Жена на 33 г. никога не съм изпитвала оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена на 33 г. никога не съм изпитвала оргазъм
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2279 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 33 години, омъжена от 6години без деца ( поради НЕжелание от моя страна )!
Бих искала да споделя това с някой, като много моля хора, които не могат да се асоциират с моята история изобщо да НЕ коментират!!!! Искам да разбера дали има други, като мен!
Така, аз смятам, че съм нормална жена, която е имала доста сексуални контакти от ранна тийнейджърска възраст (15г) да не кажа, че с френската любов започнах на 13г или с други думи имала съм повече от 20 сексуални партньори и няколко изнасилвания
преди да срещна мъжа ми! Искам да добавя, че тези сексуални партньори са ме избирали, при което аз даже и не съм харесвала някои от тях но те са искали секс от мен и аз съм се съгласявала без да имам желание... НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ СИ ИСКАЛА СЕКС ОТ МЪЖ (НИТО от мъжа ми за 10г) Не съм и лесбийка, защото не харесвам жени...
Проблема е там, че АЗ НЕ ПОЗНАВАМ удоволствие от секса, Незнам какво е това, за което жените говорят, никога не съм го изпитвала, нито клиторен, нито вагиналени нищо, никога, с никого! Пробвала съм с маструбиране-не се получава... Сексуалния ни живот тотално западна, мъжа ми ме приема такава, каквато съм, не говорим за това! Той знае, че аз никога не съм изпитвала удоволствие от секса!
Да започна от начало-първият път с момче беше най-кошмарното преживяване за мен(дори помня, че той ми даде лидокаин гел, защото щях да умра от болки)!

Знам, че съм здрава, знам, че нищо ми няма, но защо не мога да изпитам онова, което други жени изпитват? ! Вече 10 години сме заедно с мъжа ми и колкото повече време минава, аз толкова повече се затварям в себе си (прадокса е, че се чувствам най-отпусната с човек, когото не познавам, като съм правила секс на необичайни места, на първа среща )...

Вече тотално НЕ ПРАВИМ СЕКС -Ние сме Асексуални, минавала е по-една година без да правим секс(аз знам, че той ме обича и ме приема такава и не е с мен заради секса )
Този проблем, води и до там, че аз Не искам деца, опитах да говоря с психолог и тя ме попита “защо не искаш деца “? Аз, ако съм знаела нямаше да дойда при теб, ”докторе”... Моля да пишат хора, на които им се е случило нещо подобно!
Изрази от типа на “ти си фригидна”, не желая да чувам, защото знам, че не съм и проблема е другаде!
Аз намирам секса за нещо срамно, нередно, непозволено, табу, за мен е срамно да забременея, защото бебето е следствие на секс, а аз не мога да се покажа бременна пред майка защото ме е срам от това тя да знае че аз съм правила секс, френска любов и т. н... Майка ми никога не е говорила с мен за бебе, внуче или нещо подобно -Това е тема -табу! Само хора близки до моят случай да пишат -Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a06f7081ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем се подиграваш на психотерапевта, хем после сама доста успешно анализираш причините. Щом усещаш, че майка ти е намесена някъде в дъното на всичко това, то трябва да търсиш причините в ранното детство и семейната среда. Най-често става въпрос за връзката между самите ти родители и как ти си се намесила между тях.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 01b356e5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като тинейджърка не си ли мастурбирала, някой дори по рано започват, не вярвам да не си го правила и изпитвала?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9fcb53e401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво те възбужда? Приеми се и действай разумно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bab8934b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   “...но защо не мога да изпитам онова, което други жени изпитват? !...“


Ето заради това-

“...Аз намирам секса за нещо срамно, нередно, непозволено, табу, за мен е срамно да забременея, защото бебето е следствие на секс, а аз не мога да се покажа бременна пред майка защото ме е срам от това тя да знае че аз съм правила секс, френска любов и т. н... Майка ми никога не е говорила с мен за бебе, внуче или нещо подобно -Това е тема -табу!...“

Знаеш отговора. Грешно възпитание от майка ти. Тя пък- от нейната....ти се каниш да прекъснеш тази ужасна традиция. По-добре, отколкото да отровиш на свой ред детето си.
Не си единствена, за съжаление.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f34de5af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако проблемът ти е вкоренен от факта, че майка ти е меко казано странна в това отношение... То решението би било регресия и много работа със сянката (по Юнг и др. ). Действай, защото колкото и да се обичате с мъжа ти (евала за което), се лишавате от незаменими емоции.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 716f17ee3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще се опитам да ти отговоря отзад напред. Възможно е факта, че не си коментирала темата секс с майка си да е коренния проблем. Аз също никога не съм коментирала тази тема с майка ми. Даже когато ми дойде за първит път, тя недойде да ми обясни как стоят нещата. Първият сутиен също сама си купих. Когато забременях бях на 26г ( достатъчно голяма за да имам дете) тя беше последния човек на който казах, някакси ме беше срам от нея... Такаче според мен си направете едно дете и не се притеснявай от нея защото има родители, които просто не могат да разговарят за секс с децата си.
За разнообразните ти партньри и секса на първа вечер нямам опит, но имам една позната, която доста често спи с мъже за по една вечер, дори когато е в сериозна връзка. По мои наблюдения тя има проблем със самочувствието. За нея това че мъж иска да прави секс с нея означава, че е много търсена и ухажвана. Мисля, че и при теб проблема е подобен просто порабоди върху ниското си самочувствие. Това да се гледаш в огледалото и да си мислиш “ я колко съм готина” не е признак на високо самочувствие. Замисли се малко по-дълбоко.
За това че не си изпитвала оргазъм при секс също не е кой знае каква драма. Аз например много харесвам секса мога да правя всеки ден, но вагинален оргазъм съм получавала 1-2пъти. Странно ми е че и при маструбация пак не свършваш. Вземи си вибратор със зайче отпред, според мен няма начин да не стане. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46ddba1e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 27-годишна смятах, че малко жени са способни на оргазъм и че аз не съм от тях. Сексът нямаше никакво значение за мен, с него просто задоволявах мъжете. Търпях да ме чукат и мислех, че повечето жени са така и че това е "нормалното".

Една вечер съвсем случайно успях да постигна оргазъм и това нещо ми промени цялостната настройка към живота. Сега ми се случва от време на време, не всеки път разбира се. Пожелавам ти и на теб да ти се случи :) Ето как стана цялата работа при мен:

По онова време от 4-5 месеца излизах с един нов мъж. За разлика от предишните ми обаче (а те хич не са малко), той се стараеше по време на секса. Личеше си, че му пука дали се чувствам добре. И говореше. Ама направо не млъкваше. От което на мен ми призляваше. Чувствах се ужасно, че ме третират толкова добре. Бях свикнала на друг тип отношение. Сега може и да ми е смешно докато пиша това, но тогава, повярвай ми, страшно ми се ревеше. Както и да е, по едно време той започна да ме пита "Ти свърши ли", "Успя ли" всеки път по време на секс. Естествено, мразех тия въпроси и го лъжех с някакви сумтения и недомлъвки.

В един момент ми писна и реших да се "взема в ръце" и да се науча да свършвам и аз. Ама направо като мисия го бях приела. При това отново не заради себе си, а заради него и защото се предполагаше, че трябва да ги мога тези неща за да съм и аз като другите. Изобщо, изживявах се като непълноценна жена и жертва.

Започнах да чета тонове статии от типа "Как да постигнем оргазъм" и всякакви подобни тъпотии. Палих разни свещи, гледах разни порно филми, купих си минивибратор. Един куп глупости, от които мъничко ме е срам сега.

И нищо.

И тогава, един хубав летен ден отидох на сватба на една приятелка. Бях сама. Все пак гаджето ми беше с мен отскоро и не вървеше да го взема.

На масата, на която ме настаниха, имаше още две жени. Имаше и петима млади мъже, които се държаха като сиамски близнаци. Явно си бяха задружна компания, непрекъснато се смееха на собствените си смотани лафчета и изобщо не ни отразяваха нас от женската част. По едно време на едната дама и писна и ни организира да се разместим - трите мацки седнахме една до друга, за да може да си говорят по-лесно мъжете. Дамите се оказаха необвързани (уж).

Къде от скука, къде от това, че с непознати често се говори по-лесно, отколкото с най-близките, се разприказвахме. Едната все се майтапеше, че никога няма да се ожени. Тръгнахме да я успокояваме, че е млада и хубава още, а тя ни разказа, че не го казва, за да се прави на скромна, а просто така и харесвало да живее. Излизала с най-различни мъже, сексът бил супер. В началото подхвърляше разни случки през смях, но малко по малко изпадна в детайли как някакъв, с когото спала, обичал да й ближе стъпалата на краката. Как друг откачил и й пращал тъжни стихове и плачел за нея, когато му отказала да се обвърже с него. И още няколко такива истории. Даже ни показа разни чатове. Посмяхме се трите, тя се оказа най-забавната, умна и готина жена, която съм срещала. Първо малко й завидях, че има такъв контрол над живота си и над мъжете. После установих, че не мога да не й се възхищавам на самочувствието, на смелостта, на начина на живот, абе на всичко...

А другата се оказа... обратна. Имала си приятелка, но за пред хората - необвързана, щото я е срам да се покаже на сватба на съученичката си като лесбийка. На мен ми стана любопитно и я поразпитах това-онова. И тя разказа много готини истории. И накрая, разбира се, аз си признах, че съм най-смотаната от трите. После танцувахме, смяхме се. Някакси ми паднаха задръжките... и то заради жени.

Вечерта се прибрах късно и не можех да заспя. Историите на тези двечките ми бяха много интересни. Исках и аз да преживея някакви подобни неща. [Следващото може и да ти се стори крайно, но мисля, че на човек не трябва да му пука, все пак са само фантазии] на шега - на майтап взех да си представям, че на мен ми се случва разказаното - че се чукам с двама мъже, че единият ми лиже краката. Че лесбийката ме сваля и решавам да пробвам с нея. И някак се възбудих от тези мисли, защото те бяха различни, дръзки, смели. Облизах си средния пръст (вече и без това бях доста влажна) и той сам си намери посоката. Потърках си клитора известно време, просто така, по навик от предходните ми жалки опити за мастурбация, но този път... избухнах в оргазъм. Беше много яко усещане. Велико. Чак се стреснах. И установих, че цялата тая работа с удоволствието се крие в това, да се приемеш каквато си. Да приемеш, че поне в мечтите ти може да ти е яко на теб и да не ти пука за мъжа и за това как ще се представиш, нито за това кой какво ще си помисли за теб. Камо ли за майка ти. Ето това е :) Успех ти пожелавам и да знаеш - понякога жените са по-добро вдъхновение от мъжете за тези работи. Като хетеросексуална жена със супер откачени фантазии ти го казвам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3e5ecc8c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката :
Благодаря на всички за подкрепата!
#11 благодаря за изчерпателната история (аз съм се целувала с една приятелка, още като девствени, тренирахме за момчета^_^ )
#7 малко повече инфо за тази работа със сянката по Юнг, моля... Мерси
#10 - да, много си права, себеоценката ми беше равна на -нула преди да серщна мъжа ми и той да види в мен качества, които самата аз никога, не бях виждала в себе си! Наистина факта, че съм позволявала различни мъже да се възползват от мен говори за това, че аз съм се чувствала кръгла нула, незначима, нежелана... Всъшност израстнах без баща, родителите ми се разведоха, когато бях малка! Чувала съм че сексуалността на момиченцето се изгражда от бащата, аз такава фигура в живота съм нямала! След развода майка замина да работи в чужбина, а татко никога не се обади повече, макар че са били женени 14г.
Аз никога, нищо не съм споделяла с майка, тя не беше до мен, а като ми дойдеше цикъла се превръзвах с подръчни средства за да не разбере никой, че съм в цикъл! Никой не ми каза :”ако правиш секс без презерватив има опастност от забременяване “(затова имам 2 аборта )
Никой никога не е говорил с мен на тези теми! За съжаление горчивият опит на живота ми показа Много неща, които можех и да избегна, ако някой беше поговорил с мен!

Както и да е, смятам че аз на подсъзнателна основа, в следствие на отхвърляне от родителските тела, мисля че такава личност като мен не заслува нищо добро и удоволствието е едно от тези неща, които аз смятам подсъзнателно, че не заслужавам това е и причината за липса на удоволствие в секса.... Наистина съм в задънена улица, много съм объркана, незмам как да продължа, защото мъжа ми е най-добрия и готин човек, който съм срещала, а аз просто не мога да превъзмогна себе си и да му родя дете! Имам нужда от помощ, а нистина не мога да намеря добър специалист, моля ако някой има опит да ми даде данните на добър сексолог-психолог...
Благодаря Ви за разбирането

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a1408b8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей,
Доста си прличаме, но изглежда, че в твоя случай до голяма степен причините са ти ясни и ти сама ги разбра от това, което пишеш.
Аз също обмислях да пиша история тук :)
При мен липсват изнасилвания и аборти, както и срамът от секса. Майка ми знае за първите ми пъти - бях се шашнала, пих постинор, появи се течение и се уплаших и й казах. Каза ми само "другия път ползвай презерватив". Случвало се е някои от бившите ми да кажат, че са се похвалили на приятели, че сме правили супер секс. Харесва ми, че според тях е бил толкова супер, че чак и да се хвалят :) Както казваш - с непознати и на нови места ми е по-възбуждащо. Някои песни също помагат. Но не съм изпитвала оргазъм. Опитвала съм да маструбирам, не се получава - не знам какво да правя, скучно ми е. Порно, вани, еротични разкази, нищо. Само вибратор не съм пробвала още.
Сега имам прекрасен приятел, много се обичаме и много ми се иска да изпитам оргазъм с него. Не ме притиска изобщо за секс, всичко съм му разказала, но знам, че много му се иска и ще му достави огромно удоволствие да ме докара до оргазъм.
Не знам добър сексолог-психолог, но съм с много добро впечатление от Павел Тодоров от Алегра (провери в google). С него съм говорила по друг проблем и според мен е добър психолог.
Освен това ти препоръчвам да прочетеш "Възлюби своята болест" на Синелников.
Успех и ще следя темата!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4198affa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Опитай да откриеш собствената си женственост, това което си ти в дълбочина. Има много хубави семинари и книги за женска енергия, които много ще ти помогнат. Това твоето си е психологическа теавма довела до блокажи именно в чакрите, които отговарят за твоята женственост, желанието да имаш деца и удоволсвията. Прочети за тези блокажи, ще ти помогне много. Йога за жени ти препоръчвам горещо, заедно с дихателни упражнения за тазовото дъно, които отново ще научиш на въпросните семинари и упражнения. Нефритено яйце можеш да си взимеш.
Пиша всичко това, като жена, преживяла травмиращо раждане, след което просто блокирах и или небчувствах нищо или чувствах болка. Никакво удоволствие! След изредените от мен неща, започнах да се отпускам, да получавам оргазъм, вече по 3-4 пъти на акт. А преди никога не бях свършвала, просто търпях.
Желая ти успех! Вземи нещата в свои ръце и се погрижи за себе си!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 53124ca651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мене ти имаш психологически проблем заради изнасилванията и трябва да ходиш на психолог редовно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker