Най-големият проблем днешно време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-големият проблем днешно време
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1390 пъти
За много години.. Хмм така аз съм момче мъж все тая на 25 години съм и постоянно чета как се оплакват някой хора за неща който могат да се разрешат с един разговор пример На 18 години съм с приятеля ми сме заедно от 2 години но той не иска да прави секс с мене според теб как някои изобщо може да ти помогне по тази тема най лесният начин разговор!! питаш го мило защо не искаш да правиш секс с мене.... и готово или примерно момиче сте и си харесвате някое момче но той не ви обръща особено внимание и се почва моля ви помогнете ми как да привлека вниманието му еми как
лесно отиваш при него и му казваш здравей Пешо как си и тн защо
е все общо прието момчетата да гонят момичетата хора разберете нещо нещо което когато го разберете ще ви стане много гадно замислете се живота е кратък докато станеш на 20 и оп 1/3 го няма след това имаш спане оп половината ни живот го проспиваме работа... замислете се колко РЕАЛНО свободно време имате защо трябва да чакате нещо да ви се случи или някои да ви заговори
нещата в живота са лесни харесваш някой отиваш заговаряш го ако те отреже отреже ще дойде друг и както казвах най големият проблем е липсата на разговор между хората гаджето ми пърди в легото ама мене не ми харесва обаче не искам да му кажа.. с това ти преглъщаш едно нещо след време ще е друго и накрая връзката изчезва разговаряйте хора кажете на хората какво не ви харесва кажете им какво ви харесва кажете им какво искате вие да правите или какво не искате да правите запомнете едно по добре да си говорите и да се карате от колкото да си мълчите и да преглъщате

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: e0d7ecc3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си прав, но за връзките има много жени, пострадали от подигравки при признаване на любов, както и мъже от цени. И сега те се чудят кой какво ли ще им каже. Колебанието в заложено в нас като индивиди.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 366e6c19c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Език мой - враг мой ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2bdae1aeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Буквар

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5de3a05373
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе тука какво наблюдавам аз...? Пише еди кой си дадена история, кой търси съвет, кой си излива душата, за да му олекне малко, други от скука и прочее... Навсякъде във почти всички теми ще се намерят образи да пишат "Буквар", "Оправи си правописа, пък тогава пиши", или "Ех, майка му стара, не се научихте да пишете". Абе, джанъм, всички не могат да са с перфектен правопис. Защо не отговорите на въпроса на човека, който пита, или коментирайте по темата написана от него, а се правите на даскали по български? Абстрахирайте се от правописа на човека и се опитайте да сте полезни там с каквото можете в случая, ако въобще можете. Ако ли не просто не виждам смисъл сега като е написал "буквар" каква е файдата от коментара му.
Би било редно според мен модераторите просто да не публикуват подобни коментари.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9c4284d1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Колко сте дребнави - 1000 теми, а все грешките и грешките. Не разбрахте ли за толкова време, че някои хора пишат от телефон или се правите на оригиналните, щото нямате какво да кажете по темата? Явно имате по 1 дума в главата, константа за всяка тема. Кофти. Доста кофти за вас.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dc794108d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хората не умеят да бъдат чесни и искрени един с друг, ето затова им е трудно им е да комуникират помежду си. По лесно им е да влязат анонимно тука и да си питат, щото по лесно. Само че това едва ли много ще помогне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cfae01675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, не разбрахме, че пишат от телефон. Ако искат и от на баба си космическия кораб да пишат, нека е адекватно! Аз не можах да допрочета историята, идва ми множко да се напрягам. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker