Приятелката ми ме излъга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми ме излъга
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2200 пъти
Здравейте. Първо моля ви без адските обвинения да хвърляме камъни по нея или мен за това кой какво разсъждава и ще благодаря на всеки адекватен коментар. Моля хора, като Дядо Торбалан, които всячески защитават своята теза и имат заключения по темата с бройките и мъжете, да не пишат тук.

Имам приятелка от 10 месеца. И двамата сме адски инати и сме много ревниви, без да има причина към настоящето. Не се лъжем, не си изневеряваме и определено има любов, но с любовта в определени моменти има и омраза от бивши, от това, че аз съм давал лайкове и сърца на момичета от всякакви дреболий, до по-сериозни според мен неща, тъй като тя реално е била с момчета, към които не е изпитвала нищо и това го категоризирам, като леко момиче, защото все пак е спала с тях.

Тя е на 21 след няколко месеца става на 22, аз съм на 28.

Още в началото по темата с бройките твърдеше, че са 7, кълнеше се в майка си във всички и прочие, ок приех го. Знам, че има там 2-3 без никакви чувства, приех го, тук-таме ми ставаше тъпо, но какво да се прави, има момичета и по-зле.

През цялата ни връзка се карахме и за дреболий както казах аз. Аз съм бил големия лъжец, че съм дал сърца на момичета преди месеци, години дори, че съм женкар и какъв ли не (а аз, имах връзка 4 години преди нея! ). Тя за пръв път е спала с момче на 17 и 7, 8 месеца и от тогава ги е опукала 7 по нейни думи, само че са 8 може би, ако не лъже.

Най-тъпото е това, че в началото още ме излъга и през цялото време ме лъжеше. И двамата изисквахме да изтриваме бивши хора, с които сме имали нещо общо и тя го правеше и всичко беше ок. В последствие една приятелка се снимаше често с едно момче, което не е някакъв красавец, но има плочки на корема, а знам, че моята види ли плочки се насира направо и някакви мускули. Момчето е 165 и е сигурно 60 кг, но все пак... и както аз триех по-хубавите момичета, защото тя се дразнеше, че съм им дал лайк или сърце преди месеци и години дори, така й викам изтрий го този тази наша приятелка го има утре ще излезете някъде ще те закача, защото го имаш във Фейсбука ще стане на въпрос. Не вика, той не ми е никакъв няма да го трия за какво да трия такива хора и ти имаш много с дупета и прочие за какво да трия аз това момче. И това беше преди няколко месеца и така все се разминаваме все напук не иска да го изтрие. Никога не й бил писал, не се интересувала от него и прочие, но леко по-леко започвам да усещам нещо, защото не иска да го изтрие за нищо на Света.

Онази наша приятелка работи с него и като цяло тя знае някой неща. В последствие преди седмица ми вика, аз познавам един с който приятелката ти е била, даже вика свирки му е правила. И аз в шок, че това момиче не ме е лъгало до сега... и едно по едно разкрихме всичко (друг е въпроса, че и това момиче иска да ни скара и пресолваше нещата, защото иска да спя с нея, ама аз не искам), и вика искаш ли да пратя и еди си кой да видиш как ще му прави свирки и прочие и аз още по-нервен. Та тя преди седмица ми викаше, че този никога не й е бил писал, а сега разбирам, че е излизала с него и е спала с него.
Пак се започна адските лъжи лъжи лъжи как не го познава, пък после как излизали само на кафе и се целунали, докато накрая разбрах и цялата истина, че са излизали 4 пъти, като 3-тия и 4-тия я е чукал (уж не му е правила свирки), само секс, а дори го питах и него още по-унизителна спал ли си с нея, и той каза ДА. Да, било е преди 2 години и половина, но лъжата някак е убийствено гадна, а и унижението да го питам спа ли с нея, като тя не ми признава и ме лъже до последно.

Оказва се, че бройките са 8, заедно сме откакто стана на 21, след 3 месеца става на 22. Онова момиче иска да ни скара и знаеше за този, но аз знам, че го е държала напук, защото според нея имам момичета със задници и прочие, но пък ако са излезли тримата някъде какво правим тогава? Лъжите й не спираха буквално валяха като изведро за въпросния човек месеци наред, а аз усещах. Не може да му дава лайкове преди 5 месеца на колата, и викам возила ли си се в тая кола бе... и лайк с настоящата наша приятелка на работното й място и въпросното момче и като цяло се подигра с мене с тия лъжи.

Какво да мисля за подобно момиче, може ли да бъде сериозно след време, като му премине любовта, защото тя не е вечна. Не мисля, че сега е склонна да изневери, но флиртаджийка си беше преди мен, защото е с много ниско самочувствие и има нужда да я лъжат и използват мисля. Симпатична е, но има нужда момчетата с цел секс лъжем, то е ясно, ако някой я харесва ще иска да я задържи, а не да излезе с нея и на третия път вече да я чука. Така че какво да мисля за бъдещето ни... се питам аз

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: f7e88ea218
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това мисля, че го четох някъде като коментар. :Дд

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c9f28586a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо добро не те чака с това момиче! По-добре се раздели с нея, и си вземи по-скромно момиче, тя е правила свирки и други неща с много други. Като те чета ми изглеждаш скромен намери си по-добро момиче. А тя да си върви при бивши, сегашни стана ми жал за теб..

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7d634dd569
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   и на двамата акълът ви е в детската градина, 3 група. Този казал, оня лайкнал, третият решил да ви скара, а вие и двамата кълвете като косери и се чудите за какво да се скарате. Явно животът ви е скучен и нямате какво друго да правите

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2854043c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   И двамата звучите много простовати (нищо лично)... Следене на Фейсбук профили, броене на лайкове... чудо.
Момичето ти не е стока, факт, но се чудя дали не си си заслужил сам такава жена. :(

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cfb1280d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бъдещето ви ще е същото, каквото ви е настящето.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 345fddafd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Остави бройката, това ти е най-малкият проблем в случая. Вие се инатите, ревнувате, не си вярвате... да продължавам ли? Тя е на 21 години, да кажем, че е от по-новите поколения и за нея е нормално да обръща такова внимание на социалните мрежи, но ти си на 28 години. Чак да следите стари лайкове и да си преглеждате списъка с приятели, малко идва в повече. Подобна връзка не звучи обещаваща дълго щастие. Ти ровиш в миналото ѝ, тя рови в твоето. И двамата сте се нагърбили с тежък товар, който рано или късно ще ви попречи да вървите спокойно напред. Нямате бъдеще, цяло чудо е, че имате и настояще. Не може цял живот да я карате по този начин, без да се побъркате напълно. Любовта не е достатъчна, дори това да не изневеряваш не е достатъчно. Трябва да има доверие, разбиране, уважение, лично пространство. При вас много от тези липсват, а са все неща, които няма да се изградят просто така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 064f0f7afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Една жена която държи на себе си няма да се обяснява на всеки. които е срещнала с колко е била преди него. Просто това не го касае. Както и ако е наред с акъла, няма да се интересува от бившите му. Всичко останало са комплекси

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c457174015
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените обичат да лъжат хора като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bbe4a5be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   до номер 8
лъжат всеки , не само автора
правят неща , които ги кефят , но поискат ли сериозна връзка отричат до последно, какво да се прави такъв е живота
до Автора
всяка жена може да си легне веднага с всеки мъж стига да иска , обратното е много трудно , ето защо казват жената прави секс, когато иска , а мъжът , когато може

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3e9f21286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още една тема доказваща, че бройката при жените е много важна. Прекрати връзката си с нея, защото само ядове ще береш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 202f0ec7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря за съветите

Отчасти сте прави за някой неща, от други не сте прави.

Акъла ни е, като на деца 3-та група, факт! Признавам!

Виждам я, че съжалява за този си период с многото момчета. Но нека бъдем реалисти, да много са за 22 годишна 8 момчета, но да ви кажа честно едно 70% на тази възраст са минали 10. Мен ми беше болно от факта, че ме излъга и че трябваше да пиша на въпросния човек дали я е чукал, защото като цяло не ме беше лъгала до сега. Прави неща точно напук, защото си прави заключения примерно аз съм си признал с коя съм излизал какво е станало и т. н и тя си мисли, че има и още нещо и напук не го изтрива този, но за мен е унизително, за нея не е, защото друго не е имало и не се е налагало да го пита. Пък и аз, ако се кълна в майка си, ще съм честен.

Не вярвам бройките да са повече от 8, но то дали са 7 или 8, не това беше проблема. Неприятно е, че това е най-мимолетната й връзка и този човек вече 10 месеца ме гледа мене, като някой балък. Неприятното при нас момчетата е, че ние даваме всячески всичко от себе си за момичето, а някой който не е дал нищо освен една пишка стои и гледа на масичката с приятелчета докато пие биричка и гледа как я целувам, а после да се унижа и аз да му пиша. Това е нещото, което ме изяжда. И да, гадно е, че на трета среща е спала с него.

Като цяло ми изглежда пораснала.

Нека й обобща историята

спи с момче на 17 и половина, след това си хваща друго момче, в което е влюбена и е с него 6 месеца (изневерява й с първата й братовчедка), след това е с друго момче 8 месеца (което също я наранява), това е до 19 годишна възраст. Идва тук в София, започва кифленските снимки и спи с един 4 пъти в рамките на месец, който е адски залоухав без свирки без такива неща, не я е кефил разделя се с него. После праща голи снимки на този въпросния, излизат на 2 срещи и на 3-тата и 4-тата вече я чука има и нейни голи снимки до ден днешен. След това следва едно добро момче по нейни думи, което е с малка пишка и просто не е станал секс, а и е грозноватичък и до там. След това на 20 спи само с едно момче и с мене, там е влюбена, но той я отхвърля и не може да се влюби за няколко месеца. и на 21 съм бил само аз.


Нормално е човек да премине през някакви периоди на осъзнаване, на опознаване. Имам и доверие в настоящето, лъжата мисля, че беше напук, но все пак се надявам да не ме лъже повече и да не ме лъже, че срещите са 2 примерно и за такива неща. не че нещо променя факта, че съм се унижил и прочие, но обидно е меко казано. ТОВА Е

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 264c38caff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, жените не съжаляват за нищо. ти съжаляваш ли че си си правил кефа с някоя мадама, едва ли, така е и при жените. живей си живота но не се излагай да вярваш, че има лош оргазъм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 82b1e0c21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Държите се като 14 годишни. Какво значение има тя с колко е спала и ти с колко момичета си спал. Това е минало. Приемете го. Нали сега сте заедно имайте си малко доверие. А това с лайковете и сърцата са пълни глупости. Да дадеш мнение за някоя снимка не е нито изневяра, нито значи че ще изневериш, нито значи че имате повече от приятлски чувства към човека който е на снимката. Това че общувате с бивши не значи нищо. Те са ви просто бивши, вие решавате дали ще общувате и ще бъдете приятели с тях. Нито ти имаш право да я караш да трие и блокира хора нито тя има това право. Пораснете! Или си имайте доверие и се обичайте или се разделете.

Ж на 21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker