Приятелят ми иска да замине - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми иска да замине
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1571 пъти
Здравейте. Накратко, момиче на 19 съм от малък град. Имам приятел от година и няколко месеца. На 20 години е, ако има значение. Обичам го, смятам че и той ме обича, много пъти ми е показвал, че държи на мен. Проблема е, че иска да замине да работи в Англия скоро. Казах му, че съм против да замине, но той е на мнение, че ще е по-добре да работи там. Иска му се да заминем заедно, но аз все още съм ученичка и учебната година е до юни. Пропуснах да спомена, че работя след училище. Та има възможност приятеля ми да замине до края на месец януари. Казва ми, че след като завърша ще отида при него, но ме притеснява това, че до тогава има най-малко 5 месеца и през това време ще се отдалечим един от друг. Казва ми, че ще му е трудно да е далеч от мен и, че няма и да си помисли за друга докато е там, но се налагало да замине поне за няколко месеца. До сега не сме се разделяли за повече от 3 дни на разстояние. Винаги сме били много сплотени, имаме страхотна връзка. Караме се понякога, но след 2 часа вече сме се сдобрили. Обмисляме и след като завърша да заживеем заедно, но ме притеснява това негово заминаване. Според вас има ли вероятност това разстояние макар и за месеци да се отрази зле на връзката ни и чувствата ни да се променят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 55c3619eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От какво се страхуваш? Насила нямаш право да го задържаш. Тъкмо ще си проверите връзката, нека заминава.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 439bf8e18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам приятелка, която от 3 години и нещо поддържа връзка от разстояние с приятеля й от Италия, той е българин де, но се прибира все по-рядко и по-рядко. Идва си за празници почти всеки път, за 10 дни, преди идваше по цяло лято, вече идва пак само за 10 дни. Тоест в годината се виждат много малко пъти, тя го търпи това нещо, при положение че той не прави особено планове за двамата, а твърди, че я обича. По-скоро я има за собственост, това се случи с течение на времето, преди не беше така, но явно хората се променят. Има и друго нещо - ти какво реално искаш да правиш със своето бъдеще? С какво искаш да се занимаваш, искаш ли да учиш някъде, какви са ти целите? Ако имаш цели тук, не мисля, че трябва да ги рискуваш заради любовта. Миналата година едно момиче завърши, замина за Англия с приятеля й и се скараха и разделиха. Бяха 2-3 години заедно преди това. Моята приятелка затова не иска да замине в Италия, защото тя учи тук, семейството й е тук, както и приятелите. А нейния приятел не иска да учи, там изкарва пари с тежък труд и без особено развитие. Сменя периодично работата само. Така че, помисли си. Не може ли приятеля ти да замине временно за Англия да работи? Или пък ти самата, ако имаш ясен план какво ще правиш и можеш в Англия, така е по-приемливо. Не се води по чувства и такива, защото може да скъсате и ако самата ти не си се стремяла към развитие и си си изгубила годините, става страшно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 146be02229
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е реално ако е сериозен и иска да е с теб там, защо просто не изчака няколко месеца? Вярно, сега след Брекзит ще е малко по-кофти, ама Англия няма да избяга...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c8c720295
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към номер 2: Той иска след края на учебната година да замина при него и да работим заедно, след което да се върнем в България есента примерно. Знае какво искам да правя след като завърша и каза, че ще се съобрази с моите планове. Но на мен просто не ми се иска да замине сега, а да почака поне още някой месец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker