Проблем с гаджето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с гаджето
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1281 пъти
Здравейте! Мъж на 27 години съм. Имам приятелка почти на моята от възраст от долу-горе половин година. Тя е идеална - външен вид, маниери, поведение, интелект, душевност. Интересна е и привлекателна. С хубава работа, добри доходи. Това, което първоначално ме привлече в нея е начина по който ме кара да се чувствам. До нея ли съм, докосне ли ме дори съвсем леко се превръщам в най-спокойния и хармоничен човек на света, не усещам никакво напрежение, позволява ми едва ли не да се върна в безгрижните си юношески години и просто да живея в настоящия момент. Страхотна е.
Но има нещо, което ме тормози. Тя си има изграден режим, на който никак не обича да изневерява: става в 6 и до 7 пие кафе, от 7 до 9 разхожда кучето, от 9 до 17-18ч. работи (дистанционно, от дома си), от 17-18 до 19-19:30 разхожда кучето, след това готви, яде, отива на гости в своя приятелка или стои вкъщи, в 22ч се приготвя за сън и до 23ч. трябва да е заспала. На фризьор, когато трябва да ходи, ходи в сряда в 11ч. На маникюр ходи във вторник в 9ч. всяка трета седмица. Всеки втори уикенд посещава Казанлък, където се вижда с брат си. Останалите уикенди ходи в Пловдив, Плевен или Враца. Всяко лято ходи на море в Ахтопол от 1 до 10 юни. Всяка година ходи от 20 до 30 ноември на село при баба си. Посещава профилактични прегледи при лекари в периода 7-10. 01 всяка година и води кучето си на профилактични прегледи всяка година на 5 май. Пазарува също така по график и с точен и ясен списък. Менюто за поне две седмици й е предварително изготвено.
Аз съм винаги добре дошъл в нейния график - с радост ме посреща в дома си, с удоволствие пътуваме заедно до някой от упоменатите градове, няма нищо против да участвам във всичките й дейности. Но и дума някак не може да стане за това да правим нещо по мой план. Например не иска да идва у дома. Само веднъж с хиляда зора я накарах да дойде вместо да отиде в приятелката си, но заключението й беше че предпочита да се виждаме у тях. Аз не обичам нашето черноморие и й предложих да отидем на едно много хубаво място в Гърция тази година - категорично отказа и ме увери, че в Ахтопол много ще ми хареса. Предложих вместо да ходи в Пловдив единия уикенд да отидем до Сърбия с мои приятели - отново отказа. Като се събираме с мои приятели я каня, тя не идва.
От една страна наистина съм много очарован от нея и се чувствам много добре в компанията й. Но пък от друга ясно ми показва, че не е лесно да изневери на своите си желания. И в даден момент не мога да преценя дали в бъдеще, ако отношенията ни станат по-сериозни, бих могъл да очаквам да взимаме единни решения или ще се налага да правя нон-стоп компромиси със себе си. Случайно някой да е срещал такъв тип човек и какви да ми бъдат очакванията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbe394e52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е дисциплина, която много трудно се учи и забравя, ако иска семейство естествено че ще го промени, но ако за нищо на света не би или го приемаш така или не.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4ccbadb536
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен се страхува от нови преживявания и предизвикателства, чувства се най-добре, когато всичко й е познато и стриктно подредено. Аз също съм почти така и ти казвам, едва ли ще се промени.
Тя какво работи дистанционно, питам защото и аз бих искал?
М34

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 722bd0513b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм мъж и също обичам да имам такива графици. Лошото при мен е, че се съгласявам да променя нещо и да отида примерно на гости с приятелката ми у някои нейни роднини, но го правя без желание и ми личи, което според мен е по-лошо отколкото да откажа. Ако ти харесва така, харесва, ако не, знаеш...
Аз имах една приятелка, която беше непредсказуема, постоянно нещо ново измисляше и ме мъкнеше на всякакви различни места и по шумни компании, постоянно се запознаваше с нови приятелки и после им ходехме на гости, по ресторанти заедно и т. н. Просто не се получава, напряга ме това и не ми е приятно, затова сегашната ми приятелка не е такава. За всеки влак си има пътници, ти преценяваш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 51c2c8a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредната, която си мисли, че е нещо повече от другите. Но просто е един сух и безинтересен човек. Добре, че има куче за да мине нещо различно то работа и график през галвата ѝ, въпреки че и то се разхожда по график. Навярно в училище е била зубърка без приятелки.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9dd1c96509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човече, разбирам те, с биоробот живее ли се? !!! Колкото и да ти харесва момичето, тя не става за връзка, съжалявам... ако не е този план, друг ще измисли, само на нея да ѝ е удобно. Намери си подобно на теб момиче, успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ccd8869658
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, радвай се, че изобщо си успял да се вмъкнеш в графика й.. то се получава нещо като - тя си живее "живота", а ти след нея.. чехълчо, потропай малко с крак видиш, че държи на своето значи не я е страх да те загуби.. рано или късно трябва да почнеш да я изпитваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f6abf37423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Типично поведение на човек, свикнал да разполага с цялото си време само за себе си.
Не я виждам как ще спазва този график ако вземе да роди дете... впрочем едва ли ще си наруши рахатлъка и добре подредения живот с подобно нещо. Виждам я по скоро като стара мома с куче и много хобита, които изцяло запълват живота и ;))

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 31a9eb10be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ужас, бягай далече, това не е нормално. Хубаво е човек да си прави план за утре или за следващата седмица. Но такъв маниакално подреден живот за мен е болно работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker