Не мога да продължа без него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да продължа без него.
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2822 пъти
Здравейте!
Имах много изтощителнa токсична връзка последните 3 години. Емоционaлно вредна. Реших аз да се разделим преди няколко месеца. До тук добре. Вчера разбрах, че той има нова връзка... И още по-зле, че я е имал докато сме били заедно. Не мога да ви опиша болката която чувствам. Не знам как да продължа живота си, всичко за което се борих, тоест свободата си, защото нямах такава докато бяхме заедно, в момента ми се струва не толкова важна.
Боли ме, искам да се върна, спомените които имаме ме изгарят от вътре, не знам какво да правя. Насред нова година аз седя вкъщи и рева. Ако можете някак да ми помогнете, ще съм ви благодарнa много. Искам да крещя от болка, много ми е тежко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: c3e50a5077
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш!
Дай време на времето.
Весела нова година!
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f48546471d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, много пъти съм минавала през твоите чувства в момента. Аз НЕтоксични отношения не съм имала всъщност. От личен опит мога да ти кажа, че е далеч по-добре в началото, ако искаш наистина да крещиш, да се превиваш от болка, отколкото да се връщаш при човек, който не те цени и ти срива самочувствието. От там се получава тази емоционална зависимост - сринал ти е самочувствието и смяташ, че не можеш без него. Втълпил ти е едва и не, че друг няма да те хареса и т.н. Ако устоиш с времето, повярвай ми, олеква. Дори да не спреш да обичаш този човек, все пак осъзнаваш, че е по-добре да не си с него. Намирай някакви неща да те разсейват - приятели, ново хоби, каквото и да е. Само не се връщай при емоционални потисници.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e6fedeeb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеш!
Болката ти идва от егоизъм, само болката ще те излекува от него. Радвай се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a44e9fd9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така първите 3-4 месеца, но от там насетне малко по-малко болката и тъгата отшумяват и при теб е така, просто в началото наистина сърцето кърви, но минава...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9d0f7bd07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   " Реших аз да се разделим преди няколко месеца ".. защо да се разделите, да бяхте си дали време, а не раздяла.. но приятеля ти ако е имал друга докато е бил с теб, не тъжи за него, а си гледай живота, считай го за изневяра.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 54cb98d5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато казваш "не мога" - няма да можеш. Кажи "мога" и ще можеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9e36c079dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно си решила да се разделиш, щом връзката е токсична за теб. Сега трябва да си извадиш поуките, да ги помниш, и да продължиш напред. Преходът между годините е условен - просто дни за почивка и разнообразие. Еуфорията може да се предизвика във всеки ден от живота, не само през установените празници.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 49884e541d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След като е имал паралелна връзка още докато сте били заедно, значи едва ли е имал чувства към теб. Не можеш да накараш един човек насила да те харесва и да те обича. По тази логика няма никакъв смисъл да скърбиш по приключилата връзка, тя така или иначе не е имала бъдеще. Дори да не беше сложила ти края, в един момент той щеше да го направи - в случая си постъпила съвсем правилно без дори да си знаела, че ти изневерява и излизаш "чиста" така да се каже от тази връзка. Все още не е минало достатъчно време, нормално е да те измъчват спомени, това няма как да се промени с едно щракване с пръсти, изисква време. Но приеми случилото се като правилното развитие на нещата, колкото и да е неприятно и болезнено. Просто го приеми, това е. Опитай да мислиш, че така е трябвало да стане, че е съдба и че е за добро.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e9829bcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изчакай половин година и после ще си викаш ужас аз с този ли съм била. Тъй бях с бившия ми голяма любов ама само от моя страна той поиска да се разделим Що рев беше а пича бил с мене само за кефа, ама и сега си се чудя на акъла как съм се вързала на тоя

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dc39c798f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това голяма част от нас сме го преживели. Ревеш, блъскаш ходиш като болен и нищо няма значение и знаеш ли... После всичко отминава. Струва ти се вечно. Но има край. Време, време и пак време. Наранено е егото ти, да не мисля, че тази ще е по-щастлива с него. Осъзнах се. Успешна Нова Година!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 19d3a3e5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нова година, нов късмет, нов мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbb9146e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще плачеш и страдаш, нормално е щом си обичала. Аз самата съм в подобна ситуация. Много е важно да не се подведеш от хубавите спомени и да забравиш лошите. Съберете ли се отново всичко ще се повтори. Казвам ти го като човек минал на

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b271a99b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 1 е много права, с времето всичко ще отмине. Аз преживях същото нещо преди 3 години и то след 10г. връзка. На края разбрах, че последните няколко месеца не съм бил само аз. След което се разделихме и повярвай ми от начало се чувствах сигурно по-зле и от теб. За 2-3 месеца отслабнах с 20 кг, то си ми бяха излишни де :) Но после всичко отшумя и си почнах нов живот. Ако намериш някой по-скоро ще ти бъде по-лесно от колкото сама да го преживяваш. Успех и не се отчайвай и депресирай. Живота ги прави тези номерца и много сме минали през това.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fd2f1bd908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Миличка, отървала си се от човек, който не те заслужава! Та той не те е оценил, и е бил паралелно и с друга по същото време! Защо ще се връщаш при такъв тип? ! Защо ще се връщаш при човек, който не е оценил теб самата? Защо ще си го причиняваш? Ако погледнеш отстрани вашата връзка, дали би я харесала и пожелала на някого? Ти знаеш през какво си преминала, и какви проблеми сте имали, но би ли се върнала в този ад?
Знам какво е спомените да те мъчат, и да се чудиш какво би могло да е. Но жестоката истина е, че щом връзката ви не ти е харесвала, е имало защо. Има хора, които могат да си преодолеят проблемите и да са заедно, и има такива, които просто се мъчат и нараняват. Съдба ли, не знам. Просто някои хора не са един за друг, или не могат да съумеят да съградят нещо, дали поради нежелание и гордост. Всеки човек, дори и кофти, те учи на нещо, и дори те прави по-силен.
Минава се време да забравиш, но не се отчайвай! Излизай с приятелки, облечи се хубаво, направи си прическа. Просто промени нещо във визията си, купи си някоя дреха. Поглези се, отиди примерно на кино, или има доста ваучери за масажи и разкрасителни процедури. Прави всичко това, за което преди си нямала време, или той не е одобрявал. Сигурно имаш хоби, отдай му се. Слушай музика, изгледай няколко комедии, прочети хубава книга. Запиши се на някакъв курс, примерно по танци, и там ще срещнеш доста нови хора. Просто прави всичко онова, което те радва. Остави кофти гаджето, там където му е мястото- в миналото. Ще попаднеш на мъж, който няма да те кара да се чувстваш така, и с него просто ще се получават нещата. Заслужаваш най-доброто, и това не е бившия ти!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 21a86efcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Весели празници му пожелавам на тоя авторке, и да е жив и здрав!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8813f6b674
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От предателството винаги боли. Усещам, че повече те боли не от раздялата, а от това, че си разбрала, че е имало друга. Едва ли има човек на който да не се е случвало. Но знай. винаги има по-лошо от това, което се случва на теб. Знаеш ли какво е да разбереш за изневяра когато вече сте семейство, имате и деца. Когато аз разбрах, имах син на 11години и бебе на няколко месеца. Ужасно е да се бориш с болката, и в същото време да мислиш първо за децата си. Тука много се раздават съвети, че децата си порастват, че родителите им винаги ще са им родители и еди си какво. Не мисля така-децата винаги страдат от раздялата на родителите си. И че човек винаги преглъща много неща в тяхно име. Виждаш ли, че има и много по-лошо. Моят съвет е-не се затваряй в себе си, споделяй с приятелки-поолеква... създай си нови контакти, забавлявай се. Ще видиш, че както са ти писали по-горе, че след време ще се чудиш как си била с този човек....

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6a2bcc1f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря Ви за съветите, наистина ми поолекна малко... Все още ми е кофти, но вече поне мога да дишам малко по спокойно.. Благодаря

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c7f62ca3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей! Аз като теб все още се възстановявам от токсична за мен връзка, която приключи преди повече от 5 месеца, но все още не съм го преживяла. Някои дни се чувствам по-добре, в други спомените ме връхлитат с пълна сила и се чувствам смазана... Бившия ми приятел също като твоя има нова връзка, което тотално ме съкруши. Аз се чувствам така, все едно вчера сме се разделили и не мога дори за секунда да си помисля за друг мъж. Боли.... Много боли!!! Дано вече си срещнала някой, който да е запълнил празнотата в сърцето ти. Аз все още го търся, но съм безнадежна романтичка и вярвам, че принца е някъде там и ме търси :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3c03b7b264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И от мен здравей, и аз се боря с чувства към жена която ме отхвърли, вече почти 1 година, все още имам чувства и ми е много тежко, надявам се да мине, защото това е ужасно. И аз като номер 19 един тъп романтик който само си пати от това да си показва чувствата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker