Объркана съм....леко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм....леко
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1160 пъти
Здравейте хора. Искам да се допитам и до вашето мнение по един въпрос. Значи има едно момче (приятел), стар мой колега. Работехме заедно в един магазин преди вече 3год. След това излизахме от време на време ей така просто на разходка, като аз никога не съм давала някакви сигнали или надежди за нещо повече. Усетих от негова страна, че май ме харесва, започна да контактува с мен малко по-различно. Като цяло аз гледах да страня или да показвам само и единствено приятелско отношение. Когато ми пишеше не отговарях много бързо, праща ми целувки аз нито един път не съм му изпратила, за да не си помисли, че може да има нещо повече. Един или два пъти ме кара да ходим на кино, но аз съвсем тактично отказвах. Мислех си, че след 1-2-3 отказа ще се усети малко и ще си даде сметка, но уви той продължава. Аз реално го усещам само, като приятел и никога не би могло да има нещо повече. Обърквам се, защото не знам аз ли си въобразявам, че примерно ме харесва и иска нещо повече или той е толкова ограничен, че не може да се досети? !?
Разбирам да ми каже така и така, харесвам те а у и да се приключи... но не той продължава да си ме кара да излизаме и продължава с целувчиците. Дали си въобразявам, че иска нещо повече или наистина е така?
Благодаря предварително и весели празници :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 81faa635ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами иска си, правилно усещаш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2a89c9f95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много мъже за съжаление не знаят, че на жената са и нужни точно 5 секунди да установи дали иска секс от теб или не, и за съжаление се самоунижават по този начин, надявайки се нещо от това което правят и отношението което показват да има някакво значение. Уви няма, всичко е биология за жените, но на повечето им е просто трудно да го приемат... по простата причина, че няма какво да направят.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: af618e8448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Другия въпрос е какво да правя по-точно ако може съвет :) Последно ме пита, кога ще се видим и аз казах след нова година сега сме 3ти още не е писал, но съм почти сигурна, че до 7ми ще пише и ще трябва пак да измислям нещо :( За празниците пан целувки аз нищо само съм любезна... дано се е усетил вече :x

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a1e92f2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   пробвай го с някое друго момче... не казвам да спиш с някой, а просто кат сте 2мата, да му покажеш или да му кажеш за някое момче, какво мисли за него, ако те харесва, адекватно би изревнувал и би си проличало от поведението му... това е най-лесния начин, който ми хрумва в момента... не е много положително приет, и го казвам, като момче, но работи :) дано съм помогнал

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 53a0016b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Що за глупости!? Просто му кажи, че го приемаш само за добър приятел и нямаш по-сериозни чувства към него. Толкова ли е трудно?

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cc0ec47eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Както виждаш мъжете от намеци не разбират. Така че ако му кажеш директно виж пич така и така не изпитвам нищо към теб, ще видиш как ще те разбере от раз! Не се притеснявай, ако е мъж на място ще оцени твоята откровеност. Не си длъжна да харесваш някой само защото той харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker