Ти би ли била с мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ти би ли била с мен ?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3382 пъти
Здравейте, незнайни принцеси :) Вижда се какво ми е питането. Дали някоя жена би седяла пак с мен.. изобщо дали, ще се задържи:D От дълго време съм необвързан. Не ме разбирайте погрешно. Не съм изпаднал. Имам някакви шансове, но не и сериозни. Не е това, което търся. Искам сериозна връзка, а не да забавлявам някоя 17-18 годишна хлапачка за месец, докато не й писна и да ме отсвири. Не, че ще я търпя да се подиграва с мен. А сега да дам "малко" детайли за себе си.

Мъж на 26 от голям град, 185 см, 85 кг. Изглеждам добре (знам си го, казвали са ми го, но това не е важно - просто се описвам, за да добиете представа), тяло лице всичко си е наред. Не всичко е розово (чакайте). Ходя на тренировки, обичам шопинга и се обличам добре. Имам братовчед дизайнер и ме е учил (голям праЗ). Въобщее.. без да искам и без целенасочено да го правя, отстрани изглеждам като наперено и лошо момче, което изглежда много щастливо.

Имам допустимото самочувствие, пускам шегички, винаги разчупвам тишината около хората, където съм бил и това се нрави на всички. Предимно сред колеги и в работите, където съм се подвизавал.

Но ето го и главния проблем заради който ми е питането дали бих задържал жена до себе си.

Поради предателства и незаинтересованост на предишните ми познати, съученици и "приятели-предатели", си останах сам. Преустанових всякакви контакти с всички. Просто ми писна да ме пренебрегват заради приятелките си, да лъжат за пари и прочие.
И аз си имах приятелка 2 години, но вниманието ми беше добре разпределено и между нея и между тях.

Изтрих ги всички и като ме търсят не вдигам. Така вече мн време. Да не говорим, че бяха вандали и вършеха непристойни дела, та ми лепнаха петно и сега съседите имат лошо мнение за мен. И така сега, освен да ходя на работа, на тренировки и по моловете, друго не правя. В свободното си време съм все вкъщи. Викам му "Домашен арест" :D

Мога да бъда с разни хора за забавлението, за купонче и на маса, но не мога да се преструвам и не мога да съм изкуствен само, за да не съм сам. Няма да е забавление много, много.

Та според мен, коя жена би се задържала с мен при това положение?
Смисъл дали, ще съм й достатъчен? Ако ме запознае с нейните приятели, гаранция, ще се впиша в обстановката. Знам си момичетата и е нормално да искат забавления постоянно. Не съм сигурен, че само аз бих й бил достатъчен. Примерно на рождени дни, празници, НГ, Коледа все съм си бил сам и със сигурност това няма да се понрави на никое момиче. Да излезем на заведение само двамата няма ли да й е тъпо?

Колкото до мен самия. Определено си ме бива. Грижовен съм, подарявам малки подаръчета подчертаващи нежност и внимание. Каквото зависи от мен, ще го направя, за да се чувства весела. Кола си имам ( Опел на 12 години пхаха), ще я водя насам натам, по басейни, кино, театър, планина, магазини, моренце почивки... АМА нали се сещате, че ако сме само ние двамата ПОСТОЯННО на нея, ще й писне :D Никой няма да седи с мене понеже съм много "убав" :D Именно и заради това стават разделите и изневерите - понеже им е скучно и няма тръпка. E, със сигурност някоя луда би се навила с мен или самотна майка с 2 деца ( 100%)... ама това не ми е по силите. В сайтовете за запознанство е пълно и с такива дето цял живот са летели от цвят на цвят и на 35-40 години са се сетили да се задомяват... ама късно маме :(

Всичкото това горе ми пречи да предприема каквито и да било действия, за да си потърся приятелка. Как смятате вие?
Ааа забравих да кажа, не взимам и много пари ;) Винаги съм работил за максимум 1000 лева.
Лично аз бих бил доволен да живея на квартирка с жената/приятелката и да се справяме заедно с общ бюджет. Само това мога да предложа :D Вие какво смятате по темата и какво предлагате :)

Ч. Н. Г. :* :* :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 85cc43742e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми какво да ти кажа - щастливите двойки сами се изолират от всички останали. Ние сме така с мъжа ми - приятелите почнаха да окапват заради различни интереси/възгледи/постижения, а и покрай работа/фитнес/пътуване/домашни задължения нямаме много време, което прекарваме заедно и затова предпочитаме да сме си сами. Винаги, когато се съобразяваш с много хора, накрая започват дразги. Прави ми впечатление, че хората около мен с нещастни връзки пък търсят точно обратното - все дискотеки, големи компании, купони.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 85cc43742e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм. Ако една жена те обича, ще иска точно това - да сте си сами. Влюбените са си самодостатъчни. Тези, които описваш, са си чиста проба миндилчета, които търсят как да се начешат с някого, не улегнали жени. Аз бих била с теб точно защото си такъв - знаеш какво искаш и не толерираш разни боклуци в обкръжението си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 549e287d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Аз лично не. Ще ме вземеш за меркантилна, но 1000лв в голям град не е много. Очевидно без собствено жилище, щом предлагаш квартира.
Ж26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 36a6948719
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично бих била с теб, звучиш на много добра компания и щом на визия си добре, стига да имаш акъл :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 698fbcbbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С удоволствие, но да бях 20 г. по-млада...желая ти късмет с жените, ти го заслужаваш!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3cc3296518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също съм сериозна и си търся точно такъв приятел. А дори и само двамата да сме - защо не? Представям си го хубаво. Наистина, звучиш много, много добре, а и щом си висок, добре изглеждащ и разговорлив, какво повече да искам?
Даже с огромно удоволствие бих излязла с теб! Жалко, че няма как да се намерим
Ж, 21

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a5b93d7a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста жени биха се съгласили ако реално това си ти, но не и такива като мен, за мен не може вечно 2ма! Вие сами ще искате, да се усамотите всичко е 6, но някой жени искат приятели искат поне малко, да излизате с познати, общи двойки или просто приятели, но поне понякога, защото разговорите стават ежедневие в дълга връзка, всекидневието досадно, всички излизат, събрат се и малко различие в сивото ежедневие не е лошо :) Не е лошо, да имаш приятели, и не постоянно да излизате, за да ви е ок, но понякога общи приятели всичко това е хубаво.
Ж 20

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8e40a39e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз бих имала интерес да се запозная с теб. Общо взето аз лично онръщам внимание на следните неща: човек с характер, да е интелигентен и да мога да науча нещо от него, да има интереси освен фитнес, телевизия и ядене и естествено, да ми се струва привлекателен на външен вид. Сега като харесвам едно момче, най-много ще искам да прекарваме време двамата заедно. Ако ме запознае с приятелите си и си допаднем, супер. Но ако приятелите му не ми се сторят особено интересни или в случай че няма приятели, не би било проблем. Ще се забавляваме ние двамата.
Все пак си мисля че би било хубаво да потърсиш хора с твоите ценностти и интереси за да започнеш приятелство. Не е хубаво човек да бъде сам. Аз съм доста самостоятелна личност, имам точно трима приятели, на много места ходя сама без проблеми, обичам самотата, но все пак когато човек има нужда от съвет или малко смях, един приятел е добре дошъл.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f0035a254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Точно, кратко и ясно ще ти отговоря на въпроса. Да. На 20 съм, нямам кой знае какъв опит с гаджетата и мъжете, но пък за тези крехки години съм осъзнала, че в основата на любовта и обичта не стоят парите, колите, апартаментите, външността и т. н. Смятам, че в момента в който се появи някое момиче и ако тя е "точната", то тя няма да се разочарова от факта, че имаш опел. Дано погледне от оптимистичната страна, че вече няма да се вози с градския транспорт. :D Това на шега, иначе всичко си е до характер според мен, така си решил-така си направил, добре ти е в тази ситуация следователно няма кво да го мислиш толкова. Тя като се появи и като хлътне и като те заобича истински няма да и прави впечатление двамата ли сте или не, защото ще си търси само теб и твоето внимание ще и бъде достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3f1826e6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще те харесат авторе, но жена - темерут като теб. А ти няма да обърнеш внимание на такава. Това ти е проблема.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e6611d88e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За да бъда напълно откровена, ако не ми покажеш някаква истинска и откровена част от себе си, сигурно не бих започнала връзка. Не, че си лош, напротив, но аз съм смотана, така да се каже. Аз нямам нужда да бъда нонстоп в голяма компания, предпочитам малките приятелски кръгове и не ми е по силите да купонясвам често. Външността ти, шегите и това лошо петно от миналото, сигурно ще ме накарат да си мисля, че няма да си много сериозен към мен. Знам, знам, че е адски глупаво да съдим по външността, знам, че ти звучи нелепо, но съм откровена. Ще ми бъде нужно да видя наличие на душевност, за да знам, че нито ще ми доскучаеш, нито ще ми идва да побегна. Ти си в един предход от стария към новия си етап от живота, старата част не ми допада, но посоката, в която вървиш ми харесва. Споменал си, че приятелите ти са отделяли повече време за гаджетата си. Ако не ги разбираш, означава ли, че не си се влюбвал истински и не си искал непрестанно да си до един и същ човек? Освен това не ми харесва мисленето ти, че трябва вечно да сме сред хора, вечно да излизаме някъде, че слагаш парите и опела в картинката. Не, ако си влюбен, ти искаш точно да си с половинката навсякъде и не ти доскучава. Между другото, смотана съм, както казах и не ми се иска да кисна в моловете нонстоп. Това, естествено, са си мои лични извращения, много жени биха харесали именно тези неща в теб.
Това, което много ме впечатли и което със сигурност бих уважила в теб е, че си започнал да подбираш кръга си от приятели. Харесва ми, че си казваш всичко просто, такова, каквото е било в очите ти. Харесва ми, че мислиш за това, дали си подходящ/добър партньор, дали на приятелката ти ще ѝ бъде хубаво с теб. И най-вече, че искаш да си себе си навсякъде. Тези неща няма да си проличат веднага, искам да знам, дали би могъл да ги покажеш извън този сайт. Така да се каже, не си за изхвърляне, просто за мен дадената информация е по-повърхностна и не мога да преценя, доколко бих те харесала, ако се срещнем на улицата и не знам нищо за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 74cc6f7d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво да ти кажа, аз съм такъв пример. С моя приятел сме 9 години вече заедно, той е скромен, не обича щумни места и купони. Преди време е имал няколко приятеля, които времето ги е отсяло. Аз имах приятели преди да се запознаем с него, но след това и аз ги отсях. Понеже той е домушар и аз станах такава в името на любовта. Като ме канеха на дискотеки и барове отказвах, защото знаех, че той не би искал да дойде. И така 90 % от времето го прекарваме вкъщи само двамата, останалите 10 пътуваме по екскурзии, планини и т. н
Нова година, Коледа, почти винаги сме сами, понякога с роднини. Не мога да кажа, че понякога не е скучно, но свикваш с времето. Просто при нас е друго, че той никога не се кефи изцяло на нещо и това ме подтиска и мен. Дори когато се опитвам да го забавлявам, сякаш не се кефи изцяло. Един прост пример имаше мечта да кара Ферари, дълго време събирах пари, за да го изненадам. Накрая като го покара 60 мин в планината, каза че не си струвало, не било кой знае какво. Абе.. разбра ме.
В случая, аз се промених заради него, защото го обичам, но пак не е достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 63da8f6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Надушвам гей наклонности. Защо не си потърсиш приятел, може и паралия. Пак ще ходиш наперено по молове и ще те обичат.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 323e6e574f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 3, аз не бих те взела за меркантилна, ако си от голям град, вадиш над 1к и имаш собствено жилище. Средновековието свърши и никой не ни е длъжен да ни подсигурява финансово. Равен достъп до образование, равен достъп до работа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ff48a8db45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здрасти.
Жените предпочитаме по затворените момчета, за кво ми е накакъв дето по цяла нощ ще е по баровете или нещо такова? Защо да и писне на момичето? Двама души много добре могат да си прекарват и сами времето, било то пътувания, хобита и т. н. Мисля, че се филмираш отрано, а и си млад още, забавлявай се пък любовта тая която е за теб сама ще дойде.
Единствено това не ми хареса : "и с такива дето цял живот са летели от цвят на цвят и на 35-40 години са се сетили да се задомяват... ама късно маме" - не смятам, че е твоя работа да съдиш хората. Може да си имат своята причина, опитай се да разбереш от някоя каква е причината да е сама или да не е успяла да се омъжи. Коментирано е темата за бройката в съседна тема, явно и ти си от тея дето търсят някоя едва ли не девствена, и идваща от манастир.

Ж32

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2189c6d9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 3, извинявай, обаче това ,че е от голям град и не взимал над кило на месец, е тъпо. Айде стига с тия "огромни" заплати софийски,да сравняваме останалите градове.Аз също съм от голям град.Тук на места даже му викат града на 600то лева-сещай се. Аз лично да направя 1000 на месец ходя на две места.И понеже някоя кака сега ще каже ,че видиш ли така е,щото повечето мъже сме били еди кви си и не можем да правим пари, ще кажа предварително ,че лично аз имам няколко венчъра зад гърба си неуспешни и то заради успели мошеници;в момента си плащам, но това няма да ме спре и в даден момент,ще направя това ,което съм решил.Така ,че и този критерий не е много реален. Автора нито е безработен,нито е в предпенсионна възраст,че да няма причина дохода му да се увеличи след време.
Аз съм с няколко години по-голям от автора, доста общо намерих с него,и темата му ми допадна ,тъй като и на мен ми се въртят подобни въпроси в главата вече.Но искам да ти кажа, Авторе, че все пак е въпрос на време да си срещнеш момичето, което ще возиш в опелчето.Тъй че страшно няма :)
А една дама по-горе беше писала нещо за душевност.Ако искаш нещо по-истинско не наблягай толкова на каква кола караш, как се обличаш или моловете и залите.Ударението ти трябва да е другаде, а това е за фон.
М33

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1f93caea4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 3, която обсъждате е на 26 - вятър я вее на бял кон и морето и е до минижупа.
Като стане на 36 и задния двор стане 2 декара, вече ще и се виждат добре и 600 лева заплата на мъж... като стане на 40 и сисите и увиснат до пъпа, вече и безработен да е пак ще е навита ;))

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b69b61dad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Моите приятели са абсолютно същите, затова и гледам да не общувам много с тях. Както и да е, по темата определено звучиш интересен и предполагам повечето жени които знаят какво искат биха искали до себе си мъж като теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 85cc43742e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз бих, но ако харесваш кифлички, които имат мн приятелки, ходят по цял ден по молчета, супер активни са във фейсбук и обичат барчета, няма да те бъде. Човек трябва да е или себе си или да се държи по начина по който би привлякъл подобна жена.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96a61bee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторчето съм :) До номер 6 , 9 и другите , които биха ме одобрили. Вижте това клипче . За връзките се отнася.
Обърнете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО внимание на коментарите , където има периодично компетентни такива :)
Ето :

https://m.youtube.com/watch?v=5hrlzHkpOnM

А за хейтърите - Благодаря :* Никога не ще ви забравя

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2243d6f5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Как да те намеря, идеалния мъж за мен. Ще сме си така цял живот само двамата. Далеч от всички използвачи и предатели :д. На 23 съм да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 549e287d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   N 3 съм. Има разлика градА в които всеки от нас живее. Аз живея в София, не съм родом от тук. Работя нормална офис работа и взимам 1700лв, по-голямата час от приятелите ми също взимат толкова, някой даже около 2500-3000лв. Аз не се имам за богата даже напротив. Просто казвам, че за мен 1000лв е страшно малко, все пак тук в Сф има повече разходи. Но както беше казал някой по-нагоре в коментарите опела на 12г може да е плюс за някое момиче което ползва градския. Не се заяждам просто изразявам мнение, че аз лично не бих обърнала внимание на автора.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d294be0b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Във всяко второ изречение говориш или за пари или за материални неща. Не подценявай толкова жените! Изобщо защо при започване на връзка е необходимо да казваш какво имаш?! Моят мъж когато започнах връзка с него до последно не знаех каква заплата има, какви спестявания, притежания и т.н. има! Вече сме 2 години заедно и знаеш ли кога за пръв път ми купи нещо ? -- НА 7 МЕСЕЦ от връзката ни! Моят съвет е не да се правиш на клошар, но просто да не даваш толкова инфо за материалното си състояние! И по-леко с подаръците! Тя ако те обича няма да чака подаръците ти!

Жена на 22 години! Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8bbd30d5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не. Аз искам семейство и деца, а ти разходки, молове, купони, приятели. Струва ми се, че си незрял за годините си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 587ada8a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз намирам един проблем: човек, който няма приятели, среда, хобита и така нататък обикновено се вкопчва в другия. Аз има няколко близки приятели, с които обичам да си прекарвам времето, няколко хобита, на които обичам да отделям време и така... Не бих била с човек, който си няма никой друг, освен мен, защото в един момент става нездравословно. Хората трябва да си имат и страничен живот, защото иначе се обсебват един друг, а и по-бързо си омръзват.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96a61bee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Виж коментарите на видеото , което съм сложил в предишния пост . Това е за тази , където би одобрила написаното по темата.

До лейдито , дето взима 1700 лв , разбирам те идеално. "Момиче като мен , не може да бъде с момче като теееб " и не драпам :Р би фри
Все едно да идеш на сбирка с татини принцеси с наследство и да имаш нещо общо с тях. И те , ще те пренебрегнат , както ти мен. Не сме от една черга :) Това си е до самия човек. За теб сигурно е и под достойнството да се качиш и в рейс или да се снимаш с приятел , който не се е нагласил като теб ,щото ще те изложи пред снобите. Всичко е точно.

А като казах, че обикалям по моловете нещо ме разбрахте погрешно. Просто си разглеждам там и си запълвам времето. Ходя и на други места , просто в мола си е интересно и ми е близко. Никой от вас не подозира , че в моловете има изложения , книжарници и театър , ама айде . Има и фен срещи , кафета кино и др.
А и като е тъпо , защо е пълно :D
Щеше да е хубаво и вие да споделите какво можете да предложите на вашия бъдещ мъж/гадже/партньор

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96a61bee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Аз пък искам да кажа нещо на тез многознайки. Ало вие сте закъсале щом пишете в тоя сайт а не се забавлявате навънка с големите си възможности и претенций. У Фейзбука харесвана с усмивка и много харесвания па си седи сама. Нали за пред другите е щастлива но тука влиза.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3547212901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Жал ми е за жени като номер 3/23. Има толкова много други качества и умения, които да оценяваш в един мъж и съответно да вземаш предвид, а си се хванала за това колко пари получава. Нали знаеш, че това не е константа и утре може да взима 2 000? Е, и? По-различен човек ли ще е вътрешно? Много плоски разсъждения имате някои жени, чак ме е срам, че сме от един пол.

Към автора: Според мен има много двойки, които са си самодостатъчни, аз дори познавам няколко такива. Постоянно са заедно и правят всичко заедно. Не е някакъв прецедент. Въпросът е да намериш твоето момиче, което е на същата вълна като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cbdb3775c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До 23

А би ли обърнала вниомание на мен? Взимам 12 500 лева, а съм само на 27 и блъскам по 2 часа във фитнеса след работа и бягам всяка сутрин!!!
Но нямам жилище и кола, защото тези, котио искам са ужасно скъпи и трупам пари, че да се сдобия с тях, но трябва и да инвестирам ... Абе ужас е ти казвам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f417853140
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   28, аз например си имам достатъчно забавления и едно от тях е да чета на такива като теб неграмотните "претенциЙ". Ти като не си "закъсал" що щеш в този сайт, "многознайко"?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 549e287d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   до 31. Попринцип, ако не ми харесваш визуално и милион да взимаш няма да ти обърна внимание. А за фитнеса, ако си някой нацепен батка хептем..... :) За да взимаш толкова пари нз какво трябва да работиш, ако не е частен бизнес, ще е в ИТ сектора, а там са едни......

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c13a90a274
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Жена ти пише. Спомени на жените, че им купувал подаръци, и веднага 10 са готови да са с теб. Жена съм, но се поставям и на другата страна, наречете ме глупачка, но поне любовта да не беше свързана с търговията.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 25b99c8e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз не бих била с теб, но не заради липсата ти на контакти, а поради други причини - струваш ми се прекалено нарцистичен и егоцентричен, а като са в повече това не са ми привлекателни качества за един мъж. Друг е въпросът, че масово днешните млади мъже са нарцистични колкото жените, че и повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 10644f73f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Бих те взела за гадже. Лошото е че съм малка за тебе. Казал си че 18 годишните са ти малки. Нищо де аз съм си узряла за годините и не съм като останалите. Ако имаше начин бих ти доказала. Ти си идеалното момче за срамежливи и сериозни момичета като мен. Спечели ме със това "правя подаръчета подчертаващи нежност и внимание" На всяка жена това и трябва. Как ми се иска и мен някой да си ме гушка без да ме изпозлва :( Ние искаме да бъдем пазени закриляни и оценявани. Освен това 1000 лв са си добре. Аз работя при мама. Взимам 700 и плюс твойте 1000 са си предостатъчно за да си живеем нормално. В смисъл давам пример не се предлагам. Не всички момичета са материалистки и искат да им се осигурява високи стандарти. Голяма работа като караш Опел. Първо не са лоши коли второ можем да си съберем и да продадем старата и готово. Не ги мисли такива дребни работи. Затова са двама човека за да се подкрепят във всичко. Само да ти кажа много правилно си направил като си изоставил лошите си приятели. И закакво са ти много хора само да ти светят.
Ти по какви момичета си падаш горе долу да знам и да попивам информация? И аз като тебе изглеждам добре но не мога да съм с някои само щото съм сама. Докато не го усетя от вътре немога. Странно как само от четене на написаното от тебе се замечтах. Сигурно защото си искрен и си поставил нещата ясно на масата. Поздрави и следя темата.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 841b6ba5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз ако съм жена, въобще няма и да те погледна след написаното. И най-вече заради 1000-те лева, които винаги си взимал... и не повече от това. И НЕ ЗАРАДИ ПАРИТЕ КАТО ТАКИВА. А защото Звучиш супер примиренчески, т. е. човек, на когото и така си му е добре и няма да предприеме нищо, за да се подобри. Малко да се разрови, разгърне, напъне, да израстне. Имаш си някаква природна даденост, като ръст и визия примерно и толкоз. Ти си си ок на квартира, с опелчето и 1000 лв. заплата и въобще не мислиш да излезеш от комфорта си. Стойностна жена няма да се хване с теб, вярвай ми. Или ако го направи, ще е защото изначално например ще е много влюбена и/или не знае какъв си що си. Ама бързо ще те усети. За забавление, ако си готин, както казваш, може и да се навият доста мадами, защото има момчета където са в пъти по-зле. Но жена, която е по умна, знаеща какво да очаква от живота и какво заслужава, никога няма да се хване с теб.
Жените са привлечени от успелите мъже или такива с потенциал и не основно защото са богати, а защото от такива мъже лъха мъжественост, амбиция и т. н. и т. н.
Това са моите 5 стотинки по темата.
Мъж на 45 г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e1af76daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   37, стойностната жена няма как да се влюби в този. Само като му видиш писането...
Нормална би се хванала с теб или някоя като теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8731be443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   <38> "стойностната жена няма как да се влюби в този"

Интересно как се и в кого се "влюбват" така наречените "стойностните жени" ;)

Аз такива не познавам ;))

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e1af76daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39, и такива няма да познаваш и ще си останеш с чуденето, хахахах.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8731be443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   <40> от 39:

Реално всички жени се мислят за стойностни и е така.

Само дето стойностите им са различни - едни не струват и 5 ст, други цена нямат ;) но това само с годините съвместен живот може да се провери ;))

Та за това питам - къде е тази стойностна жена дето ще се влюби и какъв е този стойностен мъж (не съм аз - ясно), който въпросната стойностна жена ще познае от "пръв поглед" през стъклото на Майбаха ;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4e3404bac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Жена на 51 съм. Няма да говоря много по самата тема. Просто съм възмутена как е възможно да има такава злоба сред хората. Какво сте нападнали момчето относно доходите, работата и кариерното развитие? Ало, само да ви припомня, че живеем в България. Аз като имам две висши образования какво? Цял живот съм се доказвала на работодателите, работя най-много от всички, опитвала съм да създавам приятелство сред колегите и не стана нищо. Всеки гледа себе си. Нямаш ли връзки никой не си. Погледнете в страната ни как нито една сфера не работи. Здравна, съдебна, образователна пълна дупка! Как искате да има ползотворни кадри? !
Както споменах имам 2 висши и какво от това? Седя си на помощи от държавата. Най - добре е да имаш собствен бизнес, ама и малкия бизнес го затриха. Бягай навън!!!
Последно да вметна и приключвам. Богатите жени и мъже са със самочувствие над допустимото и винаги подценяват партньорите си. Да не говорим колко хойка Обичайте се хора. Бъдете единни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fe91eb7d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Честно казано ми се виждаш малко повърхностен за сериозна връзка - струва ми се, че за мъж отделяш прекалено много внимание на това, как изглеждаш и какви дрехи носиш.
Отделно ще ми е странно, ако приятелят ми обича да обикаля и виси по моловете повече от мен - на мен това не ми е много любимо занимание.
Другото притеснително е, че явно не си имал истинска връзка, в която с половинката ти да сте си самодостатъчни - струва ми се незряло да се сърдиш на приятелите си, защото поставяли времето с половинките си пред излизането с приятелите. Аз лично не искам да съм на мястото на гаджето на единствения в компанията, който не поставя връзката си на първо място.
Колата иначе няма значение каква е - важното е да върви:) Определено е плюс, че я имаш и така можете да ходите, навсякъде и не сте вързани към градския транспорт, не ме притеснява и колко получаваш на месец, доколкото си в състояние да се грижиш за себе си и нуждите си и да отделяш за общите ни занимания толкова, колкото и аз, то не бих имала претенции.
Това, което за мен е най-важно и решаващо е по-скоро, дали ще имаме общи теми и интереси - дали ще можем да си говорим и споделяме, дали ще ми е интереснои приятно с теб, всичко друго е второстепенно :)
ж27

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4e3404bac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Питайте патило не старило. Хубава жена съм след 40-те. Не е за хвалба разбира се, но съм била с много мъже. Опитвах опитвах и като ме заболя разбрах наистина как скромността краси човека. Работила съм 20 години в един от най - елитните хотели и съм имала запознанства само с богати мъже. Пилоти, бизнесмени, архитекти, лекари и най - различни. Тия хора не си знаеха парите. Да наистина излъчват власт и величие, но това само над повърхността. Не крия че харесвам лъскавите неща, лесния живот и заведенията. Е те ми ги дадоха тези неща за сметката на лъжи изневери бой и куп проблеми. Богати хубави мъже това просто няма как да е на добре. Всички ги искат и после биват минати и оставени. Колко романси съм имала. Крият деца, връзки, извънбрачни деца. Даже заплахи съм получавала от жените на мъжете с които съм си мислила че са само мои. От 18 годишна до преди 5 години бях само с такива и то само заради уж по хубавия живот но бях заслепена. Пила съм вино за 1500 лв водили са ме на екскурзии до Дубай още когато само малцина можеха да си ги позволят. Все си мислих че може да има любов с такива но нямаше. Държат се с теб като със собственост. Богат мъж разбере ли че може да те има почва да те изпозлва само за секс. А ако не му пуснеш веднага ще си намери друга. Даже тя сама ще му дойде. Колко съм се унижавала леле майко. Правила съм секс на сила само и само да не ме оставят. Е пак ме оставиха понеже кандидатки има много. Именно заради това си намерих по скорен мъж който има магазинче и си живеем страхотно. Вярно има само един тристаен апартамент но пък си ми е верен и нито ме бие нито ме лъже. Гледа си ме като глезуранка. Признавам си че на моменти ми се иска да имаме повече пари и да ми подарява по скъпи неща да се чувствам на върха, но като се сетя за предишните драми се задоволявам със селското положение. Все пак годините минават и цената ми пада. Не мисля да се разделям никога с него. Отношението е по важното от парите и луксозният живот
Напълно разбирам жени като номер 3 но няма как да се осъзнаеш докато не се изгориш. Авторе не се обиждай но преди години и аз не бих ти обърнала внимание. Сега вече живота като ме цапардоса и се приземих определено давам шанс на такива като тебе както и дадох вече. Не с пари се живее а с хора. Де да можех да си върна пропиляните години и сълзи. Давам ти съвет. Една жена винаги гледа материалното колкото и да се прави на скромна. Тоя Опел го забрави и си купи БМВ или Мерцедес. Може да е стар ама важното е да си гъзар. Другото което никога не говори за пари и колкото ти е заплатата. 1000 лева си е пълен смях Щом си красив все ще привлечеш някоя но се дръж на положение че си по отракан. Ако е златотърсачка обаче ще те надуши имаш или нямаш. Цели се по надолу. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 841b6ba5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   37 съм.
39... то любовта не пита, ама все пак човек се и осъзнава.
Под стойностна жена разбирам: визия, поведение, образование, кариерно развитие, произход ако щете, т. е. жена готина /не задължително супер красавица.... да не бъда разбран погрешно/, умна, начетена, която не е за всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96a61bee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Ако имаше начин бих те взела да. Аз съм на 29 години и само несполуки съм имала досега. Търся такъв като тебе да ми дава любов и спокойствие. Само двамата би ни било много добре и без това никой не ми трябва.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 64e544fadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   До автора: хвана ли си гадже вече, че започнах да те мисля? !
Хехе Когато някой говори за себе си колко е най най, смятай колко е истина.

В една сериозна връзка, човекът до теб и отношенията ви са на първо място и след това са приятелите.
Успех

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96a61bee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Искам брак 100 процента. И аз съм като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ff4b50bede
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Ако не бях обвързана веднага те взимам! :D
Сега сериозно, моят приятел е същият като теб. Даже все едно той го е писал, аз предпочитам мъжът до мен да е по-кротък (нямам предвид да не излиза и да не се забавлява, това е глупаво).
Това, което си описал за себе си е много хубаво, имаш страхотни качества но за някоя стабилна и сериозна мацка. :) Ако й е приятно в твоята компания, няма да търси 'други хора' за да й е приятно/забавно. Например с моя приятел доста често предпочитаме да излизаме и да се забавляваме само двамата, като цяло и двамата сме малко по-антисоциални и не обичаме много шум. Вярвам, че ще намериш точната и готина мацка, с която да правите страхотен секс, щури неща и много приключения. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker