Какво да направя, за да ме харесват жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя, за да ме харесват жените?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1653 пъти
Здравейте,

Самотно момче съм на 27 години. Никой не ме харесва. Нямам още връзка с момиче, нито пък полов контакт. Работя. На работа имам и колежки, но всички те са семейни и не ми обръщат внимание. Според вас какво да направя, за да ме харесват жените? Пробвал съм какво ли не, няма полза. И парфюм да си слагам всеки ден, пак няма ефект. Магии да правя, пак няма ефект.

Странно ми е вие какви чудеса правите, за да се получи нещо? При мен не се получават нещата. Колкото и пари да давам, все не мога да купя любовта на живота. Все не се получават нещата.

Компаньонките също ме отбягват, а се държа внимателно с тях. Защо така се получава? Не съм лош човек. Младите хора на около моята възраст са несериозни, а ми трябва точно такъв човек. Все ми бягат.

Ще кажете, че всичко е за пари, но ето, плащам на компаньонки и те бягат от мен, без да ме задоволят. Само вземат парите и дим да ги няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: f07fe9fb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да имаш някоя истинска до себе си, забрави за парите! Едно момиче, което държи на теб никога няма да те пита с какви пари разполагаш и колко ще и дадеш. Съветът ми е просто да бъдеш възпитан и внимателен. Само това и нищо друго.
И по-добре забрави за компаньонките. Най-много съвсем да те оберат. Потърси си някое стойностно момиче, макар и малко, все още има такива.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 75b76392ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първи поработи върху себе си, ФИТНЕС, самочувствието по този път е много важен и спри да търсиш, защото така ще ти бягат повече .. просто работи върху себе си в подобен цикличен период.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f181ae268d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
през моя поглед на момиче, мога единствено да те посъветвам е да си изградиш самочувствие, защото всички жени харесват самоуверените и сериозни мъже.
Успех!

Сладката прасковка

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ef79afa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Успехите ми с хората са от постиженията ми в спорта. Избери си нещо да те влече и действай упорито. Не е нужно да си професионално реализиран, първо ти гледат мускулите и после те опознават като човек.,но споко, при над 80 процента ще стигнеш до леглото. Мен ме отрязваха дни след като разбираха., че с мускулите нямам апартаменти и коли. И аз се плашех да не остана девствен. Силата привлича и вътрешната енергия също.. Чувството за хумор е от значение. Сега съм 183- 95кг. И даже казват, че не ми личат килограмите. Лепят ми се като мухи на мед.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e20ef713ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако иска някоя да е с теб, тя не ще е с теб заради парите. Явно попадаш все на неподходяща и оставаш с такова впечатление. Лично аз наскоро имах приятел, който имаше пари и правеше всичко възможно, но не изпитвах нищо към него и го смятях единствено и само за приятел, а той изобщо не мислеше същото. Не се виждаме, няма смисъл, дори и да има пари, които уж да ме привличат. Може и промяната на околната среда ще ти се отрази добре. Идвай на моя бал за кавалер да смениш обстановката я намериш подходящата

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2f37a0d78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да се научиш да съблазняваш жените.
Най-трудно се съблазняват щастливите.
Избери жена която отговаря на една от следните критерии:
- не е щастлива
- срамежлива и интровертна
- води скучен живот
- има развито въображение и мечтае да живее, като жена от филм или като от книга

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 299e88a3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бягат, защото виждат че си балък и могат да си го позволят без да има последствия. Живеем във хищно време, всеки гледа да мине тънко и да прецака другия, а ти си тръгнал да очакваш коректност от курви. Трябва да се наточиш душевно и да не цепиш басма на никого, тогава и изражението и излъчването ти ще се променят и хората ще те гледат по друг начин.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7981090748
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Някои хора просто не ни харесват и това си е. Лелката от градската тоалетна примерно също не я харесват и колкото и да се парфюмира, гримира, облича, надали някой нормален мъж ще я хареса. На някои им е дадено да имат излъчване, а други ще си бъдем сами и толкова. Не мисля, че е болка за умиране.

Така и така нищо не можеш да направиш, поне се примири, че да не се тормозиш. Иначе можеш да луднеш буквално след някоя година. На един силата му са жените, на друг бизнеса, на трети нещо друго. Е, моята не са жените, да се самоубия ли? Да, щеше да ми е по-добре с любим човек, но като не става - не става. Няма да играя някакви роли, само и само да впечатля някоя евентуално. Може да съм грозен, но си имам достойнство. Животът е прекрасен, живей го и ти, вместо да го прекараш в тревоги.

Искаш ли след 50 г. в смъртното си легло да си дадеш семтка, че единственото, което си правил през целия си живот, е да се тревожиш защо някоя не те е харесала и теб? Аз не мисля да го правя. Ако срещна любовта - добре дошло, ако не - няма да се тормозя.

Успешна Нова година!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3e6a54891f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Бягат, защото виждат че си балък и могат да си го позволят без да има последствия."

Въй, много страшно си бе! Махни потника с дупките и си дръпни космите и почни да викаш "Булгар, ахахаха, булгар!, че да ни покажеш мощта си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ca35aaf3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какво значи "компаньонките също ме отбягват"? Нали си плащаш за тях, как ще те отбягват?

Някои ескорти не работят с роми, да не си ром? Да не си супер грозен? Да имаш някакви физически дефекти?

На 27 ти е отдавна време да не си девствен, така че аз пък те съветвам да си пробваш компаньонките, за да усетиш нещо по-първично (не го препоръчвам в дългосрочен план, естествено).

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2acec5cfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината ли искаш? Прекалено "ниско" си в обществото. А с това мило държание още повече се закопаваш. Дръж се по-твърдо с жените, без да си груб обаче. Работи над себе си, но сериозно. Не малко парфюм и магии. Ходи на фитнес, храни се правилно, обличай се хубаво, смени прическата си, чети книги, опитвай ке да изкараш повече пари и никога не поставяй жените на пиедестал!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 745219aeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Потърси жена над 40 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b8dd336890
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Приятел, парите са ти малкоооо!!!! Ако караш S class 2018, имаш вила на халкидики и лееш шампанско по дискотеките, много бързо ще си намериш жена!!! Не само парцалите обичат лукса, и свестните момичета гледат финансите!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d912645578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За да те харесат жените трябва да си изкуствен идиот, да преиграваш и да си пълен комплексар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker