Въпрос само към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос само към мъжете
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1745 пъти
Съществуват ли още мъже, които искат да получат цялата любов, на която една жена е способна? Съществуват ли и такива, които са готови да отвърнат със същото? Имам предвид, пълно отдаване на партньора и физическо и душевно. Мечтая си да срещна човек, който да може да излекува всяка рана в мен с целувка, а прегръдките му да са моята крепост и да се чувствам на най-сигурното място на света. Да ме обича лудо и да ме подкрепя във всичко, да бъде моят най-добър приятел, да ми бъде верен. Мечтая и аз да дам всичко това на някого, но сякаш никой вече не се интересува от такава любов. Интересуват се само от секса, макар че нямам нито вид, нито поведение на уличница. Пари и подаръци също не ме вълнуват. Самостоятелна съм. Отдавна размишлявам по този въпрос и все не мога да открия отговор :( /говоря за мъжете между 20 и 30/
Пишете пол и възраст в коментарите. Много ми е интересно вашето мнение.
Ж, 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 23bccf34c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, кой каквото и да говори, колкото и да се е променил светът, любовта е основният двигател и сила способна да направи животът на всеки по-добър! Имал съм всякакви взаимоотношения с женския пол: любов, секс, приятелство.. но никога не съм намирал всичко това в един човек, а именно те са толкова важни и липсата на едното винаги обрича на провал една връзка! Към клишето “сродна душа” съм твърдо против настроен, защото няма идеално допълващи се хора и всичко се основава на взаимни компромиси. Казват, че противоположностите се привличат, както и твърде еднаквите си доскучават. Всичко е много относително! С риск да се повтарям, любовта винаги ще бъде основа на взаимноотношенията, подкрепени с чувства на търпение, доверие и отдаденост! Относно “раните”, съм на мнение, че човек трябва сам да се справи с определени състояния без да очаква това от други, но ако си имала предвид под “излекуване” да ти върне вярвата в нещо, което си престанала да вярваш, смятам че правилният човек ще те научи как да обичаш и да какво е да бъдеш обичан!
М, 25

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 519c332d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М28 горе-долу се вписвам. Хубаво, е че си такава, а още по - хубавото е и идеала ти за мъж. Защо обаче не сте толкова искрени и навън? За съжаление повечето момичета отхвърлят такива мъже, защото ги смятат за слабохарактерени. Не ми се е случвало да бъда разиграван, защото не търпя. Имам преки наблюдения от най - добрия ми приятел, който е имал много опити. Всичко дава, мило, драго, време пари. Търпи изневери, лъжат го и накрая го изкарват, че бил прекалено мил, нямало тръпка и бил лепка :D Не им било интересно.
Аз и затова не се и занимавам( не, че не съм имал несполуки де ). Чакам си шанса. Има интерес към мен, но е от малки лигли на по 17-18 години, а да ходя с тях временно и да ми изневерят (понеже са неосъзнати и несериозни) няма да стане. Не мога само за секс, мислил съм го на моменти, но не мога да правя такива неща. Някак си не мога да се преструвам и не искам. Наскоро ми се случи една ученичка да ми иска кординатите. Изобщо не я взех на сериозно, щото беше малка и си ги знам какви са. Е, дадох и шанс само, защото ми беше неудобно да я отрежа. Давах признаци и индикации, че нямам интерес, но беше много настоятелна. Е трябваше да я отрежа... Първо, че псуваше като каруцарка. Второ беше вече спала с три момчета ( за крехките си 17) и трето и на мен ми се натискаше на първа среща. Много евтино го направи, да не говорим, че беше прибързано. Леле мани, ами преди да си уговорим среща ми пускаше провокации в чата.

Както и да е. Съвета ми към тебе и другите като тебе е да бъдете открити. Не да сте с маска и да държите положение сякаш сте мъжемелачка с голямото самочувствие. Аз на живо никога не съм видял някой да си признае както ти, иначе да съм задвижил нещата. Всичките се правят на недостъпни и на челата им пише Аз ти трябвам, не ти на мен и прочие.

Не живей за чуждото мнение и не следвай чужди тенденции, защото няма да си щастлива.
Ти примерно, ако се правиш на такава дето не си, аз как да те доближа, по каква да разпозная това, което аз търся? Смисъл вече разбрах, че си сериозна и знаеш какво искаш, но на живо, ако има маски и гримаси, трудно бих те заговорил или доближил дори и да имаме общи познати или да сме колеги. Студенината и високомерието много отблъскват, дори и вътрешно да си добър човек. Има такива, но държат стил наложен от масите.
Ясно е, че това е на мода за кифлите и вървежните типове, но ние не трябва сме такива. Таа по темата..

Аз съм на мнение, че ние мъжете трябва да сме кавалери. Да подаряваме цветя, да помним дати, да уважаваме, да сме внимателни, да не сме простаци. Да сме грижовни към жените, дори и романтични, нежни, галанти, а те го смятят за слабост, за бета мъжкарство, за мекошавост... :Х Не, просто съм човек и се държа като такъв. Аз съм на принципа отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с тебе. Какво остава за половинката ми. Явно си разочарована от грешните си избори преди и си осъзнала кое е правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 519c332d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не съм сигурен, че една жена иска само нещата, които си изброила. Би било прекрасно. Просто не вярвам. Няма как да си задоволена само от любов. Със сигурност искаш и ти като другите, водач, лидер, да ти мисли забави, къде да ходите какво да правите. Гаранция имаш куп изисквания. Точно заради това тези където умеят да дават любов и да ви носят на ръце биват считани за смотаняци. Друго си е да си с някоя нацепена батка да те бие и да изневерява тайно. Важното е да има татуси и БМВ и на дискотека нон стоп. Тва си е мъж

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fa120d2082
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има всякакви хора и със сигурност има много такива каквито описваш. Пожелавам ти да срещнеш такъв ;)
М27

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f85e1d420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, аз съм мъж на 32.
Да, готов съм да дам цялата си любов, която имам, на жена. Дори в момента има точно определена жена, за която съм готов на това, но за съжаление е несподелено.
Вместо това си живея живота в самота и изолация. Ти си още доста млада, пожелавам ти поне ти да намериш тази любов!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ec69ffc490
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип съм романтичен и идеалистично настроен и давам и съм давал много за жената до мен, но чак "пълно отдаване на партньора и физическо и душевно". Зависи какво точно имаш предвид де, но все пак аз си имам и личен живот, работа, хобита, какво означава "пълно"?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a64d49e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съществуват, но съм забелязал, че на повечето мъже, които познавам, желанието за любов, каквато описваш, им изчезва след някоя дълга и мъчителна връзка или след някоя изневяра от партньорката им. След това някак си нямат доверие и желание да започнат нова любовна връзка. Даже имам познати, които и за секс не си търсят жени, просто не им се занимава и предпочитат да си живеят спокойно, чат-пат ходят и плащат за секс. И всъщност точно на тях им върви най-много в другите неща от живота - работа, спорт и т.н.
Също дългите връзки, на които съм свидетел са започнали, като в началото познатите ми са търсили само секс, но в последствие си допадат, моята връзка също започна точно така, вече продължава 4 години. Ако се случи така, че да се разделим, със сигурност 2-3 години изобщо няма да си помисля са обвързване, ще си дам почивка, защото такава силна връзка има и доста негативни страни, всеки, който е преминал през такава връзка, знае за какво говоря. Особено като премине първоначалният период, не всичко е цветя и рози...
Жените също имате вина мъжете да търсят само секс. Има и изключения, но повечето и само това си търсят, колкото и да говорят, че търсят любов, ако си забелязала и тук, в доста теми, жените си търсят любовници, защото секса с партньора не ги удовлетворява, а иначе всичко друго е перфектно...
Мъж, 23

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b0eccc3f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И да не ти харесва за нас всичко започва със секс. Другото, което си изброила са глупости от романи-чиклит.

Апропо - с жена ми също започна така преди 25 години ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ac3b54deba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има ни душичко, споко! Ще намериш такъв. М, 25 и малко нагоре :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ec69ffc490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, кои "нас", господине? Ако имаш предвид "нас, мъжете", съжалявам, но при мен не започва със секс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 54b863e3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да ще получиш цялата ми любов, а твоята към мен ако може да бъде трансформирана в три-четири здрави бебета

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d8deec7af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Момичето е казала да ѝ пишат мъже до 30, не над 30.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6154f33ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За момченцата от 20 до 28 поне, не търси това, което искаш, разбира се има и изключения, но е малко вероятно да срещнеш такъв(пожелавам ти го). Аз съм на 27и имам много приятели в този диапазон, честно да ти кажа приоритетите на 90% от тях са кой с колко бройки води на другия, жалко, но факт

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d092e64049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 7, под "пълно отдаване на партньора и физическо, и душевно", имам предвид буквално това. Да разкриете и подарите си сърцето си, да кажете какво чувствате, да се доверите. С вички тези неща, които изброих изпитвам затруднения :(
Иначе благодаря за коментарите на всички ви! Върнахте ми надеждата! :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 158dbafd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Има естествено, но трябва да се търси. Същото е с жените, има свестно но са се покрили. Аз съм мъж на 31.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fb98fc0f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   днешните жени просто не си заслужават труда, усилията и времето.

М24

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3551641eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Мислиш си, че това искаш, но грешиш. Една връзка е много повече от целувчици и милувчици и бързо ще се умориш от тях, ако другото липсва.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1eb9d392cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пробвах да се отдавам, получих си наказанието за тази наивност. Резервираността на един човек не е признак за липса на емоция, а неприятен житейски опит. Никога повече няма да правя такива простотии.

М27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d092e64049
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 2, много ти благодаря за изчерпателния отговор. Харесва ми как мислиш. Аз имам същото мнение като теб, но относно "маските", да, нося такава, макар че не ми харесва. Старая се да съм сдържана, но не надута, разбира се. Много са ме разочаровали и не искам това да се повтаря. Чакам отсрещната страна да направи първата стъпка, а може и следващите. Ужасно недоверчива съм, а и много ме е срам да покажа интерес първа, за да не ме помислят за поредната *****. Шансът е голям, а? А и нали казват, че мъжът обича да гони или това е само мит? Като стана въпрос, какво мислите вие мъжете за напористите жени? Напълно честно. И това ми е много любопитно.

Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e6284ba09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абсолютно не, както казах и в една друга тема - аз искам ЗДРАВА връзка. А не някъв домашен любимец който да ''гушкам'' и да харча пари, това е ОТПАДЪК.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 86d5b94634
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   M, 22...звучи прекрасно, наистина...кой в даден етап от живота си не иска това? Аз също приемам, че човекът отсреща би бил най-добрата опора, също и най-добрия приятел, но там зависи от самия него..много хора искат същото от това, което ти си написала...но отстрани, погледнато от очите на другия, може да се изтълкува като, твърде голямо ограничаване, задушаване, драстично намаляване на личния му живот и пространство, примерно...може да се изтълкува по хиляди начини,за това е важна нагласата на другия човек спрямо теб...важно е как той/тя вижда нещата, ако тогава съвпаднат с твоите, това е човекът, ако не...има и други хора на тоя свят, ти си млада, дори по-малка от мен, още нищо не сме видели на тоя свят, твърде крайно е да си мислиш, че никой не се интересува от такива неща, описани от теб...мисля, че разбираш какво имам предвид :) приятен ден
П.С. "мъже" на 20-30 години можеш да кажеш на хора, които се държат като такива, годините са просто числа...повечето сме момчета, постъпките ни ни правят мъже, а не годините

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker