен Ромео да ни покаже очевидното, светът е изгубен инак.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2bdaa6ec07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 31
Не всички изневеряват и ходят по проститутки.
Съгласен съм, че един път може да се прости.
Как така всичко хубаво и предстой? Знаеш ли колко рядко самотни майки с деца си намират сериозни връзки?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c6e28e5938
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 32. Ако всеки мъж е добросъвестен и отказва връзка с омъжена жена, то омъжените жени трябва да стоят без любовници, което всъщност е невъзможно. Обикновено инициативата за извънбрачна връзка идва от омъжената жена и то с ясната представа, че нищо не може да очаква от любовникът си освен един гол секс. Тя не иска да се развежда заради децата си и сигурността, която има при съпруга си. За съжаление омъжените жени не си подготвят работещ вариант, ако ги хванат в изневяра и се разведат със съпрузите си. Ето в това е проблема! И разбира се, сексът с омъжена жена е най - сладък, тя е дашна, непретенциозна и всеотдайна в леглото

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4cdbdb5a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Много добра и поучителна история! Благодарности за споделянето.

По принцип - няма неразкрити тайни, рано или късно, съответно - няма неразкрито изневери и те в над 80% от случаите означават развод.

Хубаво си помислил и премислил ситуацията. Всяко необмислено нещо и живот извън правилата, вкл. моралните, не може да няма негатиивни последици.

не смятам, че трябва да поемаш отговорност повече, отколкото ти си го направил. Все пак разликата ви е 10 г и жената се е изкушила да има млад здрав любовник. От двамата ти си бил свободен, а тя омъжена - неслучайно моралният отговор е насочен предимно към нея. Това е логично и нормално и така би било във всички общества. Можем за миг да си представим как се е чувствал нейният съпруг, който поне 3 години е правен на глупак и му е прехвърляна вина без той да вдява за какво точно става дума, преди да разбере.

Да, наистина е хубаво да се гледа напред, а не към миналото, да, хубаво е да се вземат нужните поуки, да, напълно си прав, че който навлиза в чужда семейна територия, не може да живее с чиста съвест и обикновено такива хора са просто морални изроди...

Надявам се повече хора и особено самотни ''булки'' да прочетат твоята изповед и да размислят добре, преди да се впускат в извънбрачни авантюри....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3bc1a060be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   №35

Добре опита да рационализираш дегенерацията, но тя си остава факт. Казаното от тебе не адресира по никакъв начин написаното от предходния коментар. А и не е вярно. Има достатъчно безкрупулни отрепки, които с кеф ще кандидатстват. Крайно съмнително е дали ще хукнеш да защитаваш ако някое момченце като това направи същото с твоето семейство. Ако въпросната иска да рискува целостта на семейството, нека сама си търси белята, нейна отговорност и проблем. Ако ѝ сътрудничиш, то поздравление - споделяте вината, както споделяте и леглото. Ако знаеш, че е нередно, но не ти пука - виновен. Не е сложно. И обществото ще си изкаже мнението.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 51b762f335
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Да, изневеряващите жените при така ситуация са винаги пострадалата страна. Жалко за децата, но съпрузите понякога се съмняват дали децата са техни. Абе глупава работа. Имах връзка с две разведени жени заради изневяра от тяхна страна. Просто ги чуках. Никоя не хранеше илюзията, че ще си намери мъж като постоянен спътник в живота. Ако, кажат истината мъжете бягат - щом на бившия си е изневерила, значи и при мен ще си намери причина да изнивери - така мислят, ако не каже истината рано или късно тя излиза наяве и пак проблем. Човекът до нея я пита що не ми каза и защо изневерява, а не се разведе?
Сложни отношения, никой не иска изневеряваща жена с деца. И да има изключения те си остават изключения.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5232768dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ами някои хора научават житейските уроци по трудния начин. Един от тях - не може хем х-я до края, хем душата в рая. И от два стола се пада на земята.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 696de85231
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Всяка втора тема тук е за изневяра и драматични последствия от нея. Ужасно е да те лъжат, така е. Но ако малко поразчупите мисленето си и договорите с партньора си отворен брак, всички тези проблеми ще изчезнат. Още в началото на връзката ни усетих инстинктивно, че този мъж не може да е само с една жена или че ако го направи, ще е нещастен, а аз не искам това. Преглътнахме ревността си един към друг и си дадохме пълна свобода. Към днешна дата дори самата дума "изневра" ни разсмива. При нас изневери няма. Всеки вдига телефона на другия, всичко е прозрачно, нямаме никакви тайни, най-добрите приятели на света сме и сме си изключително предани, но... ако някой от нас изпита потребност от сексуално разнообразие, е в реда на нещата да удовлетвори това свое желание. Казва ми сутринта например: днес ще се позабавя след работа, намига ми хитро и аз зная, че ще се среща с някоя мацка. И какво? И нищо - гледам си някой филм вечерта, той се прибира, гушваме се и заспиваме. Аз по-рядко имам желание за такива авантюри, но се е случвало - той даже ми избра роклята тогава.
Съзнавам, че подобен семеен модел звучи скандално за 99% от българите, но на нас именно той ни осигурява спокойствие и сигурност. Самата дума "изневяра" практически не присъства в речника ни. Заменили сме я с "предателство". Да, предателство ще е аз да съм болна, а той вместо да ми купи лекарства, да се търкаля из хотелите с някоя мома; той да има нужда от моята подкрепа, пък аз да го отсвиря, за да се видя с еди кой си джентълмен. Такива неща не се прощават и ако това се случи, ще е просто краят на връзката.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ff242fa8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   До 40. Едно е да отидеш да се изчукаш с някого за една вечер, както вие правите, съвсем друго е да имате паралелна връзка. Ако съпругът ти има паралелна връзка с друга жена и я вижда два -три пъти в седмицата, само за чукане дори, едва ли щеше да си толкова спокойна. И тогава бракът ти от много отворен ще стане до по затворен, а за не говорим, че може да си отиде.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 671890e3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   40, да знаеш само колко си права. Но хората като вас са малко. И е адски трудно да намериш партньор, съгласен на отворена връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7c7aeea8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Лошото при тези изневери е, че децата винаги са потърпевши след развода и раните остават за цял живот. Двойките трябва да са много отговорни към децата си в оттлеждането и тяхното бъдеще.
Винаги в семейството трябва да се води диалог и да се решават проблемите, а не задълбочават.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 43cfc7e119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Авторе то в Библията го пише бре " не пожелавай жената на ближния". Сега видя ли защо? До гроб ще ти е обица. Че разваляш чужди семейства.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d76d185d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Пълно е с разведени жени след изневяра, които си търсят мъж, но мъж не просто за секс, а който да ги обича и да се грижи за тях. И дори да си намерят такъв, те вместо да се кротнат и да се радват на щастието си пак повтарят стари грешки и пороци.
Препатил

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1028d726dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Трудна ситуация

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cccf83ed4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   При страхотните семейства такива неща не се случват :) Ти не си провалил абсолютно нищо. Много връзки са куци и си личи отдалеч.
Като не си ти ще бъде някой след друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker