Любовник? Това ли е правилния изход? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовник? Това ли е правилния изход?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2343 пъти
Жена съм на 45. г. Имаме брак от 20 години и отношенията в него винаги са били обтегнати. За мен семейството е важно, като институция. Държа на това. Не мисля, че като няма обич и от време на време определени противоречия трябва да се разтрогна брака. С различни интелектуални потребности сме и желанията и подхода към тях също е различен. Спряхме да правим от гждини секс, защото визията му и подхода му към мен ме отблъскват. Добър баща е към детето, грижи се за нос. Аз също съм добра домакиня и имам добра професия. Гледаме си семейството, макар и чисто да се караме и дразним. Има моменти когато съм много тъжна и това ми личи. Но по принцип съм енергичен и усмихнат човек. Срамувам се от желанията си да правя секс с мъж. Срамувам се да призная, че си търся любовник от години. И дори съм имала такива. Но това не може да продължава вечно. Сексуалните ми желания постоянно бликат, поради подтискането на сексуалноста ми. Тази нова година си пожелах да си намеря любовник! Но не мечтая само за секс, а за отношение с мъж който да ме ухажва, да ме забавлява когато сме заедно. Да е на нивото ми. И да е ангажиран също като мен със семейство. Откраднати мигове. Много ли искам? Само аз ли съм толкова опорочена? Пиша всичко това от телефона и виждам, че допускам правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 207d891bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, това е.
Когато не получаваш това, от което имаш нужда на едно място, съвсем естествено е да го потърсиш на друго.
Ж35.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9fb90797fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами след като не обичаш мъжа си и не искаш да правиш секс с него, следващата стъпка е да си намериш любовник естествено... Какъв отговор очакваш. Иначе като си занемарявате отношенията с години, докато си станете тотално чужди, какъв друг изход очакваш?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ae6d431e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не е това! И не защото си опорочена или искаш много, а защото така не става! И то със семеен мъж??? !!!! Разведи се и си намери партньор, ако въобще си намериш де.
Няма как хем семейство, хем любовник, поне не за дълго, ще паднеш от двата стола на земята после. А че ще има „после“ бъди сигурна! Бъди честна към себе си и към хората около теб, бъди свободна и потърси свободен, за да живееш в мир, успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 40a9020b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти си боклук, първо се разведи, после прави квото си искаш.
Такава била, алоу слез на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fc709458d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намесят ли се любовници в едно семейство, то вече не е семейство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 694f6ca45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и ми е интересно твоят мъж не е ли повдигал въпроса за секс след като от години не правите такъв? Как се примирява със ситуацията? Или това теб не те интересува - той е груб, прост, под нивото ти и си го отрязала.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: be80b0c4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искаш да живееш със съпруга си, който не обичаш и не можеш да понасяш, дори и физически, защото брака за теб бил институция и не виждаш смисъл в развода, а в същото време си търсиш женен любовник не само за секс, но дори и за нещо повече! По - голяма перверзия от това не бях срещал....

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e560f0506a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И двамата си имате любовници щом и той не повдига въпроса за секс.. Което е супер тъпо един ден детето ти ще има същите проблеми, защото не е виждало какво наистина означава любов и как изглежда.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c2a548ed98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз те разбирам мила и аз съм в подобна ситуация.Смъжа ми не се разбираме,различни интереси и т.н. отделно имаме и голяма разлика във възрастта,той е с 12 г по - голям от мен и ми е като дядо,като гледам наши снимки.Аз съм на 40г и от известно време си имам любовник ерген, но всичко е само секс,така се разбрахме от началото още.За мен нещата се промениха и аз се влюбих в него,но чувствата ми не са споделени и сега съм в много лошо положение и вече не се чувствам добре,страдам....По - добре е.да се разведеш и си намери човек с когото да се обичате и да си щастлива,децата порастват и поемат по своя път,а ние трябва да имаме човек до себ е си с когото да се чувстваме добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 587762ef29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз съм в същото положение. С тази разлика, че жената с която живея е "луда". Постоянни викове и крясъци. Но заради детето мълча и стискам зъби. Колкото и да не се разбираме, детето трябва да живее с родителите си. От 5 години не съм спал с жена. Не мога да се впусна в преследване на модерните жени. На 39 съм но харесвам по зрели жени. Много ми липсва интимноста с жена. Тикам си трудния живот и обичам детето си. Все още се надявам да намеря жена само за плътски удоволствия и нищо повече. Не мога и не искам да развалям семейства.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 17086b1521
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искаш да решиш един проблем, като създадеш още по-голям такъв. Решението, колкото и болезнено да е то е, че ако не можеш да решеш проблемите със съпруга си, то следва да се разведеш и след това да правиш свободно каквото сметнеш за добре.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 05333d4e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виже сега, франсетата са решили ппроблема - и мъжът, и жената си имат любовници, пазят си семействата лицемерно или не, уважават се и всичко е ок. Е, в идеалния случай. На една по-зряла възраст това е по-приемливо. Аз лично не знам дали бих могла. Но и като се разведеш, най-честно оставаш напълно сам и без перспектива за сериозна връзка - това е реалността. Секс без ангажименти колкото искаш, но това писва. Не е лесен избора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e3372f80e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   С жена ми имаме брак от 20 години. Периода с любовниците и глупостите го минахме отдавна, макар че при нас е било повече от инат отколкото до не обичане и не привличане... бяхме стигнали и до развод.... аз съм се поддържал винаги и все още спортувам, тя също та дори и циците напомпа.... , но имахме и моменти в които дори не лягахме един до друг.... не знам детето ви на колко е нашите са големи и завършиха вече и не живеят и вкъщи... може би откакто останахме сами и се почуствахме като тинейджъри и сме влюбени повече от всякога... секса е повече от перфектен дори сама ми предлага да разнообразяваме в колата, или по хотели... подарете си време, идете на почивка само двамата... направете нещо за вас

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 396416c38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Щом имаш добра професия и те отблъсква, като човек, защо не се разведеш и не потърсиш щастието си с мъж, който те привлича, имате сходни възгледи и интереси? За теб семейството не е важно, като институция не се заблуждавай. Ако беше важно нямаше да изневеряваш и да мислиш за любовник. Съвсем различно е, ако и двамата сте се разбрали и сте наясно с това.
По скоро те е страх от неизвестното. За едно дете е по-лошо да живее в скандали и двама родители, които не се разбират отколкото с двама разделени, но щастливи родители. Децата са интуитивни и го усещат.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f2686f027
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Прощавай, №10, а ти не се ли позамисли като се омъжи за 12 г. по-стар мъж от теб? Нима никой не те посъветва, не ти обясни, че това време ще дойде? Ти си още млада и ти се живее, а той уляга и иска само спокойствие? А и тоя любовник ерген, с който уж е "само секс"? Поне да беше някой женен, на твоята възраст, ама на вас ви се иска агнешко, ама не помисляте, че и те търсят крехко месце. Иначе ми стана много симпатична с това, че коректно си описала твоя случай и че даваш много адекватни съвети на авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b7eda38a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти искаш хем да си ползваш благинките от брака, но без да си изпълняваш съпружеските задължения и лееш тука крокодилски сълзи колко ти е зле без секс. Не забрявай че брака е преди всичко договор межу две страни и ако другата страна не е ок с това да си хойкаш има пълното основание да го разтрогне. Най добре говори с мъжа ти, тука едва ли някой може да каже дали него го устойва така, хаха. (аз лично сщсе съмнявам). В най добия случай ще е съгласен ако и той хойка по чуждо. Ако изневеряваш зад гърба му може и по зле да стане.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b7eda38a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Нали знаеш който плаща - той поръчва музиката. В случая мъжа се грижи за теб и детето и от него зависи дали може да си позволиш лукса да имаш любовник. Но определоно трябва да е широко скроена душа за да ти влезне в положение ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ffcd2638f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   " Пиша всичко това от телефона и виждам, че допускам правописни грешки. "
Ами като виждаш, поправи ги! Нали знаеш, че може да се редактира преди да си пуснеш историята!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 05333d4e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Хаха, семейството било за теб институция, но ти ще я дискредитираш като изневеряваш на мъжа си! Е, тогава твоето семейство няма да е никаква институция, а проста циганска колиба. Уважаваш мъжа си, ама ще спиш с друг, е как така става, бе, жена?! Значи изневярата е един вид уважение. Аплодисменти за логиката!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b5785a3418
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Мъж на 25 съм, но и аз ще си дам мнението, а ти ако искаш го приемай.
Не става така. Разберете, че не става така. Не може вечно да си с двата клона. Нали я знаеш тази приказка, или да ти я припомням ?
Няма как да не си щастлива изобщо, но да си запазиш сигурността, а в същото време необезпокоявано да ходиш и да си пляскаш, с който си искаш. Всичко си има цена в тоя живот. Аз ли 25 годишният да ти го казвам. Като искаш щастие другаде, разваляш брака и тръгваш по нов път. Никой не те е вързал. Хората са свободни да правят каквото си искат. Щом някой не е щастлив, търси други пътища към своето щастие.
Но да тръгнеш да играеш зад гърба на някой, а в същото време този някой, който те отблъсква да ти поддържа стандарта на живот, е сори, ама не става така.
Човек намира това, което търси, но трябва да тръгне в нова посока.
Жените се омъжвате само и само да си подсигурите комфорта и спокойствието, а след години вече - не съм щастлива.
Няма срамно да искаш и да имаш нужда от секс, но е срамно да се правиш на светица, като видиш ли в него бил проблема.
Сядате и решавате проблема. Говорите заедно, нали сте семейство или поне сте били. Брака вече не е това, което е било, и няма нищо неразумно и срамно да се разведеш, така даваш шанс и на двама ви за нещо по-добро.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bbe8410dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Хахахахахаха, ако мъжа ти види, кви си ги писала, ще се пръсна от смях-хахахахаха!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2b48899c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Абе кой, каквото ще да казва играта наречена изневяра си е сложно нещо. Изизсква хладнокръвие, решителност и маалко интелигентност. Човек преди да изневери, трябва да се замисли добре какво и как и с кого да го направи? Авторке добре си се насочила да си търсиш женен любовник, така ще сте в еднакво положение. За мъжа ти не си си отворяла очите навремето, но за любовника трябва много да внимаваш. То е лесно, намираш някой, който ти харесва и си лягаш с него, но мислиш ли, че ще се справиш с лъжите и криенето, мислиш ли, че мъжа ти няма да те хване, мислиш ли, че няма да се влюбиш или пък любовника ти няма да се влюби. В тези работи си има тънкости и правила не ги ли спазваш изгаряш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5116a7bc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Какво сте седнали да критикувате жената? Ясно че е с този мъж заради детето, ако не беше детето отдавна да са се разделили. Едно дете иска двама родители. Не е лесно е тъй да му натресеш доведена майка или баща на едно дете. На първо място винаги са децата! Но един мъж или жена, ако е нещастен със своята половинка, има право да се почувства щастлив с друг човек. Според мен това трябва да се сподели с партньора, ако ще да са заедно заради детето, а отделно да си търсят любовници ако искат.
Авторке, опитай се да промениш нещата в сексуален план със съпруга ти. Намекни му че искаш да се грижи повече за себе си, да спортува. Говори с него на тема секс. И ако не става, ами любовник.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6f598bce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Евала на коментари 15, 21 и 22. Особено на 22 - мисля точно като него по тази тема.
ж31 съм, несемейна, но и незанимаваща се със семейни. Също така съм от онези, които не желаят семеен живот. И въпреки това считам, че имам много по-голямо уважение към семейството като институция, в сравнение с тази авторка и маса нейни набори.
А 24 нека спре да бъде толкова уверен в интелигентността си, защото има едно нещо, което и най-хладнокръвният умник не може да предотврати, и то е, че всяка жена говори :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 875eb35078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   За съжаление не можем да обменим контакти, иначе с удоволствие бих ти се притекъл на помощ. Смятам, че отговарям на изискванията ти, стига да харесваш по- млади "любовници".
И не се развеждай. На теб и мъжа ти ще ви мине след време, но децата ще страдат много повече.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e30c11162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Всъщност, то това няма да е любовник, понеже ти на практика никому не изневеряваш. Просто си сама. Съпруг нямаш, освен на хартия, забутана отдавна в някой шкаф. Но аз наистина не разбирам защо си причиняваш това нещастие? Толкова ли си задръстена, че да не можеш едни 800 лева на месец да изкараш сама, та да не се налага да търпиш това унижение за комат хляб? ! Нали уж твърдиш, че си жена с добра професия! Аз ден не бих прекарала с мъж, когото не обичам. И зная какво говоря от опит. Изчерпа се връзката ни с предишния ми съпруг, разведохме се, имам ново семейство и съм щастлива. Единственото, за което съжалявам, е че разсъждавах като теб прекалено дълго време.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2b48899c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До 26 аз съм 24 и съм жена на 32г и съм от жените дето не говорят мила. Когато бях на 25 опитах да изневеря не можах, срещнах се с мъжа, имаше близост, но не се стигна да секс от страх да не се разбере. Седем години по късно пораснах и помъдрях, разведох се с мъжа ми имах авантюра с женен за кратко и съм сигурна, че никой не знае и никой няма да разбере. Сигурна съм в себе си и съм сигурна в мъжа с, когото бях, имахме си правила и ги спазвахме ако се разбере всеки трябва да пази другия, ма любовник и любовница трябва да вярваш и разчиташ. Всички казват лесно е, сваляш гащите и готово е да ама не. Не внимаваш ли после пишеш сълзливи теми и коментари тук в сайта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f984069c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   20 години брак при тотално разминаване. Няколко любовника вече? И за какво сте заедно, за какво живеете в тази гадория? Може би жилището е негово или на 2-та и няма как да го разделите? Може би е трудно да липсва предвидимостта и сигурността? Коя сигурност, обаче - той е противен, а ти си търсиш друг партньор? На 45 г. времето изтича, скоро ще гледаш внуци, живот и здраве... Или заобичвай мъжа си, или се разделяйте и си преподреждайте живота като нормални хора, с всички оздравителни последици от това. Тази отровена атмосфера вреди най-вече на детето.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a344fe39b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Щях донякъде да разбера ако търсиш само любовник, но искаш да е семеен? Демек не само твоето, но и неговото семйство да застрашиш, неговата жена да измъчиш. Ти си боклук. Не заслужаваш и това, що имаш. Тези, които те подкрепят, делят контейнера с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7d27f7be12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не ги слушай, намери си точно женен любовник. Аз съм като теб, имам омъжена любовница и така си живеем от сума време. Не искам да огорчавам децата си, тя също. Даваме един на друг каквото ни е нужно.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 137973d0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Подкрепям те намери си любовник. Да знаеш обаче в началото ще е само секс след време ще дойдат и чувствата, когато започне да те ухажва. За това избери какво точно искаш секс или чувства. Най добре е и двете, но мъжете трудно се прикриват после в семейството, има вероятност ако се влюби в тебе да иска да сте двамата заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a7096b2922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32 и 33. Всичко е добре, докато партньора не разбере за изневярата, оттам насетне децата със сигурност остават огорчени. И аз си мислех, че човек може умно да изневерява, без да го хванат, но факт е че се увлича и накрая го хващат, а после развод.... Приказките, че обвързаните любовници си позят гърба е ала - бала работа. Хайде да не пиша повече, че яд ме хваща на собствената ми глупост...
Авторке, оправи си живота със съпруга си и си гледай семейството, след като за тебе е институция.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2b48899c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Е това е уловката, да знаеш кога да спреш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cc5b137c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 32 и 33 - абе хора, по-лесно ли се живее в лъжи, отколкото да се раздели апартамента и парите? Откъде накъде? Като не ви харесва мъжа, ами махайте се. Или се плашите, че след няколко години никой няма да ви забелязва и искате да си седите на топличко?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker